Diary donderdag: Een stapje terug en aftellen tot kerstmis!

Diary345Deze week een wat rustigere diary dan jullie van mij gewend zijn. Eigenlijk vooral met de reden dat mijn lichaam had aangegeven dat ik wat stapjes terug moet nemen omdat het een beetje te druk geweest is de afgelopen tijd. Mijn lichaam gaf dit aan door flink ziek te worden met een ziekenhuisopname als gevolg. Hier heb ik jullie maandag al wat meer over verteld. Toch laat ik natuurlijk de foto’s zien in een overzichtje in deze wekelijkse diary donderdag. Een week die leuk begon en vervolgens veel in pyjamabroek is doorgebracht, Dinsdag had ik een afspraak op de planning en woensdag een event waar mijn vader en Lana mee naar toe mochten. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Donderdagmiddag nam ik de kerst DIY cadeautjes-video op en ik vond het daarvoor nodig om een heleboel leuke goodies bij de Hema te scoren. I love Hema! En ja die deskplanner, kwam toevallig niet in de video voor maar ik vond hem wel nodig, haha!

Achter de schermen tijdens het maken van de Youtube Thumnail gebeuren soms ook gekke dingen.

Is het geen plaatje? In deze video laat ik je zien hoe je dit DIY cadeautje maakt en nog meer leuke cadeautjes. Heel erg leuk voor kerstmis!

In de avond had ik een club vriendinnetjes uitgenodigd voor een Tupperware Kookstudio party bij mij thuis. Het was een chip ‘n dip avond en we leerden heerlijke hapjes en dips te maken. Het was een geslaagde avond! Helaas heb ik toen wat verkeerds op waarschijnlijk waarnaar ik die nacht ziek werd.

Die nacht en de dag erop bestond continue uit braken, koorts hebben, torenhoge bloedsuikers en me heel erg ziek voelen. Zo heftig dat ik doorverwezen werd naar de Eerste hulp in het ziekenhuis. Mijn moeder paste die dag op Lana en mijn vader bracht me naar het ziekenhuis en later kwam Yannick met mijn moeder daar naartoe. Daar werd bloed geprikt, kreeg ik gelijk een infuus en moest ik helaas blijven.

Deze foto deelde Yannick op Instagram. Ik moest overnachten in het ziekenhuis en de ochtend erop kwam Yannick met Lana me al vroeg opzoeken. Wat had ik mijn meisje en vriendlief gemist!

Ik werk altijd een aantal dagen vooruit met mijn blog waardoor de artikelen gewoon online kwamen. Zaterdag kwam de fijne kerstmis unboxing online die ik samen met Elise Joanne deed. Wat heb ik genoten van het filmpje van Elise en van haar mooie pakketjes. Ook jullie reacties hierop waren geweldig! Dat maakte zaterdag echt mijn dag helemaal goed.

Na ruim 1,5 dag bijna niets gegeten te hebben werd dit avondmaaltje geserveerd in het ziekenhuis. Ik kon het niet allemaal op maar het smaakte niet verkeerd, ik kon het gelukkig binnenhouden.

Ik knapte gelukkig redelijk snel op door de medicatie en het infuus. Ik kreeg gelukkig bezoek van Yannick en Lana, mijn lieve ouders en een paar vriendinnen.  In de avond vermaakte ik me met mijn laptop waar ik via Netflix een leuke film op keek. Ik keek ‘Beauty and the briefcase’, een geweldige film met Hilary Duff.

Ziekenhuisontbijt.

Ik kwam erachter dat ik de 8.000 Youtube abonnees behaald heb en inmiddels staat die teller op 8.080!! Dankjulliewel! Wauw, wat een hoog aantal! Een jaar geleden begon ik met Youtube en ik had niet durven dromen dat ik zoveel abonnees zou krijgen. Dit is een super motivatie om door te gaan en mezelf te blijven verbeteren.

Zondag verveelde ik me in het ziekenhuis dus ging ik online shoppen. Ik deed een flinke bestelling bij Josh V en een bestelling bij Loavies. Ik kan niet wachten tot de items binnenkomen!

