KC Photodiary: Veel huislijkheid en kneuterigheid

kcphogo

Tijd voor de wekelijkse photodiary! Even terugkijken wat ik afgelopen week zoal gedaan heb. Afgelopen week was een redelijk rustige week, Lana was niet helemaal fit dus mijn prioriteiten lagen vooral bij haar. Ik cancelde afspraken en was thuis in de weer met haar. Lekker vertroetelen, verwennen, mama’s kennen dat wel 😉 Warning: Deze photodiary bevat heel veel huislijkheid en kneuterigheid haha! Kijken jullie met me mee naar afgelopen week?

Een lekker ontbijtje: Lana en ik deelden een bananenpannenkoek, en ik nam er nog wat Griekse yoghurt, Lidl ontbijtflakes en wat banaan bij, ook mochten de aardbeitjes niet ontbreken, Lekker! Van Kruidvat ontving ik wat nieuwe theesmaakjes om te testen, vooral de ‘warming’ smaak vind ik heel lekker.

Donderdag spraken we af bij een vriendin en haar dochter. Die meiden schelen 9 maanden en hoe ouder ze worden, hoe meer ze aan elkaar hebben, ze begrijpen elkaar beter en kunnen al heel leuk samen spelen, echt leuk om te zien! Ik ben al meer dan 12 jaar bevriend met haar moeder dus het is leuk als we onze dochtertjes ook zo samen zien.

We gingen even Tilburg centrum in en aten een broodje bij La Place. Ook deelde ik met Lana deze groene smoothie, echt een aanrader!

Donderdag had Yannick gekookt, wij boften met zijn heerlijke verse pasta. Natuurlijk met kaas erop!

Outfitje van Lana: Rokje kregen we van Mim-pi en vind ik zo ontzettend leuk!

Ik vind het zo leuk dat Lana nu op een leeftijd komt dat ze knutselen en kleuren begint te begrijpen en leuk vindt. Vrijdagochtend begon dus creabea aan tafel. Patrick hield ons goed in de gaten.

En plakken vindt Lana ook leuk!

Daarna naar de bibliotheek voor een ‘boekstart’ bijeenkomst. Dan maken ze kindjes in de leeftijd tot 2 jaar bekend met het lezen van boekjes, wordt er voorgelezen en kunnen de kinderen samen spelen. Erg leuk en leerzaam.

Ik besloot zaterdag om weer lekker erwtensoep te maken, altijd goed en lekker en tevens een goede vitaminebron.

Heerlijk die weekenden, Yannick heerlijk vrij, samen uitgebreid lunchen, ik hou ervan.

Hoi!

Ik heb een hele leuke samenwerking met Kobo, ze hadden namelijk gelezen dat ik moeite heb met het oppakken van het lezen van boeken, terwijl ik eigenlijk dol ben op lezen! Ik mag voor hun een eReader testen en binnenkort heb ik een hele leuke winactie daarmee, houdt de website dus goed in de gaten!

Erwtensoep, broodjes rookworst met zuurkool, altijd goed!

Zondag hielden we een pyjamadag. Ik las een boek uit en we deden rustig aan.

Ook ruimden we op in huis en deden we de hoezen van ons bankstel in de was. Zondag zaten we dus tijdelijk op een witte bank op kleden haha. Ook best mooi toch 😉

Toen we trouwden, hadden we zoveel bruidstaart over dat we nog stukken ingevroren hebben. Zondagavond genoten we samen van een stukje bruidstaart, zo lekker! Meer getrouwde dames die nog lang na hun trouwdatum af en toe genoten van een stuk bruidstaart?

Maandag paste mijn vader even op Lana terwijl ik met mijn moeder naar wat afspraken in het ziekenhuis ging. Ik heb deze dag bijgehouden in een plog die jullie binnenkort online kunnen bekijken.

Ik las de kraamhulp van Esther Verhoef, wat een spannend en bizar verhaal, echt wel een aanrader vind ik!

Poets poets, want dat moet ook gebeuren.

Zo gaaf, ik stond in de krant dinsdag, in het AD om precies te zijn met mijn ervaringen over family vloggen! 🙂

Dinsdag was Lana wat aan de betere hand dus ging ik even met haar naar de stad om een frisse neus te halen en wat huishoudelijke boodschappen. Ook lunchten we bij Hema. Gezellig!

Lekker aan de wandel samen.

