Luiertas-in-tas essentials + Luiertestmama’s gezocht!

Pampers1Dit artikel is gesponsord door Pampers.

Op een gegeven moment kom je in een fase dat zo’n hutkoffer-luiertas niet meer nodig is. Dat je kindje wat groter wordt en je dus niet meer zoveel mee hoeft te sjouwen als je voorheen wel deed in een luiertas. Ook wil je als moeder eens zonder die grote kleurrijke luiertas op pad. Gewoon met je fashionable handtas bijvoorbeeld. Dan is een luiertas-in-tas handig. Je hebt namelijk nog steeds bepaalde essentiële producten nodig voor je kindje die je niet wil laten rondslingeren in je mooie tas. Ik laat jullie mijn luiertas-in-tas zien en mijn essentiële benodigdheden daarvoor. Ook doe ik een oproepje want ik ben op zoek naar 2 moeders die voor mij een maand lang gratis luiers willen testen voor een review van Pampers. Interesse? Lees dan verder.

Pampers2

Dit is hem, mijn luiertas-in-tas. Dat kleurrijke tasje met uilenprint is helemaal wasbaar (ideaal bij ongelukjes en voor je vuile was enzo) en kocht ik voor een paar euro via Ebay. Ik draag deze met me mee wanneer ik met Lana even een boodschap ga doen of niet heel lang op pad ga.

Pampers3

En dit zit erin: Een aantal luiers, een broekje (geen spijkerbroek, die neemt teveel ruimte in beslag), lange mouwen top, rompertje en de Pampers sensitive billendoekjes, want deze doekjes heb ik getest voor Pampers. Deze doekjes hebben zo’n klepje om ze af te sluiten wat ervoor zorgt dat de eerste paar doekjes niet uitdrogen, handig!

Pampers2

Via de luiertas-in-tas past alles mooi in je handtas!

Ik vind het ideaal om op deze manier alle belangrijkste dingen mee te nemen voor Lana. Verder neem ik altijd een pakje rozijnen, een stuk fruit en Lana’s drinkbeker mee, maar die gaan gewoon bij mij in de tas. Als ik langer op pad ben dan is zo’n luiertas-in-tas niet meer zo handig. Dan heb je gewoon veel meer nodig aan extra verschoning en eten.

Wat vind ik van de Pampers billendoekjes? Ik heb al heel veel soorten billendoekjes geprobeerd voor Lana. Van heel low budget tot wat prijziger. Bij veel soorten producten maakt voor mij het merk of de prijs niet uit. Bij luierdoekjes merk ik wel degelijk verschil. Sommige goedkopere doekjes daar prik je tijdens het poetsen van de billen zo met je vinger doorheen. Deze van Pampers zijn van stevig materiaal, hebben een lichte ribbel waardoor het boenen wat soepeler gaat. Ook vind ik de geur neutraal. Ze blijven goed vochtig in de verpakking door het klepje waarmee je het afsluit waardoor een verpakking wat langer mee gaat. Lana had een tijd geleden een wat gevoeligere huid maar momenteel maakt het niet zoveel uit wat ik erop smeer. Voor kinderen met een gevoelige huid is deze sensitive lijn helemaal geschikt. Ik ben er dus zeer tevreden over! Meer info over de Pampers sensitive billendoekjes.

Oproepje: Luiertestmama’s gezocht!
In samenwerking met Pampers test ik de komende tijd Pampers luiers en producten. Omdat ik zelf momenteel een ander merk luiers gebruik en dus nog weinig ervaring heb met Pampers en omdat ik vind dat je meer meningen nodig hebt voor een goede onderbouwing, ben ik op zoek naar twee testmama’s! Een mama met een pasgeboren baby en een mama met een kindje in de peuterfase (die de Active fit easy up broekjes kan testen).

Even op een rijtje
Gezocht: Testmama voor Pampers luiers:

 • Een mama met een pasgeboren baby en een mama met een actief kindje in de peuterfase (boven de 2 jaar)
 • Je ontvangt 3 pakken luiers waar je minimaal een maand mee kan doen, ik ontvang van jou een review (ongeveer 300 woorden) met je eerlijke oordeel over de luiers. Ik mail je dan nog een format waar de review aan mag voldoen.
 • Voldoe je hieraan? Laat dan een reactie achter met je voornaam, leeftijd van je kindje, waarom je graag hieraan mee wilt doen en laat een geldig mailadres achter zodat ik je kan bereiken.