Zondagmiddag mocht ik fijn weer naar huis, dan besef je maar al te goed dat er niets zo fijn is als thuis zijn bij je lieverds om je heen. Home sweet home!

Maandag was een rustige pyjama-dag. Ook Lana liet ik rondspelen in haar pyjama, heerlijk zulke dagen!

Wat snel, het pakketje van Loavies kwam maandag al binnen! Ik bestelde een nette bordeaux rode blouse en een party skirt. De items zien jullie binnenkort zeker wel voorbij komen in outfits want ik ben er dol op!

Maandagavond zat ik voor de buis om naar de Victoria Secret Fashion show te kijken op de Nederlandse tv. Wat een spectaculaire show is dat, ik heb er echt van genoten! Ik ben dol op mooie lingerie, de muziek was geweldig, de modellen zijn prachtig en het was echt een heel spektakel. Hebben jullie ook gekeken?

Dinsdag verraste ik Lana met bananenpannekoekjes als ontbijt, die vind ze zo lekker!

Dinsdagmiddag had ik een meeting op kantoor bij Wear for love. Even met de meiden bijkletsen en hun partycollectie bewonderen.

En natuurlijk even een selfie maken met z’n drietjes.

Erg onder de indruk van de mooie partycollectie en wintercollectie. Ik ben dol op glanzende stoffen, mooie jurken en fluffy materialen.

Gisteren was ik door Fisher-Price uitgenodigd voor een kerstlunch waar ik mijn vader en Lana mee naar toe nam. Mijn vader was tevens chauffeur en fotograaf en ik vond het ook heel gezellig dat hij mee was, voor hem was het ook een leuke ervaring. Deze carselfie maakte ik onderweg.

De kerstlunch bij Fisher-Price vond ik erg inspirerend. We kregen een perspresentatie van de nieuwe producten van Fisher-price maar ook een lezing van een kinderpsycholoog die ons meer vertelde over de ontwikkeling van kinderen en het spelgedrag daaromheen. Lana vermaakte zich ook prima want haar vriendje Skyler zat tegenover haar. De vlog van deze dag komt later deze week nog online. Het was een hele leuke middag!  Na zo’n drukke dag nam ik me voor om vandaag (donderdag) een rustdag in te plannen en vooral thuis te werken en met Lana te spelen.

Dit was de diary voor deze week, een beetje anders als deze gepland was want ik heb door ziekte een aantal afspraken af moeten zeggen. Eigenlijk maar goed dat ik daardoor wat rust nam en besefte dat het belangrijk is om beter naar mijn lichaam te luisteren.  Zeker zo voor de feestdagen die eraan zitten te komen is het goed om wat rust te nemen en wat minder afspraken in een week te plannen. Ik denk dat we allemaal wel eens worden teruggeroepen door ons eigen lichaam. Dat is niet leuk maar wel belangrijk om naar te luisteren. Nog maar een kleine week tot we kunnen genieten van kerstmis, ik heb er zin in!  Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie bijna vakantie of alleen de feestdagen vrij? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Marina
  18 december 2014

  Wat ontzettend vervelend van je ziekenhuisopname. Ben je weer een beetje de oude? Verder leuke foto’s. Ik vind je pyjamabroek erg leuk, haha!

  Liefs, Marina

 • Dita
  18 december 2014

  Leuke foto’s, behalve dat je ziek was natuurlijk. Ik heb lekker 2 weken vrij van mijn werk.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn Bucketlist – December 2014My Profile

 • Marion
  18 december 2014

  Niet fijn dat er een ziekenhuisopname voor nodig was, maar het is mooi dat het lichaam het zelf aangeeft. Dus doe rustig aan. Het is niet niks een kind grootbrengen, een bedrijf runnen, een huishouden, etc. Alsnog een mooie diary!
  Marion onlangs geplaatst…Wel of geen goede voornemens?My Profile