Bij Action haalde ik wat ditjes en datjes. Kaasschaaf, douchegel, tandpasta voor ons en voor Lana, kussenhoes voor een kussentje op haar kamer, 2 pakken sokken voor Lana (onze wasmachine slikt ze in, en bij Action zijn ze leuk en goedkoop, top dus!) en Milka chocolade want ja… 😛

Na het avondeten wandelden we met Lana nog even buiten en deze maffe selfie maakten we toen haha.

Kaarsjes aan in de avond, zo gezellig.

Hema had nu een actie met rompertjes, een aantal waren 3 halen 2 betalen dus ik voelde de behoefte om in te slaan haha. Die gele vind ik zo leuk! Ik kocht deze zowel voor Lana als voor de baby, love it! De overige rompertjes kocht ik voor de baby.

Ik ging aan de slag met een heel huishoudelijk artikel voor de blog haha, dat alles te maken had met het witte bakbeest van deze foto 😉

Wij lunchten met tosti’s, altijd een succes!

Een minder succes waren de pepernoten die ik in de avond bakte, althans ze smaakten goed hoor maar het zijn gewoon platte koekjes geworden. Iemand een speculaasje?

Dit was de KC Photodiary voor deze week, een lekker rustig en heel huislijk weekje maar dat kan ook heel fijn zijn. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

58 reacties

 • Josan
  5 november 2015

  Hema rompertjes zijn de beste vind ik. Ik moet ze ook halen. Moet je deeg voor pepernoten laten rijzen? Deze zien er inderdaad best plat uit. Ach misschien kun je een nieuwe trend starten 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Borstvoeding heeft een slechte naam en dat is terechtMy Profile

 • Lisanne
  5 november 2015

  Leuke foto’s weer. Ik heb dar ook altijd als ik kruidnootjes bak maar ach zelfgemaakt zie je er dan wel vanaf. Fijn dat lana weer beter is. Lekker erwtensoep je brengt me op ideeën fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY winterkransMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  5 november 2015

  Ach wat leuk, het is weer pepernoten-bak-tijd! Vorig jaar heb ik ze ook samen met Jade gemaakt, ze vond het zo gezellig! Super dat je de e-reader gaat testen, ik ben daar ook zo benieuwd naar. Het lijkt me heerlijk om hem overal mee naar toe te kunnen nemen! En of het net zo prettig leest als een gewoon boek :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…MAC Magic of the Night Shaft of Gold skinfinish & All fired up lipstickMy Profile

 • Channa
  5 november 2015

  Ziet er weer uit als een fijne week. De rompers van de Hema zijn hier ook favoriet en wat een leuk artikel in de krant!
  Channa onlangs geplaatst…Go-daddy-go TAGMy Profile

 • Tamara
  5 november 2015

  Ohhh ollemaal lekker wintereten! Hier hebben we ook een sokkenmonster. Ik heb 2 weken geleden 14 paar sokken gekocht boor de jongens en alles is bijna alweer weg!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat papa nou van die borstvoeding vind.My Profile

 • Carlijn
  5 november 2015

  Ik ben dol op kneuterigheid! Heerlijk toch, lekker thuis aanrommelen, erwtensoep maken, pepernoten bakken. Goed ook dat je met Lana naar de bieb gaat. Ik heb mijn meiden van 4 maanden oud eergisteren ingeschreven. Kun je niet vroeg genoeg mee beginnen toch 😉 Grappig dat je in Tilburg was, mijn hometown.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Aleeza Cosmetics Glowing Beauty OilMy Profile

 • Charlotte
  5 november 2015

  Heerlijke zo’n kneuterige diary 🙂 En die pepernoten hihi, dat heb ik ook ooit gehad 🙂

 • Marion
  5 november 2015

  Wat zien jouw tosti’s er toch altijd lekker uit. Moet ik ook maar weer eens gaan maken. Tof dat je vriendin een dochtertje heeft waar Lana mee kan spelen. Zou leuk zijn als ze vriendinnen blijven/worden. 🙂 Maar ja, dat heb je natuurlijk niet zelf in de hand. En kneuterigheid is cool!
  Marion onlangs geplaatst…Happiness4all: Geluksdag 2015My Profile

 • Sarah
  5 november 2015

  Dat ziet er uit als een hele fijne week! Heerlijk ook die erwtensoep! Één van de weinige dingen die ik leuk vind aan de winter.

