Personal: Papa Yannick vertelt; De geboorte van Lana

Mijn vriend Yannick vroeg mij of hij zijn verhaal mocht delen op mijn blog over zijn ervaringen met de geboorte van Lana, de spoedkeizersnede en het vader worden op zo’n snelle abrupte manier. Ik vond dit een heel leuk idee. Hij heeft het voor me uitgeschreven en ik pinkte hier een hoop traantjes bij weg. Wie weet helpt dit verhaal ook andere papa’s en papa-to-be’s, want vader worden is ook een emotioneel proces.

Yannick: ” Het is vrijdag 11 oktober, vandaag moet ik in de ochtend werken om in de middag naar de bruiloft te gaan van mijn nicht en haar vriend. Ik lig nog in bed en draai me nog even om tegen Kelly aan.  Ik voel trots aan de buik van Kelly en roep “ Goedemorgen Lana, goedemorgen meisie van me. Kelly wordt op dat moment wakker. We kijken elkaar trots aan. Wat een goed moment om de dag mee te beginnen. Ik zeg tegen Kelly dat ik naar mijn werk ga en geef de buik van Kelly een dikke zoen. Die avond hebben we een bruiloft, en na een kort slaapje komt Kelly binnen. De avond was erg geslaagd en ik heb kelly zien dansen, zingen en kletsen. Het was alsof ze energie over had.  Na het feest zijn we als een blok gaan slapen. ” 

Zondagavond 13 oktober  zat ik op de bank voetbal te kijken en Kelly zat aan de tafel, te werken aan haar blog. Op een gegeven moment hoor ik haar zeggen dat ze veel last heeft net onder haar BH bandje, alsof onze dochter verkeerd en te hoog in de buik lag. Ook zei ze dat ze last had van harde buiken, opgezwollen enkels. Zonder dat ik het wist zocht ze haar klachten op het internet. Hierop riep ze tegen mij dat ze even naar het ziekenhuis wilde bellen, gewoon voor de zekerheid. Het personeel wist niet precies wat ze ermee aan moesten en vroegen ons om langs te komen.

In het ziekenhuis in Den Bosch kregen we een kamer aangewezen, waar Kelly zou worden onderzocht. Ik dacht dat het een gewone controle zou worden en dat we weer snel naar huis konden gaan. Rond 22.00 uur, kwam de gynaecoloog de kamer binnen. Die vertelde dat ze bloed wilde prikken bij Kelly en haar bloeddruk gingen meten. Ook zei de gynaecoloog dat we rekening moesten houden dat Kelly zou overnachten in het ziekenhuis.  Op dat moment zag ik dat Kelly in haar gezicht veranderde. Ze zag er moe en bleek uit. Toen begon ze ineens een beetje te trillen. Ik vroeg haar of ze het koud had. “Nee”, antwoordde ze.

Een uur later kwam de gynaecoloog weer binnen met bloeduitslagen. Ze zei dat Kelly’s bloeddruk veel te hoog was en dat uit bloedonderzoek bleek, dat Kelly een zwangerschapsvergiftiging ontwikkeld had met het HELLP-syndroom. Het was allemaal een beetje vreemd om te horen, want ik dacht nog steeds dat we naar huis zouden gaan. Ik vroeg de gynaecoloog hoe ze de vergiftiging moesten tegen gaan. Ze zei dat ze daarvoor het kindje moesten gaan halen. Meteen kreeg ik het warm en benauwd. Kelly riep tegen mij dat we vanavond papa en mama worden. Ik kijk weer naar Kelly en zie dat ze snel achteruit gaat. Ik zie dat ze hevig begint te trillen. “Dat komt door het HELLP-syndroom”, zei de gynacoloog. Ze vertelde  dat ze met een spoedkeizersnede onze dochter gaan halen.  Alles wat er verder aan informatie naar mij werd verteld, ging langs mij heen. Ik was gewoon overdonderd, maar wel rustig.

