Boodschappen shoplog + vlog

Dia1Het is al weer even geleden sinds de vorige boodschappen shoplog dus ik besloot er weer eentje op te nemen van onze weekboodschappen. Dit keer waren een heleboel dingen in huis op en hadden we daardoor wat meer boodschappen nodig. Ik neem jullie eerst mee de supermarkt in en daarna laat ik jullie zien wat we allemaal gekocht hebben en wat mijn ‘plannen’ zijn met ieder product. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wij doen, zoals jullie waarschijnlijk al wel door hadden, meestal onze boodschappen bij de Lidl. Het is daar namelijk erg betaalbaar en de kwaliteit vind ik erg goed. Waar doe jij het liefst je boodschappen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties, laat ze me weten via de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • Alie
  8 februari 2015

  YES! Een boodschappenshoplog! Love it!
  Alie onlangs geplaatst…Een update en een bedankje 🙂My Profile

 • Jessica
  8 februari 2015

  Hahahaha ik weet niet wat het is, maar ik vind een boodschappenshoplog zo grappig! Hier vooral veel Aldi want Lidl is altijd zo druk. Maar voor speciale producten ga ik wel naar Lidl, zoals deze week al die snacks met garnalen! Heerlijk bij de vrijdagmiddagborrel. Maar ook bij de zondagavondborrel 😉
  Jessica onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete Amerikaanse MomblogsMy Profile

 • Dita
  8 februari 2015

  Super leuke shoplop! Ik ben dol op je boodschappen shoplogs. Wij gaan ook altijd naar de Lidl. Soms naar de ah
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Risotto met champignons en paprikaMy Profile

 • Annemiekish
  8 februari 2015

  Ik vind je boodschappen shoplogs zo leuk! Ik doe zelf ook de meeste van mijn boodschappen bij Lidl, gezellig samen met mijn schoonmoeder. Voorheen ging ik vaak iedere dag of om de dag naar AH, maar dan ben je veel te veel geld aan boodschappen kwijt. Nu vaak maar 40 á 50 euro in de week, helemaal super! 🙂
  Annemiekish onlangs geplaatst…Shiseido The Skincare Day Moisture Protection vs. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion +My Profile

 • Anneleen
  8 februari 2015

  Haha ik vind weekboodschappen altijd heel leuk om te zien! 🙂 mijn vriend en ik winkelen ook regelmatig in de lidl
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Xaviera
  8 februari 2015

  Heel erg leuk om te zien! Handig dat je die nootjes zelf kunt scheppen bij de Lidl. De Lidl zit bij mij wat verder weg maar ik wil er toch weer wat vaker naartoe gaan, vooral de vers afdeling is erg goed daar. 🙂
  Xaviera onlangs geplaatst…Soulful Sunday #3My Profile

 • Ashley
  8 februari 2015

  Die schoonmaakdoekjes zijn echt ideaal! Wij gebruiken ze thuis ook en vind het zelfs frisser dan met een emmer met sop en de poetslap. Normaal halen wij de boodschappen ook bij de Lidl, maar die wordt op dit moment verbouwd en is maar liefst 2 maanden gesloten! De jumbo is daarom nu ons favoriet.
  Ashley onlangs geplaatst…Personal Waarom ik parttime wil werkenMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  8 februari 2015

  Wij gaan altijd naar de Jumbo. Als je daar een beetje op de artikelen let, kan je ook goedkoop boodschappen doen. Afgelopen week hadden wij een kar vol voor €50.00.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Zwanger? Houd een agenda bij!My Profile

 • anouk
  8 februari 2015

  De liddl heeft lekkere dingetjes maar ik vind het een minder fijne winkel. Ik ga meestal naar de Aldi en wat ze daar niet hebben haal ik bij de AH. Ideaal. En het zit allebei in de buurt dus dat is ook fijn.
  anouk onlangs geplaatst…Vijf favorieten blogpost #4My Profile

 • astrid nab
  8 februari 2015

  wij gaan meestal naar aldi en coop en ik ga meestal naar albert heijn voor sushi en de aparte dingen leuk weer een shoplog

 • Lisanne
  8 februari 2015

  Wij gaan meestal naar Deen/Dekamarkt, die zitten bij ons om de hoek. Bij Lidl doen wij meestal 1x per maand boodschappen. Echt super dat je daar nu ook nootjes kan scheppen, zag het afgelopen zomer in Duitsland al bij de Lidl.

