KC Photodiary: Ikea, spontane ideetjes en lekkers

KcPghotoiVandaag deel ik weer de wekelijkse photodiary met jullie waarin ik jullie meeneem in afgelopen week. Na de gender reveal party hadden Yannick een wat rustiger weekend op de planning staan, we besloten naar Ikea en een babywinkel te gaan om al een beetje inspiratie op te doen. Toch leuk om een beetje te bedenken hoe we het straks met de kamertjes gaan doen, Lana krijgt dan natuurlijk een grote meisjeskamer. Ook was ik van de week in de weer voor wat campagnes, ging ik lunchen met een vriendin, pakte ik het haken weer op (ja echt!) en had Yannick een spontaan idee. Kijk je mee?

Patrick is echt een gezinslid van ons gezin geworden, ik kan soms zo om hem lachen want hij heeft dagelijks wel zijn dolle vijf minuten, maar hij is soms zo knuffelig en aanhankelijk, echt heerlijk.

Vrijdag was het frietdag, what else 😉

Zaterdag was het Ikea tijd. En dat was Yannicks idee, en eigenlijk is dat altijd mijn idee en stemt hij soms maar toe omdat we dan ook bijvoorbeeld de Mediamarkt bezoeken, maar Yannick had denk ik ook de kriebels om wat inspiratie voor in huis op te doen nu hij weet dat er nog zo’n meisje komt haha.

We waren lekker vroeg dus we begonnen met het ontbijt daar, altijd lekker en gezellig.

Als het aan mij lag, dan was al ons meubilair wit, ik vind dat zo’n fijne en frisse kleur. Niet helemaal huisdier en kindproof haha dus maar goed dat Yannick ook graag wat donkere kleuren ziet.

Eenmaal thuis maakte ik een hele goede pantosti als lunch!

Moe van de drukke ochtend kroop ik met Patrick op de bank, en dat vindt Patrick altijd een goed idee, een beetje dutten.

We kochten een nieuwe lamp (want Patrick had onze ‘papieren’ lamp kapot gemaakt). Deze staat een stuk netter.

Metamorfose van onze eetkamerstoelen, we kochten nieuwe lichte hoezen omdat deze wat frisser staan, ze moeten nog uit de kreuk gaan maar ik vind ze tof.

Koolhydraatarm snacken: Komkommer met aromat en oude brokkelkaas, te lekker!

Patrick <3

Zondagochtend werden we rustig wakker met broodjes enzo, en genoot ik van dit lieve uitzicht.

Ik nam zondag 3 video’s op en ik ging naar twee locaties om foto’s te maken voor een leuke samenwerking. De Efteling was locatie 1 en Kimberly was de fotografe. Thanks!

Lana en Kimberly samen, te schattig!

Goede vrienden van ons hebben een kindje gekregen en vol trots gingen we zondagavond op kraamvisite. Wat een prachtig mannetje hebben ze gekregen!

Maandag was ik tijdens Lana’s slaapje bezig met het editten van video’s, iets wat ik onwijs leuk vind om te doen.

Daarna nam ik Lana mee naar de stad om daar te lunchen met een vriendinnetje, en jep die kroket was goddelijk!

Voor mijn pas bevallen vriendin ging ik even naar de H&M omdat ze wat borstvoedingtops nodig had, ik wist helemaal niet dat H&M zulke degelijke modelletjes verkopen. Dat onthoud ik even voor baby 2 😉

In de avond kookte ik zuurkool met spekjes en rookworst, ik ben dol op stamppot zoals jullie weten dus ik was heel blij haha.

En ineens zei Yannick, ‘Schat, ik heb zin om iets te bakken!’ en ik dacht even dat ik het niet goed verstond haha. Hij had’ heel Holland bakt’ gezien en wilde appelkruimeltaart maken. Meneer ging om 19.30 nog naar Jumbo voor de ingrediënten haha! Wie is de zwangere van ons 😉 uiteindelijk hebben we de taart samen gebakken en dat was heel gezellig.

