zw

Zo’n 1,5 jaar geleden had ik zo’n zelfde soort Poll artikel op mijn site waarop jullie konden stemmen of ik in verwachting was van een jongen of meisje. Er kwamen ruim 1700 stemmen binnen en daarvan stemde 53,5% op jongen, 46,5% op meisje. De minderheid had gelijk, ons tweede meisje Aimy zat in mijn buik. Nu ben ik zwanger van ons derde kindje en as we speak staat deze week de Gender reveal echo op de planning. We hebben ervoor gekozen om bij de echo nog niets te horen zelf, dat de echoscopiste de uitslag in een envelop doet voor de bakker zodat wij bij de Gender reveal party gaan ontdekken wat we mogen krijgen. Ook dit keer wil ik jullie laten stemmen, wat denk jij? Ben ik zwanger van een jongen of meisje?

buik

Kelly is zwanger van een…

Ik zou het heel leuk vinden om ook bij de comments te lezen wat je denkt en waarom. Bakerpraatjes zoals de vorm van mijn buik, de kwaaltjes waar ik het over had, gewoon een random keuze?, omdat de kans statistischer groter lijkt of een andere reden. Laat het me weten bij de comments, vind ik heel leuk om te lezen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

67 gedachten over “Poll: Wat denk jij, krijgen we een jongen of meisje?”

 1. Het lijkt me stiekem gewoon heel leuk om jou met een zoon te zien Kelly en om Yannick (schrijf ik dat goed?) als vader van een zoon te zien. Maar drie meiden is ook hartstikke leuk. Echt een voorgevoel heb ik niet, ik ben wel reuzebenieuwd!
  Anneke onlangs geplaatst…Bekijk het maar: 13 Reasons WhyMy Profile

 2. Ik heb sterk het gevoel een jongen. Omdat ik een keer bakerspraatje hoorde van als je laatstje kindje een volle bos haar heeft, dat er daarna een jongetje komt hihi. Dit was wel bij mijn zusje, zij had echt een volle bos, 2 jaar later werd mijn broertje geboren hihi. Ben benieuwd!

 3. Hoi Kelly,
  Mijn gevoel zegt dat het een jongentje is, maar dan wordt het juist een meisje.

 4. Ik denk puur vanuit mijn gevoel nergens op gebaseerd verder een meisje.
  Wij weten sinds kort dat de vierde een jongetje word echt super blij was altijd al een wens van mij 🙂

 5. Mijn gevoel zegt toch weer een meisje! Alleen geen idee waarom, puur gevoel. Hoewel ik het erg leuk zou vinden als jullie ook nog een jongetje op de wereld mogen zetten 😉

 6. Ik denk een jongen. Waarom?
  Er word in mijn omgeving bij iedereen die in verwachting is van hun 1e kindje alleen maar meisjes verwacht incl wijzelf die een meisje verwachten. 1 iemand krijgt een jongen en diegene heeft al een meisje.
  Jij hebt al 2 meisjes dus vandaar dat ik denk een jongen.

 7. Mijn voorgevoel zegt weer een meisje! Puur omdat ik jullie echt zie als zo’n ouderwets, gezellig Brabants gezin met een hoop giechelende meiden in huis 🙂

 8. Mijn gevoel zegt een jongen. Meestal is het dan niet waar, maar ik zal het zien.

  Jij wilde het trouwens toch al wel weten na de echo? Of heb ik dat verkeerd begrepen?

 9. Geen idee waarom. Maar ik denk een meisje. Ik denk dat jullie alleen maar meisjes maken haha!

 10. Ik denk dus weer een prinsesje 🙂
  Maar mijn gevoel kan er naast zitten ik dacht namelijk bij mezelf ook heel sterk dat de vierde weet een meisje werd
  En wat bleek bij de echo mooie verassing een jongen . Trouwens vind het wel bijzonder dat je ooit zei dat je het geweldig zou vinden alleen maar meiden. Ik heb die 3 meisjes ben er zielsgelukkig mee maar eerlijk ik ben super blij dat de vierde bij ons een jongen word dat wilde ik zo super graag.
  maar het schijnt dat als je precies op het moment van de eisprong zwanger raakte je eerder kans hebt op een jongen
  En omdat je zei sneller zwanger te zijn geraakt dan je verwacht had dan zou het in theorie een jongen moeten zijn.
  Nou spannend ik ben heel benieuwd 🙂

 11. Ik denk een meisje, ik dacht de NUB te zien op de echo foto’s die je deelde in je vlog dus ik ga voor een babygirl ?

  Ben erg benieuwd haha.

