Diary donderdag : Hup Holland hup, vaderdag en meer

Vandaag heb ik weer een nieuwe diary donderdag online om jullie een kijkje te geven in mijn week. Naast dat deze diary vandaag online kom deel ik vanmiddag om 12.00 een vlog waarin ik jullie een kijkje geef afgelopen zondag toen het Vaderdag was. Lana en ik hadden papa goed in het zonnetje gezet.
Afgelopen week was een redelijk rustige week. Zo had ik donderdag een lunchafspraak met een oud klasgenootje.  Vrijdag keken we voetbal bij vrienden en zondag was het vaderdag. Maandag stond een bezoekje aan het consultatie bureau op de agenda en dinsdag gingen we op visite bij mijn tante. Gisteren (woensdag) keken we de Wk wedstrijd Nederland-Australie samen met vrienden bij ons thuis. Ik heb deze week ook een paar keer getraind bij de fysiotherapeut om aan mijn basis conditie te werken. Verder heb ik voldoende rust gepakt en wat gewerkt aan mijn blog. Benieuwd naar de foto’s van afgelopen week? Klik dan op lees meer.

Vorige week donderdag had ik een lunch afspraak met een oud klasgenootje van de basisschool, in 1,5 uur tijd hebben we ruim 10 jaar doorgesproken haha. Dat was echt heel erg gezellig!

Mmm ik bestelde deze heerlijke luxe vissalade!

Na meer als 15 tips ontvangen te hebben dat ik de zonnebrand van de Action absoluut niet moet gebruiken heb ik deze weggegooid en kocht ik deze budgetproof zonnebrand van de Kruidvat, veiligheid gaat voor alles natuurlijk!

Een zonnige selfie voor ik een video ging opnemen.

We gingen lekker eten bij een hele lieve vriendin van mij. Ze is van Surinaamse afkomst en kan echt als de beste koken! We aten heerlijke roti en daar hebben we van genoten.

Daarna gingen we bij hun voetbal kijken. We aten hier heerlijke Spaanse (ja Spaanse!) tapas bij, en dat bracht geluk want Nederland won met 5-1 tegen Spanje.

Een heerlijk ontbijtje van mij en Lana. Allebei aan de havermout met abrikoos en passievrucht. Voor mij zaten er nog wat moerbeien bij, heerlijk. Een echt zomers ontbijtje.

Vriendlief had zaterdag heerlijke Enchilada’s gekookt en mijn schoonmoeder bracht zelfgemaakte Broccolisoep mee. We hebben heerlijk in de tuin gegeten.

Het heerlijke vaderdag ontbijt van afgelopen zondag, de rest zien jullie in de vlog die vanmiddag online komt!

In de ochtend kan ik echt niet zonder koffie haha

Met een vriendinnetje die ook een kindje heeft ging ik koffie drinken in het dorp.  Daarna gingen we even wat winkeltjes in. Voor Lana kocht ik het lichtblauwe jasje bij Jola en het playsuit pakje bij Hema. Ik vind dit zulke leuke kleertjes voor Lana!

Gisterenavond kwam een van mijn beste vriendinnetjes langs om voetbal te kijken samen met haar vriend. Omdat het rondom etenstijd viel maakte ik een grote pan groentesoep met balletjes om later te genieten van en de wk borrelhapjes haha heerlijk!

Vriendin Kim in haar Donders Juichpak en ik ‘Kelly Donders’ in mijn oranje shirt (ik vind mezelf al Donders genoeg haha!) Het was een hele gezellige avond en ik vond het natuurlijk super dat Nederland weer gewonnen heeft!

