KC Photodiary: Vrijgezellenfeest, Moederdag en nieuwe tas!

kcpgorodia

Yay, donderdag = KC Photodiary dag! Een van de best bezochte dagen op Kellycaresse.nl dus deze photodiary traditie houden we er lekker in! En wauw, wat een super week was dit. Zoveel zon, het leek even hartje zomer en daar hebben we zo van genoten. Lekker veel buiten zijn, buiten eten en natuurlijk genieten van een extra lang weekend want Yannick was van donderdag t/m zondag vrij. Ik had een vrijgezellenfeest van een vriendinnetje, we vierden Moederdag, mijn vader was jarig en ik deed een geweldige aankoop. Kijken jullie mee?

Donderdag was Bevrijdingsdag en Yannick had weekend! We gingen al lekker op tijd met ons gezin naar Eindhoven om te shoppen. We begonnen op een zonnig terrasje, ik aan de cappuccino natuurlijk.

We hebben daarna heerlijk geshopt bij Primark voor de zomer. Morgen zien jullie daar een uitgebreide shoplog (met try on looks!) van op mijn blog. Allemaal zomerse items voor mij en de meisjes.

We besloten lekker uitgebreid te lunchen bij Vapiano. Ik aan de pasta pesto met een salade erbij, Yannick had een bolognese met parmezaanse kaas en Lana een kinderpizza die behoorlijk van formaat was haha in de vorm van een konijn.

In de avond kwam vriendinnetje Thirza gezellig wat drinken. We gingen natuurlijk buiten zitten.

Vrijdagochtend ging ik voor een Bodypump workout naar de sportschool en daarna onder de zonnebank omdat ik een beetje kleur wil hebben voor de bruiloft die we aanstaande vrijdag hebben. Ik had niet in de gaten dat er nog genoeg zon zou zijn de dagen erna  haha.

Daarna ging ik te voet de weekboodschappen doen, het was zo lekker weer. Daarom trakteerde ik Lana op een ijsje, dat was natuurlijk feest.

Yannick was vrijdag mijn held die de hele tuin onder handen genomen had. Helemaal zomerproof weer. Nu al zin in lekkere BBQ’s, koffie drinken in de zon, Lana lekker buiten laten spelen of in een zwembadje spetteren en gewoon in de avond lekker buiten eten.

En dat buiten eten deden we meteen! Ik had zoete aardappelen gekookt met gekruide kip en spinazie, buiten smaakt alles lekkerder ;).

Zaterdag had ik een vol programma. We gingen namelijk een goede vriendin verrassen met haar vrijgezellenfeest. Ze gaan aanstaande vrijdag trouwen namelijk. Ik zou vanaf 12.00 tot de late uurtjes in de nacht wegblijven dus de borstkolf ging natuurlijk mee 😉 Best spannend hoor, voor het eerst zo’n enorm lange dag weg.

Het feestje begon met een heerlijke picknick met zelfgemaakte hapjes. Ik had de Monchou taart gemaakt, altijd lekker.

We gingen sumoworstelen in de tuin. Dat was best een uitdaging in die warmte en hete pakken maar we hebben onwijs hard gelachen.

Daarna hadden we een kookworkshop Tapas maken in een kookstudio. Dit was mijn kookmaatje. Heel gezellig en leerzaam was dat.

Het resultaat van alle gemaakte tapas. Dat was zo enorm lekker! Nadat we uitgebreid getafeld hadden zijn we ‘s-Hertogenbosh in gegaan voor een gezellige stapavond. Dat was lang geleden voor mij maar wat heb ik ervan genoten!

Zondag was het Moederdag. Yannick heeft me super lief verrast door het huis te versieren en de letters ‘Liefste Mama Kelly’ op te hangen. Er stond een heerlijk uitgebreid ontbijtje klaar en Yannick schreef een heel mooie brief aan mij. Zo lief! Ook gaf hij me tickets om samen naar de Jandino show te gaan, echt heel tof. Van Lana kreeg ik een prachtige kleurplaat met een versje erbij die ze bij de gastouder gemaakt heeft. Te mooi en te lief allemaal. Ik voel me helemaal verwend.

In de middag wandelden we gezellig met z’n allen en mijn moeder naar een marktje in het dorp. Deze foto ziet er heel raar uit, het lijkt net of Aimy helemaal in die muts zit haha. Maar ze kijkt met haar gezichtje naar oma en heeft haar handje omhoog.

Op de markt!

Lana heerlijk aan het spelen in de zandbak. En ik lag in die ligstoel die je hiervoor op de foto ziet. Ik had het niet slecht 😉

Maandag was mijn vader jarig. Trotse opa natuurlijk!

