Outfit with the bump: De rode jurk

zwan

Het is al weer even geleden dat ik een outfit of the day met jullie deelde. Mijn outfits veranderen natuurlijk mee met mijn groeiende buik. Ik heb laatst een heleboel zwangerschapskleding gekocht en dat voelt echt als een opluchting. Ik wil er toch leuk bij lopen maar mijn eigen kleding (broeken, rokken) passen gewoon niet meer. Ik draag in deze outfit of the day een jurkje dat geen zwangerschapsjurk is, maar wel lekker mee rekt. Ik draag er wel een zwangerschapslegging onder. Deze foto’s zijn genomen op mijn gender reveal party waar ik 16 weken zwanger was. Kijk je mee?

De outfit is vrij simpel, de bordeaux rode jurk is van Primark, de zwangerschapslegging is van Prenatal, de ketting komt van Iwantthatmusthave en de zwarte laarsjes zijn van Van haren.

Wat droeg of draag jij graag tijdens je zwangerschap? Ik vind het op kledinggebied echt een lastigere periode. Zeker nu ik met name in de herfst/winter zwanger ben vind ik het lastiger om leuke outfits te scoren. Ik ben benieuwd naar wat jullie van de outfit vinden en naar jullie reacties.

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

44 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.