Aan de hand van de testresultaten zullen er twee reviews online gaan komen met de ervaringen met deze luiers op het gebied van comfort, houdbaarheid, gebruiksgemak etc. Als testmama mag je zeker kritisch zijn! Ik ben super benieuwd wat dit gaat opleveren en ik vind het heel leuk om dit samen met andere mama’s te testen.

Wat vinden jullie van mijn luiertas-in-tas? Gebruiken jullie dit zelf ook of gebruik je nog trouw je gehele luiertas? Ik ben benieuwd hoe andere mama’s met grotere kindjes in de luierfase dit doen. Ook ben ik benieuwd wie zich gaan aanmelden als testmama.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Nesrin
  14 april 2015

  Ik ben heel blij dat ik geen luiertas meer hoef te gebruiken. Tegenwoordig gaat er een luier, doekjes, drinkbeker en zakdoekjes mee de handtas in. Soms ook een extra setje kleding.

  Je begrijpt dat ik alleen met een grote handtas de deur uitloop 😉

  Het lijkt mij leuk om dit te testen maar ik gebruik echt geen luiertas mee voor mijn peuterzoon van bijna 3.
  Nesrin onlangs geplaatst…Cosmopolitan van magazine tot cocktailMy Profile

 • Bianca
  14 april 2015

  Het is heel lang geleden dat ik een luiertas nodig heb gehad, hopelijk vind je iemand die je kan helpen x
  Bianca onlangs geplaatst…NEW IN: LUCARDI JET SET ADDICTION HORLOGEMy Profile

 • amanda
  14 april 2015

  Handig hoor goed om te weten als ik ook minder mee hoeft te nemen.ik wil best graag testen alleen is kian 4 maanden oud dus weet niet of dit al te oud is..ben nog steeds zoekende in de luier wereld…

  Xx
  Amanda
  amanda onlangs geplaatst…Kledingstukken die ik vaak pak voor KianMy Profile

 • Gwen
  14 april 2015

  Oh ja, wil ik heel graag testen! Hier eigenlk vanaf het begin Kruidvat gebuikt vanwege de prijs. Ik zou voor allebei in aanmerking komen hihi, mr Olivia gebruikt nog maar 3, max 4 luiers per dag (hopelk deze zomer zindelk, het potje blijft vooralsnog leuk speelgoed haha) en misschiwn sowieso leuker om twee testmamas te selecteren ipv één met peuter em baby. Afijn, voor Quinn dus. Ze is nu 4,5 mnd, vind ik best nog een pasgeborene met luier nr 3.
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: This or that (mommy edition)My Profile

 • Gwen
  14 april 2015

  Oh en hier trouwens ook een soort etui met luiers en doekjes die mee gaat als we even snel gaan koffie drinken bij de buren ofzo. Ideaal!
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: This or that (mommy edition)My Profile

 • Danielle
  14 april 2015

  Met een kleine van 3 en een van 2 zijn de billendoekjes essentieel om mee te nemen! Niet alleen voor billen, maar ook voor vieze handjes en gezichten. Daarnaast altijd wat te drinken en eten (rozijntjes doen het goed) en vaak een slab. Alleen als we langer weg gaan gaat er meer mee als extra kleding en een speelgoedje, maar dan nemen ze hun eigen rugzakje mee. De oudste is overdag zindelijk, maar de jongste nog niet, dus voor de jongste gaat er altijd nog een extra luier mee. Het lijkt me leuk om te testen, we gebruiken nu vanalles en nog wat. Het ligt er aan wat er in de aanbieding is!

 • Alexandra
  14 april 2015

  Hoi, ik wil ook graag voor je testen. Mijn zoontje Tomas is nu bijna 7 weken oud en verslindt heel wat luiers op een dag. Wij gebruiken pampers vanaf het begin, dus ik heb er al enige ervaring mee. Ik denk dat ik best kritisch ben, dus geschikt om een goede review te schrijven. Ik hoor het wel!

