Outfit: Afspraak in Amsterdam ; Loavies jasje

Onlangs had ik een afspraak in Amsterdam bij het mediabureau waar ik bij aangesloten ben voor mijn youtube kanaal (Social 1influencers). We zijn benzig met de ontwikkelingen voor een nieuw project dat eraan zit te komen. Het project houd ik nog even geheim maar het belooft heel erg leuk te gaan worden. Vandaag laat ik jullie de outfit zien die ik toen droeg. Als je dan toch in Amsterdam bent dan is het wel heel erg leuk om daar outfit foto’s te maken. Mijn schoonmoeder was zo lief om te willen rijden zodat het voor mijn gezondheid wat beter vol te houden was. We maakten er gelijk een gezellige middag van. Lana ging natuurlijk ook mee! Benieuwd naar de outfit foto’s geschoten door de mama van mijn lieve vriend? Klik dan op lees meer

Wat ik draag : Een roze jasje  en statement ketting van de webshop Loavies die ik onlangs in mijn Loavies shoplog liet zien,  een grijze top van H&M basic, een jeans van Berschka en enkellaarsjes met gouden glitters op de achterkant van Van Haren. De kinderwagen die je op foto 1 kunt zien is een Joolz day met het kinderwagen zitje in Denim erop.

Wat vinden jullie van de outfit? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.