Outfit & look of New years eve

Stiekem vind ik het best jammer dat December, de feestdagen maand, voorbij is. Deze maand was het excuus om de mooiste kleding te shoppen, de leukste jurkjes te dragen en ons helemaal feestelijk op te doffen. Ik kan daar zo van genieten! Ik ben dol op mooie sparkelende stoffen, kant, glans en alle materialen die veel in deze feestelijke kleding te vinden is. We doen allemaal extra ons best met een speciale make-up of een specialere look, dat vind ik erg leuk. Januari is daarna een beetje een domper vind ik. Daarom deel ik vandaag nog even mijn outfit en look van oudejaarsavond. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden en wat jullie zelf droegen. Missen jullie december ook al?

De outfit: Ik draag een zwarte kanten top van H&M met daaronder een gouden rok van Ydence (via Wear for love). Ik koos voor een zwarte maillot en mijn zwarte enkellaarsjes van Van Haren. Ik koos er bewust voor om niet voor een doorschijnende panty te gaan om de look iets meer casual te maken.

Ik draag een coinketting van Tommy Hilgiger, zilveren oorbellen en mijn horloge van Michael Kors. De make-up look is een subtiele smokey eye met oogschaduws uit het natural colors palette van W7 in de the nude, de blush is Fleur power van Mac en de lipstick is een Moisturising lipstick van Hema in nummer 20.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze feestelijke outfit vinden. Balen jullie stiekem ook dat december voorbij is? Wat droeg jij op oudejaarsavond? Ik ben benieuwd naar jullie reacties, laat ze achter in de comments. Vanmiddag om 12.00 komt de laatste vlog van vloggend het jaar uit online.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Kaboutertuin
  2 januari 2015

  Je ziet er mooi uit! De rok is inderdaad feestelijk! Wij hadden dit jaar niet zo veel bijzonders aan. We hebben de feestdagen lekker rustig aan gedaan met makkelijke kleding. Ik moet zeggen.. dat was ook wel eens lekker, haha
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Op zoek naar orde en rust #2My Profile

 • Marion
  2 januari 2015

  Oh wat erg. Ik ben precies het tegenovergestelde. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kloffie kan rondlopen! Ik hou helemaal niet van nette kleding. Het staat prachtig! Heel mooi en feestelijk. Vooral dat rokje maakt het af.
  Marion onlangs geplaatst…Toch goede voornemens!My Profile

 • Nadia
  2 januari 2015

  Oh, wat mooi! Ik vind de rok erg mooi, en hij staat erg mooi in combinatie met de top!

 • Diana Carlton
  2 januari 2015

  Wat een toffe rok! En wat heb je toch een prachtig figuur! Ik ben blij dat december erop zit. Weer terug naar het normale leven zonder alle poespas en verplichtingen.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Onzeker over het ouderschapMy Profile

 • Dita
  2 januari 2015

  Mooie outfit en look! En ja stiekem is het wel jammer dat het voorbij is maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer lekker. Alles weer in het ‘normale’ ritme enzo.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Januari 2015 #1My Profile

 • Nathalie
  2 januari 2015

  Heel leuke outfit! De schoenen heb ik ook, enkel met een ander stofje, ik geloof aan de voorkant velours of hoe zeg je dat? Zit erg leuk onder zo’n rokje of jurkje hé!
  Nathalie onlangs geplaatst…Thursday’s Ten • Mijn goede voornemens voor 2015!My Profile

 • Dagmar
  2 januari 2015

  Wat een te gekke look en zo leuk je rok! Heel mooi gecombineerd met de ketting en je laarsjes zijn ook pretty! Staat je prachtig, je straalt helemaal!
  Dagmar onlangs geplaatst…FIT! – Sportieve voornemens in 2015 + nieuwe outfitMy Profile

 • Manon
  2 januari 2015

  Echt een prachtige outfit! Die rok is zo enorm leuk 🙂
  Manon onlangs geplaatst…BroccolistamppotMy Profile

 • Manon
  2 januari 2015

  Die rok is mooi, staat je goed! Ik vond de feestdagen leuk maar ik ben blij dat het nu weer voorbij is. Een baby van 5-6 weken vindt al die drukte maar niks haha.
  Manon onlangs geplaatst…Mijn kraamcadeautjes (ideeën en tips)My Profile

 • Manon
  2 januari 2015

  wat een mooie outfit, ik vind het zo leuk zo’n rokje als eyecatcher, jammer he dat december voorbij is, het is altijd zo gezellig. Vanaf nu is het nog een paar maanden koud en dat zonder gezellige lichtjes is helemaal niet zo leuk meer, op naar de lente!
  Manon onlangs geplaatst…Fashion Friday: de leukste H&M sale artikelenMy Profile

