Mamablogger tag

 

Mamablogger

Op de blog van Joyce werd ik getagd voor de ‘bloggerslife’ tag. Ik wilde deze tag graag ombouwen tot de mama-bloggers life tag omdat ik dit wat meer vond passen bij mijn blog, en zo een nieuwere versie kan doen. In deze tag beantwoord ik vragen over het bloggen maar ook over het bloggen als mama. Als mama-zijnde blog ik toch anders als voor ik mama werd merk ik en tijd maken voor bloggen wordt anders verdeeld als voorheen. Ten slotte deel ik met jullie de mama bloggers die ik zelf heel graag volg.  Ben je benieuwd hoe het mama-bloggers leven eruit ziet? Lees dan verder.

Hoe lang blog je al en hoelang blog je al over het moederschap?

Ik blog sinds 15 januari 2013 dus iets meer als een jaar. Toen ik mijn zwangerschap in mei bekend ging maken ging ik bloggen over de zwangerschap en mijn ervaringen en vorderingen hierin. In oktober is onze dochter Lana geboren en sindsdien blog ik over het moederschap met ‘mommy monday’ op maandag als echte mama-blog dag.

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Het leukste aan bloggen is dat ik nu een eigen plekje op het internet heb waar ik zelf van mag bepalen wat ik erop zet en waar ik helemaal mijn ei in kwijt kan. Mijn blog is een soort online dagboek voor mij en ik zie in chronologische volgorde mijn teksten verbeteren. Wat ik ook zo leuk vind aan het bloggen is het contact met andere bloggers. Wat ik ook het leukste vind zijn jullie, omdat jullie iedere keer de moeite nemen om mijn blogs te lezen en zulke lieve reacties achterlaten en mails sturen.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?

Het minst leuke aan bloggen vind ik toch wel de soms negatieve reacties. Ik houd van feedback en ik kan veel leren van jullie tips, maar een negatieve sfeer of vervelende opmerkingen tegen mij als persoon maken het bloggen soms niet leuk. Gelukkig ontvang ik dit niet veel maar het doet me zeker wat.

Mamablogger

Op welke momenten van de dag neem jij de tijd voor het bloggen en combineer je dit met het moederschap?

Ik blog wanneer Lana haar slaapjes doet of wanneer Lana bij papa zit. Ook heb ik een wippertje voor haar bij mijn werkplek staan en met wat speelgoed vermaakt ze zich dan goed. In de ochtend slaapt Lana het meest dus heb ik het meeste tijd om te bloggen en soms ook in de avond.

Hoe oud was je toen je voor het eerst mama werd? 

Ik was 23 jaar toen ik mama werd van Lana.

Wat deel je graag over het moederschap, en welke aspecten houd je liever buiten de ‘schermen’?

Ik deel graag mijn ervaringen met de ontwikkeling van Lana, ook deel ik graag de leuke activiteiten die we ondernemen of kleding en spulletjes die ik voor haar heb gekocht. Vooral de geniet-momenten en verhalen met haar, en voor mij als mama deel ik graag op de  blog. Met foto’s ben ik heel voorzichtig dus onduidelijkere foto’s mogen online maar geen duidelijke fullface shots. Wat ik liever niet deel zijn naast duidelijke foto’s, ook haar achternaam of verhalen over haar waarvan ik weet dat ze later als ze groot is liever niet wil hebben dat het op internet stond.

Hoe ziet je gezin er momenteel uit en hoeveel kinderen hoop je uiteindelijk te mogen krijgen?

Ik woon samen met mijn vriend Yannick van 27 jaar, en ons dochtertje van nu 16 weken oud. Hoeveel kinderen we zouden willen dat hangt er ook vanaf hoe mijn gezondheid en de volgende zwangerschap(pen) zullen gaan. Het liefst zouden we wel graag 2 of 3 kinderen willen maar gezondheid gaat voor. Ons lijkt een groter gezin wel erg leuk.

Mamablogger

Wat is voor jou de ultieme activiteit om te ontspannen die je doet zonder je kind/kinderen?

Even lekker gaan sporten, of boodschappen doen wat dan lekker vlot gaat vind ik wel heerlijk. Verder is bloggen voor mij een activiteit om te ontspannen en dit doe ik in principe ook zonder Lana hihi. Daarnaast ben ik graag creatief bezig met bijvoorbeeld scrapbooken of mijn filofax versieren met stickers, washi tape etc.  en daarmee ontspan ik ook.

Wie wil je taggen om deze mama bloggers tag ook te laten doen?