Deze spontane ideetjes moeten maar niet te vaak voorkomen haha, onweerstaanbaar lekker.

Mijn ontbijtje dinsdag. Ik vergat foto’s te maken. Lana ging in de ochtend naar mijn tante toe die gastouder is dus ik heb de hele ochtend gewerkt. Daarna zijn we gezellig op visite geweest bij een vriendin en haar kindjes waar Lana mee kon spelen.

Leuke pakketjes tijd! Van Vita Coco kreeg ik een literpak kokoswater met hele leuke glaasjes erbij. En via de uitgeverij waar lieve Dagmar werkt kreeg ik het boek ‘Onverminderd’ van Rebecca Yarros toegestuurd waar een quote van mij instaat, hoe tof!. Het boek spreekt me erg aan, het is een heftig verhaal over Ember die helaas haar vader verloren heeft die tijdens zijn militaire missie in Afhanistan gesneuveld is. Kort daarna gaat haar vriend Riley vreemd, en vindt ze steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Ze stort zich gelijk in deze nieuwe relatie, maar of dat verstandig is? Onverminderd wordt omschreven als een ontroerend, romantisch en intens boek. Ik heb een stuk eruit al mogen lezen en ben heel nieuwsgierig naar de rest, het is echt zo’n boek waar je helemaal in meegesleurd wordt. Ik omschrijf dit boek nu al als een aanrader als je van dit type boeken houdt.

Diner: Broccoli, pangasius filet met een mosterd-dille sausje en ik kookte aardappeltjes die ik vervolgens bakte en dat is zo lekker he! Ik kruidde ze met Italiaanse kruiden, makkelijk en lekker dus.

Ik heb nog nooit boodschappen besteld via internet en dat voelt best even decadent. Voor een samenwerking met Albert heijn mag ik hun nieuwe Allerhande foodboxen testen, iets waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Ik ben dol op koken en op het ontdekken van nieuwe recepten en daar is die box natuurlijk ideaal voor. Deze boxen worden via Albert bezorgservice geleverd en toen de vrachtwagen voor ons huis kwam staan was Lana gelijk nieuwsgierig. Binnenkort lees je mijn ervaringen en review met deze Allerhande boxen.

En het was zo’n druilerige dag dat ik besloot het haken weer op te pakken. Dit is maar een oefenlapje, ik hoop uiteindelijk mezelf zover te krijgen om een heel babydekentje te gaan haken. Ik kan ergens heel enthousiast aan beginnen en hier vervolgens mee stoppen dus ik wil het nu echt gaan doorzetten. Hopelijk lukt dat 🙂

Dit was de Kc Photodiary van deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om met me mee te kijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

42 reacties

 • Lisanne
  17 september 2015

  Je bent nog lekker druk in de weer hoor. Altijd leuk de ikea om inspiratie op te doen het is alleen echt zo een winkel dat je wel altijd met iets thuiskomt al is het maar een geurkaars haha. Ben benieuwd naar de boxen van de ah! Liefs Lisanne fijne dag
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY DennenappelsMy Profile

 • Rosanne
  17 september 2015

  Wat een leuke foto’s! Patrick is echt een schatje en ik herken dan ook helemaal de vele foto’s maken als kitten van toen mijn katten nog kitten waren. Ze zijn zo snel groot haha :’)
  Rosanne onlangs geplaatst…Mijn weg proberen te vinden in het bloggenMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  17 september 2015

  Wat een fijne week! Gelukkig weet je ook goed je rust te pakken, ik weet ook nog wel dat ik dat regelmatig even deed in de middag. Je bent toch een stuk sneller moe zo met de zwangerschap en een kindje die er al is. De kroket ziet er heerlijk uit, ik krijg trek, haha. En wat staat zo’n nieuwe hoes lekker fris, altijd leuk om je interieur een beetje te veranderen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…WIN! | Sacha schoenen naar keuzeMy Profile

 • Marieke
  17 september 2015

  Leuk dat je het haken weer op gaat pakken. Ik ben een paar weken geleden ook weer begonnen met een poging tot haken en ben nu bezig met meerdere projecten. Het is ook heerlijk om nu in de avond op de bank te doen.