Dit was de diary donderdag voor deze week. Ik hoop dat jullie de foto’s leuk vonden. Vanmiddag komt de vlog online van afgelopen zondag waarin ik Yannick ging verrassen voor vaderdag. Yannick was dit keer veel in beeld wat de video natuurlijk veel leuker en aantrekkelijker maakt (hihi). Het lijkt me leuk om jullie vanmiddag hier terug te zien. Laat je reactie achter in de comments van dit artikel. Hebben jullie ook naar de WK wedstrijd gekeken gisteren?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Diary donderdag : Hup Holland hup, vaderdag en meer”

 1. Leuke foto’s! Wij aten de eerste wedstrijd ook tapas en we dronken Spaanse rode wijn. :p Niet eens expres hoor, hier stonden we later pas bij stil haha. Maar het werkte inderdaad!
  Milou onlangs geplaatst…New in: EuforiaMy Profile

 2. Leuke foto’s. Wat schattig die kleertjes voor lana die je gekocht hebt:)
  Grappig dat je tapas at bij de wedstrijd tegen Spanje, haha, wij eten maandag Chili tegen Chili:)

  Ben benieuwd naar de vlog vanmiddag!
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #3My Profile

 3. Leuke foto’s weer 🙂 Die kleertjes voor Lana zijn zo schattig. Ik zag dat playsuit al in het Hema-krantje staan, maar ik heb al een paar van dat soort pakjes voor Lise dus mag dit keer echt niet haha.
  Monique onlangs geplaatst…De verschrikkelijke huisvrouwMy Profile

 4. Ik hoorde ook al van alles over die zonnebrand, nou gelukkig weten we het! Wat een heerlijk vaderdagomtbijtje, heel leuk!
  Liefs, Tessa

 5. Ziet eruit als een gezellig week!
  Dat de zonnebrand van de Action slecht is, is onzin trouwens. Er ging op fb een foto van ene verbrand kindje rond die was ingesmeerd met zonnebrand vd action. Wat er alleen niet bij werd gezegd is dat ze et kindje s ochtends 1x had ingesmeerd en de ret vd dag niet meer en zonder shirt in de volle zon had laten spelen. Tja dan verbrand je, welk merk je ook gebruikt ;).
  Roos onlangs geplaatst…Tag: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

 6. Het jasje van Lana is echt super leuk! Jammer dat ze hem niet voor mama hebben, zou wel leuk zijn matchy matchy haha!
  Odile onlangs geplaatst…Diary #1My Profile

 7. Super leuke dagje uit je leven. Inderdaad niet de zonnebrand van de action gebruiken hoor. En leuk zijn de juipsuits van de hema he. Alleen niet handig als je een luier moet verschonen want hij moet dan helemaal uit. Zitten helaas geen knoopjes onderaan.
  Tamara onlangs geplaatst…Maaltijdsalade met zalm & aardappelMy Profile

 8. Die salade.. Heerlijk!
  Ennuh dat van de action, schijnt dus onzin geweest te zijn he.. Het is helemaal getest en die zonnebrand was gewoon prima.
  Mooie selfie trouwens en die tapas zien er lekker uit! Ga je tegen Chili dan ook Chili con carne eten? Hihi…
  Dat playsuit pakje, erg leuk.. wil ik ook gaan halen alleen is vanaf maat 68 las ik ergens en weet niet of ze daar in gaat groeien nog in de zomer! Nu is het sowieso te koud…
  En tot slot.. leuke foto met je vriendin Kim!
  Nicole onlangs geplaatst…De kindercardioloogMy Profile

 9. Groentesoep met balletjes, jeetje daar heb ik nu opeens reuze trek in maar het is al bijna 23:00 uur, haha.
  Die vissalade ziet er ook smakelijk uit.
  De vlog was erg leuk, leuk dat je vriend veel in beeld was, hij genoot erg van zijn eten zo te zien!
  En ik vind het begrijpelijk dat Lana niet in beeld komt, snap dat het vervelend is als dat elke dag wel een keer herhaald wordt. Veiligheid boven alles, en Lana zal er uiteindelijk blij mee zijn, als ze ouder is kan ze er altijd nog voor kiezen om op je blog in beeld te komen (als je nog blogt!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.