Kringloopwinkel vondsten shoplog

Zoals jullie ook al wel in de instagram shots van deze week hebben kunnen zien, ben ik gaan winkelen bij de kringloopwinkel. Afgelopen woensdag ben ik samen met mijn schoonmoeder naar Almkerk gegaan waar een prachtige kringloopwinkel gevestigd zit. Mijn schoonmoeder is ook dol op vintage spulletjes en aangezien zij deze winkel nog niet kende wilde ik haar hier graag kennis mee laten maken. Ik ben zelf ook dol op tierelantijntjes, oude blikjes, servies en schattige spulletjes van vroeger. Het winkelen in een kringloopwinkel voelt voor mij dan ook als het wandelen door een snoepwinkel. Er zijn veel bijzondere ‘schatten’ verborgen voor hele leuke prijsjes. Door goed te zoeken en te kijken vind je dat waar je naar op zoek bent. Kijken jullie mee met de shoplog van deze dag?

Allereerst kocht ik deze prachtige rieten picknickmand. Een mand die ik wil gebruiken voor op de babykamer om leuke kleden of speelgoed in te doen. Op instagram kreeg ik de tip om de mand te gebruiken om traktaties voor kinderen in te doen. Ook lijkt het me leuk om eens een echte picknick te gaan doen in het bos, en dan natuurlijk gebruik te maken van deze mand. Ik kocht deze mand voor 4,50 euro.

Ook kocht ik er dit geweldige vestje. Het is een gebreiden vestje met capri mouwen, en je knoopt het vestje bovenaan met het rode koord vast. Ik ben dol op wollen materialen en ik denk dat dit vestje heel mooi staat op een basic top en een jeans. Echt een eyecatcher. Ook de armband kocht ik bij de kringloop.

Ook kocht ik de glazen voorraad pot die je linksonder op de foto ziet, en de twee blikken. Ik vind dit hele schattige blikjes.

De voorraad pot gebruik ik naast mijn andere voorraadpotten om muesli en dergelijke in te bewaren. Ik vind dit er heel leuk uit zien in de room dividing kast.

De blikjes gebruik ik op mijn werkplek om pennen, markeerstiften, notitieblaadjes maar ook plakband, scharen en dergelijke in te bewaren.

Ik vind dat ik erg goed geslaagd ben in de kringloopwinkel. Het voelt iedere keer weer als een feestje om daar te gaan winkelen. Het leuke is dat je zo unieke spulletjes kunt shoppen, die niet iedereen al heeft, en zo kun je je huiskamer een andere look geven met kleine accessoires. In totaal was ik maar 14,50 euro kwijt voor alle spulletjes samen. Ik zou het zeker aanraden om een kringloop winkel of vintage markt (rommelmarkt) op te zoeken. Door goed te zoeken vind je allerlei leuke spulletjes, voor gebruik maak je de spulletjes goed schoon in de was of met een sopje en je kunt ze gebruiken. Hebben jullie ervaring met kringloop winkelen? Wat zijn jullie favoriete kringloopadressen? Laat het me weten in de comments

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • TypischTam
  14 september 2013

  Leuke aankopen vooral de picknickmand! Ik ben ook dol op kringloopwinkels zoals: het goed en foenix.

 • martinaa89
  14 september 2013

  Lijkt me leuk om rond te neuzen!

 • iscreambeauty
  14 september 2013

  Goed geslaagd!!

 • Anne Solveig
  14 september 2013

  Super leuk!! Ik wil ook graag naar de kringloop!

 • Dagmar
  14 september 2013

  Wat een geweldig vestje en mooie aankopen heb je gedaan bij de kringloop! Super om te zien en leuke foto’s. Fijn artikel!

 • Jewelyz
  14 september 2013

  Ah die picknickmand is erg leuk!

 • Jesdiny
  14 september 2013

  Leuk zeg van die ouderwetse blikjes. Wil je nog presentjes geven na je bevalling aan mensen die op bezoek komen? Die kan je ook leuk in de mand doen en dan kan iedereen er eentje uit pakken!

 • Dionne (@Diolifestyle)
  14 september 2013

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! 😀

 • Ashleey
  14 september 2013

  Super leuk! 😀

 • Robin
  14 september 2013

  Ik kom nooit in de kringloop, toch maar eens doen. Leuke spulletjes heb je gekocht!

 • Nem
  14 september 2013

  Leuke spulletjes heb je gekocht!

 • Ilse
  14 september 2013

  Superleuke spulletjes!

 • Suzanne
  14 september 2013

  Wat een leuke aankoopjes!

 • Jiska
  15 september 2013

  Dat vestje is écht heel schattig!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.