We vierden dit heerlijk in de Efteling. Lana mocht haar prinsessenjurk aan, wat ze helemaal fantastisch vond.

In de avond lekker BBQ’en bij mijn ouders. Om mijn vaders verjaardag te vieren maar ook Moederdag voor mijn moeder.

Outfitje van dinsdag 🙂

Dinsdag had ik een event van LG waar we middels een ‘Mannen VS de vrouwen race’ gingen testen hoe de CordZero (snoerloze) stofzuigers bevallen. Het was een heel parcours met allerlei stofzuig challenges.

En toen mocht ik in de finale ronde strijden tegen een andere man met de stofzuiger-race en dat zorgde voor de beslissende stem. Wij vrouwen kunnen beter stofzuigen als mannen 😉

Ik was gezellig met Andrea (Trendymommy) op pad die dag en we stopten ook nog even bij de Michael Kors winkel in Amsterdam omdat ik daar even wilde snuffelen hihi. We kregen lekker een glaasje prosecco aangeboden, heerlijk!

En toen werd ik verliefd…. en kocht ik dit pareltje voor mezelf. De perfecte tas met het juiste formaat, waar mijn insulinepomp wel in zijn geheel inpast en nog meer handige goodies. Ik zal binnenkort nog een kort artikeltje delen waarin ik wat meer foto’s van deze beauty laat zien 🙂

In de avond kookte ik mijn eigen Rucola stamppot recept. Altijd lekker en ook met warmer weer net wat ‘frisser’. Al ben ik altijd wel dol op stamppot haha.

Gisterenochtend heb ik het hele huis weer gepoetst (was ook hoognodig haha) dus in de middag konden we lekker op pad. We wandelden naar de bibliotheek om nieuwe boekjes te lenen en daar zit ook de Speel-o-theek waar we het geleende speelgoed terugbrachten en wat nieuws gingen uit kiezen. Zo leuk!

Bij de Speel-o-theek leenden we dit keer dit super leuke speelwinkeltje met een heleboel accessoires erbij en een winkelkarretje. Lana was er gelijk heel lang zoet mee en ik geef eerlijk toe, ik was er ook zoet mee haha. Zo leuk om samen winkeltje te spelen, Lana kletst dan honderduit, zo gezellig.

In de avond nodigden we mijn ouders uit voor het eten. Ik maakte een simpele maar lekkere pasta met een salade erbij. Heerlijk dat we lekker buiten konden eten.

Dit was de KC Photodiary van deze week. Hebben jullie ook zo enorm van het zonnige weer genoten? Wat hebben jullie gedaan tijdens die fijne warmte? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

53 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  12 mei 2016

  Leuke diary! Wat een verrassing van Moederdag, echt heel lief. Al dat eten ziet er lekker uit.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik probeerde tomatensoep te maken…..My Profile

 • Wilmaaa
  12 mei 2016

  Heerlijke week! Ik at laatst ook voor er eerst bij vapiano, echt lekker! En wauw wat een mooie tas zeg! Ik wil ook zo graag met Yarah naar de Efteling, denk dat ze het geweldig vind:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Blijf van mijn kind af!My Profile

 • Lisanne
  12 mei 2016

  Goedzo het zonnetje straalt dus alle uurtjes die je buiten kan pakken moet je pakken dat hebben wij ook gedaan haha. Je nieuwe tas is echt gaaf ben benieuwd naar meer foto’s ervan en wat lief dat je zo bent verwend op Moederdag. Fijne dag vandaag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Schoonmaakroutine woonkamerMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  12 mei 2016

  Wat een leuke week heb je gehad en wat was het prachtig weer! Leuk zo’n vrijgezellenfeest! Ik had ook een keer een vrijgezellenfeest toen ik nog borstvoeding gaf. Ik had alleen de kolf niet meegenomen, dus ik moest om 21 uur ‘s avonds naar huis omdat mijn borsten op knappen stonden ? Wij zijn met bevrijdingsdag naar Keep them rolling geweest, een colonne met legervoertuigen, zaterdag had ik vergadering van de oranjestichting (Koningsdag) en zondag tijdens moederdag heb ik het hele huis gepoetst (het was behoorlijk vies geworden na twee weken schoolvakantie) en daarna op bezoek bij mijn moeder. De rest vd week had ik ook allemaal leuke uitstapjes gemaakt. Heerlijk zo met dit weer!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Vlog ochtendroutine van een mama (kinderen naar kinderdagverblijf en naar school)My Profile