Alle mamabloggers of mama’s die bloggen die deze willen delen maar in het speciaal de dames die ik hierboven heb benoemd omdat ik hen zelf ook volg en deze tag ook wel bij hun beantwoord wil zien. Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden dames!

Wat vonden jullie van deze nieuwe vervorming van de bloggers-tag? En wat vonden jullie van mijn antwoorden? Ik hoop dat er meer mamabloggers enthousiast worden over deze tag en ‘m ook overnemen. Laat het me dan zeker weten want ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • martina
  5 februari 2014

  mooi die foto met je zwangere buik 🙂
  martina onlangs geplaatst…5 Februari 2014 – Favoriete muziek van het momentMy Profile

 • Marieke
  5 februari 2014

  Leuk, Kelly! 🙂 Ik vind het echt tof dat je al zo jong moeder bent 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…DE BUCKET LIST VAN | Lisette Jonkman (schrijfster Glazuur & Verkikkerd)My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  5 februari 2014

  Wat leuk!!! Deze ga ik over een paar weken van je overnemen als ons kindje is geboren en ik een dag geen inspiratie heb voor een blog!!! Leuk idee om er een mama tag van te maken!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Hello world!My Profile

 • Marloes
  5 februari 2014

  Leuk om te lezen. En wat een mooie foto die laatste!
  Marloes onlangs geplaatst…Shoplog: The Body Shop, Yves Rocher, Etos en H&MMy Profile

 • Marianne
  5 februari 2014

  Leuke mama-bloggers life tag. Aan die negatieve reacties doe je niet veel. Ik vind het zielig als mensen echt iets negatiefs over jou als persoon zeggen (of je blog). Reageer dan gewoon niet! Gelukkig krijg je het niet veel. Ik heb sinds kort een mama-to-be blog en vind het erg leuk om te bloggen en blogs te lezen, waaronder die van jou 🙂
  Marianne onlangs geplaatst…Milieuvriendelijk schoonmakenMy Profile

 • Geertje
  5 februari 2014

  Wat leuk dat je de tag het “verbouwd” tot mama bloggers tag. Leuke antwoorden. En eigenlijk wel leuk om te zien, hoe je blog in 1 jaar zo is veranderd. Van blogger naar zwangerschaps blogger naar mama blogger.
  Geertje onlangs geplaatst…Win: Een Foto Op Canvas Bij Pixum…My Profile

 • Bibian
  5 februari 2014

  Wat een leuke tag, en zo leuk dat je ons volgt! Superlief, liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Jong & Moeder – thuismama of kinderopvang?My Profile

 • Jess
  5 februari 2014

  Leuke tag om te lezen. Ik ga hem even onthouden. Misschien neem ik hem wel over binnenkort. Herkenbaar dat je nog even afwacht met de eens voor een tweede. Eerst je gezondheid op orde krijgen. Ik wilde altijd drie kinderen maar ik heb de derde al geschrapt. En heel misschien laten we het gewoon bij een kindje.

 • Liza
  5 februari 2014

  Wat vind jij ervan dat veel andere mama bloggers wel hun kids echt full face op foto in internet gooien? Incl. poepluier zag ik laatst langskomen. Hoe verzin je het.

 • xhannahs
  5 februari 2014

  Heel leuk dat je er zo je eigen draai aan hebt gegeven! 🙂
  xhannahs onlangs geplaatst…Happy challenge | Visualiseer je dromenMy Profile

 • Carina
  5 februari 2014

  Leuk om te lezen 🙂 ik wist niet dat je nog maar zo relatief kort blogde.
  Carina onlangs geplaatst…The Happy Challenge (Part 4): Third ChallengeMy Profile

 • Pauline
  5 februari 2014

  Leuk om te lezen hoe jij het doet! Ik ben net een maand bezig op mijn mama blog dus ik zou het wel leuk vinden om de tag ook in te vullen maar dan over een tijdje pas als ik het wat langer doe 😉

 • Manon
  5 februari 2014

  Hahaha Bibian whatsappte mij vanmorgen al vroeg met het bericht dat jij ons genoemd had op jouw blog, suuuperleuk zeg 😀 Ik volg jou ook al een tijdje en je staat in mijn vaste lijstje van blogs haha. Heel leuk om te lezen, ik kan niet wachten om ook mama te worden!
  Manon onlangs geplaatst…Jong & Moeder – thuismama of kinderopvang?My Profile

 • Chantal
  5 februari 2014

  Tja, die tag laat ik gaan, ben helaas geen moeder, maar wel leuk jouw verhalen te lezen
  Chantal onlangs geplaatst…Fantasy PlanetMy Profile

