Vandaag deel ik een outfit die ik droeg tijdens ons dagje Amsterdam. Wat een prachtige grachten en grachtenpanden heeft Amsterdam. Ik vind de schattige huisjes zo leuk om te zien. Die kleine trappetjes, raampjes, bruggetjes, zo leuk! Een perfecte locatie voor een outfit of the day shoot. Ik draag o.a een romantische kanten topje dus ik vond de titel van deze outfit post helemaal geschikt. Dit is een typische laagje-over-laagje outfit en dat vind ik erg prettig zitten.

Ik draag een fijne basic jeans van H&M met een basic longsleeve in mijn favoriete mint/blauwe kleurtje van Vero Moda. De kanten top is het tweede laagje en deze kocht ik bij Primark. Daarop het derde laagje ; een spijkeren gilet, deze draag ik de laatste tijd steeds vaker, is van Primark. De schoenen zijn van Van Haren.

Dit is gewoon een typische ‘Kelly’ outfit, basic gecombineerd met een bijzonder item maar niet te gek. Daar voel ik me het fijnste bij.

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “Outfit: Romantisch Amsterdam”

  1. Lekker veel outfitposts de laatste tijd. Leuk hoor! Ik vind je outfit ook helemaal leuk! Alleen ik vind het nét iets leuker als het knoopje van je giletje los is, ziet er iets ‘losser’ uit. Ik ben helemaal weg van je schoenen. Die maken elke outfit nét even wat meer.
    Susanne onlangs geplaatst…Recept: ChocoladerozijnenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.