 • Megga
  14 april 2015

  Dag Kelly, ik lees je blog altijd maar laat eigenlijk nooit een reactie achter. Allereerst dus complimenten met je leuke blog!

  Ik ben as zondag uitgerekend van ons eerste kindje dus kan perfect de newborn luiers voor je testen 😉
  Ik heb hier nu ook 2 pakken pampers newborn mt 1 klaarliggen voor de eerste week en omdat ik geen idee heb hoe snel ze mt 2 passen heb ik maar niet meer voorraad gehaald.

  Groetjes, Megga

 • Ilse
  14 april 2015

  Wat leuk dat je testmama’s vraagt. Ik heb zelf geen kinderen meer in de luiers maar ik wil wel even aangeven hoe tof ik het vind dat je kritisch bent op producten en ook dat je anderen ook veel gunt, dat je niet alle dingen voor je blog zelf houdt 🙂 echt sympathiek en leuk van je. dat wilde ik gewoon even zeggen

 • Denise
  14 april 2015

  Hier nu ook standaard etui in mijn eigen tas met luiers en doekjes voor als we snel weggaan.
  Dochter is in januari 2 geworden en ik zou graag in aanmerking komen als testmama.
  Het is zo’n drama om een geschikte luier te vinden ze plast overal na 2,5 uur doorheen en echt doorlekken heb ik het dan over ( natte romper en natte broek)
  Op het kdv gebruiken ze pampers baby dry hier plast ze zo snel doorheen een kruidvat luier daarin tegen kan het iets langer uithouden..
  Ben dus erg benieuwd of de active fit broekjes wel iets zullen zijn heb het nooit aangedurfd omdat ik vaak van mensen uit omgeving hoor dat luierbroekjes nog sneller doorlekken dan de gewone luier.
  Ik ben benieuwd, en alvast succes voor de testmama’s!

 • Liset - Beautydagboek
  14 april 2015

  Omdat ik twee kids heb, vind ik het nog wel erg fijn om een luiertas mee te nemen, want drinkbekers, broodbakken met boterhammen, fruit, luiers en billendoekjes gaan nog altijd mee als we op pad gaan :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Personal | Jade naar de basisschool, nieuwe manier van contouren, coltrui-trendMy Profile

 • Joyce
  14 april 2015

  Wat handig zeg zo’n luieretui. Eigenlijk ook heel logisch dat ze bestaan. Ik ga ook eens op zoek naar zo’n etui. Nu zwerven er nog wel eens luiers en doekjes door mijn eigen tas heen. Heb niet altijd zin om de luiertas mee te nemen.
  Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buik van Bo-AnneMy Profile

 • Marianne
  14 april 2015

  Hey Kelly!

  Wat een leuk artikel over jouw luiertas voor Lana en wat je voor haar meeneemt.
  Ik zou graag als ‘new born mama’ de luiers van Pampers willen testen voor je website. Mijn dochtertje is nu bijna 3 maanden, dus nog erg jong. We zijn net overgegaan van maat 1 naar maatje 2.
  Ook vind ik schrijven erg leuk, dus dat moet helemaal goed komen!

 • Saskia
  14 april 2015

  Ik heb ook een luieretui, echt ideaal en zo heb je netjes alles bij elkaar. Leuk dat je testmama’s zoekt. Mijn zoontje is zindelijk, anders had ik me zeker opgegeven!
  Saskia onlangs geplaatst…Welcome Sunshine!My Profile

 • Nicole
  14 april 2015

  Ik doe dat ook, paar dingen meenemen in zo’n etui. De luiertas is alleen nog als ik veel moet meenemen
  Nicole onlangs geplaatst…Geachte familie mugMy Profile

 • Marileen
  14 april 2015

  Wat leuk zeg dat je andere moeders de kans geeft om dit voor jou te testen!!

  Ik heb een mannetje van 2 en zou dit graag voor je willen doen!
  Helaas heeft hij nog helemaal geen interesse in zindelijk worden dus gebruikt hij nog meer dan genoeg luiers.

