Dia1Een tijdje geleden heb ik gewinkeld bij Primark en vandaag deel ik hier de shoplog van. Ik heb niet zoveel gekocht en wat ik gekocht heb was met name voor Lana, maar toch vond ik leuk om dit in een video met jullie te delen.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze geshopte items vinden. Zijn jullie onlangs nog bij Primark geweest en heb je daar kunnen slagen voor leuke spulletjes? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Primark Shoplog”

  1. Leuke dingen van Lana! Voor M kan ik echt nooit slagen. Als baby wel en kocht ik daar inderdaad rompertjes, maar nu vind ik er niet veel meer aan. Ik ben nogal een zeur wat betreft zijn kleding en het is het allemaal net niet.
    Mamablogger onlangs geplaatst…Lang leve de kinderbijslag!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.