Oproepje nieuwe rubriek: Wat doe jij van 9 tot 5?

watdoejijvan9tot5colla

 

Na een serie van 15 (!) aangrijpende verhalen op woensdag vond ik het tijd voor een nieuwe rubriek waarbij ik jullie vraag om ervaringen in te sturen. Een heel ander onderwerp, een hele nieuwe rubriek. Ik ben zelf heel nieuwsgierig hoe dit gaat uitpakken. De nieuwe rubriek heet: ‘Wat doe jij van 9 tot 5?’ waarin ik jullie ga vragen wat jullie zo al doen voor de kost of voor de bezigheid. Of je nu stewardess bent of huisvrouw, fulltime blogger of webshop eigenaar, fotograaf of verpleegkundige, het maakt niet uit. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Heb jij of ken jij iemand met een bijzonder beroep of bezigheid waar je je week mee vult? Heb je een webshop waar je in de avonduren nog aan werkt? Ben je bewust thuisblijfmoeder? Heb je een beroep wat nog zo onbekend is dat je er wat meer aandacht aan wilt geven? Dat kan allemaal in deze rubriek. Door mij een mailtje te sturen naar Kelly@kellycaresse.nl met als onderwerpregel: ‘Wat doe jij van 9 tot 5’ zal ik bekijken of ik je verhaal kan plaatsen. Je krijgt dan een vragenlijstje opgestuurd die ik dan gebruik voor het artikel. Je mag je verhaal ook anoniem vermelden als je dit liever doet. Ik wil ieder type beroep of bezigheid maar een keer op de site vermelden zodat het allemaal originele verhalen zijn.

Ik ben benieuwd wat jullie zo al doen! Zitten er nog lezers of lezeressen met spannende beroepen in mijn publiek? Wil je jouw beroep onder de aandacht brengen dan is dit je kans. Ik ben heel erg benieuwd naar de uitkomst van deze rubriek. Stiekem vind ik het gewoon heel interessant om in andermans leven te kijken! Kom maar op met die mailtjes zou ik zeggen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek? Heb jij een spannend beroep of bezigheid die je onder de aandacht wil brengen?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • Dita
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee, ik denk dat ik je vanmiddag even ga mailen
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #13My Profile

 • Nicole
  11 juni 2014

  Leuk idee… bij mij is t allemaal niet spannend haha dus sla deze over 😉
  Ben wel benieuwd wat er allemaal uit gaat komen!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsverlof is alweer voorbijMy Profile

 • Petra
  11 juni 2014

  Leuk een nieuwe rubriek. Ik werk zelf 4 dagen. Love my job maar spannend of uniek is het niet. Ben benieuwd naar de verhalen.
  Petra onlangs geplaatst…Simpelweg gelukkigMy Profile

 • Vanessa
  11 juni 2014

  Leuke rubriek. Ik ben benieuwd naar de verhalen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips om veilig te zonnenMy Profile

 • Nikki
  11 juni 2014

  Ik heb je gemaild hoor! 😉

 • Marion
  11 juni 2014

  Ben benieuwd!
  Marion onlangs geplaatst…De Google TagMy Profile

 • Geertje
  11 juni 2014

  Leuk bedacht! Ben best benieuwd naar de verhalen… IS altijd leuk om in het leven van een ander te kijken!
  Geertje onlangs geplaatst…Wat Is Dat Toch Met VoetbalMy Profile

 • Meike
  11 juni 2014

  Jammer dat de aangrijpende verhalen stoppen, die las ik erg graag. Ik werk fulltime en doe daarnaast nog een opleiding dansdocent in de avonduurtjes, waar ik later meer uren van zou willen maken (: niet spannend genoeg, wel erg leuk!
  Meike onlangs geplaatst…H&M espadrillesMy Profile

 • Manon
  11 juni 2014

  Leuk, ik ben benieuwd naar de verhalen! Zelf studeer ik en werk ik daarnaast 1 dag in de week, maar dat is niet zo heel interessant haha
  Manon onlangs geplaatst…Fietstocht Den Bosch dag 2My Profile

 • Fleur
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee, ik ben benieuwd!

 • D.
  11 juni 2014

  Leuke rubriek, ben benieuwd naar alle verhalen die er uit gaan komen! Altijd leuk om te lezen wat een ander doet!
  D. onlangs geplaatst…LIFESTYLE: THE SHUTTERBALL (PERFECT #SELFIE!)My Profile

 • Manon
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee Kelly! Ben benieuwd naar alle verhalen 😀
  Manon onlangs geplaatst…Upcoming: Tripje naar AntwerpenMy Profile

 • Suzanne
  11 juni 2014

  Super leuk idee Kel!
  Suzanne onlangs geplaatst…New in | Miss GreenMy Profile

 • Sas
  11 juni 2014

  Ik heb je een emailtje gestuurd, leuk! 🙂
  Sas onlangs geplaatst…#100happydaysofsas: Update 3My Profile