  Dus kom maar op met die luiers! 😉

  Groetjes,
  Marileen

 • Marileen
  14 april 2015

  Ow trouwens zo’n luier etui heb ik nooit gebruikt maar het lijkt me super handig!!
  Ga ik zeker eens naar kijken voor mijn baby opkomst (eind mei)
  Marileen onlangs geplaatst…Webshop LadyBugMy Profile

 • Eline
  14 april 2015

  Ik heb zelf een bag in bag zodat ik die alleen maar over hoef te zetten in een andere handtas, dit is een beetje de mama versie!
  Eline onlangs geplaatst…Tonijn peulvruchten saladeMy Profile

 • Frederika
  14 april 2015

  Hoi Kelly,
  Zo herkenbaar het overstappen van een luiertas naar een luiertas-in-tas. Het grappige is dat dit vanzelf gaat hé hé. Ik heb dezelfde basis als jou + wat speelgoed voor de jongste. Ik zou graag de luiers testen voor mijn oudste. Ik heb drie soorten luierbroekjes geprobeerd, maar nog niet die van pampers. Simpelweg omdat die van de lidl prima zijn en betaalbaar. Ik ben natuurlijk wel heel erg benieuwd naar de pamperbroekjes of die hun geld-kwaliteitverhouding waard zijn. Dus bij deze zou ik die graag willen testen voor mijn 3-jarig zoontje. Leuk, want ik kan een goede vergelijking geven met andere merken.
  Groetjes Frederika

 • Colinda
  14 april 2015

  Leuk zo’n luiertas in luiertas, lijkt mij ideaal. Ik heb de doekjes van pampers nog nooit gebruikt, dus ben wel benieuwd naar wat andere mama’s ervan vinden.
  Colinda onlangs geplaatst…MonstertjeMy Profile

 • sarah
  14 april 2015

  Hoi ! Wat leuk die tas in tas. Ik steek namelijk momenteel als we weggaan gewoon luiers en doekjes en kleertjes in mijn handtas omdat ik inderdaad ook vond dat ik die luiertas al meer dan genoeg had gebruikt ! & het staat idd ook veel mooier 😀

  Ik heb zeker ook interesse om te testen ! Ik heb een dochtertje van 2,5jaar en met genoeg energie om een hele dag te spelen, rond te lopen en de broekjes te testen !

  Groetjes Sarah

 • Debbie
  14 april 2015

  Hoi Kelly,

  Wat een leuk en handig idee een tas in je tas! Ik neem nu Lizzie 2 is ook geen luiertas meer mee, maar ik stop altijd een paar luiers en een pak doekjes los in mijn tas. Natuurlijk ook drinken, een koekje en een fruitreepje. Reserve kleertjes neem ik niet meer mee, is gelukkig ook bijna nooit nodig!
  Ik zou graag de luierbroekjes testen met Lizzie. Lizzie is nu 25 maanden en ze is super actief, ze is dol op klimmen, klauteren, rennen, springen en dansen. Dit doet ze dan ook van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, haar batterijtje raakt nooit op. Ons meisje heeft energie voor 10!

  Groetjes Debbie

 • Lifesabout
  14 april 2015

  Zo’n luier-in-tas is ideaal, hier ook groot fan. Ik gebruik de luiertas zelf overigens bijna niet meer. Heerlijk als je niet meer stapels spuugdoekjes enzo hoeft mee te slepen! Die doekjes van Pampers zijn inderdaad wel fijn, alleen de lucht doet mij herinneren aan de tijd in het ziekenhuis, dus koop ik ze niet meer…haha
  Lifesabout onlangs geplaatst…Chronisch zieke mama is gelukkigMy Profile

 • Janneke
  14 april 2015

  Leuk om een kijkje te mogen nemen in je tas! 🙂
  Liefs,
  Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Zin in pizza of frietjes? Home made ‘fast food’ met drie tips!My Profile

 • Madelon
  14 april 2015

  Ik pak tegenwoordig ook een klein tasje in wat ik in mijn tas doe. Veel handige dan een logge luiertas. Hoe groter ze worden hoe minder je mee hoeft te nemen heb ik het idee. En voor dagjes weg pak ik dan wel mijn grotere schoudertas.
  Madelon onlangs geplaatst…Kerrie Pompoen SoepMy Profile

 • Tamara
  14 april 2015

  Wat leuk dat je testmamma’s zoekt! Ik heb hier een heeeeeeeeele actieve stuiterpeuter van 2 jaar dus ik wil wel graag meedoen!

