Outfit & look of New years eve

Stiekem vind ik het best jammer dat December, de feestdagen maand, voorbij is. Deze maand was het excuus om de mooiste kleding te shoppen, de leukste jurkjes te dragen en ons helemaal feestelijk op te doffen. Ik kan daar zo van genieten! Ik ben dol op mooie sparkelende stoffen, kant, glans en alle materialen die veel in deze feestelijke kleding te vinden is. We doen allemaal extra ons best met een speciale make-up of een specialere look, dat vind ik erg leuk. Januari is daarna een beetje een domper vind ik. Daarom deel ik vandaag nog even mijn outfit en look van oudejaarsavond. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden en wat jullie zelf droegen. Missen jullie december ook al?

De outfit: Ik draag een zwarte kanten top van H&M met daaronder een gouden rok van Ydence (via Wear for love). Ik koos voor een zwarte maillot en mijn zwarte enkellaarsjes van Van Haren. Ik koos er bewust voor om niet voor een doorschijnende panty te gaan om de look iets meer casual te maken.

Ik draag een coinketting van Tommy Hilgiger, zilveren oorbellen en mijn horloge van Michael Kors. De make-up look is een subtiele smokey eye met oogschaduws uit het natural colors palette van W7 in de the nude, de blush is Fleur power van Mac en de lipstick is een Moisturising lipstick van Hema in nummer 20.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze feestelijke outfit vinden. Balen jullie stiekem ook dat december voorbij is? Wat droeg jij op oudejaarsavond? Ik ben benieuwd naar jullie reacties, laat ze achter in de comments. Vanmiddag om 12.00 komt de laatste vlog van vloggend het jaar uit online.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

45 gedachten over “Outfit & look of New years eve”

 1. Je ziet er mooi uit! De rok is inderdaad feestelijk! Wij hadden dit jaar niet zo veel bijzonders aan. We hebben de feestdagen lekker rustig aan gedaan met makkelijke kleding. Ik moet zeggen.. dat was ook wel eens lekker, haha
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Op zoek naar orde en rust #2My Profile

 2. Oh wat erg. Ik ben precies het tegenovergestelde. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kloffie kan rondlopen! Ik hou helemaal niet van nette kleding. Het staat prachtig! Heel mooi en feestelijk. Vooral dat rokje maakt het af.
  Marion onlangs geplaatst…Toch goede voornemens!My Profile

 3. Oh, wat mooi! Ik vind de rok erg mooi, en hij staat erg mooi in combinatie met de top!

 4. Wauw mooie outfit! Die laarsjes heb ik dankzij jou ook besteld, hihi, en behoorden dus ook tot mijn NYE outfit. Verder had ik speciaal een jurkje besteld voor oud en nieuw, maar die is nog niet binnen. Dus heb er niet zoveel aan gehad 😉
  Xstudent onlangs geplaatst…New steps in 2015My Profile

 5. Nina Simplynspecial

  Mooi! De rok is echt de eyecatcher van je look! Ik vind het ook wel jammer dat de feestdagen nu voorbij zijn… Maar daarom blijven ze ook zo speciaal 😉
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Quote of the week #2My Profile

 6. Ik vind je outfit erg mooi! Zelf droeg ik mijn pyjama, haha. We hadden toch geen visite dus ik zat er niet zo mee. Eigenlijk ben ik wel klaar voor januari: weer een schone, frisse lei… ja, daar houd ik van :D.
  Kimberley onlangs geplaatst…Plog Parijs | Dag 1My Profile

 7. Hele leuke outfit! Mijn outfit komt vanmiddag ook online 🙂 ik vind het ook wel jammer dat de feestdagen alweer voorbij zijn 🙁 eigenlijk zouden we doorheen het jaar wat meer glitters moeten dragen! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2015My Profile

 8. Wat zie je er ontzettend mooi uit Kel! Echt een hele mooie combi! Ikzelf had een gevoerde kanten zwarte rok aan met daarin een rode satijnen top gestopt 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…TAG: 25 foodvragenMy Profile

 9. Jaa erg jammer dat december met al het feestelijke en lekkere eten weer voorbij is! Maar dat vond ik wel gelijk een excuus om mn dressoir (bovenop) weer anders in te richten en dus te gaan shoppen! Haha 😉 Dan kan ik het weer gezellig maken op een andere manier.
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Happy 2015!!!My Profile

 10. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik met Oud en Nieuw juist even niets bijzonders aan had. Meer ‘comfy’ kleding eigenlijk. Met Kerst wel redelijk los gegaan met een zwart jurkje met lurex gouddraad, mooie rosé gouden ketting en mijn 9 cm zwarte lakstiletto’s. Met weemoed denk ik terug aan O&N in 2005. Een geweldig feest in de Stadsschouwburg van Amsterdam, genaamd “Eyes Wide Shut” (misschien nog wel te googlen). Ge-wel-dig wat was dat gaaf. Een vintage designerjurkje gescoord bij Episode (wit met goud), gouden pumps, zelfgemaakt masker. Zucht, wat was dat gaaf. Maar weet je, alles heeft zo zijn charme. Dus ook afgelopen O&N. Lekker chill na hele drukke dagen (en een mini-vakantie in Hallenberg).
  Rory onlangs geplaatst…De 5 best gelezen blogs tot nu toe!My Profile

 11. Wauw je hebt je echt heel mooi en feestelijk aangekleed! Ook je make-up look staat super mooi bij je kleding. Ik mis december gelukkig niet, ik keek heel erg lang uit naar het nieuwe jaar omdat dit jaar hopelijk wat minder onstuimig gaat verlopen dan 2014. Maar inderdaad, januari is wat dat betreft best een saaie maand, daarom hebben mijn vriend en ik ook besloten eind deze maand een paar daagjes naar Londen te gaan. Met dat in het vooruitzicht kom ik januari ook wel door!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…‘Er is niks’ – en andere vrouwenlogicaMy Profile

 12. Prachtig!!!
  Wij waren een Weekje weg dus lekkere comfi kleding aan. Volgend jaar weer op z’n feestelijk: -)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.