KC PLOG : Quality time met Aimy en leuke afspraak!

Gezellig dat je weer meekijkt met kiekjes uit mijn leven! Ik deel vandaag een plog van een fijne woensdag, Lana gaat dan in de ochtend naar school en daardoor heb ik in de ochtend alle tijd met Aimy en Feline. In de middag ga ik samen met Yannick op pad voor een hele toffe afspraak en in de avond hebben we ook iets gezelligs gepland. Kijk je met me mee?

Morning! We ontbijten gezellig met z’n allen voor het tijd is om Lana naar school te brengen, altijd gezellig met z’n allen aan tafel, al kunnen de meisjes dan ook echt bekvechten met elkaar, maar daar zijn het zusjes voor 😉

Zodra Lana op school is gaan we spelen met Aimy en Feline. Aimy loopt nog even zonder broek 😉

En dan ga ik Feline voeden, fijne momentjes zijn dat.

Aimy mag me helpen om deze nieuwe BABY born® Soft Touch pop te reviewen. Een taak die ze heel graag op zich neemt haha! Zo ziet de pop er in verpakking uit, je ziet bijvoorbeeld gelijk dat deze een andere outfit draagt dan de BABY born Interactive pop. Tijd om de verpakking te openen.

We pakken de pop uit en Aimy gaat gelijk met haar aan de slag. De nieuwe Soft Touch pop is nog levensechter doordat deze een super zacht lijfje heeft wat je kindje uitnodigt om er nog langer mee te knuffelen. En dat voel je ook gelijk als je haar vasthoudt, de romp voelt heel echt aan, een groot verschil met de Interactive pop. Aimy wil de pop een flesje gaan geven.

Dit doet ze als een volleerde mama, schattig he!

En de pop mag oefenen op het potje, net als we momenteel ook veel oefenen met Aimy. We hadden de pop wat water te drinken gegeven zodat we het plasje echt kunnen nabootsen. Hier zie je wellicht ook al een duidelijk verschil, de Soft Touch pop heeft geen ‘knopje als navel’ meer om in te drukken om de pop te laten plassen, maar de navel is naadloos en daardoor ziet deze er natuurlijker uit. Je kunt deze lichtjes indrukken om de pop te laten plassen. Aimy vindt het heel fascinerend. De pop is ook flexibeler te bewegen, je kunt namelijk de armen en benen niet enkel verticaal bewegen, maar ook horizontaal. Dit maakt het voor je kindje veel makkelijker om de pop aan te kleden en te verschonen.

Je kunt de pop ook laten huilen, dit doe je bij de BABY born Interactive pop door in een armpje te knijpen, bij de vernieuwde Soft Touch pop doe je dit door bovenaan haar borst te drukken en dan komen er ‘echte’ traantjes uit waarna je kindje haar kan troosten. Wij zijn erg tevreden over deze pop en vinden het een hele leuke cadeautip! Via deze link insert link  kun je er meer informatie over vinden.

Het vorige stukje heb ik gemaakt in samenwerking met BABY born. 

Feline vond het ook heel interessant wat Aimy en ik allemaal uitspookten dus die kwam er ook gezellig bij zitten. Aimy kan Feline goed laten zien hoe alles werkt.

Outfit of the day van Aimy. Een rokje van H&M en een #Miniboss Shirtje dat ontworpen is door Kim van Alboe.nl, wat staat dit haar leuk he.

Dan ga ik boodschapjes doen met Aimy. We hebben lekkernijen nodig omdat we die avond visite verwachten en ik had nog wat versproducten nodig zoals fruit. Aimy vindt het geweldig om zelf een karretje te mogen rijden en dat kan prima als ik alleen met haar ben en alle tijd heb :).

Missie boodschappen doen geslaagd! De kar zit lekker vol en we hebben alles gehaald wat we nodig hadden.

Daarna gaan we naar mijn ouders toe om te lunchen, de kinderen blijven daar als Yannick en ik naar een afspraak gaan. Ik eet twee boterhammen, eentje met kaas en eentje met deze grillworst, lekker!

Dan gaan Yannick en ik op pad richting Rotterdam waar we uitgenodigd zijn voor een inspiratie sessie bij Unilever.

On the road!

Ik kan er nog niet teveel over vertellen maar deze foto verklapt al een beetje waarvoor we kwamen en war we het over gehad hebben :). Ik vond het enorm leuk om samen met Yannick naar deze afspraak te gaan en we het gingen hebben over een samenwerking voor zowel zijn kanaal @sjenkieskitchen als voor Kellycaresse. Hoe bijzonder om op die manier samen te kunnen werken. Ik vond het een mooie mijlpaal.

Dan gaan we naar huis en ik ben ineens onwijs moe dus besluit ik een powernap te doen om weer een beetje op te laden.

Pakketjestijd! Van KidsClin kregen we deze producten binnen. We hebben momenteel niet te maken met de waterpokken of huidirritatie maar ik  vind het fijn dit in huis te hebben want de kans is groot dat we hier nog mee te maken krijgen. Wat zien de verpakkingen er ook leuk uit!

Dan mogen we lekker gaan eten bij mijn ouders waar de kindjes  heerlijk aan het spelen waren. Mijn vader kookt nasi met extra veel groente, kipsate erbij, kroepoek en een komkommersalade, lekker!

Dan gaan we de kindjes in bad doen. Feline heeft er ook al zin in om met haar grote zussen te spetteren in het bad, ze hebben dan de grootste lol, heel schattig.

Die avond komt er een collega van Yannick met zijn vriendin gezellig langs en we gaan lekker borrelen. Daar zijn we goed in 😉 lekkere wijntjes drinken met hapjes erbij. Een mooie afsluiting van deze fijne dag.

Dankjewel voor het meekijken met ons in de vorm van foto’s! 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie reacties hieronder, of via social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Anoniem
  6 september 2018

  Leuk! Hier ook geen last van waterpokken ? fijne dag!

 • rachel
  6 september 2018

  een gezeliige plog weer 😀 heerlijk en belangrijk die q-time met een van de meiden <3

 • Veronique
  6 september 2018

  Leuke dag!

 • Leonie van Mil
  7 september 2018

  Wat een lekkere volle dag. Ziet er gezellig uit. Ook leuk dat je met je man kan samenwerken. Ik ben benieuwd.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.