Rond 23.15 uur, werd Kelly door een aantal dames meegenomen richting de operatiekamer. Ik volgde braaf een dame, die mij begeleidde naar een ruimte waar ik mijzelf kon omkleden. Ik keek door een raam van een andere deur en zag het bed waar Kelly op lag in de operatiekamer staan. Ik zag door het raam een aantal mensen heen en weer lopen met van alles in hun handen. Op dat moment dacht ik aan Kelly, hoe zij zich moest voelen en de spanning die erbij komt.  Ik hoor ineens een vrouwelijke stem roepen dat we naar binnen kunnen gaan. Binnen zag ik Kelly liggen. Kelly lag afgeschermd van hoofd en lichaam. Ik ging op een kruk zitten, die bij haar hoofd stond. Ik was zenuwachtig, maar ik moest snel opletten, want de operatie begon. Ik hou Kelly bij haar hoofd vast en zeg dat ik bij haar ben. Ik zag dat Kelly niets  kon zien door het scherm en ze lag er hulpeloos bij. Ik vraag Kelly hoe het gaat en kalmeer haar. Ze zegt dat het voelt alsof iemand over haar buik loopt.  Opeens hoor ik een stem roepen dat ‘Papa’ mag opstaan. Ik sta op en zie een open wond, waar een donkerharig kopje uit komt. Kelly vraagt of ik onze dochter kan zien. “Ik denk het wel” zei ik tegen haar. Ik zag dat de gynaecoloog onze dochter eruit nam, waarop ik een paar krijsjes hoor van onze dochter. Ik hoor Kelly huilen en kijk naar haar.  Ik zag dat ze haar dochter wilde vasthouden, helaas mocht dit nog niet. Ik kijk hoe dat kleine lichaampje word meegenomen naar de couveuse. Daar werd ze schoongemaakt en gecontroleerd. Gelukkig hoor ik van de verpleegsters dat alles goed gaat met onze dochter. Nadat onze dochter is gecontroleerd mocht ik haar eventjes meenemen naar Kelly. Ik liet Kelly onze dochter zien en zei dat we mooi werk hadden verricht. Om 00.08 uur, op 14 oktober is Lana geboren.

De verpleegster nam mij vervolgens mee uit de operatiekamer. Kelly wordt daar nog gehecht en stabiel gebracht met medicatie. Lana werd in de couveuse meegenomen naar de couveuseafdeling. Ik zat even later alleen op de  couveuseafdeling met Lana. Ik kijk verliefd naar mijn dochter en ze kijkt half slaperig naar mij. Lana is zo mooi, klein en rustig. Lana heeft met haar handje mijn wijsvinger vast, alsof ze mij wil troosten. Ik mis natuurlijk iemand. Ik kijk om mij heen en zie Kelly niet. Ik voel mij verdrietig. Ik wil dit geluk en wondertje delen met mijn lieve Kelly. Ik kijk weer naar Lana en zie Kelly terug in mijn dochter. ‘Mama is er toch bij’  zeg ik tegen Lana. Uren later mag ik samen met Kelly bij Lana gaan kijken, we zijn heel gelukkig.

Het is maandag 14 oktober! BEN IK PAPA GEWORDEN?

” Lieve Kelly! Ik schrijf mijn verhaal niet alleen voor andere om te lezen en te begrijpen, maar ook om te laten zien hoeveel respect Lana en ik hebben voor jou, na wat je hebt meegemaakt. Je hebt naar jezelf geluisterd, gevochten en gewonnen. Dat toont moed en kracht! Ik kan mij geen betere moeder wensen voor mijn dochter en Lana kan zich geen betere partner wensen voor haar papa. Het was een onbekende start, maar wel een waar we de rest van ons leven van gaan genieten. Bedankt Lieve schat voor het geluk wat je mij brengt en hebt gebracht. Ik hou van je!!! ” 

Zo zie je maar dat het voor de papa ook ontzettend veel impact heeft. Lief dat Yannick dit met jullie wil delen. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties. Laat dit verhaal vooral ook lezen aan papa’s en toekomstige vaders. Een geboorte is niet niets, en als man kan je snel een machteloze rol hebben, terwijl je juist heel veel kunt betekenen. We zijn benieuwd naar jullie reacties op zijn verhaal, laat deze achter in de comments van dit artikel.

