Plog: Een dag in 7 foto’s #lifewith2girls

plogje

De eerste editie van ‘Lifewith2girls’ begon met een plog met 7 foto’s waarin ik een dag uit mijn leven als mama van twee meiden laat zien en uitgebreid in details beschrijf van de eerste voeding tot het einde van de dag. Vandaag heb ik weer zo’n plog voor jullie. Met 7 foto’s geef ik zo dus een kijkje met een bijbehorende beschrijving van hoe deze dag verliep. Dit was afgelopen vrijdag, een gezellig drukke dag. Kijk je mee?

Voor ik zo’n ontbijt foto kan maken is er al een heleboel vooraf gegaan. Het was een nacht geweest waarin Aimy 2x kwam voor een voeding, 01.30 en 05.00, wat eigenlijk helemaal niet veel is, maar wij waren nu een paar weken verwend met 1 nachtvoeding per nacht (rond 4.30) dus dit was even weer wennen. Na de laatste nachtvoeding heb ik door kunnen slapen tot 08.30, ook best bijzonder want ook Lana besloot uit te slapen, lekker! Ik ben gaan kolven, heb Lana opgefrist en aangekleed, mezelf aangekleed en opgemaakt en ging met Lana naar beneden om te ontbijten. Mijn ontbijt bestond uit magere Franse kwark, een halve banaan, frambozen, een theelepel pindapasta (is niet fotogeniek haha) en ik had een handje walnoten in kleine stukjes gecrusht. Lekker! Lana ontbijt met twee bruine boterhammen met smeerkaas. Daarna wordt Aimy wakker voor haar voeding. Ik verschoon haar, kleed haar aan en voed haar op ons bed, terwijl Lana erbij zit en televisie kijkt.

Om 10.20 zet ik de meiden in de auto (en de bijbehorende bagage haha) en gaan we rijden naar een vriendin die een dorpje verderop woont. k3 op de speakers en karren 😉

Mijn vriendin heeft een zoontje van 6 maanden. Ze zet een heerlijke cappuccino voor me (zo lekker!) en voor Lana maakt ze een glaasje sap en een babyccino (melkschuim met een snufje cacaopoeder). Ze vond het super stoer dat ze met ons mee ‘koffie’ kon drinken. Aimy ligt ondertussen op een speelmatje. Daarna geef ik Aimy nog een voeding.

Dan gaan we met de kinderen (nu dus 3) naar het dorp voor de Bakker Bart. Even lekker eruit en lunchen. Voor Lana had ik een krentenbolletje en met haar deel ik een sinaasappelsap. Zelf neem ik twee mini Bartjes met Zalm en kruidenkaas met sla, en eentje met filet americain, sla en uitjes. Zoals ik zondag al verteld heb, doe ik momenteel aan Weightwatchers en het handige daaraan is dat je je dag dat zo kunt uitstippelen dat je met iedere maaltijd gewoon mee kunt doen, zolang je maar binnen je puntentotaal blijft.

Dan besluiten we gezellig nog even langs de Action te rijden. We hadden beiden nog wat dingetjes nodig, maar zoals altijd kom je dan met veel meer thuis dan gepland haha. Ik draag Aimy in de Tula en zet Lana in het karretje. Ik deel later nog een shoplog van de geshopte items.

Daarna rijd ik naar huis met de meiden. We krijgen gezellig nog kraamvisite! Er komt een vriendin met haar dochter langs. Lana zie je hier spelen met haar. Wat wel leuk om te delen is, dat ik hun ken van mijn jaarstage (4 jaar geleden) in het ziekenhuis. Ik begeleidde toen als pedagogisch medewerker kinderen met ziektes, onderzoeken, operaties etc. Dit meisje lag toen opgenomen met de diagnose Diabetes dus ik heb haar en haar ouders tijdens opname begeleid, uitleg gegeven etc. Ik heb zelf ook diabetes dus kon heel veel eigen ervaring hierin delen. We hebben na mijn stage contact gehouden want dat klikt gewoon heel goed. Hier speelt ze samen met Lana terwijl ik met haar moeder klets.

Na hun bezoek ging ik koken. Ik maakte zoete aardappelfriet met paprikakruiden en kokosolie uit de oven met een magere hamburger en witte bonen in tomatensaus erbij, lekker makkelijk. Na het eten ga ik naar mijn werkkamer om de Action shoplog op te nemen terwijl Yannick voor Lana en Aimy zorgt.

Daarna doet Yannick Lana in bad en brengt hij haar naar bed en ga ik Aimy voeden en verzorgen. Aimy krijgt om 20.30 de laatste voeding en kwam om 02.30 pas weer, erg netjes. We hadden daarna dus een heerlijk rustig avondje samen. We keken naar de serie ‘Suits’ op Netflix. Dat was de plog ook gelijk voor deze keer. Hopelijk vonden jullie het leuk om zo’n dagje in details mee te kijken in foto’s en tekst. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.