Een outfit of the day – dat is lang geleden dat ik die online heb gezet! Nu ik weer geshopt heb voor leuke kleding, waar ik me weer prettig in voel, en die lekker passend zitten, vond ik het wel tijd om eens een outfit te delen. Ik ben blij met deze blouse van New Yorker, hij valt heerlijk los, en heeft een fijne stof. De broek die ik draag is een zwangerschapsbroek van H&M Mama. Laarsjes zijn enkellaarsjes van de Invito. Ik draag mijn Michael Kors horloge, en een rose gouden armbandje.

En in dit losvallende blousje is mijn mini babybump toch een beetje zichtbaar.

Mouwloos is nog een beetje te koud dus droeg ik er deze basic zwarte blazer van de H&M op.

Een beetje onwennig om een foto zoals deze te delen maar ook wilde ik jullie mijn make-up look laten zien. Ik droeg een paarse en roze metallic oogschaduw van mijn sleek 1 palette. Als oogschaduw highlighter droeg ik phloof! van mac. Op mijn wangen had ik Peachykeen blush en de porcelain pink highlighter van mac. Verder droeg ik een lippenbalsem van clinique, en gewoon foundation en concealer (beiden Mac NC 20). Mascara is de XXL mascara van Essence, en de vloeibare eyeliner is van Hema.

Dit was mijn look en outfit of the day. Hopelijk vonden jullie het leuk dat ik deze rubriek weer eens liet terugkomen op mijn blog. Ik ben daarom ook heel benieuwd naar jullie reacties. Laat het me weten via de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Outfit + make-up look of the day – Red”

  1. Mooie meid ben je toch, mooie grote ogen en een lief gezicht! De make-up-look is mooi! Outfit of the day zou ik zeker leuk vinden om vaker te zien, ook om je buikje te zien groeien, leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.