Pray for Paris, vanuit Frankrijk

pfp

Ik had voor vandaag een hele vrolijke blogpost gepland staan. Yannick en ik zijn namelijk vandaag een half jaar getrouwd. We waren uitgenodigd door het Pr Bureau van Disneyland Parijs om een weekendje samen de kerstbeleving in Disney te komen vieren. Wat vrijdag begon als een hele fijne, romantische dag, eindigde tragisch. Zelf zijn we veilig, maar door wat er vrijdagavond/nacht gebeurd is, kan ik vandaag niet een vrolijke blogpost delen. Ik wil er niet teveel woorden over delen, ik wil stil staan bij wat er gebeurd is en wat dit met ons doet. Ik typ dit vanuit Disneyland Parijs maar zodra dit online komt zijn we weer veilig thuis.

Was ik vrijdagavond nog redelijk nuchter eronder (we kwamen laat in de hotelkamer terug en vernamen het nieuws via wat berichtjes) werd ik vanmorgen (het is zaterdag nu ik dit typ) met een flinke donderwolk wakker. Ik ging het nieuws lezen en besefte toen pas wat er echt gebeurd is. Mijn telefoon was ontploft vol met lieve bezorgde berichtjes op mijn telefoon en social media. Hartverwarmend hoe iedereen met elkaar meeleeft en bezorgd is.

Hoe kon dit allemaal gebeuren. Nu we er op 40 kilometer afstand vandaan zitten, voelt het nog heftiger. Maar heftig is het toch wel, ik kan de juiste woorden niet vinden om dit te verwoorden. Ik kan me alleen maar dankbaar voelen, dat wij veilig in een hotel zitten, dat Lana veilig bij mijn ouders is. In mijn hoofd denk ik continue aan de slachtoffers en hun familie. De slachtoffers die gisterenavond net zo nietsvermoedend een fijne avond wilden beleven in de stad. De familie waarvoor het leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Vanmorgen werd ik wakker met een flinke blaasontsteking, doordat ik zwanger ben en diabetes heb, moest er een arts bij komen door harde buiken en klachten die ik ervaar. Deze arts was gisterenavond nog aan het werk in een theater in Parijs. Hij heeft daar de nodige hulpverlening geboden en hij zag er duidelijk verslagen uit, dit maakte enorm veel indruk op mij. En vanmorgen kwam deze arts mij helpen, met vergelijken daarbij, een totaal onschuldige kwaal. Hoe dubbel kan het leven zijn. Ik ben dankbaar dat Lana in goede handen is en dat ik een kindje in mijn buik mag dragen. Ik maak me net zo goed druk om de wereld waarin ik mijn kinderen opvoed.

Ik schrijf deze blogpost om jullie op de hoogte te houden van onze situatie, om mijn hart te luchten en om samen met jullie extra stil te staan bij het verschrikkelijke wat er is gebeurd. Laten we allen onze liefde en warmte bundelen en koesteren dat we bij elkaar zijn, in een wereld waarin ongelooflijke dingen gebeuren. Praat erover met familie, met vrienden, wanneer je hier behoefte aan hebt. Laten we elkaar ondersteunen. We hebben elkaar nodig in deze soms gevaarlijke wereld.

#Prayforparis

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

48 reacties

 • amanda
  15 november 2015

  Mooi geschreven..wij zitten nu ook in frankrijk wel een paar uur er vandaan maar toch is het dan nog heftiger dan als je in nederland bent….ook wij hadden veel bezorgde familie…..het is verschrikkelijk wat er is gebeurt..x
  amanda onlangs geplaatst…Lush review #1My Profile

 • Brittany
  15 november 2015

  Ik weet precies hoe je je voelt. Zelf werk ik in Disneyland Parijs en woon dus ook erg dicht bij Parijs. Ik heb me nog nooit zo onveilig gevoeld in een land..
  Brittany onlangs geplaatst…Life in France during a terrorist attack..My Profile

 • Carlijn
  15 november 2015

  Ik heb er geen woorden voor. Las het pas zaterdagochtend, ik was vroeg gaan slapen vrijdag. Verschrikkelijk, word er helemaal naar van. Bizar dat jij zo dichtbij deze nachtmerrie was, in Disneyland. Dat jullie je weekend hebben moeten afbreken, is onwijs jammer maar valt vast in het niet bij het gevoel dat je hebt bij wat er gebeurd is. Ben blij dat jullie veilig thuis zijn en hopelijk komt er voor Disney nog een herkansing.