 • Femke
  12 mei 2016

  Wat een heerlijke week heb je gehad met je gezin, vrienden en familie. Lekker genieten van het weer. Met Bevrijdingsdag was ik ook in Eindhoven, jammer dat ik je niet even tegen ben gekomen haha :-). Al dat eten ziet er heerlijk uit, leuk zo’n tapas workshop :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Ik ben begonnen met de Clean 9 detox! (Dag 1 t/m 3)My Profile

 • Ellen
  12 mei 2016

  Ziet eruit als een heerlijke week! Wij hebben hier ook genoten van het weer. Prachtige tas heb je gekocht, lijkt me een handig formaat icm luiertas en kinderen.
  Ellen onlangs geplaatst…Getting back in shape: vierde updateMy Profile

 • Stefanie
  12 mei 2016

  Dat ziet eruit als een gezellige week! Wij hebben ook heerlijk genoten van het mooie weer, lekker veel buiten geweest!
  Stefanie onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 • Dita
  12 mei 2016

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk he dit weer
  Dita onlangs geplaatst…Weekendje Haarlem in foto’sMy Profile

 • Charlotte
  12 mei 2016

  Ziet er weer gezellig uit. Ik ben benieuwd naar je shoplog morgen!
  Charlotte onlangs geplaatst…Wist je dat #3; een nieuwtje en een mijlpaalMy Profile

 • Josan
  12 mei 2016

  Wat leuk dat jij speelgoed van de speelotheek leent. Dat deed mijn moeder vroeger ook. Ik wist niet eens dat dat nog bestond.die sumo pakjes zag ik voorbij komen op Snapchat moest erg lachen erom.
  Josan onlangs geplaatst…NEW In: gouden sneakers van HIPMy Profile

 • Kelly
  12 mei 2016

  Wat een heerlijke week! Om nog lang van na te genieten!
  Kelly onlangs geplaatst…Ownoh: #2 Lang leven FundaMy Profile

 • Leonie van Mil
  12 mei 2016

  Lekker weekje weer! Het weer was dan ook fantastisch. Die Mon chou taart ziet er erg lekker uit. En die Sumopakken…. hahaha geniaal
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Nieuw projectjeMy Profile

 • Nicole
  12 mei 2016

  Wat een heerlijke week zeg. Die van ons was ook genieten en ja elk uurtje zon die we kunnen pakken die pakken we!
  Nicole onlangs geplaatst…Een brief aan mijn peutermeisjeMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  12 mei 2016

  Dat ziet eruit als een heerlijke week! Lekker genoten en alles in combinatie met het lekkere weer! Leuk dat je verrast bent tijdens Moederdag!
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…BRUIDSTAART PROEVERIJ VOOR JORDY & MALIKAMy Profile

 • Tamara
  12 mei 2016

  Haha ik zag die grote primark tas voorbij komen op snapchat! Die was gescheurd toch? Haha!

  Gaaaf je nieuwe MK tas!
  Tamara onlangs geplaatst…Met borstvoeding stoppen omdat je zwanger bent.My Profile

 • doortjesblog
  12 mei 2016

  Heerlijk hè die zon?! Wij hebben er ook van genoten, we zijn vooral heel veel buiten geweest (in de tuin, speeltuin etc) echt heerlijk!
  doortjesblog onlangs geplaatst…Je leven totaal omgooien, zou jij het doen?!My Profile

 • Saskia
  12 mei 2016

  Oh die tas is wel echt een plaatje hoor! Ontzettend leuke week om te bekijken weer.
  Saskia onlangs geplaatst…Nivea Sun kids Roll On; handig of niet?My Profile

 • Daniëlle
  12 mei 2016

  Ziet er weer uit als een heerlijke week! De zon zat inderdaad goed mee. Wij waren lekker een weekendje weg en gisteren hebben wij lekker een stukje gefietst. Echt genieten zo in de zon!
  Daniëlle onlangs geplaatst…De heerlijke momentjes van Daniëlle – MeiMy Profile

 • Channa
  12 mei 2016

  Wat een heerlijke week! Dat sumoworstelen ook, haha. Hier in huis is de man trouwens beter in stofzuigen! 😉
  Channa onlangs geplaatst…Wat doet het krijgen van kinderen met je relatie?My Profile

 • Nicole
  12 mei 2016

  Hahaha dat sumoworstelen! Geweldig!
  Nicole onlangs geplaatst…Van kindertekening tot knuffelMy Profile

 • Alicia
  12 mei 2016

  Wat een mooie tas, begrijpelijk dat je verliefd werd haha. Ik was maandag ook jarig, dat hebben we ‘s avonds met een etentje gevierd – voor het eerst oppas voor allebei de kids.
  Alicia onlangs geplaatst…My nursing wardrobeMy Profile