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

79 reacties

 • Geertje
  17 december 2013

  Wat mooi geschreven! Tranen in mn ogen… geniet van jullie wondertje!
  Geertje onlangs geplaatst…Pinterest Favorieten: Kerstkrans…My Profile

 • Shirley
  17 december 2013

  Pff tranen..Prachtig! Jullie zijn een mooi stel met een fantastische dochter. Geniet samen!
  Shirley onlangs geplaatst…Het Style Book van Danie BlesMy Profile

 • Naomi
  17 december 2013

  Wat prachtig geschreven, echt heel erg bijzonder om te lezen. Gelukkig is alles goed gekomen en kunnen jullie met zn drietjes genieten!
  Naomi onlangs geplaatst…MAC Bad Girl RiRiMy Profile

 • Nadia
  17 december 2013

  Wat bizar lijkt me dat ook om mee te maken vanuit vaders kant, dat het ineens zo slecht gaat met je vriendin en dat je halsovrkop vader wordt. Mooi geschreven!

 • Nem
  17 december 2013

  Wat mooi geschreven! Mijn vriend zou compleet in paniek raken.. 😉 en wow wat lijken ze op elkaar, hetzelfde haar <3
  Nem onlangs geplaatst…WINACTIE Kersteditie: SUSHI!My Profile

 • Anouk
  17 december 2013

  Wauw! Het is zo mooi beschreven dat het gewoon als een filmpje in mijn hoofd afspeelt.
  Anouk onlangs geplaatst…BioscoopfilmsMy Profile

 • Benay Vaneese
  17 december 2013

  Wauw heel mooi! Gek hoe sel het dan eigenlijk gaat. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en genieten jullie van elkaar 🙂
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Favoriete Black Beauty VloggerMy Profile

 • Laura
  17 december 2013

  Wat heeft hij dit mooi beschreven!

 • xhannahs
  17 december 2013

  Ook hier tranen. Echt mooi verwoord!
  xhannahs onlangs geplaatst…Grenzen, achteruitgang & sportenMy Profile

 • Dionne
  17 december 2013

  Wat een prachtige geschreven stukje! Ik krijg er een brok van in mijn keel!
  Dionne onlangs geplaatst…Kerst | Outfit inspiratieMy Profile

 • Jewelyz
  17 december 2013

  Ah wat mooi omschreven en geschreven.. ben er stil van en pink een traantje weg.
  Jewelyz onlangs geplaatst…Purrr-fect nailartMy Profile

 • Rianca
  17 december 2013

  Wauw prachtig geschreven. Ik snap dat je er emotioneel van werd. Ik zat ook te huilen om 8.00. De liefde voel je gewoon door de blog heen. Het heeft me geraakt. Jullie zijn een mooi gezinnetje samen.
  Rianca onlangs geplaatst…Muziektip: Jaaroverzicht van SpotifyMy Profile

 • Kelly
  17 december 2013

  Wauw wat een prachtig verhaal, tranen in mijn ogen. Zo te lezen heb je een wereld vent =)

  Alle geluk met z’n 3en!

 • Kelly
  17 december 2013

  Wauw wat prachtig geschreven! Heel veel geluk met zijn drietjes!

 • Jennifer
  17 december 2013

  Wat mooi en waardevol Kelly! Prachtig dat je vriend dit zo op papier heeft gezet!
  Jennifer onlangs geplaatst…Madrid, december 2010My Profile

 • Con leche
  17 december 2013

  Wauuwwww wat een ontzettend mooi stuk heeft Yannick geschreven, erg ontroerend! Complimenten dat je je gevoelens zo onder woorden kunt brengen, heel knap! Geniet van het leven samen! 🙂
  Con leche onlangs geplaatst…DIY: Christmas tree decorationsMy Profile

 • Joyce
  17 december 2013

  Zo. Deze blog komt even binnen..
  Wat is het mooi geschreven en wat fijn dat Yannick op deze manier ook zijn verhaal kwijt kan.

 • WeHeartFit
  17 december 2013

  Wat mooi om te lezen Kelly!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…Waarom ik calorieën tellen onzin vindMy Profile

 • Manon
  17 december 2013

  Wat een mooi en ontroerend verhaal… Wees maar blij met zo’n vent Kelly (maar dat ben je natuurlijk al). Zo lief <3

 • Angelique
  17 december 2013

  Wauw met een brok in mn keel zit ik dit te lezen. Wat mooi verwoord!