 • Kelly
  17 september 2015

  Hele leuke foto’s! En fijn dat jullie zo’n gezellige week hebben gehad 🙂 Ik krijg spontaan zin om te bakken als ik die appelkruimel taart zie, misschiem vanmiddag eens doen!
  Kelly onlangs geplaatst…Wooninspiratie: meubels van palletsMy Profile

 • Bien
  17 september 2015

  Leuke week zo te zien! En dat haken, heel herkenbaar. Ik begin er ook zo nu en dan weer aan, helemaal enthousiast en dan zit ik iedere avond te haken op de bank, maar dan zijn er opeens toch weer leukere dingen te doen en ligt het weer tijden op me te wachten haha. Maar blijft leuk!
  Bien onlangs geplaatst…Kleine praatjesmaker: Help Eva is een krokodil!My Profile

 • Dita
  17 september 2015

  Leuke foto’s Kelly! Die boodschappen service is ideaal. Vooral als je een feestje oid hebt waardoor je dan niet hoeft te sjouwen met zwaar spul
  Dita onlangs geplaatst…Collage – FashionMy Profile

 • Charlotte
  17 september 2015

  Leuke foto’s weer, en wat grappig dat Yannick ineens een taart wilde bakken 🙂 Dat zie je volgens mij niet vaak 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Stoppen met de pil, wanneer?My Profile

 • Celine
  17 september 2015

  Wat een leuke gezellige week! Patrick is echt een schatje!! Liefs, celine
  Celine onlangs geplaatst…NEWS: Kate Middleton kiest voor een nieuw kapselMy Profile

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  17 september 2015

  Wat een hele foto’s van al dat voedsel, ik krijg er spontaan trek van op de vroege morgen. Zuurkool met spekjes had ik dinsdag voor het avondeten gemaakt,smullen♡
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…5 ongemakken met een dikke buikMy Profile

 • Marion
  17 september 2015

  Ik begin langzamerhand ook wel heel veel hartjes te voelen voor Patrick. Wat een lieverd! En zo schattig hoe hij lekker bij je ligt. Die foto van Lana en Kimberley is heel erg leuk! Wij hebben heel erg lang bij de Appie besteld. Oké, dat waren medische omstandigheden, maar dan nog…. Was best wel lekker hoor om alles voor je deur afgeleverd te krijgen. Ben benieuwd naar de Allerhande boxen.
  Marion onlangs geplaatst…10 random acts of kindnessMy Profile

 • Femke
  17 september 2015

  Wat een fijne foto’s en dagen. Lekker, zo’n spontane appeltaart :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn happy list #1My Profile

 • Dorien
  17 september 2015

  Wat een heerlijke week weer! Wat fijn die foto’s met Patrick, zo herkenbaar. Heerlijk zo’n beestje in huis! Gaat Lana over naar een groot bed? Wij zijn nog zo in twijfel!
  Dorien onlangs geplaatst…AT SEVEN: HET PLANTEN WATER GEEF PROBLEEMMy Profile

 • Nesrin
  17 september 2015

  Gezellige diary. Patrick is een grote man geworden. De hoezen voor de eetstoelen zijn mooi. Ik zou ook alles het liefst in lichte kleuren willen hebben maar met twee kinderen en een kat is het niet praktisch, over een paar jaar dan maar 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Mr & Mrs M. On the run | Dwars door HasseltMy Profile

 • Renske
  17 september 2015

  Geweldig die spontaniteit van Yannick! Mijn vriend stelt trouwens zelden voor om naar IKEA te gaan. En áls we gaan, is het een hazenbezoekje en belanden we uiteindelijk ook bij de Mediamarkt, haha!
  Renske onlangs geplaatst…Toppers on Thursday #4My Profile

 • Ingrid
  17 september 2015

  Ohhh ik heb nu ineens zo’n trek in patat met een kaassoufflé nu ik die foto voorbij zag komen!! Klinkt als een leuke, gezellige week. Dat van ergens vol enthousiasme aan beginnen en dan weer “afhaken” ken ik heel goed van mezelf ook. Probeer mezelf wat vaker streng toe te spreken dat ik eerst wat oude projecten af moet maken voordat ik met iets nieuws mag beginnen. Patrick is ook al echt giga groot geworden als je hem zo ziet zitten in de vensterbank. Heerlijk zo’n lekkere grote kroelkater!