 • Marijke
  12 mei 2016

  Leuke foto’s! Je tas ziet er prachtig uit. Leuk om jezelf af en toe zo te verwennen! Het weer is echt fantastisch heh, lekker in de tuin met kids, love it!
  Marijke onlangs geplaatst…5 EURO MAALTIJD I Spaghetti al tonnoMy Profile

 • Leonie
  12 mei 2016

  Wat een leuke week heb je gehad zeg! Ik wil ook nog graag een MK tas.. Maar toch zijn ze wel echt behoorlijk prijzig..:(

 • Vanessa
  12 mei 2016

  Wat een leuke en gezellige week! Zo te zien hebben jullie volop genoten van het mooie weer. Lekker eten ook allemaal. Ik hou van het zonnetje, van mij mag dit weer altijd zo blijven 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…L’Occitane Néroli & Orchidée Body OilMy Profile

 • marie-louise
  12 mei 2016

  Wat een gezellige drukke week weer! En een mooie tas heb je gekocht. Ben benieuwd naar het artikel erover 😉
  marie-louise onlangs geplaatst…Een peuter voorbereiden op een broertje of zusjeMy Profile

 • Marieke
  12 mei 2016

  Jeetje, vol verbazing zie ik de tijdstippen waarop meiden reageren op deze blog….

  Wat een super leuke diary weer! Wat ontzettend leuk zo’n speel-o-theek en dat je daar zo’n geweldig winkeltje kan huren! Ik ga eens uitzoeken of ze dat hier in de buurt ook hebben!!
  Marieke onlangs geplaatst…De collectie van COS ❤My Profile

 • Marieke
  12 mei 2016

  Oooo ik zie nu dat de klok bij je reacties een uurtje achter staat, dan valt het nog mee!! Haha
  Marieke onlangs geplaatst…De collectie van COS ❤My Profile

 • Sophie
  12 mei 2016

  Heerlijk inderdaad dat buiten eten! Ik word daar ook altijd zo blij van!

 • Carlijn
  12 mei 2016

  Allereerst: wat zie je er supergoed uit in die outfit op dinsdag!!! Je kan echt zien dat je wat pondjes kwijt bent. Hot momma! Moest echt lachen om dat sumoworstelpak, wat hilarisch lijkt me dat.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Lancôme Belle de TeintMy Profile

 • Annemijn
  12 mei 2016

  De zonnebank was inderdaad niet meer zo nodig met al die warme dagen en het zonnetje. Ziet er weer uit als een leuke week! Veel plezier morgen tijdens de bruiloft!
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn fobie: Bang voor onweer- Help! Het ‘seizoen’ begint weer!My Profile

 • Lieke
  12 mei 2016

  Wat een leuke week!! Vooral dat buiten leven is zo lekker hé! 😉
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn favoriete IG foto’s #6 | BlogMy Profile

 • Shannon Sheila
  12 mei 2016

  Wederom een gezellige week zo te zien! En die tassss… superleuk !
  Shannon Sheila onlangs geplaatst…Het Greeny-experimentMy Profile

 • rachel
  12 mei 2016

  leuk diary weer!! en nog gefeliciteerd met je paps!! en leuk het vrijgezellenfeest hihih en ik ga zeker je stampotje een keer maken want ziet er wel heel lekker uit!
  rachel onlangs geplaatst…Social mediaMy Profile

 • rachel
  12 mei 2016

  leuke diary weer!! en wat gezellig dat vrijgezellenfeest 😀
  en ik ga zeker een snel je stampotje maken want ziet er wel heel lekker uit
  rachel onlangs geplaatst…Social mediaMy Profile

 • Malou
  12 mei 2016

  Wat leuk, dat winkeltje! Ik moet eens gaan kijken of we hier ook zo’n speel-o-theek hebben 🙂
  Malou onlangs geplaatst…31 weken zwangerMy Profile

 • Lifesabout
  12 mei 2016

  Wat zal dat warm zijn geweest in die pakken…maar wel hilarisch haha. Buiten smaakt inderdaad alles lekkerder en ik moet nodig weer naar de Primark voor een tas vol!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wanneer je kind een bezienswaardigheid isMy Profile

 • Jamaila
  12 mei 2016

  Wat een heerlijke week met lekker veel zon, en wat een prachtige tas heb je gekocht!
  Jamaila onlangs geplaatst…mijn 10 irritante punten op een rij.My Profile

