Dia1

Gesponsord door Milka. Chocoladeliefhebbers opgelet, vandaag heb ik leuke video voor jullie in samenwerking met Milka. Ik werd getagd door Cynthia van Misslipgloss.nl voor de tender tag challenge. Een tag vol tederheid waarbij je iemand blij maakt met het laatste stukje chocolade uit je Milka chocoladereep. Cynthia deed er een lieve boodschap bij en die ga ik in de video aan je voorlezen, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Chocolade is toch de manier om jezelf of iemand anders te verrassen? Ik word heel erg blij van chocolade en dat komt niet alleen doordat hier het gelukshormoon in zit, vooral omdat het heel erg lekker is. Chocolade is ook het cadeau om iemand te geven wie je wilt verrassen, wilt opvrolijken of wie je wilt laten blijken dat je blij met die persoon bent!

Milka chocolade heeft een nieuwe limited edition chocoladereep op de markt gebracht waar exact 1 stukje chocolade uit ontbreekt. Waarom? Dit stukje mag je weggeven aan iemand die je dierbaar is, iemand die je een teder gebaar wilt geven. Hoe doe je dit? Ga naar Hetlaatstestukje.nl, vul de actiecode uit de verpakking in, vul de gegevens in van de persoon die jij met dat laatste stukje chocolade wilt verrassen en laat een lieve boodschap achter. Milka zorgt er dan gratis voor dat jouw stukje chocolade bij die persoon terecht komt.

Een jaar geleden had Milka deze actie ook al echter liet 70% van de Nederlanders het laatste stukje chocolade naar zichzelf opsturen. Uit de 6 landen die deze actie ook hadden bleek Nederland het minst teder te zijn. Tijd voor een herkansing dus, wie wil jij verrassen met chocolade?

Laat bij de comments weten aan wie jij jouw laatste stukje chocolade gunt en waarom, ik ben benieuwd! #hetlaatstetukje

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Chocoladeliefhebbers opgelet: Tender tag challenge”

 1. Neeeeee! Wat errug!!! Nederlanders toch, shame on you! Wie gun ik een stukje chocolade? Heel veel mensen natuurlijk, maar wie nu het eerst in mij opkomt is Marij van de blog Zomersproetje en ze weet zelf wel waarom.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #60My Profile

 2. Ik zal mijn laatste stukje aan mijn vriend geven. Als we chocolade in huis halen krijgt hij nooit de kans om een stukje te nemen omdat ik alles op eet (shame). En dan zal ik nog een reep kopen en het laatste stukje daarvan naar mijn lieve zusje opsturen omdat zij gewoon mij liefste vriendinnetje is.
  Lisanne onlangs geplaatst…CreaDidi nieuwe styleMy Profile

 3. Mm ik ben dol op chocolade, leuk om zo eens iemand te verrassen! Ik ga deze aan mijn oma geven, ze staat altijd voor me klaar en is als een tweede mama voor mij

 4. Grappig, nu ben ik dus nieuwsgierig of er ook echt een stuk uit zo’n reep ontbreekt, en of er dan net zoveel gram in zo’n reep zit haha? 😛

 5. Kelly Caresse

  Lol, ik ging ook gelijk het aantal gram bekijken of het idd nog steeds 100 gram is zonder dat stukje :P, en jep evenveel chocolade krijg je 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.