 • martinaa89
  17 december 2013

  wauw mooi geschreven. lijkt me voor jou ook onwijs bijzonder om zo te lezen!
  martinaa89 onlangs geplaatst…17 December 2013 – Essie bordeaux NOTDMy Profile

 • Anne Solveig
  17 december 2013

  Wauw.. Wat mooi geschreven..
  Anne Solveig onlangs geplaatst…CHRISTMAS GIFT IDEASMy Profile

 • Joyce
  17 december 2013

  Wauw Kelly en Yannick! Wat een prachtig verhaal, zo mooi geschreven. Tussendoor moest ik een paar keer stoppen met lezen omdat ik niks meer zag door mijn tranen.

  Ik ben blij voor je Kel, dat je zo’n lieve vriend hebt en zo’n lieve papa voor Lana! De liefde spat ervan af!

  X
  Joyce onlangs geplaatst…Blogmas: Onze kerstboomMy Profile

 • Suzanne
  17 december 2013

  Yannick. Als eerst wil ik jou vertellen hoe trots ik ook op jou ben. Hoe zo’n geweldige papa jij bent voor Lana maar ook dat Kelly zich geen betere vriend heeft kunnen wensen! Ik ben super trots op jullie en bedankt dat ook jij je verhaal hebt willen delen! X
  Suzanne onlangs geplaatst…Philosophy PurityMy Profile

 • Joyce
  17 december 2013

  Oja en die eerste foto! SMELT!
  Joyce onlangs geplaatst…Blogmas: Onze kerstboomMy Profile

 • Hester
  17 december 2013

  Ik liet bij het lezen van dit prachtige stuk ook een paar traantjes. Zo mooi geschreven en wat een impact moet dit op jullie hebben gehad maar wat gaan jullie er mooi mee om. Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders zijn.
  Hester onlangs geplaatst…Hardloop updateMy Profile

 • Janneke
  17 december 2013

  Heel mooi! Je hoort voornamelijk verhalen van de mama’s en het is prachtig om het van de andere kant te lezen. Trotste papa 🙂

 • Anna
  17 december 2013

  Wat mooi geschreven!

 • Jessie
  17 december 2013

  Wat prachtig. Ik kreeg rillingen tijdens het lezen want het is zo ontroerend. En inderdaad prachtig om de kant van de vader te lezen want zij beleven zo een gebeurtenis natuurlijk anders dan een moeder.
  Jessie onlangs geplaatst…My Perfume CollectionMy Profile

 • Sylvia van Iperen
  17 december 2013

  Wat een mooi idee om het eens vanaf de vaderskant te beschrijven! Complimenten!
  Sylvia van Iperen onlangs geplaatst…Christmas Challenge–Best gegeven cadeau en moeilijkste cadeauMy Profile

 • Sophie
  17 december 2013

  Wat een prachtig verhaal, en poeh wel heftig hoor! Heel veel geluk jullie saampjes 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…December WishlistMy Profile

 • Milou
  17 december 2013

  Wauw wat mooi geschreven, echt heel erg knap! Wat heb jij een lieve vriend zeg. Wel heel heftig inderdaad om het ook eens van zijn kant te bekijken. Gelukkig is alles goed gekomen en genieten jullie lekker van Lana <3
  Milou onlangs geplaatst…Vlogmas #17 ❄ Shoppen, kerstboodschappen en tapas!My Profile

 • Tamara
  17 december 2013

  Wow wat mooi dat yannick ook zijn verhaal wil delen en ook hier lopen de tranen over mijn wangen!
  Tamara onlangs geplaatst…Vandaag..My Profile

 • Robin
  17 december 2013

  Wat mooi geschreven! Wat boft Lana, een lieve mama máár ook een hele lieve papa! Heel veel geluk met z’n drietjes <3
  Robin onlangs geplaatst…Spulletjes gewonnen winactiesMy Profile

 • vanessa
  17 december 2013

  Wauw, wat een mooi verhaal. Ik ken jullie niet eens echt en ik zit hier al met tranen in mijn ogen. Jullie lijken een prachtig gezinnetje!
  vanessa onlangs geplaatst…Oogroller – E.L.F.My Profile

 • Whitney
  17 december 2013

  Prachtig! Ook ik heb tranen moeten wegpinken. Lana is echt een beauty
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the week #12My Profile

 • Ashleey
  17 december 2013

  Prachtig geschreven echt heel mooi!
  Ashleey onlangs geplaatst…Negen typische meiden filmsMy Profile