 • Kelly
  5 november 2015

  Een heerlijke week! Lekker om wat kleine dingetjes te ondernemen en in huis te rommelen! Ik hou ervan 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #34My Profile

 • Dita
  5 november 2015

  Wat leuk dat Lana zo goed kan opschieten met dat meisje. Lijkt me gezellig om samen dingen te doen.
  Dita onlangs geplaatst…New in: Spulletjes van Reutemeteutshop.nlMy Profile

 • Wilma
  5 november 2015

  Wat een heerlijk gezellig weekje! En wat ziet Lana er altijd leuk. Haha, die pepernoten zullen vast nog wel gesmaakt hebben;)
  Wilma onlangs geplaatst…Ik wil ook gezond zijnMy Profile

 • Lifesabout
  5 november 2015

  Hmm die pepernoten worden bij mij ook altijd eierkoeken. Ik ben benieuwd naar je huishoudelijke kneuterigheid-video!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Patiënt ontwijkend gedrag.My Profile

 • Saskia
  5 november 2015

  Heerlijk toch zo’n huiselijke week. En wat heerlijk dat je zo af en toe nog kan genieten van je bruidstaart!
  Saskia onlangs geplaatst…Outfit Sophia: Genieten van de laatste zonnestralenMy Profile

 • Tineke
  5 november 2015

  Oh, die rompertjes zijn zo schattig! Ik kan niet wachten tot ik kan babyshoppen!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Hoe nu verder?My Profile

 • Tamara
  5 november 2015

  Mag ik je een tip geven voor je verdwijnende sokken? Een wasnetje met rits want ook ik kende het probleem. Je kan ze kopen bij de action of de zeeman ?
  Tamara onlangs geplaatst…Brief voor mijn dochterMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  5 november 2015

  Ziet er weer uit als een mooie week, ondanks dat je meisje ziek was. En ach platte pepernoten, als ze maar lekker zijn!!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Waarom ik een hekel had aan borstvoeding gevenMy Profile

 • Dorien
  5 november 2015

  Heerlijk die kneuterigheid! De rompers van de Hema zijn hier ook groot favoriet, vooraal door de stretch die ze hebben. Ben benieuwd of je door de Kobo weer meer gaat lezen, geef mij nog steeds maar een “echt” boek!
  Dorien onlangs geplaatst…FUCK, FUCKING PERFECTMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  5 november 2015

  Leuke plog! En wat leuk dat je in de krant stond zeg! Jammer dat je niet op de voorpagina stond, want dan had ik het wel gezien tijdens het bezorgen van de krant haha.
  Rompertjes van de Hema zijn inderdaad ideaal. Die hebben we voor Bjarne ook nog steeds en ze blijven gewoon mooi en goed zitten.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Er op uit | Navo basis GeilenkirchenMy Profile

 • Nesrin
  5 november 2015

  Heerlijk zo een kneuterige familie diary!

  Pepernoten zien er hier ook elk jaar zo uit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Bastogne Chocolade blokjes (no bake & slechts 2 ingrediënten)My Profile

 • Annemijn
  5 november 2015

  Wat een leuke week weer! Grappig dat je nog bruidstaart gegeten hebt, zal er vast niet minder om smaken!
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn gênante guilty pleasuresMy Profile

 • Elize| girlobthewhitebike
  5 november 2015

  Ziet er gezellig uit! Leuk om te lezen allemaal:)
  Elize| girlobthewhitebike onlangs geplaatst…Review: Catrice Even Skin Tone Beautifying FoundationMy Profile

 • Eva
  5 november 2015

  Leuk overzicht weer! Soms heb ik veel al gezien op jouw Instagram maar hier staan veel andere foto’s tussen, leuk!

 • Sandra
  5 november 2015

  Al dat eten ziet er echt heerlijk uit 🙂 Fijn hoor een man die zo heerlijk kan koken!
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: Winter WonderlandMy Profile

 • Kimberly
  5 november 2015

  Oh mop ik had die kaasschaaf ook maar die is na 1 x gebruik gesneuveld bij ons 😛 Hij boog helemaal om! Super stom materiaal. Haha, hopelijk doet ie het langer bij jou. En wat een super leuk rokje heeft Lana <3 Moppie <3333
  Kimberly onlangs geplaatst…Doelen voor novemberMy Profile

 • Marielle
  5 november 2015

  Wat een leuke photodiary, echt tof om te zien dat je ook zo geniet van de kleine dingen zo in huis 🙂 ik hou daar ook van

