Outfit: Toen ik me nog van geen aanzoek bewust was

Donderdagochtend was ik nog van geen aanzoek bewust toen ik deze outfit foto’s liet maken. Ik zou die dag gezellig naar de stad gaan om een drankje met Mascha te doen nadat we elkaar zo’n 5 jaar niet gesproken hebben. Mijn vader maakte deze outfit foto’s en hij wist al wel wat me te doen stond die dag. Heel knap hoe hij dit voor zich wist te houden. Ik droeg dit jurkje van Primark op een legging van de Zara. Benieuwd naar de foto’s die we die ochtend gemaakt hebben van de outfit? Klik dan op lees meer.

Terwijl ik dit artikel maak leef ik nog steeds in een roes vol ongeloof. Grappig om deze foto’s te zien waarop ik totaal geen idee had hoe deze dag in werkelijkheid eruit zou gaan zien.

Het jurkje dat ik draag is van de Primark en ik draag een legging van Zara. De laarsjes die ik draag zijn van Van Haren. De statement ketting kocht ik onlangs tijdens mijn Primark bezoekje en ik vind deze heel erg mooi matchen met mijn Michael Kors horloge en nu ook mijn verlovingsring (niet op foto hihi).

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Outfit: Toen ik me nog van geen aanzoek bewust was”

  1. Superleuk jurkje, zo vrolijk! Past heel mooi bij je rode lippen 🙂 Ik vind het echt geweldig voor je dat je gaat trouwen, wat ontzettend fijn! Ik kan niet wachten om je in een trouwjurk te zien 😉
    Stien onlangs geplaatst…Nieuwe trend: culottesMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.