 • simone
  18 december 2014

  Fijn dat je je nu weer beter voelt Kelly! Op naar een mooie kerst!
  simone onlangs geplaatst…Win! Statement EarringsMy Profile

 • Marloes
  18 december 2014

  Ah jeetje wat heftig zeg van je ziekenhuis opname. Dat heb ik even gemist. Hopelijk voel je je nu weer een stuk beter. Rustig aan! X
  Marloes onlangs geplaatst…Christmas Nails met OPIMy Profile

 • ingrid
  18 december 2014

  Wat ontzettend naar, dat je lichaam door de diabetes zo slecht reageert op een voedselvergiftiging! Voedselvergiftiging is natuurlijk altijd naar, maar dit maakt het wel veel erger. Gelukkig had je de ruimte om wat rustiger aan te doen!
  Ik heb ook veel zin in de feestdagen! Ik heb er geen vakantie omheen gepland, maar de kerstdagen met familie is toch altijd heerlijk.

 • Dagmar
  18 december 2014

  Wow wat was ik geschrokken van het bericht dat je in het ziekenhuis lag, gelukkig gaat het nu weer beter <3 En wat is thuis dan opeens weer extra speciaal <3 Denk goed aan jezelf en mega knuffel!
  Dagmar onlangs geplaatst…Terugblik op mijn ‘interessante’ Instagram verleden…My Profile

 • Wendy (B)
  18 december 2014

  Lana zit ook aandachtig te kijken en luisteren 😉

 • Lauriëtte
  18 december 2014

  Goed voor jezelf zorgen hoor Kelly! <3
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Bezoekje Loods 5; Studio Circus KaartenMy Profile

 • Koalabeautymama
  18 december 2014

  Ja die Victoria Secret show! Helaas gemist, maar wel veel mooie foto’s gezien.
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Brabant de gekste!My Profile

 • Yudeska
  18 december 2014

  Gelukkig kon je naar een paar dagen naar huis. Vooralsnog heb je toch nog een fijne week gehad en dat is te zien. Doe het rustig aan
  Yudeska onlangs geplaatst…Air Motion haarborstelMy Profile

 • Jess
  18 december 2014

  War fijn dat je vrij vlot weer naar huis mocht. Verschrikkelijk om je zo rot te voelen. Leuke foto met je paps samen.
  Jess onlangs geplaatst…What’s in a name? – Jimmy the JeepMy Profile

 • Saskia
  18 december 2014

  Gelukkig dat je weer fijn thuis bent! Rust lekker uit Kelly.
  Saskia onlangs geplaatst…Favoriete concealerMy Profile

 • Diana Carlton
  18 december 2014

  Leuk dat je je vader mee op pad hebt genomen! Fijn dat het weer beter met je gaat. Denk je wel goed aan jezelf? X
  Diana Carlton onlangs geplaatst…My travel essentialsMy Profile

 • Manon
  18 december 2014

  Hilary Duff is ook altijd nog een guilty pleasure van mij hahaha. Goed dat je het een beetje rustiger aan hebt gedaan deze week na je ziekenhuisavontuur.
  Manon onlangs geplaatst…Nilo naar het consultatiebureau #1My Profile

 • Vanessa
  18 december 2014

  Vervelend van je ziekenhuisopname, maar het is inderdaad een signaal van je lichaam dat je een stapje terug moet. Neem genoeg rust voor jezelf want binnenkort komt er een drukke periode aan met de feestdagen. Leuke spulletjes heb je gekocht voor dat DIY filmpje, je maakt er mooi je werk van. Ik vond het leuk om te zien!
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Mild Facial Cleansing MilkMy Profile

 • Annemijn
  18 december 2014

  Fijn dat je weer thuis bent uit het ziekenhuis! Ik vond de samenwerking met elise joanne erg leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar je vlog. En ik wil je bij deze alvast hele fijne feestdagen wensen.
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept Christmas Scones met clotted creamMy Profile

