Yoghurt met sinaasappelsap

Yoghurt met sinaasappelsap

Yoghurt met sinaasappelsap, gezond en lekker! Ik deel met jullie een simpel, makkelijk recept op een heel gezond drankje te maken. Een drankje vol vitamines en eiwitten die je een goed verzadigd gevoel geven. Je hebt gelijk een mooie portie fruit binnen maar ook een portie zuivel. Het is een drankje dat vooral bij sauna centra en sportscholen verkrijgbaar is, en ik ben er dol op!

Yoghurt met sinaasappelsap

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 4 sinaasappels
  • een sinaasappel pers, ik gebruikte ik een handpers.
  • Yoghurt (magere of volle, griekse, turkse, franse, wat je wilt).

Pers de sinaasappelen uit. Ik deed gelijk handgymnastiek door het met een handpers te doen haha. Een elektrische is natuurlijk veel fijner. Doe in een sapglas 2 a 3 eetlepels yoghurt. Vervolgens schenk je hier de verse sinaasappelsap bij.

En klaar is je Yoghurt met sinaasappelsap!  Lekker als gezond tussendoortje of bij je ontbijt of lunch. Of als een gezond toetje in de avond.

Yoghurt met sinaasappelsap

Kennen jullie dit drankje al of is het nieuw voor je? Lijkt het je lekker? laat het me weten in de comments.

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Yoghurt met sinaasappelsap”

  1. Oh ziet er lekker uit! Wij persen elke week wel sinaasappels, zo lekker, maar nu ga ik er eens een beetje yoghurt bij doen 🙂

  2. Dit heb ik eigenlijk nooit eerder zo geprobeerd, een keertje proberen 😀

  3. Mmm lekker! Heb jij gewone sinaasappels gebruikt of perssinaasappels?

  4. Ik vind het heerlijk Yoghurt met Sinaasappelsap. Ik maakte het vroeger heel vaak. Tegenwoordig eigenlijk wat minder, maar het blijft heerlijk! En het is ook zo gemakkelijk te maken. Daar houd ik van 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.