De Instagram Tag (Throwback in de tijd)

Op verschillende blogs zag ik de Instagram tag voorbij komen dus besloot ik deze zelf ook te gaan doen. Deze tag is bedacht door Danielle van Culturalize. Ik ben dol op Instagram! Ik was er eigenlijk zelfs verslaafd aan, plaatste meerdere foto’s per dag maar ik nam het besluit te gaan ‘social minderen’. Wat minder vastgegroeid te zijn met mijn Iphone en wat meer te genieten van andere dingen om mij heen. Toch blijft Instagram voor mij een favoriete app. Ook vind ik het leuk om te scrollen door de foto’s in mijn feed, van mensen die ik volg. Benieuwd naar mijn meest gelikete foto’s, mijn eerste Instagram foto, heimwee foto, oude vakantie foto’s en favoriete hasthags? Lees dan verder.


Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Ik werk met mijn blog een beetje vooruit dus het is niet meer zo heel actueel maar de foto hierboven is mijn allerlaatst geplaatste foto, van ons ochtendje spelen bij indoorspeeltuin Monkey Town. Lana heeft veel plezier gehad in de ballenbak en ik, stiekem ook!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
Mijn allereerste foto maakte ik op 10 september 2011, dat is ver terug zoeken! Ik was de vakantiefoto’s van onze reis in Curaçao aan het inplakken en haalde daarmee hele mooie herinneringen op. Daar plaatste ik toen de foto hierboven van op Instagram. Terwijl ik dit typ besef ik me gelijk dat het niet meer zo lang duurt tot onze volgende Curaçao reis zal plaatsvinden, spannend!

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Dit vind ik een hele leuke foto waar ik onder andere opsta, zo’n 3,5 jaar geleden met Yannick! Met mijn lange haar nog! Wat mis ik mijn lange haar toch als ik deze foto’s terugkijk. Ik denk eraan om mijn haar weer wat langer te laten groeien, jammer dat dit zo lang duurt haha.

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Eigenlijk van alle foto’s waar ik of zwanger opsta haha. Ik kan soms dat getrappel en dat bijzondere gevoel zo missen. Vol trots kijk ik dan vervolgens naar mijn dochter, die echt geen baby meer is en een grote meid is die de wereld ontdekt. Bijzonder dat dit meisje mij zo’n bijzonder gevoel gaf al die maanden. Op de foto hierboven was ik zo’n 29 weken zwanger en links zie je Thirza, mijn getuige en rechts een andere hele goede vriendin. Ik vind deze foto zo lief!

Heimwee naar Disneyland Parijs waar we met ons tweetjes een paar dagen waren.

Of dit kiekje in het mooie Egypte, ook daar hadden we een prachtige vakantie.

Of deze zwangere ‘dobber’ foto in een heerlijk resort in Turkije, met een virgin cocktail in de hand, 24 weken zwanger.


Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Ik plaats ontzettend veel food foto’s op Instagram dus een keuze maken vind ik moeilijk. Ik ben dol op sushi etentjes, uitgebreid koken, heerlijk ergens lunchen, tapas eten enzovoorts en dat soort foto’s plaats ik regelmatig op Instagram. De lunch van Bagels&Beans op de foto hierboven vind ik er heel erg lekker uit zien.


Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
De slofjes die je hierboven ziet kregen maar liefst 867 likes en is daarmee de foto met de meeste likes uit mijn Instagram lijstje. De slofjes waren van Primark, slechts 3 euro, maar heel populair blijkbaar haha.


Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?`
Dit is geen foto in 2014 maar ik vind hem zo leuk! Dit is de hond die we hadden toen ik nog thuis woonde. Deze foto is ook al ruim 4 jaar oud en gemaakt met kerstmis. Ik was aan het dansen met hem, zo leuk!


4 jaar geleden

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik bewerk de foto’s meestal in Instagram zelf, soms met een filter (liefst ‘rise’) en tegenwoordig doe ik vaak vooral spelen met de belichting, het contrast en de kleuren om te kijken hoe de foto er het meest ‘florisant’ uitkomt haha! *Secrets!*

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Als ik gezonde food foto’s deel gebruik ik hashtags zoals #healthylifestyle , #fitspo #fitmom bijvoorbeeld, bij outfits gebruik ik #OOTD #Mode #Fashion #outfit en zo kijk ik per onderdeel welke hashtags ik vind passen.

