Diary donderdag: Een stapje terug en aftellen tot kerstmis!

Diary345Deze week een wat rustigere diary dan jullie van mij gewend zijn. Eigenlijk vooral met de reden dat mijn lichaam had aangegeven dat ik wat stapjes terug moet nemen omdat het een beetje te druk geweest is de afgelopen tijd. Mijn lichaam gaf dit aan door flink ziek te worden met een ziekenhuisopname als gevolg. Hier heb ik jullie maandag al wat meer over verteld. Toch laat ik natuurlijk de foto’s zien in een overzichtje in deze wekelijkse diary donderdag. Een week die leuk begon en vervolgens veel in pyjamabroek is doorgebracht, Dinsdag had ik een afspraak op de planning en woensdag een event waar mijn vader en Lana mee naar toe mochten. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Donderdagmiddag nam ik de kerst DIY cadeautjes-video op en ik vond het daarvoor nodig om een heleboel leuke goodies bij de Hema te scoren. I love Hema! En ja die deskplanner, kwam toevallig niet in de video voor maar ik vond hem wel nodig, haha!

Achter de schermen tijdens het maken van de Youtube Thumnail gebeuren soms ook gekke dingen.

Is het geen plaatje? In deze video laat ik je zien hoe je dit DIY cadeautje maakt en nog meer leuke cadeautjes. Heel erg leuk voor kerstmis!

In de avond had ik een club vriendinnetjes uitgenodigd voor een Tupperware Kookstudio party bij mij thuis. Het was een chip ‘n dip avond en we leerden heerlijke hapjes en dips te maken. Het was een geslaagde avond! Helaas heb ik toen wat verkeerds op waarschijnlijk waarnaar ik die nacht ziek werd.

Die nacht en de dag erop bestond continue uit braken, koorts hebben, torenhoge bloedsuikers en me heel erg ziek voelen. Zo heftig dat ik doorverwezen werd naar de Eerste hulp in het ziekenhuis. Mijn moeder paste die dag op Lana en mijn vader bracht me naar het ziekenhuis en later kwam Yannick met mijn moeder daar naartoe. Daar werd bloed geprikt, kreeg ik gelijk een infuus en moest ik helaas blijven.

Deze foto deelde Yannick op Instagram. Ik moest overnachten in het ziekenhuis en de ochtend erop kwam Yannick met Lana me al vroeg opzoeken. Wat had ik mijn meisje en vriendlief gemist!

Ik werk altijd een aantal dagen vooruit met mijn blog waardoor de artikelen gewoon online kwamen. Zaterdag kwam de fijne kerstmis unboxing online die ik samen met Elise Joanne deed. Wat heb ik genoten van het filmpje van Elise en van haar mooie pakketjes. Ook jullie reacties hierop waren geweldig! Dat maakte zaterdag echt mijn dag helemaal goed.

Na ruim 1,5 dag bijna niets gegeten te hebben werd dit avondmaaltje geserveerd in het ziekenhuis. Ik kon het niet allemaal op maar het smaakte niet verkeerd, ik kon het gelukkig binnenhouden.

Ik knapte gelukkig redelijk snel op door de medicatie en het infuus. Ik kreeg gelukkig bezoek van Yannick en Lana, mijn lieve ouders en een paar vriendinnen.  In de avond vermaakte ik me met mijn laptop waar ik via Netflix een leuke film op keek. Ik keek ‘Beauty and the briefcase’, een geweldige film met Hilary Duff.

Ziekenhuisontbijt.

Ik kwam erachter dat ik de 8.000 Youtube abonnees behaald heb en inmiddels staat die teller op 8.080!! Dankjulliewel! Wauw, wat een hoog aantal! Een jaar geleden begon ik met Youtube en ik had niet durven dromen dat ik zoveel abonnees zou krijgen. Dit is een super motivatie om door te gaan en mezelf te blijven verbeteren.

Zondag verveelde ik me in het ziekenhuis dus ging ik online shoppen. Ik deed een flinke bestelling bij Josh V en een bestelling bij Loavies. Ik kan niet wachten tot de items binnenkomen!

Zondagmiddag mocht ik fijn weer naar huis, dan besef je maar al te goed dat er niets zo fijn is als thuis zijn bij je lieverds om je heen. Home sweet home!

Maandag was een rustige pyjama-dag. Ook Lana liet ik rondspelen in haar pyjama, heerlijk zulke dagen!

Wat snel, het pakketje van Loavies kwam maandag al binnen! Ik bestelde een nette bordeaux rode blouse en een party skirt. De items zien jullie binnenkort zeker wel voorbij komen in outfits want ik ben er dol op!

Maandagavond zat ik voor de buis om naar de Victoria Secret Fashion show te kijken op de Nederlandse tv. Wat een spectaculaire show is dat, ik heb er echt van genoten! Ik ben dol op mooie lingerie, de muziek was geweldig, de modellen zijn prachtig en het was echt een heel spektakel. Hebben jullie ook gekeken?

