Klik hier als je de video niet kunt zien.

IMG_0281

Win de Ergobaby bellybutton draagzak van Oogappel t.w.v. 139,95 euro ! 

Wat moet je doen om te winnen?

 • Abonneer je op mijn youtubekanaal en laat in de comments je youtube naam achter.
 • Volg mijn blog via Bloglovin en like dit bericht.
 • Laat in de comments weten dat je meedoet en voor wie je meedoet, voor jezelf of voor een vriendin met een kindje, zwanger etc?. Laat natuurlijk een geldig mail adres achter zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.

Wat zou ik heel fijn vinden dat je zou doen voor extra kans:

 • Volg mij op twitter en tweet het volgende bericht: Via @kelicious maak ik op  www.Kellycaresse.nl  kans op de Ergobaby carrier (baby)draagzak twv. 139,95 euro! #winactie “

De winactie loopt van maandag 16 december tot dinsdag 24 december. De winnaar wordt gekozen via Random.org en krijgt persoonlijk bericht.

Wat vinden jullie naast de winactie, van deze Mommy monday? Wat zijn voor de mede-mama’s jullie favoriete essentials die je nodig hebt als mama? Ook dit mag je achterlaten in de comments. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs Kelly

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “Mommy monday – Mommy’s essentials + Grote winactie”

 1. Hoi, ik wil graag meedoen voor mezelf, ben nu 14 wk zwanger van mn eerste kindje en ik ben heel enthousiast over het dragen! Ik heb nog geen draagdoek of zak dus het zou heel mooi uitkomen!
  Ik heb me geabonneerd op je youtubekanaal, mijn youtube naam is Manu Ela. Op bloglovin volgde ik je al een tijd. Leuke actie!

 2. Hallo,

  Wat een onwijs leuke winactie, en ik wil hier zeker aan mee doen. Ik was al lid van je youtube kanaal en van bloglovin.
  Debbie Grey- mijn youtube naam, natuurlijk krijgt dit bericht een like…
  Ik doe mee omdat ik net als Ela hierboven mij zwanger ben van me eerste kindje en heel toevallig ook 14 weken ben nu. En wat lijkt het me heerlijk en makkelijk je kindje bij je te kunnen dragen, zo hoef ik niet altijd maar de kinderwagen mee te slepen…

 3. Leuke winactie Kel! Ik doe graag mee voor een vriendin, ze is nog maar kort zwanger, maar dit zou een perfect cadeau voor haar zijn. Met al een grote broer die in huis rond loopt, heeft ze zo haar handen wat meer vrij, ook wanneer ze straks op pad moet met twee kindjes.

  Ik volg jen natuurlijk op bloglovin’ en mijn youtube account is joyce Norder-Kaldijk

  Ik ga ook zo’n filmpje opnemen aangezien ik inmiddels hele andere dingen belangrijk vind 🙂

 4. Wat een fantastische winactie! Ik lees al een hele tijd je blog, maar heb eigenlijk nog nooit gereageerd. Ik ben je blog gaan volgen toen ik via twitter zag dat je zwanger was. Inmiddels ben ik zelf 26 weken zwanger en vind ik het enorm interessant om je artikelen over je zwangerschap te lezen. Maar ook je artikelen over het moederschap en de bijbehorende ervaringen vind ik erg leuk! Ik zou het fantastisch vinden om deze draagzak te winnen om daar over een paar maanden mijn kleine knulletje in te dragen, het lijkt me heerlijk!

  Mijn youtubenaam is end3001 en ik heb je artikel op bloglovin geliked.

 5. Hoi meis. Mijn mommy essentails heb ik altijd bij me;) mijn borsten en draagdoek/zak. Ook gebruik ik wasbare luiers dus als we weg gaan heb ik die altijd bij en schone kleertjes mocht ze doorlekken. Voor de rest gebruik ik niet echt iets speciaals voor haar. Ze heef het nog niet echt nodig.

