VLOG: 14 weken zwanger, weekendje weg, zwemmen!

Dia1

Het was weer een week met een gouden randje vol mooie momentjes. Zo ontdekte ik dat ik de 30.000 Youtube abonnees (wow!) behaald heb en dit vierden we met een heerlijke datenight bij MamaKelly, had ik een afspraak met een prachtig merk, troffen we de voorbereidingen op een heerlijk weekendje weg en neem ik jullie mee naar onze mini vakantie in Drenthe bij vakantiepark Westerbergen in Echten waar we lekker aten, zwommen, speelden en genoten. Ook klets ik jullie bij over mijn zwangerschap, kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op het Kellycaresse Youtube kanaal

Ik ben natuurlijk weer benieuwd wat jullie van de vlog vonden! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “VLOG: 14 weken zwanger, weekendje weg, zwemmen!”

 1. Wat een gezellige week! Ik wist niet eens dat Baby Born (Zapf Creations) in Bodegraven zit. Dat is echt bij mij om de hoek. Wat leuk dat jullie een weekendje weg gingen. En wat wordt Aimy al groot! Echt heel schattig hoe ze stapt. Wat handig dat jullie de airfryer mee hadden en super dat je daar ook broodjes in kan bakken. Tot volgende week!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kind wel of niet straffen?My Profile

 2. Dat was weer een leuke weekvlog mama Kelly ?. Baby born… ik ken het nog van mijn zus “vroeger” uren lang speelde ze met die poppen, ze won het alleen nooit van mijn soldaten??
  Frank onlangs geplaatst…Een PapadagMy Profile

 3. Heerlijk weekje Kelly! Moet aldoor zo lachen om die kroket cravin ? ik ben vandaag 13+2 dagen zwanger en als ik iets veel eet deze zwangerschap zijn het kroketten ?

  Liefs Lilian

 4. Zo knap dat je al 30.000 abonnees hebt! Gefeliciteerd je hebt het echt verdiend! Ik ben vroeger eens in pony park slagharen maar kan me er weinig van herinneren. Zo leuk om dat nu met je eigen kindjes te doen! Fijne week gewenst!
  Sylvia onlangs geplaatst…Ergernissen op het strand!My Profile

 5. Gezellige vlog weer! Hoe Aimy zo lekker voorzichtig in het gras stapt. Schattig! Mama Kelly restaurant zag ik al op je IG voorbijkomen en lijkt me echt een leuke sfeer en lekker! ? Hoe toepasselijk ook! Die kroketten graving herken ik van mijn eerste zwangerschap ?! Xx
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #11My Profile

 6. Dikke proficiat met je 30. 000 abonnees! Inderdaad een heel erg mooie mijlpaal! 🙂 En mama Kelly is inderdaad echt op jouw lijf geschreven haha! Ziet er een heel gezellig en ruim vakantiehuisje uit! Fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie vakantie! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.