 • Kelly
  8 februari 2015

  Ah heel erg leuk weer om te zien wat je hebt gehaald! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Guhl Silk Shine Shampoo, Conditioner & Everyday Mask.My Profile

 • PatriciaKleijn
  8 februari 2015

  Netjes budget zo hoor, wij doen tegenwoordig ook bij de lidl boodschappen en komen ook rond de €50 per week uit, en soms wat meer als we inderdaad wat meer nodig hebben zoals schoonmaak middelen ofzo! Leuk om te zien wat je zoal voor heel de week meeneemt!
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…❤ Weekly Rewind #1-2015 ❤My Profile

 • Lieke
  8 februari 2015

  Grappig zeg een boodschappenlog!

  Wij doen ook altijd boodschappen bij de Liddl, wat we dan nog extra ofzo nodig hebben gaan we naar de AH.

  Liefs Lieke
  robust-posch.blogspot.com

 • Kim
  8 februari 2015

  Ik ben altijd dol op je boodschappen shoplogs (op al je filmpjes trouwens)!
  Wij gaan ook vaak naar de Lidl voor de grote dingen als toiletpapier, keukenpapier, wasmiddel, vlees en kip, trayen cola en sap, etc!
  Voor de andere kleine dingetjes die we toch graag Amerk hebben gaan we naar de Jumbo..

  Wel nog een kleine opmerking over de video’s, je intro en je outtro zijn heel erg luid in vergelijking met het filmpje, dat is via een headset heel erg vervelend, ik schrik me altijd suf, haha
  Liefs, Kim

 • Edith Sofia
  8 februari 2015

  Leuk filmpje, ben gek op boodschappen shoplogs!
  Edith Sofia onlangs geplaatst…FASHION| heels and a black coatMy Profile

 • Ellen
  8 februari 2015

  Wij doen ook bijna alle boodschappen bij de Lidl, voor bepaalde producten gaan wij liever naar de Plus, zoals bijv. brood en frisdrank.

 • Zoë
  8 februari 2015

  Hoii

 • Lifesabout
  8 februari 2015

  Heerlijk dit….ik ben alleen niet meer bij de Lidl te vinden nadat ik er gillend ben weggerend door de drukte. Ook vind ik het onhandig dat ze niet altijd alles hebben, zodat ik naar de Jumbo of AH moet. Maar dat is meer praktisch, want de kwaliteit is altijd goed!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Weg met die zondagavond- & maandagochtendblues …My Profile

 • Marion
  8 februari 2015

  Ik haal overal en nergens mijn boodschappen. Net wat uitkomt. Maar ik ga tegenwoordig ook regelmatig naar de Lidl omdat ze daar een hele lekker vierkazen pizza hebben! Van Maestro of zoiets. Oooh dit vind ik zo lekker!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 27My Profile

 • Patricia
  8 februari 2015

  Ik vraag me af wat jullie dan eten als dit de weekboodschappen zijn ? Ik zie 1x pasta, 1x stamppot, 1x friet en 1x kip.
  Misschien is het leuk om er eens een weekmenu bij de plaatsen.

 • Danielle
  8 februari 2015

  ik heb al vaker een boodschappenshoplog gezien van je maar ik ben eigenlijk ook wel Nieuwschierig wat je dan die andere dagen eet want er komt eigenlijk nog 4 dagen avondeten bij. Ik zou het leuk vinden een compleet weekmenu te zien en wat dan per week kwijt bent. Ik vind dit heel leuk om naar te kijken.

 • Maaike
  8 februari 2015

  Leuk om je boodschappenshoplog te zien. Ik ben wel benieuwd of je nog suikervrij eet? Want deze muesli en dat brood zijn zeker weten niet suikervrij. Ik maak meestal zelf muesli, veel lekkerder en goedkoper, en suikervrij!