 • Cindy
  17 december 2013

  Wat is dit een prachtig geschreven verhaal, ik kreeg er gewoon kippenvel van! Ik wens jullie heel veel geluk, wat mooi om dit zo van de papa te lezen, hoe hij de bevalling heeft beleefd!
  Cindy onlangs geplaatst…Ons huis in kerstsfeer, deel 2: accessoires!My Profile

 • Tamar
  17 december 2013

  Wow dat is echt mooi geschreeven en daar Kwam ook nog een Traantje bij , heel veel geluk met liefe Lana
  Tamar onlangs geplaatst…Sneeuw flokjesMy Profile

 • Sas
  17 december 2013

  Prachtig stukje<3
  Sas onlangs geplaatst…Na regen komt toch ècht zonneschijnMy Profile

 • Lisette
  17 december 2013

  Wauw wat mooi geschreven! Ook heel mooi om het ook van deze kant te bekijken. Want voor je vriend is het ook ontzettend heftig om mee te maken. Ik wil jullie heel veel geluk wensen met zijn drietjes!

 • Gwen
  17 december 2013

  Mooi!!! Om ook papa’s kant vh verhaal te lezen. Lijkt me moeilijk om je vrouw zo hulpeloos te zien en al helemaal zo snel-snel als alles bij jullie ging. En wat een lieve foto zeg!!!
  Gwen onlangs geplaatst…Een geplande keizersnedeMy Profile

 • iscreambeauty
  17 december 2013

  Wat mooi geschreven!
  iscreambeauty onlangs geplaatst…We geven cadeautjes weg!My Profile

 • Bibian
  17 december 2013

  Heel mooi geschreven, het is zeker niet niets voor een vader. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Kerstboomtour van ManonMy Profile

 • Christine
  17 december 2013

  Wat mooi en lief geschreven… kreeg er tranen van in mijn ogen.
  Als man is het natuurlijk ook niet niks om mee te maken, vooral zo onverwachts!

 • Lonneke
  17 december 2013

  Wauw, echt heel mooi geschreven! Ook ik had een paar tranen weg te pinken! Wat heftig dat Lana ineens geboren moest worden, maar fijn dat alles goed is gegaan! Ik kreeg vooral tranen bij het stuk dat alleen je vriend bij Lana mocht zijn! Want als moeder lijkt het me ook heel fijn om je pasgeboren kindje vast te houden!
  Veel plezier en geluk voor jullie alle drie! <3
  liefs!

 • Lara
  17 december 2013

  Super mooi en heftig verhaal. Ik ben niet meer zo origineel als ik zeg dat ik er een traantje bij moest wegpinken, maar het is toch echt zo! Ook grappig om te zien dat Lana precies hetzelfde haar als haar papa heeft 🙂 Veel geluk met z’n drietjes toegewenst!

 • Bianca
  17 december 2013

  Wauw heel mooi verhaal! Zo mooi dat je je verhaal met ons wilt delen.
  Bianca onlangs geplaatst…Nailcrap | PolkadotsMy Profile

 • Susanne
  17 december 2013

  gewoon een woord; WAUW. Zo mooi en intens geschreven. Petje af! En die foto, ik krijgt er echt een hele grote glimlach van, so sweet!

 • Sabine
  17 december 2013

  Pfff! Ook hier een aantal tranen en een brok in mijn keel. De liefde en trotsheid spat van zijn verhaal af! Wauw! Heel bijzonder. Ook al weet je dat je papa en mama gaat worden, het moet overdonderend zijn als dat veel eerder gebeurd dan je in eerste instantie verwacht. Heel lief verhaal!

 • Geanne Schutter
  17 december 2013

  Wat mooi geschreven, je boft maar met hem!!
  Geanne Schutter onlangs geplaatst…M.A.C. Melba BlushMy Profile

 • Dagmar
  17 december 2013

  Wauw wat ontzettend mooi. Het ontroerd mij echt heel erg… ik deed niet eens de moeite om een traantje te bedwingen, want dat is niet echt mogelijk bij zo’n prachtig artikel. Ik wens jullie gezinnetje al het geluk van de wereld toe <3
  Dagmar onlangs geplaatst…HAPPINESS / Christmas home inspiratieMy Profile