  Ik gebruik ook vaak pampersdoekjes als we ergens naartoe gaan. Zo’n pakje met klepje is ook handig om gewoon in de auto te laten liggen want ze drogen toch niet zo snel uit!
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe overleef ik… Het tweede trimester?My Profile

 • Olga
  14 april 2015

  Ik heb een mini van bijna 4 maanden die al een heleboel luiers en merken ‘getest’ heeft en samen met deze kleine ervaringsdeskundige zou ik je bij je review kunnen helpen. Pampers is het merk waarmee ik bij/met hem als baby begonnen ben, dus ik ben er al wel een beetje mee bekend. Omdat ik niet per se merkvast ben en heel veel (huis)merken uitgeprobeerd heb, ben ik in ieder geval in staat een kritisch oordeel over deze luiers te geven.
  Olga onlangs geplaatst…Read: Dode dieren in je huis OF graffiti spuiten op de NachtwachtMy Profile

 • Tee
  14 april 2015

  Hoi! Ik wil wel reviewer voor je! Ik heb maar liefst twee peuters voor je in de aanbieding. Van elke soort één.

 • JC from Holland
  14 april 2015

  Ik heb net een luiertas gekocht van MicMac omdat het een perfecte laptop tas is voor mij als ik op reis ga. Het verschoon ding heb ik als extra zachte bodem in de tas gelegd. Dus daar loop ik dan als 54 jarige met mijn ‘luiertas’, gelukkig ziet hij er net als de tad op de foto absiluut niet uit als een luiertas. Dus dames, ook na de babytijd is de tad functioneel. 🙂
  JC from Holland onlangs geplaatst…Snippets from the Netherlands #2My Profile

 • Nanda Remkes
  14 april 2015

  Ik zou graag voor je willen testen! Mijn dochtertje is nu bijna 4 weken oud. Ik gebruik momenteel een ander merk luiers waar ik eerlijk gezegd niet van sta te springen (doorlekken etc) dus ben heel benieuwd naar de pampers want daar hoor ik veel positieve geluiden over :).

 • Fleur
  14 april 2015

  Hi Kelly!

  Superhandig zo’n luiertas in je eigen tas, ga ik zeker naar kijken als de baby wat ouder is :)! Ik meld me graag aan als test mama voor de newborn. Ons meisje word binnen nu en 3 weken geboren (spannend!!) dus ik kan vanaf dag 1 beginnen met testen, leuk! Ik heb er zin in!

  Liefs, Fleur

 • Kaboutertuin
  14 april 2015

  Haha leuk! Ik heb precies dezelfde. Deze tasjes zijn oorspronkelijk wet/dry bags voor wasbare luiers (ik gebruik wasbaar). Ze zijn erg handig! Ze hebben ze in heel veel printjes.
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Mijn weekoverzichtMy Profile

 • amanda
  14 april 2015

  Wat een leuke actie zeg! Ik volg je al een tijdje via je youtube kanaal en ook op facebook. Het dochtertje van mijn zus is afgelopen zondag net 2 jaar geworden. Ze is ontzettend actief en ontdekt steeds nieuwe dingen. Ik hoop dat ik mijn zus mag verassen met deze actie dat zou echt heel leuk zijn! Groetjes Amanda

 • Ilona
  14 april 2015

  hallo Kelly,

  Yara gaf me via Facebook de tip en dacht geef me op als testmama en testbaby.
  Het gaat om een kleine de kleine kerel Trey. Hij is 26 maart geboren dus bijna 3 weken oud.

  Ik hoor wel als het iets is.