 • Joyce
  15 november 2015

  Mooi geschreven kelly! Lijkt mij heel heftig om zo dichtbij te zijn. X
  Joyce onlangs geplaatst…Review: Smartscope + winMy Profile

 • Adinda
  15 november 2015

  Wat moet dat naar zijn geweest! Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Mijn vriend was in Parijs aan het werk vlakbij de aanslagen. Je hart staat toch even stil dan. Gelukkig is hij ook inmiddels weer thuis. Mooi geschreven!
  Adinda onlangs geplaatst…Leven, liefde en vredeMy Profile

 • Marlotte
  15 november 2015

  Jeetje wat heftig dat jullie het van zo dichtbij hebben meegemaakt. Heel mooi verwoord! Fijn dat jullie allemaal veilig zijn; is niet niks zo’n dag!
  Marlotte onlangs geplaatst…What’s for breakfast? #11 – apple quinces crumbleMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  15 november 2015

  Wat mooi geschreven. Wat een nare ervaring voor jullie nu jullie er zo dichtbij zitten. Hier bij ons kwam het al aan als een bom, bij jullie zal het nog vele malen erger zijn.
  Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#Sint tip/film Bennie StoutMy Profile

 • Charlotte
  15 november 2015

  Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn! Ik heb veel aan jullie (en Lana!) gedacht vrijdagavond!
  Charlotte onlangs geplaatst…Fotodagboek #18: Ikea en Aukje is jarig!My Profile

 • Channa
  15 november 2015

  Jeetje, fijn dat jullie gewoon weer veilig thuis zijn! Het is echt verschrikkelijk allemaal, helemaal als je er ook nog eens zo dichtbij was.
  Channa onlangs geplaatst…Wat we van Pascal kunnen leren! #downsyndroomMy Profile

 • Nicole
  15 november 2015

  Er gebeurd elke dag iets vreselijks in de wereld, maar wij westerlingen hebben toch (bijna) altijd een veilig gevoel gehad. Hier in Europa gebeurden dat soort dingen niet. Toen kwam de aanslag op Charlie Hebro en werd het veilige gevoel al minder.. Maar na vrijdagavond.. Het is, zoals premier Rutten al zei, een aanslag op onze manier van leven. Charlie Hebro was ivm hun krant en de prenten die ze erin zetten.. Maar deze aanslagen? Waar ging dat over? Het kan dus overal gebeuren en dat maakt mensen angstig!
  Nicole onlangs geplaatst…Leuk & lekker om te maken: pizzamijtertjesMy Profile

 • Ingrid
  15 november 2015

  Precies hetzelfde gevoel hier. Het is dat mijn vriend Frans is en hier zijn werk heeft anders was dit denk ik de druppel geweest om mijn spullen te pakken en terug naar Nederland te gaan. Teveel gezien en meegemaakt, niet alleen het afgelopen jaar, maar ook de voorgaande jaren om te geloven dat het tij nog gekeerd kan worden in Frankrijk.

 • Sandra
  15 november 2015

  Mooi geschreven…

 • Kelly
  15 november 2015

  Mooi geschreven!
  Kelly onlangs geplaatst…WIJ ZIJN VERHUISD!My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  15 november 2015

  Wat heftig dat je zo dichtbij was, ik vind het echt verschrikkelijk wat er gebeurd is. Gelukkig ben je veilig thuis en zijn jullie weer terug in je eigen huisje. Maar dit hakt er behoorlijk in.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Babor Cosy Colours Ultra Shine Lipgloss en Ultra Soft Lip ColourMy Profile

 • Dagmar
  15 november 2015

  Wauw wat heb je dit sterk verwoord, precies zoals ik het ook voel. Ik was zo opgelucht en blij toen ik berichtje van je las op social, pff echt heel heftig. Blij dat je weer veilig met je mooie gezin thuis bent <3 hele dikke knuffel
  Dagmar onlangs geplaatst…Behind the scenes #116 – Inpakken, lekker eten en CluedoMy Profile

 • saskia
  15 november 2015

  Wat heftig moet dat zijn om zo dicht in de buurt te zijn. Gelukkig was je op een veilige plek en ben je veilig thuis.
  saskia onlangs geplaatst…Het gedoe met borstvoeding..My Profile

 • Lisanne
  15 november 2015

  Heftig he wat er allemaal is gebeurt ik dacht wel aan je keek af en toe op snapchat om te kijken of je er wat van mee krijgt in zo een park. Gelukkig os het daar altijd extreem beveiligd maar vreselijk wat er is gebeurd. Waar gaat het heen met de wereld, soms beangstig dat me wel is. Gelukkig ben je weer veilig thuis en is je gezinnetje weer compleet. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – Romantische sfeerverlichtingMy Profile

 • Fenna
  15 november 2015

  Mooi geschreven, gelukkig zijn jullie weer veilig thuis! X
  Fenna onlangs geplaatst…Half jaar getrouwd!My Profile