 • Ilse
  17 december 2013

  Wauw, wat een ontzettend mooi verhaal! Zo ontzettend lief om dit te lezen, vooral hoe trots hij op jou is. Super lief!
  Ilse onlangs geplaatst…Personal updateMy Profile

 • Tedje
  17 december 2013

  Ah wat mooi dat je vriend ook zijn verhaal heeft gedaan!
  Tedje onlangs geplaatst…Favorite: Thee van The Tea BarMy Profile

 • Kim / Vintage & Beauty
  17 december 2013

  wow heb echt kippenvel, wat bijzonder om dit zo te lezen. Heel veel geluk samen <3
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…‘Closet sale: Wanna buy some vintage?’My Profile

 • Maai
  17 december 2013

  Wouw. Ik heb nog nooit geloof ik op je blog gereageerd maar lees het wel. Deze keer kom ik er echt niet onderuit. Zit hier met tranen over mijn wangen het verhaal te lezen. Wat mooi dat papa zijn verhaal zo kan opschrijven. Kippenvel! Respect voor jullie allebei! Heel veel liefs Maai
  Maai onlangs geplaatst…Feel good shop log #1My Profile

 • Daniëlle
  17 december 2013

  Wat een mooi verhaal… ik kreeg er tranen van in m’n ogen! Lijkt me ook heel speciaal voor hem om Lana voor het eerst te zien, maar ook moeilijk dat hij je zo heeft gezien!

 • Diana
  17 december 2013

  20 jaar gelee kwam mijn zoon, mama mag Yannick bij ons spelen. het waren 2 tegenpolen, maar het werden vrienden voor het leven. Ik zag yannick opgroeien, als een rustige lieve jongen, en dacht nog, Yannick het meisje dat jou krijgt mag zich zeer gelukkig prijzen. en gelukkig werd het een lief meisje. Je vriend is nu zelf papa en een hele trotse papa, het is een schitterend, heftig en ontroerend verhaal, en zo besef je ook hoe kwetsbaar een leven is. heb wel een paar keer moeten slikken, zo mooi. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde saampjes, maar dat zit wel goed bij jullie. xxx

 • Kauthar
  18 december 2013

  Superlief dit, de eerste foto is ook erg leuk.

 • Lilly
  18 december 2013

  Wat is je vriend sterk zeg. Hij is er goed mee omgegaan, en wat heeft hij dit mooi geschreven, ik kreeg ook bijna een tranen. Ook vind ik de foto lief, lana lijkt veel op haar vader.

 • xPuceX
  18 december 2013

  Heel mooi geschreven stukje. Fijn dat jullie dit met ons wilde delen en bravo voor je vriend, hij verwoord zich erg goed. Ik vind het altijd zo jammer dat bijna alle aandacht rondom de zwangerschap en geboorte naar de mama gaat. Papa’s lijken soms zo hulpeloos langs de zijlijn te staan en niemand die het ziet. Helaas, mijn vriend kan (nog) niet voldoende Nederlands, ik had hem graag dit mooie stukje laten lezen.

 • Patricia
  18 december 2013

  Wat super lief dat hij dit met ons wilde delen, ik heb met tranen in mijn ogen en kippenvel over mijn lichaam zitten lezen.
  Mijn vriendinnetje heeft diabetes type 1 en wil graag een kindje maar het lukt niet om d’r insuline onder controle te krijgen. Ik hoop zo dat zij dit ook ooit mag meemaken.
  Patricia onlangs geplaatst…MAC MSF Natural in Medium PlusMy Profile

 • blogsvanmiranda
  18 december 2013

  Wat heb jij een ontzettend lieve vriend en Lana een lieve papa, heel bijzonder om dit zo te lezen en ook ik moest een traantje wegpinken. Er word altijd maar aan de mama,s gedacht als dit zo plotseling gebeurt en het niet zo goed gaat, maar de papa,s zijn er ook nog.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Wat doe jij in het dagelijkse leven?My Profile

 • annouska
  19 december 2013

  Zo heel af en toe krijg ik echt een brok in mijn keel en loopt er een traan over mijn wangen omdat ik gelukkig ben. Of zoals nu gebeurde, iets onbeschrijfbaar maar toch blijkbaar in woorden op een blog uit te rukken moois zit te lezen.