  Groetjes,

  Ilona, Trey en Reza

 • Sandra Turel
  14 april 2015

  Ik ben een mama met een newborn (20 maart geboren) & een kleine van 15 maanden 🙂 Je moet idd altijd veel meenemen en ja zo’n grote luiertas draag je meestal niet voor plezier. Pampers gaan hier als warme broodjes bij de bakker.
  Ik meld me hierbij graag aan als testmama 🙂

  Groetjes,
  Sandra
  Sandra Turel onlangs geplaatst…Het zijn de kleine dingen die t em doenMy Profile

 • Roos
  14 april 2015

  Wat een leuke luiertas-in-tas. Ik gooi alles in een grote tas en eigenlijk is dat hartstikke onhandig. Ik wil heeeel graag luiers voor je testen, mn beide jongens komen in aanmerking voor de doelgroep die jij zoekt. Kenji is 4.5 maanden en Ayden 2.5 jaar. Voor beide gebruik ik nu Kruitvat luiers, vanwege de prijs, maar ben erg benieuwd hoe de Pampers zouden bevallen.
  Roos onlangs geplaatst…Een jaar geleden…My Profile

 • Thirza
  14 april 2015

  Hoi! Wat een leuke actie om luiers te testen! Ik heb een actieve dochter van 2,5 jaar (luiers maatje 5) die nog in luiers rondhuppelt. Ik probeer vaak verschillende merken uit, dus ik ben benieuwd hoe Pampers me bevalt!

 • Sabrina
  14 april 2015

  Hi Kelly,
  Weet je nog dat wij zon 1.5 jaar geleden emailcontact hebben gehad. Jij was net bevallen van Lana en ik studeerde nog. Ik zat in mijn laatstse jaar en twijfelde wanneer manlief en ik voor een kindje moesten gaan, aangezien ik nog een jaar studie voor de boeg had. Jij gaf aan er gewoon voor te gaan, omdat het zo bijzonder is en het vast wel goed komt. Mijn pil ging de prullebak in en 6 weken geleden is onze dochter geboren <3 Het zou me super lijken om de luiers uit te testen. Ik zit momenteel ook thuis, dus tijd om een kritisch berichtje te typen heb ik zeker. X Sabrina

 • Sheela
  14 april 2015

  Dat is inderdaad handig! Ik heb een bag-in-bag maar ik gebruik hem niet vaak omdat m’n tas te klein is. Als ik een kindje had zou ik graag willen testen, maar helaas. Het klinkt wel gek: luiertas-in-tas
  Sheela onlangs geplaatst…Ontharen met de nieuwste ladyshave van CarmenMy Profile

 • Karlijn
  14 april 2015

  Wat een leuke actie! Ik meld mij graag aan als testmama.Mijn dochtertje Yinthe is nu 12 weken jong en er gaan per dag flink wat luiers doorheen. Ik heb al verschillende luiers geprobeerd, maar ik ben er nog niet uit welke ik het beste vindt, daarom wil ik heel graag de pampers testen! Van de sensitive luierdoekjes van pampers heb ik al 2 dozen voorraad aangeschaft omdat ze hun werk doen en niet sterk ruiken.

 • Sanne
  14 april 2015

  Ik wil best een luiertestmama zijn! 🙂
  Ik werk als Gastouder en de kindjes die bij mij komen nemen altijd hun eigen luiers mee, hierdoor zie ik veel verschillende luiers.
  Mijn eigen zoontje Levi is nu net 4maand (is dat nog ‘pas geboren’? ;)).
  Ik denk dat wij de perfecte luiertesters zijn door dat ik zoveel verschillende luiers voorbij zie komen.

 • Joella
  14 april 2015

  Hi Kelly,
  Zelf gebruik ik voor onze kleine Nino van (bijna) 2 (over 12 dagen!) geen luiertas meer.Hij heeft nu een eigen rugtasje waar ik dan zijn luiers en doekjes in doe, kan hij gelijk wennen voor straks als hij naar de peuterspeelzaal gaat en zijn rugtasje mee moet nemen.