Dit was mijn versie op de Instagram tag. Volg je mij @Kellycaresse  en Yannick @Sjenkie86 al op instagram?
Wat zijn jouw favoriete foto’s? En welke Hashtags of instagram filter zijn jouw favorieten? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

34 reacties

 • Annemiekish
  10 februari 2015

  Wat een leuke foto’s allemaal! Leuk om ook kiekjes van je/jullie te zien voordat Lana geboren was. Jullie hebben zo te zien al veel leuke reisjes samen gemaakt! 🙂
  Annemiekish onlangs geplaatst…Bye-Bye Backné!My Profile

 • Dita
  10 februari 2015

  Ik vind het ook zo leuk om je te volgen! Ik wil inderdaad ook wel iets gaan minderen met social media. Soms zit ik er te veel op.
  Dita onlangs geplaatst…Cadeautje voor Lana en Amigo! Een nieuwe krabpaalMy Profile

 • Kelly
  10 februari 2015

  Wat een leuke tag is dit toch hè! Ik volg je heel erg graag en vind je foto’s leuk! Wat waren je haren vroeg lang! Ik vind de lengte die je nu hebt je ook erg goed staan!
  Kelly onlangs geplaatst…Valentijnslook 2015My Profile

 • Marion
  10 februari 2015

  Wat zie je er anders uit op die foto van 3,5 jaar terug! Heel grappig om te zien. Lang haar is ook mooi, maar ik vind de lengte die je nu hebt wel echt goed bij je passen. Ja, groeien duurt lang. Ik zit er ook weer middenin. Benieuwd of ik het volhou. Leuk om al je foto’s terug te zien! X
  Marion onlangs geplaatst…Onzeker over mijn lichaamMy Profile

 • Eva
  10 februari 2015

  Super leuk om dit te lezen! Ik ben nog niet verslaafd! Maar krijg zo wel een indruk hoe dat te worden haha! Heel mooie foto’s van jou trouwens. Je bent erg mooi!

  Liefs,

  Eva
  Eva onlangs geplaatst…5keer vragen met Kellycaresse.nlMy Profile

 • Simone
  10 februari 2015

  Oeh, ik vind het zo’n leuke tag! Ik heb hem ook ingevuld en kreeg toen een berichtje van het meisje die hem heeft bedacht, die wordt vaak vergeten! Ze heet Daniëlle en ze is van Culturalize. Misschien wel zo netjes om haar even te vernoemen!
  Simone onlangs geplaatst…Shoplog – Zara, Bershka, Six en H&MMy Profile

 • Lauriëtte
  10 februari 2015

  Heel erg leuk om zo wat oudere foto’s te zien van je instagram account! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Mayrhofen; Vakantie Diary!My Profile

 • Kelly Caresse
  10 februari 2015

  Dankjewel voor de tip Simone 🙂 Ik ga het gelijk aanpassen, ik wist het niet namelijk 🙂

 • Dagmar
  10 februari 2015

  Wat ontzettend leuk om de foto’s te zien, geweldig ingevuld en mooi! Ik volg je dan ook met veel plezier!
  Dagmar onlangs geplaatst…Ben jij trots op je blog en durf je erover te vertellen?My Profile

 • Martine
  10 februari 2015

  Ahhh, wat een leuke foto die van jou en Yannick. You look like Barbie en Ken!! En dat bedoel ik in a good way, echt een droomkoppel 😉
  Martine onlangs geplaatst…BoekenwurmMy Profile

 • Dionne
  10 februari 2015

  Aaah, wat super leuk om te zien en te lezen! Cute!
  Dionne onlangs geplaatst…Personal update | Afstuderen, Bloggen & Update blogschemaMy Profile

 • Saskia
  10 februari 2015

  Wat een leuke foto’s komen er voorbij. Erg leuk om te zien. En de slofjes van lana zijn ook erg schattig 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn top 3 favoriete gezichtsmaskersMy Profile

 • Lifesabout
  10 februari 2015

  Heerlijk om even terug de tijd in te gaan en herinneringen op te halen…ik kan ook altijd heimwee krijgen door het zien van vakantiefoto’s. Heerlijke tijden zijn dat!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Update bezoek UMC 9-2-2015My Profile

 • Koalabeautymama
  10 februari 2015

  Wat een verschil zeg! Leuke tag. Ik ben zelf ook dol op Instagram. Ontdekt door mijn bff haha net als Youtube.. ben altijd iets later lijkt wel. 😛
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Wat ik eet om fit te wordenMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  10 februari 2015

  Echt een superleuke tag, ik heb hel onlangs ook gedaan! Superleuk om ook je hele oude foto’s terug te zien! En zoveel lekkere zomerse foto’s, ik krijg er ook heimwee of verlangen naar!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…18 irritaties die iedereen die elke Primarkfan herkentMy Profile