 • Nicole
  18 december 2014

  Mijn lichaam roept me de laatste tijd ook terug!
  Bij mij is het dan mijn rug. Dus ik moet rustiger aan doen en dat doe ik dan ook.. Ik tel ook echt af naar de kerst want 2e kerstdag ga ik samen met mijn familie een lang weekend naar Center Parcs!
  Nicole onlangs geplaatst…DD: slaap zachtMy Profile

 • overthuis
  18 december 2014

  Balen dat je naar het ziekenhuis moest! Ik ben momenteel ook niet lekker, maar dat is waarschijnlijk buikgriep. Gelukkig heb ik nu 2,5 week vakantie.
  overthuis onlangs geplaatst…5 handige baktips die je niet mag missenMy Profile

 • Nelleke
  18 december 2014

  Die unboxing was echt leuk! (en je pyjamabroek is ook leeeeuk)
  Nelleke onlangs geplaatst…Een prachtig geschenkMy Profile

 • Nina Simplynspecial
  18 december 2014

  Gelukkig dat het weer beter gaat met je! Zeker even schrikken zo. Doe maar lekker rustig aan.

  Ik moet nog een paar dagen werken, en zelfs ook mét kerst helaas..
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Review: Kruidvat nachtcrème Q10My Profile

 • Milou
  18 december 2014

  Jeetje, Kelly! Toen ik bij de foto aankwam van jou met Lana in het ziekenhuis sprongen de tranen in mijn ogen! Wat een pure en heftige foto!
  Milou onlangs geplaatst…Interieur: nieuwe items en een hele blije MilouMy Profile

 • Simone
  18 december 2014

  Fijn dat je weer thuis bent. Luister goed naar je lijf. Dan komt het helemaal goed. 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Bye, bye comfortzone!My Profile

 • Eline
  18 december 2014

  Wat heb je een leuke pyjamabroek!
  Eline onlangs geplaatst…Gevulde rollade – Kerstdiner 2014 – HoofdgerechtMy Profile

 • Anneleen
  18 december 2014

  Goed dat je het even wat rustiger aan hebt gedaan, luisteren naar je lichaam is inderdaad heel belangrijk! Ik ben blij dat het nu beter met je gaat. Die foto van jou met je papa is echt heel leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • angelique
  18 december 2014

  Fijn dat je je weer beter voelt. Maar hallo wat was jij snel weer op de been voor events en afspraken. Wel aan jezelf blijven denken meid
  angelique onlangs geplaatst…Kerst | Waarom ik zo gek ben op kerst.My Profile

 • Eva
  18 december 2014

  Jeejtje!! Echt heftig die foto van t infuus en jou en Lana in t ziekenhuis bed. En pfff ziekenhuis eten! Alsof je daar beter van wordt 😉 maar gelukkig alweer wat op de been. En n paar leuke afspraken! Wel rustig aan doen he! We willen nog heel lang je blog blijven lezen ;-)))
  Eva onlangs geplaatst…Eerlijk Biologisch eten & WIN ACTIE!My Profile

 • Andrea
  18 december 2014

  hormonen: Ik moest bijna huilen om de foto van jou en Lana in het ziekenhuis.
  Gelukkig ben je weer thuis!
  Andrea onlangs geplaatst…10 DINGEN DIE IK ALS MAMA ANDERS GING DOENMy Profile

 • Nicetobeout
  18 december 2014

  Ziekenhuisvoer is meestal smerig, is mijn ervaring. Dit ziet er niet eens zo slecht uit! Maar veel belangrijker is dat je in ieder geval weer iets door je keel kon krijgen. Gelukkig ben je weer aangesterkt!
  Nicetobeout onlangs geplaatst…♥ Things I love ThursdayMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  18 december 2014

  Heel goed dat je naar je lichaam luistert. Ff dimmen is ff dimmen 😉 Hopelijk voel je je weer helemaal goed.

