KC Photodiary: Vrijgezellenfeest, Moederdag en nieuwe tas!

kcpgorodia

Yay, donderdag = KC Photodiary dag! Een van de best bezochte dagen op Kellycaresse.nl dus deze photodiary traditie houden we er lekker in! En wauw, wat een super week was dit. Zoveel zon, het leek even hartje zomer en daar hebben we zo van genoten. Lekker veel buiten zijn, buiten eten en natuurlijk genieten van een extra lang weekend want Yannick was van donderdag t/m zondag vrij. Ik had een vrijgezellenfeest van een vriendinnetje, we vierden Moederdag, mijn vader was jarig en ik deed een geweldige aankoop. Kijken jullie mee?

Donderdag was Bevrijdingsdag en Yannick had weekend! We gingen al lekker op tijd met ons gezin naar Eindhoven om te shoppen. We begonnen op een zonnig terrasje, ik aan de cappuccino natuurlijk.

We hebben daarna heerlijk geshopt bij Primark voor de zomer. Morgen zien jullie daar een uitgebreide shoplog (met try on looks!) van op mijn blog. Allemaal zomerse items voor mij en de meisjes.

We besloten lekker uitgebreid te lunchen bij Vapiano. Ik aan de pasta pesto met een salade erbij, Yannick had een bolognese met parmezaanse kaas en Lana een kinderpizza die behoorlijk van formaat was haha in de vorm van een konijn.

In de avond kwam vriendinnetje Thirza gezellig wat drinken. We gingen natuurlijk buiten zitten.

Vrijdagochtend ging ik voor een Bodypump workout naar de sportschool en daarna onder de zonnebank omdat ik een beetje kleur wil hebben voor de bruiloft die we aanstaande vrijdag hebben. Ik had niet in de gaten dat er nog genoeg zon zou zijn de dagen erna  haha.

Daarna ging ik te voet de weekboodschappen doen, het was zo lekker weer. Daarom trakteerde ik Lana op een ijsje, dat was natuurlijk feest.

Yannick was vrijdag mijn held die de hele tuin onder handen genomen had. Helemaal zomerproof weer. Nu al zin in lekkere BBQ’s, koffie drinken in de zon, Lana lekker buiten laten spelen of in een zwembadje spetteren en gewoon in de avond lekker buiten eten.

En dat buiten eten deden we meteen! Ik had zoete aardappelen gekookt met gekruide kip en spinazie, buiten smaakt alles lekkerder ;).

Zaterdag had ik een vol programma. We gingen namelijk een goede vriendin verrassen met haar vrijgezellenfeest. Ze gaan aanstaande vrijdag trouwen namelijk. Ik zou vanaf 12.00 tot de late uurtjes in de nacht wegblijven dus de borstkolf ging natuurlijk mee 😉 Best spannend hoor, voor het eerst zo’n enorm lange dag weg.

Het feestje begon met een heerlijke picknick met zelfgemaakte hapjes. Ik had de Monchou taart gemaakt, altijd lekker.

We gingen sumoworstelen in de tuin. Dat was best een uitdaging in die warmte en hete pakken maar we hebben onwijs hard gelachen.

Daarna hadden we een kookworkshop Tapas maken in een kookstudio. Dit was mijn kookmaatje. Heel gezellig en leerzaam was dat.

Het resultaat van alle gemaakte tapas. Dat was zo enorm lekker! Nadat we uitgebreid getafeld hadden zijn we ‘s-Hertogenbosh in gegaan voor een gezellige stapavond. Dat was lang geleden voor mij maar wat heb ik ervan genoten!

Zondag was het Moederdag. Yannick heeft me super lief verrast door het huis te versieren en de letters ‘Liefste Mama Kelly’ op te hangen. Er stond een heerlijk uitgebreid ontbijtje klaar en Yannick schreef een heel mooie brief aan mij. Zo lief! Ook gaf hij me tickets om samen naar de Jandino show te gaan, echt heel tof. Van Lana kreeg ik een prachtige kleurplaat met een versje erbij die ze bij de gastouder gemaakt heeft. Te mooi en te lief allemaal. Ik voel me helemaal verwend.