 • Anneleen
  2 januari 2015

  Staat je erg mooi en chique! Ik kijk al uit naar de vlog!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • beautifulday4makeup
  2 januari 2015

  Ik vind het altijd zo’n anticlimax als het januari is. Straks moet ik weer de kerstboom naar beneden halen.
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Goede voornemens en opgemaakt decemberMy Profile

 • Chantal
  2 januari 2015

  Leuke outfit! Ik vind vooral je schoenen leuk! Zelf droeg ik een witte jurk met sterretjes, dat vond ik wel toepasselijk voor met oud op nieuw 😉
  Chantal onlangs geplaatst…2015: een jaar vol nieuwe ideeënMy Profile

 • Xstudent
  2 januari 2015

  Wauw mooie outfit! Die laarsjes heb ik dankzij jou ook besteld, hihi, en behoorden dus ook tot mijn NYE outfit. Verder had ik speciaal een jurkje besteld voor oud en nieuw, maar die is nog niet binnen. Dus heb er niet zoveel aan gehad 😉
  Xstudent onlangs geplaatst…New steps in 2015My Profile

 • Beautydagboek
  2 januari 2015

  De laarsjes zijn erg leuk! Ik hou wel van die pistol boots :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Make-up Studio eye primerMy Profile

 • simone
  2 januari 2015

  Oeh wat een leuke outfit! Lekker feestelijk, en ook je look vind ik prachtig. Misschien is een tutorial daarvan leuk?
  simone onlangs geplaatst…Missie mooie warme winterjas: geslaagd!My Profile

 • Nina Simplynspecial
  2 januari 2015

  Mooi! De rok is echt de eyecatcher van je look! Ik vind het ook wel jammer dat de feestdagen nu voorbij zijn… Maar daarom blijven ze ook zo speciaal 😉
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Quote of the week #2My Profile

 • Annemijn
  2 januari 2015

  Wauw prachtig!

 • Saskia
  2 januari 2015

  De rok is super, erg mooie outfit!
  Saskia onlangs geplaatst…Oudejaarsdag Make-Up Look & kletsenMy Profile

 • Sylvia
  2 januari 2015

  Ik vind de feestdagen heerlijk, maar het normale ritme is toch ook wel fijn.
  Sylvia onlangs geplaatst…Terugblik december 2014My Profile

 • Jenn
  2 januari 2015

  Mooie outfit, staat je goed!
  Jenn onlangs geplaatst…Ik wens jullie in het nieuwe jaar…My Profile

 • Dionne
  2 januari 2015

  Wat een ontzettend gaaf rokje! Heel mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Challenge –> No Buy | Spullen maken je niet gelukkigMy Profile

 • Marloes
  2 januari 2015

  wauw wat zie je er prachtig uit Kelly! Beauty! De rok is heel mooi.
  Marloes onlangs geplaatst…OPI Fifty Shades of GreyMy Profile

 • Kimberley
  2 januari 2015

  Ik vind je outfit erg mooi! Zelf droeg ik mijn pyjama, haha. We hadden toch geen visite dus ik zat er niet zo mee. Eigenlijk ben ik wel klaar voor januari: weer een schone, frisse lei… ja, daar houd ik van :D.
  Kimberley onlangs geplaatst…Plog Parijs | Dag 1My Profile

 • vintageandbeauty
  2 januari 2015

  Wauw wat een prachtige rok! Het staat je erg goed ♡
  vintageandbeauty onlangs geplaatst…Persoonlijk: Hoe was mijn jaarwisseling en wat ga ik nu doen?My Profile

 • Lifesabout
  2 januari 2015

  Heel mooi en feestelijk! De lippenstiften van Hema vind ik altijd zo fijn. December mis ik een beetje, maar ik kijk nu vooral uit naar het voorjaar. Kan niet wachten! (zal toch moeten ;))
  Ik droeg een mooie spijkerbroek met een zwart/witte blazer en enkellaarsjes
  Lifesabout onlangs geplaatst…Lifestyle. Wat vind ik nou echt heel stom?My Profile

 • Marieke
  2 januari 2015

  Super mooi, Kelly! Staat je echt onwijs goed!
  Marieke onlangs geplaatst…Mijn goede voornemens voor 2015! (En terugkijken op de oude…)My Profile

 • Malou
  2 januari 2015

  Wat een mooie outfit en look!