  Op bloglovin volgde ik je al! Op YouTube heb ik geabonneerd. Heb een tweet verstuurd en doe voor mezelf en Y mee! Ik gebruik geen kinderwagen alleen draagdoek/zak of ringsling. Mocht ik m winnen kan ik afwisselen 🙂

 6. Hi Kelly,

  Wat een leuke actie! Ik doe mee 🙂 Voor wie? Voor mij en mijn vriend! Ik ben nu bijna 18 weken zwanger en we hebben nog geen draagzak. Deze komt dus mooi van pas voor de uitzet.

  Ik volgde je al op Youtube en Bloglovin, Lisa van Valkenburg.

  Liefs, Lisa

 7. Wat een leuk filmpje weer (hoewel ik Mommy Mondays lezen stiekem ook erg leuk vind!).
  Doe ook graag mee met de winactie. Zoals je weet ben ik draagdoekfan, maar dochterlief is te zwaar aan het worden voor op de buik en op de rug wil nog niet zo met knopen. Deze Ergobaby zou dus ideaal zijn! Kan Olivia ook nog eens bij papa op de rug mocht dat nodig zijn (want een draagdoek, daar krijg ik hem niet ‘aan’). Heb aan alles voldaan en ben trouwens (how original) Gwen Zwijnenburg op YouTube
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: ChristmasMy Profile

 8. Anita te Gussinklo

  Wauw, mooie actie. Ik doe graag mee voor mijn collega die nog maar pas bevallen is.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Ik ben geabonneerd op je You Tube kanaal.
  En ik volg je via twitter, en heb een tweet geplaatst

 9. Oh trouwens, je ks-litteken wordt straks opeens heel erg wit, dun en bijna onzichtbaar – ook al denk je nu dat dat niet gebeurd 😉 Ik was de eerste maanden echt perplex, ook een soort bobbel alsof het te straks was genaaid zeg maar (uhm, ja je weet vast wat ik bedoel) en ik zag mezelf nooit meer in een bikinibroekje (want die bobbel leek zichtbaar) – vriendin vertelde me dat dat echt nog wegtrok, ik dacht echt van niet bij mij haha. En toen opeens: was het weg en het hele streepje niet meer rood en echt wit en dun. Sterker nog: nu na een jaar heb ik soms nog het idee dat hij opeens minder zichtbaar is 😉 En ik heb in het begin ook gesmeerd met Bio-oil trouwens (Kruidvatversie), maar werd daar minder trouw in na een tijdje hihi.
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: ChristmasMy Profile

 10. Hee Kel!
  Wat een onwijs leuke win actie en wat ligt Lana onwijs lief bij je. Het lijkt me een geweldig gevoel om je kindje zo dicht bij je te kunnen dragen. Ik doe graag mee voor mijn zus Robin, ze is 22 jaar oud en wilt heel graag een kindje krijgen samen met haar vriend die 31 jaar oud is. Het is een erg serieuze relatie en ze wonen al jaren samen. Soms zorgt haar kinderwens voor wat spanning tussen ons (ik vind haar nog wat jong) maar ik weet dat dit zo veel voor haar betekent en het haar grootste droom en wens is. Ik weet zeker dat ze deze draagzak geweldig zou vinden :). Ook al is ze op dit moment nog niet zwanger lijkt dit me de perfecte manier om haar mijn support te showen. Ik volg je op Youtube en mijn account is AdorebeautyTV. Op bloglovin volg ik je ook al een hele tijd! En heb de post geliked natuurlijk.

