Outfit with the bump: Herfst met Loavies

loavies1

Vandaag heb ik weer een outfit of the day voor jullie, een hele fijne herfstoutfit. Bij de webshop Loavies mocht ik wat items bestellen en een vest daarvan laat ik vandaag in deze outfit zien. Ik heb ditzelfde vest ook al in beige (check hier de outfit ermee). Dit vestje is gemaakt van een soort suède-look stofje en valt heerlijk los. Echt ideaal als je zwanger bent, dit vestje kan sowieso tot het einde van de zwangerschap gedragen worden. Het kleurtje is helemaal herfstprooi. Benieuwd hoe ik deze gecombineerd heb, laten we dan naar de outfit foto’s gaan kijken.

outfit2

Wat draag ik? Ik draag een suède look vestje van Loavies met daaronder een witte basic top van WE. Daaronder draag ik een zwangerschapsjeans van Noppies en enkellaarzen die ik gekregen heb van Nelson Schoenen. De armbandjes en ketting die ik draag zijn geloof ik van Bijou Brigitte. Ik vind dit een hele fijne outfit, zeker nu ik zwanger ben is deze outfit comfortabel, maar toch modieus. De cognac-kleur in het vestje vind ik helemaal passend bij dit seizoen.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden, laat het me weten bij de comments. Welke kleuren draag jij heel graag?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

48 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.