 • Lisanne B
  5 november 2015

  Gezellig weekoverzichtje weer, fijn dat Lana weer wat is opgeknapt, fijn dat je dan alle tijd voor haar kunt besteden. Ziet er uit als een fijn weekje zo samen

 • Doortje
  5 november 2015

  Leuke foto’s weer! En hier hebben we ook rompers ingeslagen 🙂 die van de Hema vind ik ideaal, die van de Primark trouwens ook!
  Doortje onlangs geplaatst…Weekend weg, Wat, waar, hoe en foto’s!My Profile

 • Suzanne
  5 november 2015

  Wat een goed idee om overgebleven stukken van je bruidstaart in te vriezen! Dat ga ik onthouden voor als wij gaan trouwen volgend jaar.
  Suzanne onlangs geplaatst…Meet The Boyfriend TagMy Profile

 • Dionne
  5 november 2015

  Wat een fijne week! Stiekem vind ik huiselijkheid en kneuterigheid ook heel fijn! hihi!
  Dionne onlangs geplaatst…Afgestudeerd | De zoektocht naar een baanMy Profile

 • Martine
  5 november 2015

  Hoppa en ik weet wat we vanavond gaan eten.. Broodje rookworst met zuurkool it is!!
  Martine onlangs geplaatst…WijvengezeikMy Profile

 • Lisanne
  5 november 2015

  Onze wasmachine at ook altijd de sokken van mijn dochter, tot ik ergens een tip las om ze in een bh-waszakje te doen. Ik leg er 1 klaar, alle mini sokken gaan erin en je bent ze nooit meer kwijt! Ben super benieuwd naar je kobo ervaringen. Ik ben nog niet overtuigd, houd nogal van boeken ‘ruiken’ ?

 • Leonie
  5 november 2015

  Wat een heerlijke diary! Leuke week geweest en weer veel lekker eten!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn ervaringen met anticonceptieMy Profile

 • Salina
  5 november 2015

  Wat een leuke photo diary!
  En ach die pepernoten, zolang ze heerlijk smaken maakt de vorm niets uit! Dit doet me echt aan m’n peuterspeelzaaltijd denken, daar maakten we ze een keer zelf en zagen ze er ook zo uit, zo lekker vers!
  Salina onlangs geplaatst…What’s on my phone?My Profile

 • Kelly Caresse
  5 november 2015

  Het wordt geen video maar een artikel hihi! En eierkoek pepernoten zijn helemaal de nieuwe pepernoten :p

 • Kelly Caresse
  5 november 2015

  Hihi het was eigenlijk mijn smoesje haha ik raak ze gewoon overal kwijt :p

 • Kelly Caresse
  5 november 2015

  Dankjewel 🙂

 • Kelly Caresse
  5 november 2015

  Ahh zo leuk ja!

 • sandra
  5 november 2015

  heerlijk zo’n kneuterige, huiselijke week! Ik hou er van, tussen de drukke dingen door is dat heerlijk. Dus mag best eens! Leuke foto’s en wat ziet Lana er altijd leuk uit. De rompertjes van de Hema zijn ook erg leuk! En die pepernoten? Die zullen vast ondanks de grote, goed gesmaakt hebben!

 • Lieke
  5 november 2015

  Heerlijk weekje weer Kelly, haha een wasmachine die je sokken opeet. Hier ook last van, maar ik verzamel ze in een mandje en op een gegeven moment heb ik weer paren! 😉
  Lieke onlangs geplaatst…Hij komt, hij komt.. Sinterklaas in stijl ontvangen! | DIY, Feest & InspiratieMy Profile

 • Linda
  5 november 2015

  Lekker al dat eten! Krijg er spontaan honger van!!
  Linda onlangs geplaatst…Wat een pech, mijn naam is weg!My Profile

 • rachel
  5 november 2015

  heerlijk zo’n weekje 😀 en dat vind ik het leukste aan de winter…kaarsjes weer vollop aan en snert 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 1 november 2015My Profile

 • Myrthe
  5 november 2015

  Haha, mijn pepernoten lijken ook nooit op pepernoten.. Wel lekker af en toe toch, zo’n huisweekje? Ik vind het ook altijd fijn om lekker te rommelen in huis!
  Myrthe onlangs geplaatst…Throwback Thursday: BasisschoolMy Profile