  Ik ben eigenlijk wel blij dat de feestdagen voorbij zijn, voor Nomi was het wel heel veel allemaal..
  Malou onlangs geplaatst…MIJN GOEDE VOORNEMENSMy Profile

 • Amy
  2 januari 2015

  Mee eens, december kijk ik altijd zo naar uit en voor je het weet is het weer voorbij! Mooie outfit heb je aan (:
  Amy onlangs geplaatst…Instagram december 2014 / HAPPY NEW YEAR!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  2 januari 2015

  Hele leuke outfit! Mijn outfit komt vanmiddag ook online 🙂 ik vind het ook wel jammer dat de feestdagen alweer voorbij zijn 🙁 eigenlijk zouden we doorheen het jaar wat meer glitters moeten dragen! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2015My Profile

 • Anouk
  2 januari 2015

  Super mooie outfit! Staat je erg leuk
  Anouk onlangs geplaatst…Wensen en doelen voor 2015My Profile

 • Joyce
  2 januari 2015

  Wat zie je er ontzettend mooi uit Kel! Echt een hele mooie combi! Ikzelf had een gevoerde kanten zwarte rok aan met daarin een rode satijnen top gestopt 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…TAG: 25 foodvragenMy Profile

 • LISKALIFE
  2 januari 2015

  Staat ontzettend mooi dat rokje. Love it!
  LISKALIFE onlangs geplaatst…Visionboard voor 2015My Profile

 • Nicole
  2 januari 2015

  Ik heb met kerst wel klein beetje opgedoft maar met oud en nieuw helemaal niet. Was ook totaal niet lekker.. Wel jammer eigenlijk want ik hou wel van opdoffen!
  Nicole onlangs geplaatst…Huishouden: invriezenMy Profile

 • femketje
  2 januari 2015

  mooi met dat kant 😀
  femketje onlangs geplaatst…2X Ciate – Loop The Loop + Party Shoes.My Profile

 • Eline
  2 januari 2015

  Dat topje staat je erg goed!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde voornemens voor 2015My Profile

 • My Creative Life - Marìs
  2 januari 2015

  Jaa erg jammer dat december met al het feestelijke en lekkere eten weer voorbij is! Maar dat vond ik wel gelijk een excuus om mn dressoir (bovenop) weer anders in te richten en dus te gaan shoppen! Haha 😉 Dan kan ik het weer gezellig maken op een andere manier.
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Happy 2015!!!My Profile

 • Rory
  2 januari 2015

  Ik moet je eerlijk bekennen dat ik met Oud en Nieuw juist even niets bijzonders aan had. Meer ‘comfy’ kleding eigenlijk. Met Kerst wel redelijk los gegaan met een zwart jurkje met lurex gouddraad, mooie rosé gouden ketting en mijn 9 cm zwarte lakstiletto’s. Met weemoed denk ik terug aan O&N in 2005. Een geweldig feest in de Stadsschouwburg van Amsterdam, genaamd “Eyes Wide Shut” (misschien nog wel te googlen). Ge-wel-dig wat was dat gaaf. Een vintage designerjurkje gescoord bij Episode (wit met goud), gouden pumps, zelfgemaakt masker. Zucht, wat was dat gaaf. Maar weet je, alles heeft zo zijn charme. Dus ook afgelopen O&N. Lekker chill na hele drukke dagen (en een mini-vakantie in Hallenberg).
  Rory onlangs geplaatst…De 5 best gelezen blogs tot nu toe!My Profile

 • Eilish
  2 januari 2015

  Leuke outfit! Dat rokje staat je goed!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Outfit of the day | LaagjesMy Profile

 • Sanne Marlijn
  2 januari 2015

  Wauw je hebt je echt heel mooi en feestelijk aangekleed! Ook je make-up look staat super mooi bij je kleding. Ik mis december gelukkig niet, ik keek heel erg lang uit naar het nieuwe jaar omdat dit jaar hopelijk wat minder onstuimig gaat verlopen dan 2014. Maar inderdaad, januari is wat dat betreft best een saaie maand, daarom hebben mijn vriend en ik ook besloten eind deze maand een paar daagjes naar Londen te gaan. Met dat in het vooruitzicht kom ik januari ook wel door!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…‘Er is niks’ – en andere vrouwenlogicaMy Profile

 • Kim ter Stege
  2 januari 2015

  Super lief rokje! Staat je super <3
  Kim ter Stege onlangs geplaatst…Lekker warm in de winter met Pickwick theeMy Profile

 • Cindy
  2 januari 2015

  Je rokje staat je echt super!
  Cindy onlangs geplaatst…Hoera, het is januari!My Profile

 • Kim
  2 januari 2015

  Prachtige outfit. Het rokje staat je heel erg goed. Gelukkig nieuwjaar!
  Kim onlangs geplaatst…OOTD: We’re dreaming of a white ChristmasMy Profile

 • Els
  2 januari 2015

  Dat topje is echt super leuk, de rok ben ik niet zo wild van, maar ja smaken verschillen gelukkig
  Els onlangs geplaatst…2015 nieuw jaar grote veranderingen??My Profile

 • Frederika
  4 januari 2015

  Prachtig!!!
  Wij waren een Weekje weg dus lekkere comfi kleding aan. Volgend jaar weer op z’n feestelijk: -)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.