 • Aanhetlijntje
  10 februari 2015

  Ik vind dit zo’n leuke tag om te zien! En je haren lang stonden je prachtig!
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Disneyland Parijs met kleine kinderen tips!My Profile

 • Manon
  10 februari 2015

  Ah die zwangere foto’s! Zo bijzonder om te zien he… Ik krijg ook heimwee haha. Snel maar weer zwanger worden!
  Manon onlangs geplaatst…Volgens Bibian – Kids MusthavesMy Profile

 • Jenn
  10 februari 2015

  Wat leuk om te zien!
  Jenn onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn boekenkastMy Profile

 • Nelleke
  10 februari 2015

  Prachtig zwanger buikje had je! Leuk allemaal om te zien 🙂
  Nelleke onlangs geplaatst…Citroen merengue taart (glutenvrij!)My Profile

 • anouk
  10 februari 2015

  Leuk om te zien welke foto’s je hebt uitgezocht
  anouk onlangs geplaatst…Healthy way of life.My Profile

 • Eline
  10 februari 2015

  Wauw je hebt veel mooie reizen gemaakt zie ik al! Allemaal plekken die op mijn wishlist staan Turkijke, Egypte en Curacao!
  Je lange haar staat je ook heel mooi en misschien gewoon extensions nemen ;)?
  Eline onlangs geplaatst…Mijn leven in foto’s #6 en #7My Profile

 • Eline
  10 februari 2015

  Mijn meestgebruikte hashtag is #weightlossjourney Leuk om dit zo terug te zien 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Champignon oesterzwamsoepMy Profile

 • Manon
  10 februari 2015

  Hele leuke Tag om te zien en wat heb je veel leuke reizen gedaan!
  Manon onlangs geplaatst…Mijn eerste Mac Lipstick ‘Please Me’My Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  10 februari 2015

  Wat een super leuke tag! Misschien neem ik hem wel over! Vind dat lange haar met pony je echt fantastisch staan!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Photo of The Week – Gurt The KittenMy Profile

 • beautifulday4makeup
  10 februari 2015

  Wat een leuke fotootjes zeg!

 • Danielle
  10 februari 2015

  Hi Kelly, thanks voor de link naar mijn blog in het artikel. Hartstikke lief! Ik wil niet zeuren maar zag alleen wel dat mijn blognaam er verkeerd staat (Culturize ipv Culturalize) hihihi, maar super dat je me al noemt want veel bloggers hebben dat niet gedaan. Ik heb je ook gelijk even bij het overzicht gezet: http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/

  En wat een vrolijke en gezellig blog is het geworden, mooie foto’s heb je uitgekozen!!
  Danielle onlangs geplaatst…Friday Sharing = caringMy Profile

 • Danielle
  10 februari 2015

  Thanks Simone! En dankjewel Kelly voor het toevoegen van een linkje. Lieverds!
  Danielle onlangs geplaatst…Friday Sharing = caringMy Profile

 • Eilish (artisticstateofmind)
  10 februari 2015

  Leuk om allemaal oude foto’s terug te zien!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Beauty ♥ Montagne Jeunesse | Peel-off Masque anti-stress cucumberMy Profile

 • Audrey
  10 februari 2015

  Leuk overzichtje! Wat grappig om je ook met die (schuine) pony te zien! Dat staat je heel anders, maar ook heel leuk!
  Audrey onlangs geplaatst…Ik ging weer naar het BoekenfestijnMy Profile

 • Nina Simplynspecial
  10 februari 2015

  Ik vind dit echt een hele leuke tag 🙂 Lang(er) haar staat je goed!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…New in: 2 leuke items van Sans-onlineMy Profile

 • Kelly
  10 februari 2015

  Leuke tag dit!
  Kelly onlangs geplaatst…Premier Beautifying Nail Kit.My Profile

 • Melissa
  11 februari 2015

  Jeetje wat zie je er anders uit op de op 1 na laatste foto! Mooi met lang haar! Leuke tag, ik ga er ook eens over nadenken om hem te plaatsen
  Melissa onlangs geplaatst…Baby op komst. Wat gaat dat kosten?My Profile

 • Anneleen
  12 februari 2015

  Ik volg je op instagram met veel plezier! Vind het ook fijn dat je soms iets terug antwoord 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Danielle
  10 december 2017

  Hi Kelly! Ik kwam via Google weer je ingevulde Instagram tag tegen. Als bedenker van de tag leek het mij leuk om hem in 2017 weer nieuw leven in te blazen, zo aan het eind van het jaar. Vind je het leuk om weer mee te doen? Je kunt de vragen vinden op mijn blog!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.