Fotografie Paul Jespers

Vorige week hebben we de foto’s ontvangen van onze trouwfotograaf en het leek me leuk om er daar een aantal van te delen. Ik heb natuurlijk na onze bruiloft al een heleboel gedeeld, maar er zitten zeker nog wat pareltjes tussen die ik graag nog wil delen. Wie weet hebben andere toekomstige bruiden (of bruidegommen) hier wat aan of misschien vinden jullie het leuk om nog even mee te genieten. Ik zwijmel weer helemaal terug met mooie herinneringen aan die grote dag en jullie mogen ook nog even meekijken.

Ik was mezelf aan het opmaken en Claimy was bezig met Lana. Ik vind dit echt een lieve foto.

De jurk hing er klaar voor <3

En de schoenen stonden er ook klaar voor.

Laagje lipstick als finishing touch

Voor het grote moment <3

Met papa <3

Ready to get married!

<3

Yes, was the answer

Met mama <3

Fotoreportage in Bosrijk.

Met Thirza, mijn getuige en beste vriendin.

De geposeerde kus

De taart die we lieten ontwerpen waarin zowel mijn werk verwerkt zit, als Yannicks werk (dessert legerprint), onze liefde voor Curacao en wat persoonlijke kiekjes van ons samen. Ook staat bovenop een echtpaar met dochtertje, wat natuurlijk een nabootsing van ons is.

Serieuze blik tijdens de openingsdans.

Actiefoto toen ik net mijn bruidsboeket naar mijn vriendinnen gegooid had haha!

Trouwfotografie: Paul Jespers, een fotograaf waar we echt heel erg tevreden over zijn. Goede kwaliteit foto’s die helemaal in onze smaak en stijl zijn uitgevoerd. We zijn nu bezig met het doorgeven van onze selectie (150 foto’s uit de ruim 450 foto’s die we op een USB stick ontvingen) foto’s waar Paul het trouwfotoalbum van zal gaan maken. Ik ben erg benieuwd hoe dit eruit zal gaan zien.

Hopelijk vonden jullie het leuk om nog eens mee te genieten met onze grote dag die op 15 mei 2015 plaatsvond. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de foto’s. Laat ze achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

55 gedachten over “Foto’s van onze bruiloft van de trouwreportage”

 1. De foto’s met je ouders ontroeren met toch echt. Wat ontzettend mooi dat die momenten zo zijn vastgelegd. Die laatste actiefoto is ook geweldig zeg. Zo tof dat je dit met ons deelt! ♥
  Marion onlangs geplaatst…Echte VrouwenMy Profile

 2. Ah wat moet dat fijn zijn om zo terug te kunnen kijken op de grote dag!
  Als ik ooit ga trouwen ga ik nooit bezuinigen op een fotograaf. Foto’s zijn toch wel de ‘belangrijkste’ dingen die je hebt van zo’n mooie dag!
  Manon onlangs geplaatst…Snoepjes voor katten met blaasgruisMy Profile

 3. Mooie foto’s kelly!! Wat leuk dat jullie foto’s mochten nemen in Bosrijk! 🙂

 4. Wat een goede fotograaf, de foto’s zijn zo mooi! De eerste foto, met Lana, vind ik ook lief en ik vind de foto’s met je vader ook telkens zo lief! Wat een bijzondere taart, echt heel persoonlijk. 🙂

 5. Super mooie foto’s! En die foto van jou met je moeder, wauw, wat een liefde in jullie blikken, prachtig!

 6. Dit is precies mijn droom bruiloft!
  Jij en Yannick zien er zooo mooi uit<3
  En de taart.. Ik wil het proeven haha

 7. Wat een prachtige foto’s! Lijkt me inderdaad heel mooi om later te hebben, zo kan je er altijd met een lach op terug kijken! 🙂 heel mooi trouwens dat zowel jouw blog als Yannick zijn werk in de taart verwerkt zit, echt origineel!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.