 • malou
  17 september 2015

  Haken wilde ik ook weer gaan proberen, maar ik kan het echt niet..
  malou onlangs geplaatst…ESPRIT WISHLISTMy Profile

 • Stippellein
  17 september 2015

  Leuk weekje Kelly! Wij zijn ook bezig met het kamertje voor Jasmijn (zij is bijna 2 jaar als haar zusje geboren wordt). Maar ik vind meubels kiezen nog best lastig. We zijn ook bij Ikea geweest maar ik heb nog niet echt iets gezien waar ik wild enthousiast van word haha. Behang + gordijnen zijn inmiddels gelukkig wel gekozen.
  Stippellein onlangs geplaatst…Unboxing: ouders van nu zwangerbox My Profile

 • Lisa
  17 september 2015

  Leuke blog!! Die shirts van H&M zijn overigens echt zo fijn niet. Het idee is leuk, maar ze worden heel snel erg lelijk. De naden krullen naar buiten enzo. Ik vond het echt zonde van mijn geld, heb ze denk ik 3 keer aangehad. Nu draag ik altijd een topje + tshirt + vestje. Shirt omhoog, topje naar beneden en dan maar voeden. Vestje bedekt de zijkant, niemand die iets ziet.

 • Chris
  17 september 2015

  Dat ziet er uit als een heel gezellig weekje. Ikea is altijd een leuk idee. Wij gaan er regelmatig op zaterdagochtend naar toe en beginnen dan altijd met een ontbijtje.
  Ik ben heel benieuwd naar je artikel over de AH-foodboxen.
  Chris onlangs geplaatst…WalnotenkransMy Profile

 • Mendy
  17 september 2015

  Oeh…is die nieuwe lamp van IKEA? Zo ja, dan moet ik gauw even langs

 • saskia
  17 september 2015

  Wat een leuke week om te bekijken. En grappig dat Yannick zo de kriebels heeft haha. Mijn man had dat ook 🙂
  saskia onlangs geplaatst…Hoi Herfst!My Profile

 • Leonie
  17 september 2015

  Wat een lekkere week weer! En ik krijg honger van je foodfoto’s haha.
  Nog ideeën opgedaan bij de IKEA voor de dames?
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: hoe ik me voorbereid op een zwangerschapMy Profile

 • Tamara
  17 september 2015

  Succes met haken haha! Ik heb tijdens mijn laatste zeangerschap heeeeeeel veel gehaakt, maar nooit wat afgemaakt .. Oeps!
  Tamara onlangs geplaatst…Als je je leven opnieuw zou mogen doen.My Profile

 • Lifesabout
  17 september 2015

  Ontbijtje bij de Ikea, dat moeten we ook eens proberen! Mooie lamp heb je gekocht! En brokkelkaas is mijn favoriet maar mag het niet meer hebben (Old Amsterdam is ook zo lekker). Ben benieuwd naar je ervaringen met de Allerhande box!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ik ben de student, zij is mijn lerares.My Profile

 • Nicole
  17 september 2015

  Ja dat boek kreeg ik ook ,ben ook enorm benieuwd! En hmmmm lekker die kokosdrank 🙂
  Hou ik ook wel van. Vind Patrick echt een schattig beestje 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Budgettip: een ei met klei (Action)My Profile