 11. Hoi Kelly, wat een geweldige winactie! Ik doe graag mee voor mijn vriendin die net zwanger is van haar 2e. Ze heeft met de 1e erg veel last gehad van rug en bekken en ik denk dat de Ergobaby een geweldige draagzak is om haar rug te ontlasten. Lieve groetjes, Danielle

 12. Leuke winactie! Natuurlijk doe ook ik mee 🙂 samen met me zoontje Elvy! Het zou heel handig zijn, aangezien we in een flat wonen zonder lift (heel stom :p) Op die manier kunnen we toch een wandeling maken en zit hij lekker knus tegen mij aan. Volg je al op alle kanalen en mogelijke manieren, op YouTube heet ik Whitney Soudain.

  Je mommy monday’s! Zijn heel leuk om te zien. Wat ik nog meer heb als essentials is handcreme, van al dat handen wassen en handgel smeren krijg ik snel droge handen. En ook heb ik overal waar ik ga een flesje water mee. Goed blijven drinken hé met borstvoeding.

  Heel spannend deze winactie! liefs!

  p.s. wat ook goed werkt tegen littekens is kokos olie, dit is te koop bij de Toko of bij de Tuinen.
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the week #12My Profile

 13. Ik doe niet mee aan de winactie (heb immers geen baby, haha!) maar ik wil even zeggen dat ik het wel allemaal heel leuk vind om al die moeder dingetjes te bekijken! Heel leuk filmpje ook Kelly!
  Tedje onlangs geplaatst…Internet ABCMy Profile

 14. Ah wat een ontzettend leuk filmpje om te kijken. Ik doe ook niet mee, want baby’s zijn hier ook nog niet aan de orde, maar ik wilde gewoon even zeggen dat ik je filmpjes echt heel fijn vind. En ik stiekem een betje verliefd ben op Lana.
  Rianca onlangs geplaatst…Studentenleven: Tentamen nummer drieMy Profile

 15. Ik doe graag mee!!, Ik volg je via twitter, bloglovin en youtube!, me youtube naam is : Cecarolien
  Ik heb tevens het bericht getwitterd. en heb je bericht via bloglovin geliked.
  Ik doe graag mee voor mezelf, ik ben afgelopen woensdag getrouwd ( 11-12-2013) En onze volgende stap zijn kinderen, als dat door moeder natuur ons dat gegund mag zijn.
  Daarom zou dit vast een mooi begin zijn, Om al vast 1 mooi baby artikel in ons bezit te hebben.

  Heel veel liefs voor jullie, en een dikke knuffel voor Lana!
  -XxX-

 16. En iedereen die hier net of al langere tijd zwanger is.., van harte gefeliciteerd!! En geniet er ontzettend van! <3

 17. Super leuk! Ik doe graag mee voor in de toekomst… mag dat ook? Ik wil heel graag een kindje en hoop dat het me snel gegund is. M’n babytje hierin dragen lijkt me zo fijn.

  X

 18. Zou dolgraag deze mooie draag tas winnen voor ons dochtertje Myla. Het lijkt me heerlijk om zo knus samen te genieten! Super praktisch ook! ♥

 19. Geertje Kuperus

  Wat een gave actie!
  Graag doe ik mee voor mijzelf. In april verwachten wij ons eerste kindje. Het lijkt mij heerlijk om hem/haar dichtbij mij te houden, na negen maanden in mn buik te hebben gezeten.

 20. Hoi Kelly,

  wat een supergave actie is dit, ik doe dan ook heel graag mee! Ik ben in verwachting van mijn eerste kindje, alweer bijna 19 weken dus de helft zit er alweer bijna op! De tijd VLIEGT werkelijk. Net nog heerlijk zitten snotteren om het lieve verhaal van je vriend, heerlijk die hormonen! Het lijkt me heerlijk om mijn kindje bij me te kunnen dragen met een ergonomische draagzak en ik vind deze er heel veelbelovend uit zien. Mijn youtube account is liek1983.

