Plog: Netflix event met Lana bij dierentuin Artis

plog artisIk heb weer een plog voor jullie van een hele leuke dag die ik inmiddels een weekje geleden had. Ik was namelijk door Netflix uitgenodigd voor een event voor de premiere van de nieuwe Netflix kinderserie ‘All Hail king Julien’. Ik nam Lana gezellig met mij mee want dit event was speciaal gericht op de kinderen. Ontzettend leuk want dit was voor Lana ook haar eerste ‘persevent’. Mijn ouders gingen mee maar zij verbleven in het centrum van Amsterdam voor een middagje citytrippen. Ik heb de hele dag foto’s gemaakt en vandaag deel ik met jullie de plog. Kijk je met me mee?

Rijdend naar Amsterdam, mijn vader maakte deze foto.

Aangekomen in het mooie Artis. Lana en ik konden op pad.

Eenmaal binnen kregen we na de aanmelding lekker wat warms te drinken.

Eerst kregen we een rondleiding door Artis, hier was Lana nog wat te klein voor natuurlijk dus keek ik met haar rond bij de dieren.

We kwamen heel dichtbij dit lieve aapje.

Shirley was gezellig met Skyler bij het event. Stiekem pakte ze mijn camera om deze foto vast te leggen, ik vind hem erg schattig geworden!

Daarna mochten we de zaal in via de groene loper.

Skyler en Lana kregen een kinderstoel. Ze vonden het reuze interessant allemaal. Ook de hapjes op tafel trok hun aandacht.

Alles was heel mooi gedecoreerd in Jungle stijl. Dit was de thee bar waar je verste muntthee en andere lekkere hapjes kon kiezen.

Na het welkomstwoord kregen we een korte dansvoorstelling te zien.

Onze kindjes vonden het ook erg interessant. Ook de papieren muts die ze kregen was interessant.

Bron foto
Bij gebrek aan een verschoontafel gingen Shirley en ik onze kindjes maar verschonen op de invalide toilet, op de grond. De kindjes hadden de grootste lol samen en wij eigenlijk ook. Fabulous mommybloggers in the real life, zullen we het maar noemen, haha.

Terwijl een hele lieve enthousiaste vrouw wel even op onze kindjes wilde letten, gingen Shirley en ik outfit foto’s maken. Hier zie je mij in actie.

Ondertussen had de mevrouw Lana en Skyler in haar armen en stonden ze bij het raam naar ons te kijken, schattig!

We kregen een Djembé optreden te zien dat gegeven werd door kindjes die daarvoor een workshop kregen, Lana vond het hartstikke leuk en swingde met de muziek mee.

Daarna kregen we een aflevering van de nieuwe serie  All Hail King Julien te zien. Heel erg leuk, zeker voor de kids!

Vervolgens hielp Lana de bediening mee om de stoelen weer op zijn plek te zetten (grapje).

Daarna was het tijd om weer richting huis te gaan. Mijn vader maakte nog even deze foto van ons.

Daarna aten we nog wat bij Ikea Amsterdam om wat file te voorkomen. Toen we thuiskwamen hebben we niets meer gedaan. Lana is in bad geweest en ging vroeg naar bed en ik had een rustige avond met Yannick. Het was een hele geslaagde dag!

Wat vonden jullie van deze plog? Hebben jullie ook een abonnement op Netflix en welke serie of films kijk jij dan het liefst? Laat het me weten in de comments.

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Plog: Netflix event met Lana bij dierentuin Artis”

 1. Leuke plog! Tof dat je naar dit event mocht gaan. Lana zal het alvast leuk hebben gevonden! Ik heb nog geen abonnement op Netflix. Mijn vriend en ik twijfelen nog een beetje. We kijken momenteel deze series op tv: Stalker en The Night Shift. Stalker is drama – thriller, heel spannend. En The Night Shift speelt zich af in een ziekenhuis, het lijkt een beetje op Grey’s Anatomy.
  Vanessa onlangs geplaatst…3 dingen die ik leuk vind aan een blogMy Profile

 2. Oh heel hinderlijk als er geen verschoontafel is. Hoe vaak en op zoveel verschillende plekken heb ik mijn kinderen op de grond moeten leggen. Wel met 100 papierendoekjes 🙂

  Leuk event. Yup we hebben Netflix. Junior van 2,5 roept Neflihhh Neflihhh (yes ik schaam mij..)
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Coco C & Ray B op je neusMy Profile

 3. Jaa, meer plogs, heel leuk! Wat gezellig georganiseerd in Artis! Zo te zien hebben de kleintjes het ook enorm naar hun zin gehad! Ik heb geen Netflix, maar zou het wel dolgraag wil willen, misschien binnenkort! Ben alleen bang dat ik dan nooit meer mijn bed uitkom met al die series..
  Guusje onlangs geplaatst…Photodiary #6 – Nepsneeuw, Primark en skypenMy Profile

 4. Nina Simplynspecial

  Leuke plog! Vast ook wel heel leuk Lana eens mee te nemen 🙂 Je ziet wel dat ze het naar dr zin heeft hihi.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Verzamel-shoplog!My Profile

 5. Wat zie je er mooi uit op de foto’s, Knapperd! Lijkt me een hele geslaagde dag. Niet alleen leuk voor de mama’s maar ook echt een tof uitstapje voor de kinderen. Dat hadden ze goed geregeld bij Netflix. De dierentuin is altijd leuk.
  Jess onlangs geplaatst…What’s in a name – Jimmy the jeepMy Profile

 6. Het ziet eruit als een heerlijke dag! Wat hebben ze het toch leuk en goed verzorgd, op de baby kamers na dan hihi 🙂 Ik ben dol op Netflix en heb mij dan ook al iets langer dan een jaar geleden geabonneerd en zeker in de herfst en winter maanden kijk ik veel series en films 🙂

 7. Was zeker een geslaagde dag. Toevallig kwam mijn verslag vandaag ook online. Vond het leuk je eindelijk eens in het echt te ontmoeten met je mooie meid Lana.
  Enne leuke foto van mijn vriendin met de kindjes in de armen.
  Debbie onlangs geplaatst…All hail King JulienMy Profile

 8. Heeeeeel herkenbaar dat gesleep met stoelen.. Hihi! Leuke dag. En dat oplossingen voor verschonen zoeken ken ik ook. Beet je jammer voor zo’n event dat toch om kinderen draait. En een dierentuin moet er wel een hebben eigenlijk. Maar wij moeders vinden er altijd wel een oplossing voor hè 😉 Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Eerlijk Biologisch eten & WIN ACTIE!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.