 • Marije | Mumstheword
  17 september 2015

  Hahahahha dat niet doorzetten ken ik enorm! Ik ben nu 31 weken zwanger en zou ook zo snel een dekentje haken. Na de hele wolwinkel in huis te hebben gehaald ben ik nu dus alweer ‘afgehaakt’. haha! Gelukkig is mijn moeder een iets betere doorzetter, en deze heeft nu al twee prachtige dekentjes in opdracht van mij gehaakt. Goed geregeld dacht ik zo 😉
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…Genderreveal filmpje! Onze reactie op het geslachtMy Profile

 • Charlotte
  17 september 2015

  Gek op kruimeltaart, lekker! En handig dat je man bakt 😉

 • Simone
  17 september 2015

  Oeh, van die frietjes begon ik te watertanden. Heerlijk!
  Simone onlangs geplaatst…Respect voor zwangere vrouwenMy Profile

 • Elisabeth
  17 september 2015

  Heerlijk lezen en kijken weer zo’n lange photodiary! Ik moet trouwens steeds ontzettend lachen om de blikken van je man op de foto’s (en in de VLOGs), haha…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Gastblog: Nanouk heeft haar huis verkocht en trekt met man en baby in een caravanMy Profile

 • Dionne
  17 september 2015

  Wat een boel leuke foto’s! Ik heb wel zin in frietjes met snack of zuurkool! Alleen dat hebben ze hier in Spanje niet echt. haha!
  Dionne onlangs geplaatst…Liefde voor Blond AmsterdamMy Profile

 • beautifulday4makeup
  17 september 2015

  Ik vind jullie nieuwe lamp erg mooi
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Aladdin – Friend Like MeMy Profile

 • Andrea
  17 september 2015

  Jeeeeeeeeeeeee wat wordt Patrick al groot! Hij is veel groter dan zijn zusje Kaatje. Wat zijn ze inderdaad lief, speels maar ook aanhankelijk. Schitterende lamp. En ik ben benieuwd naar de foodbox. Al eet je ook zonder erg lekker :-).

 • Anneleen
  17 september 2015

  Oh gezellig, zo samen met z’n tweetjes bakken! En ik vind jullie nieuwe lamp van IKEA erg mooi!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Danielleeee
  17 september 2015

  Wat een leuke foto’s ! Hele mooie lamp heb je gekocht !
  Danielleeee onlangs geplaatst…Look ‘Just Green’My Profile

 • Annemijn
  17 september 2015

  Wat een leuke dingen heb je deze week gedaan! Leuk dat je het haken weer opgepakt hebt, ideaal met dit weer!
  Annemijn onlangs geplaatst…10x Wat je niet wilt horen als singleMy Profile

 • Laura
  17 september 2015

  Wat een leuke week!! Alleen.. ik weet het niet 100% zeker, maar volgens mij is het beter om je eidooier helemaal doorbakken of doorgekookt te eten als je zwanger bent.

 • Gabriëlle
  17 september 2015

  Wat een onwijs leuke diary! Zelf heb ik van de week het haken ook weer opgepakt. Zo heerlijk om te doen!

 • annelot
  17 september 2015

  oohhh als ik die oude brokkelkaas zie denk ik jaaaa heerlijk! gelukkig over 2 week kan ik er ook weer aan als ik weer terug op Nederlandse bodem ben.. alleen of dat nou zo goed is voor mij als zwangere haha
  annelot onlangs geplaatst…Take away in my daysMy Profile

 • Marie-Louise
  17 september 2015

  Leuke plog weer! Van welk merk is die lichtbruine jas?? Heel herkenbaar van bakken. Mijn vriend wilde na kijken van heel Holland bakt ineens koekjes maken. Altijd leuk! Alvast fijn weekend!

 • irene
  18 september 2015

  Leuke foto’s!!

  Mij lijkt jou bewerkingsprogramma zo fijn van Apple!

  Liefs Irene
  irene onlangs geplaatst…Hoe zie ik mezelf over 10 jaar?My Profile

 • Eline
  19 september 2015

  Ik ben ook aan het haken, rampenmens dat ik er ben ben ik al 2345234 keer opnieuw begonnen, waarom zet ik dat toch nooit door 😀
  Eline onlangs geplaatst…WIN || Een pakket vol Lifefood productenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.