In de middag wandelden we gezellig met z’n allen en mijn moeder naar een marktje in het dorp. Deze foto ziet er heel raar uit, het lijkt net of Aimy helemaal in die muts zit haha. Maar ze kijkt met haar gezichtje naar oma en heeft haar handje omhoog.

Op de markt!

Lana heerlijk aan het spelen in de zandbak. En ik lag in die ligstoel die je hiervoor op de foto ziet. Ik had het niet slecht 😉

Maandag was mijn vader jarig. Trotse opa natuurlijk!

We vierden dit heerlijk in de Efteling. Lana mocht haar prinsessenjurk aan, wat ze helemaal fantastisch vond.

In de avond lekker BBQ’en bij mijn ouders. Om mijn vaders verjaardag te vieren maar ook Moederdag voor mijn moeder.

Outfitje van dinsdag 🙂

Dinsdag had ik een event van LG waar we middels een ‘Mannen VS de vrouwen race’ gingen testen hoe de CordZero (snoerloze) stofzuigers bevallen. Het was een heel parcours met allerlei stofzuig challenges.

En toen mocht ik in de finale ronde strijden tegen een andere man met de stofzuiger-race en dat zorgde voor de beslissende stem. Wij vrouwen kunnen beter stofzuigen als mannen 😉

Ik was gezellig met Andrea (Trendymommy) op pad die dag en we stopten ook nog even bij de Michael Kors winkel in Amsterdam omdat ik daar even wilde snuffelen hihi. We kregen lekker een glaasje prosecco aangeboden, heerlijk!

En toen werd ik verliefd…. en kocht ik dit pareltje voor mezelf. De perfecte tas met het juiste formaat, waar mijn insulinepomp wel in zijn geheel inpast en nog meer handige goodies. Ik zal binnenkort nog een kort artikeltje delen waarin ik wat meer foto’s van deze beauty laat zien 🙂

In de avond kookte ik mijn eigen Rucola stamppot recept. Altijd lekker en ook met warmer weer net wat ‘frisser’. Al ben ik altijd wel dol op stamppot haha.

Gisterenochtend heb ik het hele huis weer gepoetst (was ook hoognodig haha) dus in de middag konden we lekker op pad. We wandelden naar de bibliotheek om nieuwe boekjes te lenen en daar zit ook de Speel-o-theek waar we het geleende speelgoed terugbrachten en wat nieuws gingen uit kiezen. Zo leuk!

Bij de Speel-o-theek leenden we dit keer dit super leuke speelwinkeltje met een heleboel accessoires erbij en een winkelkarretje. Lana was er gelijk heel lang zoet mee en ik geef eerlijk toe, ik was er ook zoet mee haha. Zo leuk om samen winkeltje te spelen, Lana kletst dan honderduit, zo gezellig.

In de avond nodigden we mijn ouders uit voor het eten. Ik maakte een simpele maar lekkere pasta met een salade erbij. Heerlijk dat we lekker buiten konden eten.

Dit was de KC Photodiary van deze week. Hebben jullie ook zo enorm van het zonnige weer genoten? Wat hebben jullie gedaan tijdens die fijne warmte? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

53 gedachten over “KC Photodiary: Vrijgezellenfeest, Moederdag en nieuwe tas!”

 1. Heerlijke week! Ik at laatst ook voor er eerst bij vapiano, echt lekker! En wauw wat een mooie tas zeg! Ik wil ook zo graag met Yarah naar de Efteling, denk dat ze het geweldig vind:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Blijf van mijn kind af!My Profile

 2. Goedzo het zonnetje straalt dus alle uurtjes die je buiten kan pakken moet je pakken dat hebben wij ook gedaan haha. Je nieuwe tas is echt gaaf ben benieuwd naar meer foto’s ervan en wat lief dat je zo bent verwend op Moederdag. Fijne dag vandaag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Schoonmaakroutine woonkamerMy Profile