 • Linda
  15 november 2015

  Het lijkt mij heel naar om zeker zwanger zó dichtbij te zitten. En dat terwijl Parijs voor ons al zo dichtbij voelt. Ik hoop dat het lukt om dit een plekje te gaan geven, dapper hoe sterk je blijft . Dat zal vast ook wel door de oerkracht van een moeder komen. Fijn dat jullie in ieder geval veilig weer thuis zijn!
  Linda onlangs geplaatst…Weekvlog 4 | PR afspraken, Zalando Blogger Awards & ParijsMy Profile

 • Maxine
  15 november 2015

  wat heb je het mooi geschreven en Wat fijn om te lezen dat jullie weer veilig thuis zijn. Zelf kon ik niet slapen tot dat ik wist dat het afgelopen was. Ik begin me ook steeds meer te beseffen dat het niet meer het vrolijke wereldje is. Elke keer refresh ik het nieuws om meer te weten te komen.
  Maxine onlangs geplaatst…Sinterklaas CadeausMy Profile

 • Marijke I easydailyfood
  15 november 2015

  Lijkt mij een heel eng gevoel dat je zo dichtbij bent. Blij dat je weer veilig thuis bent.
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Sinterklaas cadeaus tot €10,00!My Profile

 • Leonie
  15 november 2015

  Mooi geschreven, Kelly. Ik vind ‘t allemaal echt een enge bedoeling…Parijs komt nu wel heel erg dichtbij..
  Ik ben blij dat jullie weer veilig thuis zijn,
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakookt: (voor het eerst) Soep!My Profile

 • Simone
  15 november 2015

  Fijn dat je weer veilig thuis bent. Het is verschrikkelijk wat er is gebeurt. Het heeft mij wel doen beseffen dat het woord veiligheid misschien wel een andere betekenis heeft gekregen.
  Simone onlangs geplaatst…Één jaar ondernemer | Hoe bevalt het?My Profile

 • beautifulday4makeup
  15 november 2015

  Wat heb je dat mooi geschreven!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Olie om je gezicht te reiniging? DHC Deep Cleansing OilMy Profile

 • Saskia
  15 november 2015

  Heftig hoor dit allemaal. Ik vind het zo verontrustend die aanslagen. Goed geschreven!
  Saskia onlangs geplaatst…Slecht boek: wegleggen of uitlezen?My Profile

 • Dhini
  15 november 2015

  Mooi geschreven. Gelukkig zijn jullie weer veilig thuis.
  Dhini onlangs geplaatst…Nails : half moon #1My Profile

 • Dionne
  15 november 2015

  Mooi geschreven! Ongelofelijk maar waar, bizar dat het is gebeurd. Gelukkig zijn jullie veilig, maar het lijkt mij verschrikkelijk voor alle na bestaanden die nu iemand verloren hebben.
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn AirBnb ervaringen in SpanjeMy Profile

 • Merel | mooimerel.nl
  15 november 2015

  Oef heftig zeg! En echt zo vreselijk wat er in Parijs is gebeurd!! Gelukkig zijn jullie weer veilig thuis.
  Merel | mooimerel.nl onlangs geplaatst…What’s in my make-up bagMy Profile

 • Tamara
  15 november 2015

  Lijkt mij zo vreemd en heftig om zo dichtbij te zijn. En ook nog geholpen te worden door een dokter die de nacht ervoor nog hielp bij het theater. Gelukkig konden jullie naar huis en nu weer fijn met Lana knuffelen.
  Tamara onlangs geplaatst…In het nieuws #1My Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  15 november 2015

  Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn! Zo bizar dag het zo vlakbij jullie gebeurde!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Actrice maakt krachtig statement en knipt haar afMy Profile

 • Anouk
  15 november 2015

  Het is al bizar om het van zo’n afstand te horen wat er allemaal gebeurt maar om in de stad zelf te zijn op het moment lijkt me moeilijk te bevatten. Blij om te horen dat jullie veilig thuis zijn en alles, op de blaasontsteking na, goed gaat met jullie
  Anouk onlangs geplaatst…Drie makkelijke en snelle receptjesMy Profile

 • joei
  15 november 2015

  Heftig hoe zo’n weekend dan ineens zo veranderd. Helemaal als je zo’n arts aan je bed hebt staan die de dag daarvoor nog zo’n verschrikkelijke dingen heeft gezien.
  Jullie weekend is totaal anders verlopen dan gedacht. Knuffel maar lekker met jullie meisje
  joei onlangs geplaatst…Spruit in ontwikkeling… De eerste twaalf wekenMy Profile

 • Romy
  15 november 2015

  Wat surrealistisch moet dat zijn geweest. Fijn dat jullie veilig thuis zijn!
  Romy onlangs geplaatst…Jouw wereld mag nog roze zijnMy Profile

