Outfit + make-up of the day : Mintgreen

Vandaag deel ik deze outfit waarop ik mijn favoriete kleurtje draag. Ik ben dol op mintgroene kleurtjes, zeeblauw, turquoise en dat soort pastel tinten. Deze top en statement ketting bestelde ik onder andere van het shoptegoed dat ik ontving van Loavies. Ik betrap mezelf erop dat ik deze outfit combinatie regelmatig wil dragen. Het enige nadeel voor mij is dat deze top niet zo geschikt is in combinatie met borstvoeding door de hoge kraag. Iets waar veel vrouwen niet over na hoeven te denken maar voor mij wel een nadeel is aangezien ik zo’n 4x op een dag mijn dochtertje voed. De top rekt niet mee dus ik moet me er dan echt voor omkleden. Mede borstvoedingsmama’s zullen dit dilemma herkennen. Toch laat dit voor mij de pret niet drukken want ik draag deze top met veel liefde! Benieuwd naar de outfitfoto’s? Klik dan op lees meer.

De top is gemaakt van een doorschijnende stof en daarom heb ik hier een spaghetti top (WE) onderaan die qua kleur helemaal matcht bij de top. Ik draag om de look af te maken een statement ketting van Loavies in dezelfde kleurtinten. Verder is de outfit heel basic met een jeans van H&M en lederen sandaaltjes van Primark.

Ik had wat meer mijn best gedaan voor mijn make-up. Ik draag een ooglook met een combinatie van de volgende oogschaduws: Phloof van mac als highlighter op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken, een aqua kleurtje uit het Essence All about paradise oogschaduw palette op mijn bewegende ooglid en in mijn arcadeboog lucky penny oogschaduw uit een Clinique palette.  Ik draag verder nog een zwarte vloeibare eyeliner en een mascara van Essence. De gezichtsmake-up: De blush is fleur power van Mac en de highlighter is een MSF van Mac in Porcelain pink. Verder draag ik een photofinish foundation van Catrice en de bijbehorend concealer daarbij, en de poeder is een naturel MSF van Mac. Op mijn lippen draag ik een pure shine Lipbalm van Catrice in 070 Don’t red it.

Wat vinden jullie ervan dat ik af en toe ook mijn make-up look met jullie deel?  Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de outfit en de make-up look.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Outfit + make-up of the day : Mintgreen”

  1. Mooi gecombineerd ook met je make-up, leuk als je dat er zo nu en dan ook bij deelt! 🙂 Ik vind je top erg leuk, helemaal jij!
    Linda onlangs geplaatst…Psalm 138:3.My Profile

  2. Leuk!!! Ik houd ook erg van dit soort groen/blauwe kleurtjes. Misschien een basistopje eronder doen en dan het shirt omhoog trekken voor een voeding? En de top naar beneden dan. Hoef je je niet helemaal om te kleden maar weet niet of hij daar ook nog te strak voor is.
    Jess onlangs geplaatst…Let’s triple those mirror shotsMy Profile

  3. Leuke outfit @kellycaresse en id. met borstvoeding is het even letten op wat je aantrekt, maar dat hebben wij voedende moeders er graag voor over! Mintgroen vind ik super mooi, staat je goed!

  4. Ik vind je outfit erg leuk, lekker fris en lente-achtig! Leuke sandaaltjes ook. Mintgroen staat je echt goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.