 3. Wat een leuke week heb je gehad en wat was het prachtig weer! Leuk zo’n vrijgezellenfeest! Ik had ook een keer een vrijgezellenfeest toen ik nog borstvoeding gaf. Ik had alleen de kolf niet meegenomen, dus ik moest om 21 uur ‘s avonds naar huis omdat mijn borsten op knappen stonden ? Wij zijn met bevrijdingsdag naar Keep them rolling geweest, een colonne met legervoertuigen, zaterdag had ik vergadering van de oranjestichting (Koningsdag) en zondag tijdens moederdag heb ik het hele huis gepoetst (het was behoorlijk vies geworden na twee weken schoolvakantie) en daarna op bezoek bij mijn moeder. De rest vd week had ik ook allemaal leuke uitstapjes gemaakt. Heerlijk zo met dit weer!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Vlog ochtendroutine van een mama (kinderen naar kinderdagverblijf en naar school)My Profile

 4. Dat ziet eruit als een gezellige week! Wij hebben ook heerlijk genoten van het mooie weer, lekker veel buiten geweest!
  Stefanie onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 5. Wat leuk dat jij speelgoed van de speelotheek leent. Dat deed mijn moeder vroeger ook. Ik wist niet eens dat dat nog bestond.die sumo pakjes zag ik voorbij komen op Snapchat moest erg lachen erom.
  Josan onlangs geplaatst…NEW In: gouden sneakers van HIPMy Profile

 6. Wat een mooie tas, begrijpelijk dat je verliefd werd haha. Ik was maandag ook jarig, dat hebben we ‘s avonds met een etentje gevierd – voor het eerst oppas voor allebei de kids.
  Alicia onlangs geplaatst…My nursing wardrobeMy Profile

 7. Wat een leuke week heb je gehad zeg! Ik wil ook nog graag een MK tas.. Maar toch zijn ze wel echt behoorlijk prijzig..:(

 8. Jeetje, vol verbazing zie ik de tijdstippen waarop meiden reageren op deze blog….

  Wat een super leuke diary weer! Wat ontzettend leuk zo’n speel-o-theek en dat je daar zo’n geweldig winkeltje kan huren! Ik ga eens uitzoeken of ze dat hier in de buurt ook hebben!!
  Marieke onlangs geplaatst…De collectie van COS ❤My Profile

 9. leuk diary weer!! en nog gefeliciteerd met je paps!! en leuk het vrijgezellenfeest hihih en ik ga zeker je stampotje een keer maken want ziet er wel heel lekker uit!
  rachel onlangs geplaatst…Social mediaMy Profile

 10. leuke diary weer!! en wat gezellig dat vrijgezellenfeest 😀
  en ik ga zeker een snel je stampotje maken want ziet er wel heel lekker uit
  rachel onlangs geplaatst…Social mediaMy Profile

 11. Wat een zalige week! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je fulltime blogger (en mama) zijn hoor, altijd zoveel leuke dingen kunnen doen! Maar het is je zeker gegund 😉 Dat sumoworstelen lijkt me zo grappig haha, heb je dat niet gevlogd? :-p En die pizza in de vorm van een konijntje, superleuk bedacht van Vapiano! Leuk voor een kinderfeestje ofzo 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Al een maand niet geblogd… Hoe bevalt het en hoe moet het nu verder?My Profile

 12. Wat een heerlijk weekje hadden jullie! Hier net zo’n lekker weekje ?. Manlief was ook een lekker lang weekend vrij, genieten! Die speelotheek vind ik trouwens wel een top uitvinding. Ga eens kijken of ze dat hier ook hebben!
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #10My Profile

 13. Wat een heerlijke week! En met al die zon volgens mij heeft iedereen super zitten genieten. Leuk dat je kaartjes hebt gekregen voor Jandino, wij gaan binnenkort ook. Ik ben heel erg benieuwd naar zijn show. Hilarisch ook dat de vrouwen de stofzuiger race hebben gewonnen, haha! En die tas, WOW, super mooi!
  Fijne week weer!
  sandra onlangs geplaatst…Op verzoekMy Profile

 14. Hoi Kelly,
  Wat super leuk om onze kinderzonnebril terug te zien in je Diary! Op tafel en ik geloof dat Lana hem op geeft in haar kinderwagen. Bevalt hij goed? Leuk om elke week je Diary te bekijken, maar vooral ook al je blogs. p.s) super mooie tas!
  Liefs

 15. Wat een leuke diary! En wat is Lana toch een lieve en vrolijke meid! Super leuk om die foto’s te kunnen bewaren voor later.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.