  Hele leuke actie!
  Als het zou kunnen wil ik graag als test mama gebruikt worden.
  Ik probeer Nino zo nu en dan op het potje te zetten en dit gaat best goed moet ik zeggen. Al is het nog wel te vroeg om helemaal te stoppen met luiers merk ik.
  Zou graag de easy up broekjes willen testen, misschien is dit de volgende stap richting het zindelijk worden…het is toch een soort van onderbroekje lijkt mij.
  Joella onlangs geplaatst…Kijkje op mezelf…Let It GoMy Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  14 april 2015

  Heb je een linkje naar die e-bayshop? Lijkt me een handig ding, die luiertas-in-tas, alleen zou ik een iets minder kleurrijk exemplaar willen. Tip voor de kleurrijke luiertas: ik heb bij Prenatal hele leuke, stoere luiertassen gezien en 1 gekocht die ook heel papa-proof is. Van het eigen merk. 40 eurootjes maar!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…TROUW: “Modellen Pesten Werkt Alleen Maar Averechts”My Profile

 • Carolien
  14 april 2015

  Hoi hoi,

  Ik ben nu 35 weken zwanger, dus verwacht een lieve kleine newborn.
  Wij hebben al een lief actief dochtertje van 19 maanden, dus straks bij de geboorte 20 maanden oud. Dus dan kunnen we perfect gaan testen. Ik gebruik nu merendeel wasbare luiers, dat is heel wat anders. Ik heb weinig tot geen ervaring met de pampers van pampers merk. ben heel benieuwd, hoor er wel goede verhalen over. Ik kan ook goed vergelijken met de wasbare varriant , ik gebruik nu tussen de wasbare luiers pampers van kruidvat en etos merk. Ik wil wel testen! 😉

 • Gerdi
  15 april 2015

  Ik ben sinds 15maart mama van een kleine jongen.
  Ik test graag de pampers, want gebruiken nu huismerken!
  Dus we kunnen het goed vergelijken!!

 • Laura
  15 april 2015

  Hoi,

  Mijn zoontje van net 2 weekjes en ik zouden graag mee doen om de luiers en producten te testen! Dit omdat Aiden een gevoelig huidje heeft en ik benieuwd ben of Pampers goed aanslaat op zijn huidje en bovendien vind ik het leuk om stukjes te schrijven.

  Liefs!

 • Kelly
  15 april 2015

  Voordat onze kleine ‘s morgens wakker wordt, lees ik altijd je nieuwe artikel. Maar eigenlijk reageer ik nooit. Voor vandaag toch maar eens een keer verandering in brengen, want ik doe graag mee aan het testen van de luiers van Pampers! Ik ben hier namelijk heel benieuwd naar :).

  Met een klein beebje van 13 weken, denk ik dat we een goed testteam zouden vormen. Hij gaat binnen korte tijd over naar maatje drie en ik ben nog aan het twijfelen van welk merk ik deze zal aanschaffen. Wie weet kan Pampers me overtuigen om voor dit merk te gaan.

  Hopelijk ben ik nog niet te laat met opgeven!

  Liefs
  Kelly onlangs geplaatst…De eerste wandeling met SaartjeMy Profile

 • Eline
  18 april 2015

  Mijn kindje heet Mick is nu bijna 13 maanden oud. Luiers zijn hier geen overbodige luxe 😉
  Ik heb altijd luiers van de Kruidvat en durf niks anders te proberen. Tenzij ik ze mag testen natuurlijk!!!
  Eline onlangs geplaatst…Favoriete baby- en kinderkledingMy Profile

 • Diana
  19 april 2015

  Ik zou heel graag de luiers willen testen! Momenteel kan ik de perfecte luier nog niet vinden. Sven (6 maand) wordt steeds beweeglijker en zou dan toch eens de perfecte luier moeten vinden! 🙂

 • Whitney ♡ WhtnysWorld
  21 april 2015

  Hi Kelly! Weet niet of je nog opzoek bent naar een testmama. Wij willen graag mee doen 🙂

  Djalila is vandaag 8 daagjes oud. Ons meisje kwam nogal onverwachts, beetje gek om te zeggen als je 38 weken zwanger bent, maar vooral heel snel. Haar start op de wereld was daardoor niet al te best. Gelukkig gaat het nu beter en kunnen we echt gaan genieten. Waarom wij Pampers willen testen? Om te bewijzen dat Pampers echt een van de beste is. Hier in huis gebruiken wij Pampers en Kruidvat! Vooral in de begin fase alleen Pampers vanwege de zachtheid en comfort.
  Whitney ♡ WhtnysWorld onlangs geplaatst…BABY NEWS: BIG BROTHER ANNOUNCESMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.