  Wat ontzettend mooi geschreven Yannick. Ik vind het vooral ook bijzonder dat het jou idee was om te schrijven!! Kelly je hebt echt een wereld man ontmoet als ik het zo mag lezen!
  annouska onlangs geplaatst…Lists: Nee gewoon echt niet.My Profile

 • Lois Lorinde
  20 december 2013

  Wauw, wat een prachtig artikel! Ontzettend mooi om te lezen! 🙂

 • Justine
  20 december 2013

  Wauw wat mooi geschreven! En wat een snoepje is Lana geworden, gefeliciteerd papa en mama!
  Liefs XX
  Justine onlangs geplaatst…Review: Essence colour & goMy Profile

 • Esmée
  4 januari 2014

  moest even huilebalken hierom. zo lief!
  Esmée onlangs geplaatst…BespaartipsMy Profile

 • De Baby ABC tag van Kelly Caresse | Kelly Caresse
  27 januari 2014

  […] wensen voor Lana en ook heeft Yannick mij onwijs goed bijgestaan in de zwangerschap, de bevalling (hier kun je zijn verhaal lezen) en nu in het […]

 • Filmpje: Mijn vriend Yannick beantwoord jullie vragen | Kelly Caresse
  8 maart 2014

  […] wilde eerst niet zo in de ‘spotlights’ op mijn site maar de leuke reacties van jullie op zijn artikel vond hij toch wel heel leuk. Hij besloot daarom dat jullie wel vragen aan hem mochten stellen om […]

 • Mama lifestyle blog | Ode aan de lieve papa Yannick - Mama lifestyle blog
  15 juni 2014

  […] Papa Yannick verteld over de geboorte van Lana […]

 • Roos
  16 juni 2014

  via je lieve vaderdag blogje kwam ik op dit blogje. Wat heeft hij het lief en mooi opgeschreven hoe hij het ervaren heeft. de tranen stroomden over mn wangen. Natuurlijk zullen mijn hormonen er ook wel aan mee gewerkt hebben (16w zwanger van baby2.0) maar toch. Zo waardevol om ook vaders kant eens te kunnen lezen, misschien moet ik mijn vriend ook eens vragen op te schrijven hoe hij de vroeggeboorte van onze zoon ervaren heeft..
  Roos onlangs geplaatst…Vele gezichtenMy Profile

 • Anoeska
  18 juni 2014

  Tranen in mijn ogen, wat prachtig geschreven ..
  Anoeska onlangs geplaatst…LUSH LEMONY FLUTTERMy Profile

 • Roxanne
  23 juni 2014

  Wat ontzettend mooi geschreven
  Roxanne onlangs geplaatst…Strike a Pose mei 2014My Profile

 • Sandra
  1 augustus 2014

  Zo lief! Heel interessant om ook eens de kant van de papa te lezen, kan me voorstellen dat het zware en bange uren voor jullie waren!
  Sandra onlangs geplaatst…High TeaMy Profile

 • Susanne
  29 februari 2016

  Wat mooi geschreven! Goed om te lezen hoe mannen en bevalling ervaren! Heel lief ook hoe hij over jou en Lana schrijft, hij is duidelijk trots op jullie!
  Susanne onlangs geplaatst…Ziekenhuistermen #8My Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  31 maart 2016

  Wat ontzettend lief en mooi geschreven, ik ben nu al benieuwd naar het verhaal over Aimy morgen 🙂
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – ChocoladetaartMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  31 maart 2016

  Wat ontzettend lief en mooi geschreven, ik ben nu al benieuwd naar het verhaal over Aimy morgen 🙂
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – ChocoladetaartMy Profile

 • Dees
  16 december 2016

  Zelf ook te vroeg bevallen het stukje dat yannick schrijf dat hij alleen in met lana sprongen de tranen in mijn ogen. Zo was ik na de bevalling mijn vriend kwijt hij zat ook bij mijn dochter! Wss herkend hij dat stukje wel en weet zeker dat het hem ook zou raken!
  Dees onlangs geplaatst…Robinn blog: Favoriete knuffelMy Profile

 • Mathilde
  17 december 2016

  In mijn dagboek dat ik bijhield tijdens mijn eerste zwangerschap heeft ook mijn man de bevalling beschreven. Erg mooi om dat vanuit de papa te lezen!
  Mathilde onlangs geplaatst…Kerst in Tilburg en 5 tips voor de kerstvakantie!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.