Outfit + make-up of the day : Mintgreen

Vandaag deel ik deze outfit waarop ik mijn favoriete kleurtje draag. Ik ben dol op mintgroene kleurtjes, zeeblauw, turquoise en dat soort pastel tinten. Deze top en statement ketting bestelde ik onder andere van het shoptegoed dat ik ontving van Loavies. Ik betrap mezelf erop dat ik deze outfit combinatie regelmatig wil dragen. Het enige nadeel voor mij is dat deze top niet zo geschikt is in combinatie met borstvoeding door de hoge kraag. Iets waar veel vrouwen niet over na hoeven te denken maar voor mij wel een nadeel is aangezien ik zo’n 4x op een dag mijn dochtertje voed. De top rekt niet mee dus ik moet me er dan echt voor omkleden. Mede borstvoedingsmama’s zullen dit dilemma herkennen. Toch laat dit voor mij de pret niet drukken want ik draag deze top met veel liefde! Benieuwd naar de outfitfoto’s? Klik dan op lees meer.

De top is gemaakt van een doorschijnende stof en daarom heb ik hier een spaghetti top (WE) onderaan die qua kleur helemaal matcht bij de top. Ik draag om de look af te maken een statement ketting van Loavies in dezelfde kleurtinten. Verder is de outfit heel basic met een jeans van H&M en lederen sandaaltjes van Primark.

Ik had wat meer mijn best gedaan voor mijn make-up. Ik draag een ooglook met een combinatie van de volgende oogschaduws: Phloof van mac als highlighter op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken, een aqua kleurtje uit het Essence All about paradise oogschaduw palette op mijn bewegende ooglid en in mijn arcadeboog lucky penny oogschaduw uit een Clinique palette.  Ik draag verder nog een zwarte vloeibare eyeliner en een mascara van Essence. De gezichtsmake-up: De blush is fleur power van Mac en de highlighter is een MSF van Mac in Porcelain pink. Verder draag ik een photofinish foundation van Catrice en de bijbehorend concealer daarbij, en de poeder is een naturel MSF van Mac. Op mijn lippen draag ik een pure shine Lipbalm van Catrice in 070 Don’t red it.

Wat vinden jullie ervan dat ik af en toe ook mijn make-up look met jullie deel?  Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de outfit en de make-up look.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • Ilse
  18 juni 2014

  Mooi! Die kleurtjes staan je goed. Lekker fris. Je make-up vind ik er ook erg goed bij passen.
  Ilse onlangs geplaatst…La musica!My Profile

 • Linda
  18 juni 2014

  Mooi gecombineerd ook met je make-up, leuk als je dat er zo nu en dan ook bij deelt! 🙂 Ik vind je top erg leuk, helemaal jij!
  Linda onlangs geplaatst…Psalm 138:3.My Profile

 • Vanessa
  18 juni 2014

  Je make-up is mooi gecombineerd met je outfit, leuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Parfum uit modestedenMy Profile

 • Jess
  18 juni 2014

  Leuk!!! Ik houd ook erg van dit soort groen/blauwe kleurtjes. Misschien een basistopje eronder doen en dan het shirt omhoog trekken voor een voeding? En de top naar beneden dan. Hoef je je niet helemaal om te kleden maar weet niet of hij daar ook nog te strak voor is.
  Jess onlangs geplaatst…Let’s triple those mirror shotsMy Profile

 • Manon
  18 juni 2014

  Mooi zo je make-up 🙂 En ik vind dit zo’n heerlijke, comfy combinatie. Gewoon een jeans met een leuk shirtje!
  Manon onlangs geplaatst…SHOPLOG: AntwerpenMy Profile

 • Miranda
  18 juni 2014

  Leuke outfit:) heerlijk. Een shirt met jeans, mijn favo combi en dit kleurtje vind ik je zo leuk staan altijd!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Rock candy makenMy Profile

 • Anamaria
  18 juni 2014

  Leuke outfit! Mintgroen staat je super!

 • Stien
  18 juni 2014

  Prachtige outfit! Leuke look met je make-up! 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Food- appeltaart met bladerdeegMy Profile

 • Frederika
  18 juni 2014

  Leuke outfit @kellycaresse en id. met borstvoeding is het even letten op wat je aantrekt, maar dat hebben wij voedende moeders er graag voor over! Mintgroen vind ik super mooi, staat je goed!

 • Cindy
  18 juni 2014

  Ik hou ook enorm van dat kleurtje! Het staat je prachtig!
  Cindy onlangs geplaatst…Wishlist: WebstashMy Profile

 • Marloes
  18 juni 2014

  Wat een leuke outfit, en mooi make-up look draag je!
  Marloes onlangs geplaatst…Powerfood I Rens KroesMy Profile

 • Sylvana
  18 juni 2014

  Wat een mooie outfit en make-up look! De kleur staat je echt prachtig.
  Sylvana onlangs geplaatst…Berichtje tussendoorMy Profile

 • Dita
  18 juni 2014

  Deze outfit en look staat je prachtig meid!

 • Rosalie
  18 juni 2014

  Wat een leuke slippers heb je aan!
  Rosalie onlangs geplaatst…Music Of The WeekMy Profile

 • Bibian
  18 juni 2014

  Staat je goed Kel! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…SHOPLOG: AntwerpenMy Profile

 • Nadia
  18 juni 2014

  Ik vind je outfit erg leuk, lekker fris en lente-achtig! Leuke sandaaltjes ook. Mintgroen staat je echt goed!

 • Agneta
  18 juni 2014

  Aah wat een heerlijke kleurtje! Staat je prachtig meid!
  Agneta onlangs geplaatst…Update TravelSuitcase.nlMy Profile

 • Dionne
  18 juni 2014

  Wat een leuke outfit!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit | I’m too busy, read my blogMy Profile

 • Saskia
  18 juni 2014

  Leuke outfit en perfecte combi met de ooglook. Erg mooi en leuk om te zien.
  Saskia onlangs geplaatst…En dan opeens ben je moeder..My Profile

 • Olga (teamconfetti)
  19 juni 2014

  Ik had die top al zien staan in de webshop van Loavies en vind ‘m erg mooi. Hij staat je prachtig! Ook leuk met die ketting 🙂

 • milou
  19 juni 2014

  Leuk hoor! stata je ook mooi die kleur!
  milou onlangs geplaatst…THURSDAY LOVE FOR THE BLOG: KELLYCARESSE.NLMy Profile

 • Laura
  19 juni 2014

  Jaaaa, ook de schoenen erbij deze keer! 🙂

 • Nicole
  20 juni 2014

  Ik vind de ketting het leukste van de outfit… De kleur van je top is wel echt top, hihi!
  Nicole onlangs geplaatst…The thankful project #2My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.