Chocoladeliefhebbers opgelet: Tender tag challenge

Dia1

Gesponsord door Milka. Chocoladeliefhebbers opgelet, vandaag heb ik leuke video voor jullie in samenwerking met Milka. Ik werd getagd door Cynthia van Misslipgloss.nl voor de tender tag challenge. Een tag vol tederheid waarbij je iemand blij maakt met het laatste stukje chocolade uit je Milka chocoladereep. Cynthia deed er een lieve boodschap bij en die ga ik in de video aan je voorlezen, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Chocolade is toch de manier om jezelf of iemand anders te verrassen? Ik word heel erg blij van chocolade en dat komt niet alleen doordat hier het gelukshormoon in zit, vooral omdat het heel erg lekker is. Chocolade is ook het cadeau om iemand te geven wie je wilt verrassen, wilt opvrolijken of wie je wilt laten blijken dat je blij met die persoon bent!

Milka chocolade heeft een nieuwe limited edition chocoladereep op de markt gebracht waar exact 1 stukje chocolade uit ontbreekt. Waarom? Dit stukje mag je weggeven aan iemand die je dierbaar is, iemand die je een teder gebaar wilt geven. Hoe doe je dit? Ga naar Hetlaatstestukje.nl, vul de actiecode uit de verpakking in, vul de gegevens in van de persoon die jij met dat laatste stukje chocolade wilt verrassen en laat een lieve boodschap achter. Milka zorgt er dan gratis voor dat jouw stukje chocolade bij die persoon terecht komt.

Een jaar geleden had Milka deze actie ook al echter liet 70% van de Nederlanders het laatste stukje chocolade naar zichzelf opsturen. Uit de 6 landen die deze actie ook hadden bleek Nederland het minst teder te zijn. Tijd voor een herkansing dus, wie wil jij verrassen met chocolade?

Laat bij de comments weten aan wie jij jouw laatste stukje chocolade gunt en waarom, ik ben benieuwd! #hetlaatstetukje

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 • Simone
  4 oktober 2015

  Wat gek dat we zo minder teder schijnen te zijn in vergelijking met andere landen. Daar herken ik mezelf niet in, haha. Ik deel mijn laatste stukje met mijn man, want dat is echt een zoetekauw!
  Simone onlangs geplaatst…Mijn strijd tegen de kilo’s: – 16 kiloMy Profile

 • Marion
  4 oktober 2015

  Neeeeee! Wat errug!!! Nederlanders toch, shame on you! Wie gun ik een stukje chocolade? Heel veel mensen natuurlijk, maar wie nu het eerst in mij opkomt is Marij van de blog Zomersproetje en ze weet zelf wel waarom.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #60My Profile

 • Lisanne
  4 oktober 2015

  Ik zal mijn laatste stukje aan mijn vriend geven. Als we chocolade in huis halen krijgt hij nooit de kans om een stukje te nemen omdat ik alles op eet (shame). En dan zal ik nog een reep kopen en het laatste stukje daarvan naar mijn lieve zusje opsturen omdat zij gewoon mij liefste vriendinnetje is.
  Lisanne onlangs geplaatst…CreaDidi nieuwe styleMy Profile

 • Elisabeth
  4 oktober 2015

  Nee, waren Nederlanders zo gierig? Dan klopt dat internationale vooroordeel waar ‘going Dutch’ op gebaseerd is dus toch!
  Elisabeth onlangs geplaatst…De meest (en minst) gelezen artikelen van september – met bezoekersaantallenMy Profile

 • Ilse
  4 oktober 2015

  Mm ik ben dol op chocolade, leuk om zo eens iemand te verrassen! Ik ga deze aan mijn oma geven, ze staat altijd voor me klaar en is als een tweede mama voor mij

 • Manouk
  4 oktober 2015

  Grappig, nu ben ik dus nieuwsgierig of er ook echt een stuk uit zo’n reep ontbreekt, en of er dan net zoveel gram in zo’n reep zit haha? 😛

 • Kelly Caresse
  4 oktober 2015

  Ah wat lief!

 • Kelly Caresse
  4 oktober 2015

  Oops, haha inderdaad

 • Kelly Caresse
  4 oktober 2015

  Lol, ik ging ook gelijk het aantal gram bekijken of het idd nog steeds 100 gram is zonder dat stukje :P, en jep evenveel chocolade krijg je 😉

 • Anouk
  4 oktober 2015

  Wat een lieve boodschap van Cynthia!
  Anouk onlangs geplaatst…Antonie KamerlingMy Profile

 • Godelieve
  4 oktober 2015

  Wat erg dat mensen dat stukje naar zichzelf lieten sturen!

  Ik zou mijn stukje naar zoveel lieve mensen willen sturen maar ik koop geen chocolade meer.
  Godelieve onlangs geplaatst…Achter de regenboog kijken 2My Profile

 • Godelieve
  4 oktober 2015

  Ik vergeet helemaal om Patrick een fijne dierendag te wensen!

  Geef hem maar een lekkere knuffel van mij, Kelly 🙂
  Godelieve onlangs geplaatst…Achter de regenboog kijken 2My Profile

 • Kelly
  7 oktober 2015

  Ahh wat lief van Cynthia! Ik zou mijn stukje aan mijn zusje geven, aangezien ze door alle drukte de bomen door het bos niet meer kan zien.
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #6My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.