Dinsdag verraste ik Lana met bananenpannekoekjes als ontbijt, die vind ze zo lekker!

Dinsdagmiddag had ik een meeting op kantoor bij Wear for love. Even met de meiden bijkletsen en hun partycollectie bewonderen.

En natuurlijk even een selfie maken met z’n drietjes.

Erg onder de indruk van de mooie partycollectie en wintercollectie. Ik ben dol op glanzende stoffen, mooie jurken en fluffy materialen.

Gisteren was ik door Fisher-Price uitgenodigd voor een kerstlunch waar ik mijn vader en Lana mee naar toe nam. Mijn vader was tevens chauffeur en fotograaf en ik vond het ook heel gezellig dat hij mee was, voor hem was het ook een leuke ervaring. Deze carselfie maakte ik onderweg.

De kerstlunch bij Fisher-Price vond ik erg inspirerend. We kregen een perspresentatie van de nieuwe producten van Fisher-price maar ook een lezing van een kinderpsycholoog die ons meer vertelde over de ontwikkeling van kinderen en het spelgedrag daaromheen. Lana vermaakte zich ook prima want haar vriendje Skyler zat tegenover haar. De vlog van deze dag komt later deze week nog online. Het was een hele leuke middag!  Na zo’n drukke dag nam ik me voor om vandaag (donderdag) een rustdag in te plannen en vooral thuis te werken en met Lana te spelen.

Dit was de diary voor deze week, een beetje anders als deze gepland was want ik heb door ziekte een aantal afspraken af moeten zeggen. Eigenlijk maar goed dat ik daardoor wat rust nam en besefte dat het belangrijk is om beter naar mijn lichaam te luisteren.  Zeker zo voor de feestdagen die eraan zitten te komen is het goed om wat rust te nemen en wat minder afspraken in een week te plannen. Ik denk dat we allemaal wel eens worden teruggeroepen door ons eigen lichaam. Dat is niet leuk maar wel belangrijk om naar te luisteren. Nog maar een kleine week tot we kunnen genieten van kerstmis, ik heb er zin in!  Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie bijna vakantie of alleen de feestdagen vrij? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

45 gedachten over “Diary donderdag: Een stapje terug en aftellen tot kerstmis!”

 1. Wat ontzettend vervelend van je ziekenhuisopname. Ben je weer een beetje de oude? Verder leuke foto’s. Ik vind je pyjamabroek erg leuk, haha!

  Liefs, Marina

 2. Niet fijn dat er een ziekenhuisopname voor nodig was, maar het is mooi dat het lichaam het zelf aangeeft. Dus doe rustig aan. Het is niet niks een kind grootbrengen, een bedrijf runnen, een huishouden, etc. Alsnog een mooie diary!
  Marion onlangs geplaatst…Wel of geen goede voornemens?My Profile

 3. Wat ontzettend naar, dat je lichaam door de diabetes zo slecht reageert op een voedselvergiftiging! Voedselvergiftiging is natuurlijk altijd naar, maar dit maakt het wel veel erger. Gelukkig had je de ruimte om wat rustiger aan te doen!
  Ik heb ook veel zin in de feestdagen! Ik heb er geen vakantie omheen gepland, maar de kerstdagen met familie is toch altijd heerlijk.

 4. Vervelend van je ziekenhuisopname, maar het is inderdaad een signaal van je lichaam dat je een stapje terug moet. Neem genoeg rust voor jezelf want binnenkort komt er een drukke periode aan met de feestdagen. Leuke spulletjes heb je gekocht voor dat DIY filmpje, je maakt er mooi je werk van. Ik vond het leuk om te zien!
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Mild Facial Cleansing MilkMy Profile

 5. Mijn lichaam roept me de laatste tijd ook terug!
  Bij mij is het dan mijn rug. Dus ik moet rustiger aan doen en dat doe ik dan ook.. Ik tel ook echt af naar de kerst want 2e kerstdag ga ik samen met mijn familie een lang weekend naar Center Parcs!
  Nicole onlangs geplaatst…DD: slaap zachtMy Profile

 6. Jeejtje!! Echt heftig die foto van t infuus en jou en Lana in t ziekenhuis bed. En pfff ziekenhuis eten! Alsof je daar beter van wordt 😉 maar gelukkig alweer wat op de been. En n paar leuke afspraken! Wel rustig aan doen he! We willen nog heel lang je blog blijven lezen ;-)))
  Eva onlangs geplaatst…Eerlijk Biologisch eten & WIN ACTIE!My Profile

 7. Wat een stoere en jonge papa heb je zeg! Gelukkig gaat het beter, hoe vervelend het ook voor je was, die foto van jou en Lana in het ziekenhuis zegt alles over de moeder en dochter liefde. Wat is ze trouwens op die foto groot!
  Cindy onlangs geplaatst…4x outfits voor de feestdagenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.