 • Danique Krol
  12 mei 2016

  Dat vrijgezellenfeest ziet er echt onwijs gezellig uit!
  Danique Krol onlangs geplaatst…Review | Etos parfum Forever LoveMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  12 mei 2016

  Wat een zalige week! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je fulltime blogger (en mama) zijn hoor, altijd zoveel leuke dingen kunnen doen! Maar het is je zeker gegund 😉 Dat sumoworstelen lijkt me zo grappig haha, heb je dat niet gevlogd? :-p En die pizza in de vorm van een konijntje, superleuk bedacht van Vapiano! Leuk voor een kinderfeestje ofzo 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Al een maand niet geblogd… Hoe bevalt het en hoe moet het nu verder?My Profile

 • Yneke
  12 mei 2016

  Wat een heerlijk weekje hadden jullie! Hier net zo’n lekker weekje ?. Manlief was ook een lekker lang weekend vrij, genieten! Die speelotheek vind ik trouwens wel een top uitvinding. Ga eens kijken of ze dat hier ook hebben!
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #10My Profile

 • sandra
  12 mei 2016

  Wat een heerlijke week! En met al die zon volgens mij heeft iedereen super zitten genieten. Leuk dat je kaartjes hebt gekregen voor Jandino, wij gaan binnenkort ook. Ik ben heel erg benieuwd naar zijn show. Hilarisch ook dat de vrouwen de stofzuiger race hebben gewonnen, haha! En die tas, WOW, super mooi!
  Fijne week weer!
  sandra onlangs geplaatst…Op verzoekMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  12 mei 2016

  Wat een lekkere week weer, dat weer is gewoon ook zo fijn en maakt alles mooier en beter. Dat winkeltje voor Lana vind ik ook erg leuk haha, snap wel dat zij (en jij) daar lekker mee kunnen spelen.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – Roze spaghetti met geitenkaas, biet en peerMy Profile

 • Jessica
  12 mei 2016

  Heerlijk week en nog gefeliciteerd met je papa!
  Jessica onlangs geplaatst…Happiness by JessMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  12 mei 2016

  Wauw speel o theek, nooit bij nagedacht. Vroeger hielp mijn moeder daar mee, maar dat is natuurlijk nog steeds. Ga ik zeker onthouden.
  Die sumoworstelaars lijken me zo grappig.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…14 willekeurige weetjes over mij…My Profile

 • MetMirjam
  12 mei 2016

  Wat een super week weer! Die tas.. Hoe gaaf!! Ik ben nog niet naar de Efteling geweest met Fiene, maar in juli hebben we een date staan om erheen te gaan! Ik denk ook dat ze het zó leuk zal vinden 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…MEGA-Plog: Lang weekend Roompot MierloMy Profile

 • Monica
  12 mei 2016

  Wat een gezellige week heb je weer gehad en die tas is heel mooi! Die foto van de kleine met het hoedje op is zo cute. Het lijkt net alsof ze zelf het hoedje over haar hele hoofd trekt.
  Monica onlangs geplaatst…LBM week #18 | Op vakantie in PortugalMy Profile

 • Janneke | Crafty Time
  12 mei 2016

  Wauw, wat een prachtige tas heb je gekocht! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Bertine
  12 mei 2016

  wat een leuke foto’s! tof om te zien dat je zoveel met je kids doet:) en je hebt groot gelijk dat je die MK tas voor jezelf kocht, mooi hoor!
  Bertine onlangs geplaatst…Action (foto)shoplog voor de tuinMy Profile

 • Mama van Dijk
  12 mei 2016

  aww heerlijk weekje dus
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…Verbijsterd kijk ik ze aan. Dit meen je niet?My Profile

 • Marije
  12 mei 2016

  Wat een fijne week! Lekker weer was het ook hè! Leuk dat jullie je vriendin hebben verrast met een vrijgezellenfeest.
  Marije onlangs geplaatst…Shoplog tweedehands Noppies kledingMy Profile

 • Tamara
  13 mei 2016

  Hoi Kelly,
  Wat super leuk om onze kinderzonnebril terug te zien in je Diary! Op tafel en ik geloof dat Lana hem op geeft in haar kinderwagen. Bevalt hij goed? Leuk om elke week je Diary te bekijken, maar vooral ook al je blogs. p.s) super mooie tas!
  Liefs

 • Maike
  13 mei 2016

  Heerlijk zonnige foto´s. Dat vrijgezellenfeest zag er gezellig uit!
  Maike onlangs geplaatst…Camping bruiloftMy Profile

 • ellen
  14 mei 2016

  Wat een leuke diary! En wat is Lana toch een lieve en vrolijke meid! Super leuk om die foto’s te kunnen bewaren voor later.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.