 • me
  8 februari 2015

  Mensen kunnen ook overdrijven door te zeggen dat voorgesneden groente niet gezond is hahaha.

 • Corinne
  8 februari 2015

  Wij gaan hier ook altijd naar de Lidl. Fijne winkel en goede producten. En voor sommige dingetjes die ze bij de Lidl niet hebben gaan we altijd nog even naar de Jumbo.
  Corinne onlangs geplaatst…HardlopenMy Profile

 • ellen
  8 februari 2015

  Ik vind dit echt heel leuk om te zien haha! Wij doen vaak boodschappen bij de Aldi, en als het niet kan bij de Albert heijn. Leuk om te zien wat je allemaal in huis haalt 🙂

 • rachel
  8 februari 2015

  ik kom dus bijna nooit bij de lidle he:( toch maar een keer weer gaan doen want de producten zijn idd goed goedkoop, ik ga nu naar de appie hoogvliet jumbo en plus omdat dat hier in de buurt zit 😉 dusssss van de week ritje lidle maken goed 😀
  rachel onlangs geplaatst…Vlog 7 februari…My Profile

 • Zoë
  8 februari 2015

  Wij doen onze boodschappen altijd bij de Lidl of Aldi…… want die zitten allebei op nog geen 5 minuten lopen…

  wij doen altijd week boodschappen van 40 euro met ze 2en

  Kelly kijk sinds 15 december elke dag op je website vind het helemaal Geweldig

 • Kelly Caresse
  8 februari 2015

  Dankje voor je tip Kim! Ik ga erop letten, kan me voorstellen dat dat niet fijn luistert inderdaad! xx

 • Kelly Caresse
  8 februari 2015

  Dankje, leuk idee om dat de volgende keer er bij te zetten! We hebben in de diepvries nog best veel groente en vlees en in de voorraad kast ook rijst dus vaak maken we daar nog wat mee 🙂

 • Kelly Caresse
  8 februari 2015

  Ik eet inderdaad niet echt meer suikervrij, cruesli is niet gezond, dat weet ik. Ik ben wel van plan zelf granola / cruesli te gaan maken, lijkt me zo lekker!

 • Ellen
  9 februari 2015

  Hier geen Lidl in de buurt, jammer want hun versafdeling is prima; Ik ga vaak naar de Aldi (dichtste bij) en voor de weinige A-merken die ik koop Colruyt of Delhaize (ik woon in BE) 😉
  Ellen onlangs geplaatst…Wooly MomentsMy Profile

 • Eline
  9 februari 2015

  De mandarijnen van de Lidl zijn zo lekker op het moment!
  Eline onlangs geplaatst…Champignonnen oesterzwamsoepMy Profile

 • Kaboutertuin
  9 februari 2015

  Leuke shoplog! Ik ben ook dol op shoplogs. Lekker bij een ander naar binnen neuzen hahaha.
  Wij doen de boodschappen vaak bij de albert heijn. De lidl/aldi is voor ons niet altijd goedkoper.
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Valentijns windlichtje DIY + huishoudelijke mededelingMy Profile

 • Madebyuna
  11 februari 2015

  Leuk om te zien! Vind het grappig dat je een studie doet die te maken heeft met gezonde voeding, maar best wat ongezonde dingetjes eet (niks mis mee! Iedereen heeft zo zn lekkere dingetjes.) Gewoon grappig:)
  Madebyuna onlangs geplaatst…Healthy kaneel sconesMy Profile

 • Bregje
  14 februari 2015

  Leuk om te zien, ik ga ook vaker voor een deel van de boodschappen naar de Lidl. Ik koop alleen geen kiloknallers vlees bij de Lidl, bij geen enkele supermarkt eigenlijk. Ik kies altijd voor het biologische vlees, ook al is het een beetje duurder, dan bespaar ik ergens anders wel op. Kan het niet over mijn hart verkrijgen om plofkip of iets dergelijks te kopen.
  Grappig om de uitspraak van het woord Lidl te horen. mijn vriend komt ook uit brabant en zegt ook Lidl zoals jij het zegt, ik zeg Lidl met een ie zeg maar, zoals je het ook op tv hoort. Het is maar net wat je gewend bent!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.