 • Susanne
  5 februari 2014

  Leuk om te lezen! Ik vind het knap dat je consequent bent in de foto’s van Lana. Het lijkt me namelijk heel moeilijk om niet dat super lieve glimlachje te delen! Maar je hebt gelijk dat je daar voorzichtig mee moet zijn, je kunt het altijd nog veranderen. Andersom gaat het wat moeilijker!
  Susanne onlangs geplaatst…TIP: AppelstroopMy Profile

 • Dagmar
  5 februari 2014

  Aah wat heb je er een super leuke draai aan gegeven! Onwijs leuk om te lezen lief Xx
  Dagmar onlangs geplaatst…TAG / Bloggerslife of ByDagmarValerieMy Profile

 • blogsvanmiranda
  5 februari 2014

  Leuke tag en wat lief dat je me genoemd hebt! Ik ga hem onthouden en ook inplannen.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Mijn favoriete gadget! Sony e-reader PRS-T2My Profile

 • HealthyMommy
  5 februari 2014

  Leuke tag! Deze ga ik zeker overnemen.. Geeft je weer even een wat beter beeld wie, in dit geval, Kelly nu is en wat belangrijk is voor jou als persoon. Altijd weer interessant en leerzaam om een persoonlijk artikel te lezen.
  HealthyMommy onlangs geplaatst…Voeding tijdens zwangerschapMy Profile

 • annouska
  5 februari 2014

  Leuk tag om te lezen. Het lijkt me wel eens lastig om je blog te combineren met een druk leven. Nou weet ik dat je momenteel nog thuis zit door omstandigheden maar als je straks werkt lijkt het me best lastig.
  annouska onlangs geplaatst…Down to 68: Bye Bye 74: Results #1My Profile

 • Maai
  5 februari 2014

  Hey Kelly, wat een leuke tag. Misschien neem ik hem wel een keertje van je over. Ik ken inderdaad alle blogs die je noemde. Vind het zelf altijd heel leuk om nieuwe blogs en mamablogs te leren kennen. Leuk om te lezen over ervaringen. Ik zelf zet wel foto’s van de kinderen full face op het net. Deed ik in het begin ook niet. Probeer er wel op te letten dat ze niet half bloot oid erop staan. Zelfs niet in onderbroek. Dat is halfbloot i know
  Maai onlangs geplaatst…Hoe het kwam dat ik twee keer uit eten ging deze weekMy Profile

 • Maai
  5 februari 2014

  Waarom hij toch altijd maar de helft van mijn reacties plaatst??? Maar in ieder geval is het wel iets waar ik de laatste tijd over nadenk. Ik zou het namelijk niet leuk vinden als ik mijn kinderen straks ergens anders tegen kom. In ieder geval, leuk stukje. En leuke foto’s. En stiekem zou wat mij betreft http://www.desschrijft.nl daar ook tussen horen, ken je haar? Vast. Liefs
  Maai onlangs geplaatst…Hoe het kwam dat ik twee keer uit eten ging deze weekMy Profile

 • HealthyMommy
  5 februari 2014

  Jaaaa, morgenvroeg komt hij online! Thanks voor dit leuke idee!
  HealthyMommy onlangs geplaatst…Joolz Studio GrisMy Profile

 • Linda
  5 februari 2014

  Wat goed dat je hem hebt aangepast, en leuk om wat meer over jouw als mama blogger te lezen. Goed hoor dat je je kindje niet fullface in beeld wilt hebben en geen achternaam noemt, probeer er zelf ook bewust mee om te gaan.
  Linda onlangs geplaatst…Sensorisch spel voor baby’sMy Profile

 • Robin
  5 februari 2014

  Wat leuk dat je hier de mama-tag van hebt gemaakt, typisch jou! 😉
  Heel leuk om te lezen ook.
  Robin onlangs geplaatst…Catrice – Luxury LacquersMy Profile

 • Judith
  5 februari 2014

  Met veel plezier lees ik vrijwel iedere dag je blogs. Heerlijk om te zien hoe nuchter je met alles om (lijkt) te gaan!

 • Nicky
  6 februari 2014

  Leuke draai heb je aan de tag gegeven. Leuk ingevuld en leuk om te lezen.
  Nicky onlangs geplaatst…Column – Een heikel puntjeMy Profile

 • Nicole
  7 februari 2014

  Erg leuk om te lezen deze tag.. ook leuk aangepast 🙂
  Zelf ben ik nog mama in wording dus zal hem bewaren voor een later tijdstip 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Slapeloze nachtenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.