  Wow I love your pyjamapants!
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…The Happy list waar ik een Joker (Batman) lach van krijgMy Profile

 • femketje
  18 december 2014

  ik heb zelf de VS show nog niet gekeken!
  femketje onlangs geplaatst…Jane Iredale – Red Currant Gloss (+WINACTIE!).My Profile

 • Guusje
  18 december 2014

  8080 mensen die geabonneerd zijn op jouw youtube kanaal, wow, daar kan je heel trots op zijn! Ik moest wel even slikken bij de foto met jou en Lana in het ziekenhuis, heel mooie foto! Gelukkig ben je nu weer lekker thuis, fijne kerstdagen alvast!
  Guusje onlangs geplaatst…RECEPT: De lekkerste gehaktballen (met bulghur)My Profile

 • Guusje
  18 december 2014

  8080 mensen die geabonneerd op jouw Youtubekanaal, daar mag je heel trots op zijn! En ik moest wel even slikken bij de foto van jou en Lana in het ziekenhuis, wat een liefde straat die uit! Gelukkig ben je weer lekker thuis, fijne kerstdagen alvast!
  Guusje onlangs geplaatst…RECEPT: De lekkerste gehaktballen (met bulghur)My Profile

 • Marieke
  18 december 2014

  gelukkig was je al snel weer opgeknapt! En dinsdag alweer naar een afspraak, knap! En wat super goed van al die youtube abonnees, heel tof!
  Marieke onlangs geplaatst…laatst gelezen boekenMy Profile

 • Lifesabout
  18 december 2014

  Gefeliciteerd met je abbonees! Ik vind het knap dat je na zo ziek te zijn geweest toch weer naar de meeting kon, wat fijn!
  Ik heb genoten van jullie kerstvideo.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama. 10 keer de eerste keer.My Profile

 • Kelly
  18 december 2014

  Ik ben blij dat je weer lekker thuis bent en je een stuk beter voelt! Doe je wel rustig aan lieverd? Wat super tof van je YT abonnees, gefeliciteerd!!
  Kelly onlangs geplaatst…Terugblik op 2014 | Het blogjaarMy Profile

 • beautifulday4makeup
  18 december 2014

  Wat een leuke dingen heb je gedaan, wel jammer dat je even gesukkeld hebt met je gezondheid. Zorg aub goed voor jezelf he! We zouden niet willen dat je je overdoet!

 • Lonneke
  18 december 2014

  Wat vervelend dat je even in het ziekenhuis hebt gelegen. Hopelijk voel je, je nu weer beter.
  Pyjamadagen zijn fijn!
  Lonneke onlangs geplaatst…Foodie: NotenpastaMy Profile

 • Cindy
  18 december 2014

  Wat een stoere en jonge papa heb je zeg! Gelukkig gaat het beter, hoe vervelend het ook voor je was, die foto van jou en Lana in het ziekenhuis zegt alles over de moeder en dochter liefde. Wat is ze trouwens op die foto groot!
  Cindy onlangs geplaatst…4x outfits voor de feestdagenMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  18 december 2014

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelt! Ik heb al lekker vakantie en zit nu in de Verenigde Staten bij mijn schoonfamilie :D. Kerst is altijd super leuk hier!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[REVIEW] – Ziaja Gingerbread Shower SoapMy Profile

 • Jessica
  18 december 2014

  Zo jammer dat ik je gister niet heb gezien :(. Ben wel blij dat je weer thuis bent, pas je wel een beetje goed op jezelf?

 • Eilish
  18 december 2014

  Gefeliciteerd met je abonnees meis! Je verdient het hoor!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ De Gelukstag (zelfbedacht)My Profile

 • Anouk
  18 december 2014

  Ik ben heel benieuwd wat je bij Josh V hebt geshopt!
  Anouk onlangs geplaatst…Essence Sparkling sugarMy Profile

 • Chahrazad
  18 december 2014

  Ik hoop dat het wat beter met je gaat! Ik ben benieuwd naar je bestelling bij Josh V.

 • FRederique
  20 december 2014

  Wat fijn dat je weer uit het ziekenhuis bent!!
  FRederique onlangs geplaatst…Top 10 Leuke Kerstcadeaus voor vadersMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.