  Ben zelf ook erg nieuwsgierig, nog even en we weten het. Heel veel zeggen een jongetje maar zal wel komen omdat we al een meisje hebben. Maar ik denk zelf een meisje, met alle 2 even gelukkig hoor! Als het maar gezond is.

 12. Een meisje, omdat je echt een meisjesmama bent. Veel plezier alvast bij de echo en de party:)

 13. Ik heb gestemd op een meisje! Omdat ik denk dat de kans daarop groot is, omdat je al 2 meisjes heb. Ik kan er helemaal naast zitten natuurlijk haha maar ik ga toch weer voor roze

 14. Ik zeg een jongen omdat dat me gewoon leuk lijkt dat jullie die erbij krijgen na 2 knappe meiden. Al zou een meisje natuurlijk net zo leuk zijn maar hey afwisseling ?

 15. Ik denk een jongetje…vraag me niet waarom! Misschien omdat je zoveel eet? 😉 had je dat bij de meiden ook? Voornaamste is natuurlijk een gezonde baby!

 16. Anne van Geelkerken

  Ha Kelly!

  Ben niet meer actief op instagram maar lees je blog nog met veel plezier! Zo leuk dat je weer zwanger bent. Ik heb gestemd op een jongen. Waarom? Géén idee. Misschien neig ik ook wel meer naar een meisje… nee… Je mooie meisjes krijgen een broertje denk ik?. Ben heeeel benieuwd!! Geniet ervan lieve Kelly.

  Veel liefs,
  Anne

 17. Hoewel je statistisch gezien na 2 meiden een grotere kans hebt op weer een meisje ga ik toch voor een jongen en hoop ik (naast dat het kindje gezond is uiteraard) dat je het tegendeel van die kansberekening bewijst. Daar zou ik dan een soort hoop uit putten dat ik na 2 jongens nisschien toch een meisje zou mogen verwelkomen ?

 18. Spannend hé! Doen jullie die echo dan al zo snel? Ik dacht dat dat pas met 20 weken gedaan werd.

  Statistisch blijft de kans op een meisje even groot als de kans op een jongen. Het blijft gewoon steeds opnieuw 50%, ookal heb je al 10 meiden 😉

 19. Peggy Verrijt

  Wacht je zelf toch ook tot aan het feestje? Hihi ♥️ Ik heb zo’n voorgevoel dat jullie je gezinnetje gaat uitbreiden met een derde meisje. Geniet ervan x.

 20. Ja, ik ben het met Shirley eens. Ik denk ook dat jullie weet een meisje krijgen. Vind je echt zo’n meisjesmama.

 21. is een bekend bakerpraatje Sonja, een meisje neemt de schoonheid van haar moeder weg 😀

 22. Na 2 meisjes zou ik het toch leuk vinden voor jullie dat er een jongetje komt 🙂

 23. Ik neig tot meisje. Hoe je draagt en dat je misselijk bent.. Bakerpraatjes, maar bij mij klopten ze wel! Ook de Chinese kalender klopte bij mij. Eerst een jongen (nergens last van, naar voren gedragen) en toen een meisje (misselijk, meer rond gedragen).
  Statistisch is de kans minimaal groter dat je weer een meisje krijgt, maar dat hoeft niets te zeggen natuurlijk. Zou het wel heel leuk vinden als je een jongetje krijgt!

 24. Ik zou het stiekem heel leuk vinden als het een jongetje zou zijn!
  Maar toch denk ik dat het een meisje word, dus heb ik meisje aangevinkt.. ?

 25. Ik denk een meisje. Maar stiekem zou ik een jongen ook heel leuk vinden.
  Maar het belangrijkste is dat het kindje gezond is. Ben heel benieuwd wat het gaat worden.
  Jullie weten het al. Ga zeker kijken vrijdag…..

 26. Geen idee waarom ik denk een jongen! Bij mezelf denk ik ook een jongen haha. Maar misschien denk ik het ook wel doordat jullie allebei denken dat het een meisje wordt. de kans is volgens mij wel altijd 52 op een jongen bij elk gezin, een keer gelezen! Ben super benieuwd!

  Liefs, Lea

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.