Papa’s Photodiary #3

papadir=arttIn deze Mommy monday laat ik Yannick aan het woord om zijn ‘Papa’s Photodiary’ te delen. De derde editie dit keer en een maandelijks terugkomende rubriek. Aan de reacties en statistieken te zien is deze rubriek een groot succes! Yannick neemt jullie mee in zijn leven als papa van Lana en als aanstaande man van Kelly. Dit keer niet enkel Instagram foto’s maar ook een heleboel random foto’s tussendoor. Ook leuke throwback foto’s! Benieuwd wat hij de afgelopen maand zoal beleefd heeft als papa? Bekijk dan zeker zijn photodiary. Vanaf nu laat ik Yannick aan het woord.

Wat leuk dat jullie weer een kijkje in mijn photodiary nemen! Een paar weken geleden hadden we een nieuwsjaarsborrel van mijn familie. Deze vond plaats bij een restaurant waar een kinderboerderij bij gelegen was. Tussen het diner door gingen we even naar buiten om bij de diertjes te kijken met Lana. Ze vond de varkentjes erg interessant en bleef naar ze wijzen. Lief hé, deze foto van mijn dames.

Lana heeft een tassentic lijkt het wel, net als haar moeder. Zo probeert ze wanneer dit mogelijk is de luiertas of de tas van Kelly te pakken en te bestuderen. Wel schattig!

Lana vindt het erg leuk om boodschappen te doen en om vanuit het karretje de winkel door te rijden. Ze doet dit soms wel op een hele bijzondere manier, relax hangend vanaf het zitje.

Met mijn schoonvader (de vader van Kelly) ga ik regelmatig naar de voetbalwedstrijden van RKC Waalwijk, dit keer vanuit de businesslounge, dat keek wel heel fijn!

Sinds kort hebben we Monkeytown ontdekt en komen we er al wat vaker, erg leuk om daar met Lana te spelen, als papa voel ik me dan weer helemaal kind.

Kelly heeft als nieuwe hobby haken en ik schafte een dartbord aan om regelmatig wat pijltjes te schieten, het gaat me steeds beter af. Hierboven zie je mijn eerste ‘180’!

Kelly weet me altijd te verrassen met haar kookkunsten en van haar bruine bonensoep heb ik erg genoten!

Kelly en ik hadden een feest van vrienden op de planning staan en Lana ging daarom een avondje naar vrienden van ons en hun zoontje toe. Wij vonden het spannend of Lana wel kon wennen en daarna goed zou gaan slapen daar maar, vervolgens kregen we deze foto via WhatsApp doorgestuurd waarin te zien is dat Lana al helemaal vertrouwd aan het spelen was met haar vriendje. Een hele geruststelling voor ons!

Samen met Kelly nam ik de ‘My boyfriend does my makeup challenge‘ op. Hoe serieus we er op camera misschien uitzagen, net zo veel lol hebben we hier om gehad, vooral bij de bewerking van de video. Ik was stiekem best trots op het eindresultaat!

Na de feestdagen vond ik het ook weer tijd om sporten weer goed aan te pakken! Het filmkamertje van Kelly is voor mij tevens een ideale plek om te sporten. Ik volg de sportprogramma’s van P90X en Insanity (gemixt) en dit daagt mij iedere dag weer lekker uit.

Voor de aankomende reisplannen schaften we een Action camera aan (een ‘neppe’ GoPro) waarmee we onder water en in allerlei omstandigheden kunnen filmen (dus ook vloggen! ).

Kelly ging een avondje naar een vriendin toe om bij te kletsen, een wijntje te drinken en over allerlei vrouwendingen te praten en ze stuurde mij toen een foto daarvan op.  Ik stuurde haar (voor de grap) mijn gezellige drink foto door inclusief een sip gezicht. Natuurlijk voor de grap want ik gun haar ook zulke avondjes weg maar we konden er allebei wel om lachen, dit is gewoon onze humor samen ;).

Terug in de tijd, deze kleine smurf in hippe kinderwagen (?) ben ik!

En dit was ik, een paar jaar later. Stoere foto he!

Twee avonden doordeweeks is Kelly sporten en dan doe ik Lana in bad en breng haar daarna naar bed. Ze had een nieuwe pyjama en omdat de broek nog iets te groot was deed ik deze lekker hoog bij haar aan, ik vond het zo’n schattig gezicht!

Afgelopen maand stond hier in huis in het teken van tosti’s leek het wel. Ik maak het liefst tosti’s in de pan. Kelly vind de door mij gemaakte tosti’s gebakken in de pan ook het lekkerst. Hoe eet jij een tosti het liefst?

Zoals jullie in de vlog konden zien zijn wij bij de officiële opening van ‘De Vooruitgang’ in Eindhoven geweest, een hele spectaculaire opening van een prachtig café-restaurant.

Van Lidl kregen we een setje ‘Boerenbond’ servies en dat haalt hele leuke herinneringen van vroeger bij me naar boven. We aten daarom op een avond friet uit deze borden. Lekker!

Meestal kookt Kelly maar ik vind het ook leuk om af en toe te koken. Ik maakte een heerlijke pasta met tagliatelle, kastanje champignons, rode paprika, ui en kipfilet en dat was erg geslaagd!

Dit was mijn photodiary weer voor deze maand, ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden. Laat het me zeker weten bij de comments! Een hele fijne maandag gewenst allemaal. Groetjes Yannick.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Papa’s Photodiary #3”

 1. Kelly Caresse

  He Marina, de camera is niet van de action, maar is qua type een action camera haha! We zullen deze wel eens gaan gebruiken met vloggen denken we 🙂 tot nu toe zijn we verrast door de kwaliteit

 2. Haha dat hoge broekje bij Lana staat inderdaad erg schattig! Leuk dat je samen met je schoonvader naar de voetbal gaat kijken, lijkt me een gezellig uitstapje, mannen onder elkaar! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 3. Wat een leuk overzicht weer Yannick! Altijd fijn om eens door de ogen van een man te zien hoe het er aan toe gaat. Wat fijn dat jij zo goed kan koken trouwens.
  Jess onlangs geplaatst…Beating prematurityMy Profile

 4. Haha, dat hoge broekje bij Lana. Die camera lijkt me erg handig als je op reis gaat of voor bij het vloggen. Leuk om een uitgebreide papa diary te zien!
  Vanessa onlangs geplaatst…12 comfy vestenMy Profile

 5. Weer een super leuk overzicht!
  Klein idee misschien om onder de verhalen van Yannick een footer te maken met Groetjes Yannick of iets in die richting want, nu staat er onder het artikel: Liefs Kelly terwijl het Yannick’s artikel is. Nja kijk maar wat je ermee doet 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Mijn leven in foto’s #6 en #7My Profile

 6. Heel leuk om weer jouw diary te zien Yannick! Handig zo’n ‘neppe’ GoPro, ik ben benieuwd naar de eerste onderwater-vlog! 😀 (Sorry als deze comment twee keer verschijnt, de eerste keer ging er iets mis en vond ik mijn comment niet terug dus bij deze nog maar een keertje!)
  Xaviera onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk week 4: de grootste glimlachMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.