 21. Hoi Kelly!
  Wat een super leuke winactie! Ik ben lid van je youtube kanaal en van je blog, ben een trouwe volger!
  Ik wil hem graag voor mezelf winnen, haha. Mag dat ook 😉
  Mijn dochtertje houdt ervan om dicht bij mij te zijn en ik gebruikte altijd draagdoeken maar nu ze groter wordt merk ik toch dat iets stevigers handiger is! Dus dit zou echt helemaal SUPER zijn om te winnen! Nog een gezellige avond
  xxx

 22. Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Ik ben inmiddels 29 weken en wil graag na de geboorte mijn kleine lekker dicht bij mij wil hebben op een veilige manier (en handsfree 😉 ) en toch ook wel comfortabel. Sommige draagzakken/doeken zijn niet comfortabel en omdat ik een slechte rug heb ik het voor mij belangrijk dat het gewicht goed verdeeld word over allebei mijn schouders.

  Via youtube volg ik je onder de naam Majtjeful en via bloglovin volg ik je met Majtje.

  Liefs

 23. Ik doe niet mee heb geen baby hahah, maar ik wou even zeggen je bent een goede moeder! Ik zie het gewoon aan je:D. Als je naar je kleine kijkt of er over praat dan word je zo vrolijk!:D Ik blijf je gezinnentje zeker volgen xx

 24. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik heb zelf al een mooie draagzak, een gelijk aan de Ergo (namelijk een Tula Carrier) waar ik erg gelukkig mee ben. Dus ik zou deze draagzak graag winnen voor mijn zus! Zij heeft nog geen draagzak maar wel een klein mannetje wat ze maar al te graag wil kunnen dragen. Ze vind mijn Tula fantastisch, maar aangezien ze best duur zijn heeft ze er nog geen kunnen kopen. Het zou toch fantastisch zijn als ik haar deze kado kan doen als ik win! Mijn youtube naam is Steffol.

 25. Ik doe mee voor een vriendin (Esther) die onlangs bevallen is. Ik zou het echt geweldig vinden als ik haar dit cadeau kan doen.

 26. Proud mommy from Holland

  Hoi Kelly,

  Ik doe heel graag mee met deze actie. Ik ben 3 maanden zwanger van mijn tweede kindje en bij mijn eerste kindje heb ik nog nooit een draagzak gebruikt. Daarom zou ik het heel graag willen uitproberen bij de komende baby. Heerlijk om zo´n kleintje tegen je aan te hebben.

  Mijn Youtube naam is ´´Proud mommy from Holland´´. En ik volg je via BlogLovin.

  Liefs xx

 27. He Kelly!
  Ik volg je al geruime tijd via Bloglovin en Instagram, en sinds een aantal weken ook via Youtube! Wat een super winactie heb je opgezet! Ik ben inmiddels 10 weken zwanger en ik ben me aan het oriënteren voor een draagzak en draagdoek. De Ergobaby draagzak staat hoog op mijn verlanglijstje! Mijn Youtube naam is Amber Beld. Ga zo door met de site want je doet het echt heel erg leuk!

  Liefs

 28. Pingback: Mommy monday - Al 10 weken de mama van Lana - Kelly Caresse | Kelly Caresse

 29. Aahhhh… wat goed dat je het in het Mommy Monday artikel van vandaag nog vermelde dat vandaag de laatste dag was!!! Op de valreep doe ik graag mee met deze winactie en lekker voor mijzelf! Binnen nu en 3 weken hoop ik dan toch ergens van onze zoon te bevallen en ik heb zoveel positieve verhalen gehoord over dragen dat ik dat ook graag wil gaan doen. Als ik jouw Lana zo heerlijk hoor knorren in die zak en ook bij Shirley lees hoe fijn Skyler het vind lijkt me dit geweldig om ook te kunnen meemaken. Mijn youtube naam is Ingrid Blondel (geloof ik… ik ben zo’n noob wat betreft al die dingen), en ook op bloglovin volgde ik je al.
  Leuke winactie en ik hoop dat de winnares er heel gelukkig mee mag worden, zij of de persoon voor wie je meedoet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.