 • Anouk
  15 november 2015

  Mooi geschreven, het idee alleen al dat je in het land bent waar dit gebeurt ookal is het dan in een ander gebied. Het is en blijft bizar. Fijn dat jullie heel huids thuis zijn en weer kunnen genieten van jullie dochter Lana. En hopelijk gaat t inmiddels weer wat beter met de blaasontsteking. liefsxx

 • Sheela
  15 november 2015

  Wat mooi geschreven, het is echt vreselijk wat er is gebeurd. Soms moet ik inderdaad ook denken aan de onschuldige lieve kinderen die wij op de wereld zetten, die op groeien in een wereld vol haat en verderf. Ik vind het vreselijk en ik probeer er niet te veel stil te blijven staan. Ooit zal er toch een generatie geboren worden zonder al die oorlogen en onschuldige slachtoffers? Daar blijf ik in ieder geval op hopen. En ik hoop dat het de generatie van onze eigen kindjes is.
  Sheela onlangs geplaatst…L’Oréal Paris infallible nailMy Profile

 • eenbezigbijtje.nl
  15 november 2015

  Mooi geschreven! Het lijkt me ook nog heftiger om daar zo dichtbij te zitten, al ben je dan veilig. Gelukkig ben je nu weer thuis!
  eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…Review SPECTRE – zonder spoilerMy Profile

 • Nina Simplynspecial
  15 november 2015

  Echt heftig dit 🙁 Kan me alleen maar aansluiten bij jouw woorden. Gelukkig ben je weer lekker dichtbij familie en Lana.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Win | DRKS Lilly Black oorbellenMy Profile

 • Marieke
  15 november 2015

  ?

 • Eline
  15 november 2015

  Vreselijk he! Ben blij dat jullie veilig thuis zijn gekomen.
  Eline onlangs geplaatst…Jennifer 5 maandenMy Profile

 • Susanne
  15 november 2015

  Wat heftig dat je zo dichtbij bent geweest. Gelukkig gaat alles goed met jullie. Wat een verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs zeg. Ik kan het niet onder woorden brengen hoe erg dit is. Goed dat je jou verhaal hierover doet! Liefs Susanne
  Susanne onlangs geplaatst…Zuster SuusMy Profile

 • Susanne
  15 november 2015

  Wat een heftig verhaal zeg! Wat goed dat je hierover schrijft. Ik vind het zo erg wat er gebeurt is in Parijs. #prayforparis
  Susanne onlangs geplaatst…Zuster SuusMy Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  15 november 2015

  Ik snap heel goed dat je geen ander artikel online kon zetten op je blog. Wat er is gebeurd is te bizar voor woorden en ik vind het echt verschrikkelijk. Ik begrijp echt niet wat je bezielt als je dit andere aan doet.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Outfit – Geruite blouse WEMy Profile

 • Samantha
  15 november 2015

  Mooi geschreven. Snap precies hoe je je voelt. Ik ben vrijdagochtend vroeg vertrokken voor een weekendje Parijs, en zaterdagochtend weer terug naar Nederland gegaan. We zijn er nog geen 24 uur geweest. We zaten zo’n 5km van de aanslagen vandaan, dus dat hakt er toch wel in. Gelukkig zijn we weer veilig en ongedeerd thuisgekomen.

 • Nathalie
  15 november 2015

  Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is…
  Nathalie onlangs geplaatst…GET INSPIRED | leuke meter en peter cadeau’sMy Profile

 • Maaike
  15 november 2015

  Hey Kelly, wat heftig dat je zo ‘in de buurt was’. Maar mooi geschreven, fijn dat je weer veilig thuis bent.
  Maaike onlangs geplaatst…Week 47: wat bieden de supermarkten?My Profile

 • Marloes
  16 november 2015

  Wat ontzettend heftig allemaal! Zo erg wat er gebeurd is, er zijn geen woorden voor. En bizar dat jij er ook zo dichtbij in de buurt zat. Ik liep zelf vorige week nog in Parijs en ik kan maar moeilijk bevatten dat een week laten de aanslagen worden gepleegd.
  Marloes onlangs geplaatst…OPI Glitter Off BasecoatMy Profile

 • Kelly
  18 november 2015

  Jeetje mijn haren staan overeind! Jij was daar afgelopen vrijdag.. zo blij dat jullie veilig waren en zijn en niks gebeurd is in Disney land Parijs brrr! Lijkt me zo eng om in de buurt te zijn van deze afschuwelijke aanslag. 40km!! Ik zat me al druk te maken om 400km. Hebben jullie verder nog iets gemerkt van de sfeer? los van die arts?
  Kelly onlangs geplaatst…★ Najaars HyacintMy Profile

 • J
  11 januari 2016

  Pray for the world nict Allen voor Frankrijk mar voor heel de Werleman Biden.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.