 • Vanessa
  5 november 2015

  Heerlijk, zo’n rustig weekje! Al dat eten ziet er lekker uit. Ik heb ‘De kraamhulp’ ook liggen, maar moet het boek nog lezen. En zo leuk dat je in de krant stond!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn eerste Lush bestellingMy Profile

 • Fenna
  5 november 2015

  Heerlijk zo huiselijk haha. Met erwtensoep maak je mij echt niet blij 😛 . Wij hebben de top van de bruidstaart ingevroren en eten die op onze trouwdag op. Zou een traditie zijn schijnbaar haha. Nog een half jaar op wachten…. hmmm
  Fenna onlangs geplaatst…Stash: BronzersMy Profile

 • Sheela
  5 november 2015

  Ik ben dol op huiselijkheid 😉 There’s no place like home!
  Wat bij mij hielp tot iets betere pepernoten maken is kleinere bolletjes gebruiken en meer ruimte er tussen, dan gaan ze niet zo snel aan elkaar plakken.
  Maar ja uiteindelijk gaat het gewoon om de smaak toch, niet hoe ze eruit zien 😉
  Sheela onlangs geplaatst…Als zwanger worden niet vanzelf gaatMy Profile

 • Kim
  5 november 2015

  Haha ik moest wel even lachen om je pepernoten! Hoe lelijker hoe lekkerder is het meestal toch !
  Kim onlangs geplaatst…opgemaakt oktober 2015My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  5 november 2015

  Wat een leuke week heb je gehad. EN die bananen pannenkoekjes maak ik ook altijd. Zo lekker!
  In dit seizoen is er niks lekkerder dan thuis kneuterig zijn.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Waarom mijn kinderen weinig speelgoed op hun kamer hebben.My Profile

 • Cassandra
  5 november 2015

  Hema rompers zijn echt de beste!!! En die groene smoothie is zooooooooooo lekker!!
  Cassandra onlangs geplaatst…Post Pregnancy Tag | Life after LaborMy Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  5 november 2015

  Heerlijk die huiselijkheid toch! Leuke diary! En de ‘pepernoten’ zag ik al voorbij komen op Snapchat haha!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Eerste ervaring met Veet OntharingscrèmeMy Profile

 • Saskia
  5 november 2015

  Hihi ik moet stiekem wel lachen om je pepernoten, zoiets zal mij ook kunnen overkomen! Maar ach, zolang ze lekker waren ;). Ik hoop dat je door het testen van de E-reader van Kobo weer wat meer gaat lezen, het is (voor mij althans) zo’n fijne vorm van ontspanning.
  Saskia onlangs geplaatst…5 Series om samen met je vriend te kijkenMy Profile

 • Eline
  5 november 2015

  Die gele rompertjes zijn echt heel erg leuk Kel!
  Eline onlangs geplaatst…Hellen viel 75 kilo af – afvalverhalenMy Profile

 • Elsemieke | elsemiekeschrijft
  5 november 2015

  Heerlijk toch om af en toe zo’n week te hebben dat je lekker veel thuis zit. Super tof dat je die e-reader hebt toegestuurd gekregen. Zelf ben ik deze week voor het eerst sinds maanden weer aan een boek begonnen, had namelijk ook concentratie problemen! Komt denk ik door alle blogs, sociale media en You-Tube waar ik me steeds meer mee bezig houdt 😉

 • Romy
  5 november 2015

  Neeee, die kaasschaaf heb ik ook, en ik vind hem zoooo vervelend, haha.

  Verder is het toch een leuk en gezellig weekje geweest?

 • Anna
  5 november 2015

  Toch maar eens reageren dan :). Vond het leuk je te ontmoeten in de trein vanmiddag! En wat toevallig ook. Hopelijk hebben jullie nog een goede reis gehad verder. Wat tof dat je in de krant stond! En yummie, lekker om nog af en toe een stukje van de bruidstaart te eten :).
  Anna onlangs geplaatst…Blog love Tuesday | #10My Profile

 • beautifulday4makeup
  6 november 2015

  Wat leuk dat je de krant gehaald hebt zeg!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Krantnagels? Essence Paper PrintMy Profile

 • Tamara
  6 november 2015

  Wat een leuke week weer!
  Tamara onlangs geplaatst…Eetdagboek #1My Profile

 • Anneleen
  7 november 2015

  Wat slim dat jullie de bruidstaart hebben ingevroren! Op deze manier zijn jullie nog steeds een beetje aan het feesten 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…25 levensvragen TagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.