 • Susanne
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee! Ik ben in ieder geval al heel benieuwd! Ik ben vrij nieuwsgierig aangelegd dus deze rubriek ga ik zeker lezen haha.
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Gezonde OntbijtkoekMy Profile

 • Rosa
  11 juni 2014

  Wat een super leuk idee zeg! Ik vind dat heel interessant om te lezen en ik denk ook dat het mensen kan helpen als zij nog niet zo goed weten welk beroep hen leuk lijkt 🙂
  Rosa onlangs geplaatst…Nagellak Stash opruimenMy Profile

 • Bibian
  11 juni 2014

  Super leuke rubriek. Mijn werk is totaal niet spannend maar ben benieuwd naar de andere verhalen! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Upcoming: Tripje naar AntwerpenMy Profile

 • beautyforgirls
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee.
  Ik ben heel benieuwd.
  Liefs, xxx

 • Linda
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee! Ik ben wel benieuwd wat voor artikelen hieruit gaan komen, leuk! Ik ben zelf nog student (master), maar misschien ook wel leuk om iets over te vertellen? Ik zit nog even in dubio of ik je ga mailen…!
  Linda onlangs geplaatst…Psalm 84.My Profile

 • Flaviena
  11 juni 2014

  Leuke nieuwe rubriek! Ik ben als vrouw in de ICT een vreemde eend in de bijt 🙂 Niet je typische ITer haha
  Flaviena onlangs geplaatst…Mijn lovelies #1My Profile

 • Miranda
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee. Ik ben benieuwd welke verhalen er voorbij gaan komen.
  Lekker nieuwsgierig maar dat soort dingen lees ik nou eenmaal graag:)
  Miranda onlangs geplaatst…Slingers ophangen zonder spijkers? Het kan!My Profile

 • Melissa
  11 juni 2014

  Leuk zo’n nieuwe rubriek (: Ben wel benieuwd naar de verhalen! Ik doe zelf iedere dat wat anders tussen 9 en 5, omdat ik studeer en dus op nogal onregelmatige dagen en tijden lessen heb.
  Melissa onlangs geplaatst…FOTD: birthday lookMy Profile

 • De Zuinige Student
  11 juni 2014

  Wat een leuk idee Kelly!
  Echt een leuk onderwerp en ik ben benieuwd naar de verhalen 🙂
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…Giveaway Civilization VMy Profile

 • Anamaria
  11 juni 2014

  Van 9 tot 5 ben ik mama, maar ook van 5 tot 9. En dat 7 dagen in de week. De mooiste job die er is, wat zich terugbetaald in liefde!

 • Miss Mags
  11 juni 2014

  Wat leuk !!! ik denk dat ik je vandaag misschien een mail ga sturen 😉
  Miss Mags onlangs geplaatst…Zwanger worden … is niet altijd vanzelfsprekend…My Profile

 • Sylvia
  11 juni 2014

  Ik geloof dat studentredacteur bij een universiteitsblad, communicatiemedewerker bij een advocatenkantoor, bakkershulpje bij een supermarkt en freelance schrijfster allemaal niet heel spannende beroepen zijn. Het enige ‘bijzondere’ zou zijn dat ik ze alle vier tegelijkertijd uitoefen momenteel, maar of dat genoeg is voor deze rubriek? Ben benieuwd naar de verhalen! 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…De Gelukkige Huisvrouw TagMy Profile

 • Stien
  11 juni 2014

  Haha wat een leuke nieuwe rubriek! 🙂 Lijkt me erg leuk, maar iedereen heeft al een verhaal van mij kunnen lezen…Maar ben wel erg benieuwd naar de andere verhalen. Ik ben ook geïnteresseerd in het privéleven van anderen 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Loavies: favorieten accessoiresMy Profile

 • Marije
  11 juni 2014

  Leuk bedacht! Ik ben heel benieuwd. Lijkt mij leuk om te lezen. Ik denk zelf nog even niet aan werken (ben nog met verlof, dus is het overdag nog lekker relaxed en kan ik heerlijk van mijn dochtertje genieten), dus ik ga gewoon lekker meelezen. 😉
  Marije onlangs geplaatst…Help, mijn baby heeft het heet!My Profile

 • Claire Corten
  11 juni 2014

  Hee Kelly!

  Ik wil m’n dagelijks werkritme wel met jullie delen!

  X Claire

 • Amy
  11 juni 2014

  Geen echte 9 to 5 job want elke dag is verschillend maar ik ben dus freelance make-up artist 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Playsuits / rompersMy Profile

 • Fonghwa
  11 juni 2014

  Ik heb je gemaild! Ik ben ergotherapeut en 9 van de 10 weet niet wat dat inhoudt 🙂

 • Cindy
  11 juni 2014

  Leuk! Mijn beroep is niet zo interessant, wel leuk. Bijna had ik trouwens in jouw woonplaats gewerkt, want ik was daar uitgenodigd voor sollicitatieprocedure, maar toen had ik deze baan al. Maar ik ben wel benieuwd naar wat anderen doen. Natuurlijk, ik ben altijd nieuwsgierig naar andermans leven, gluren is leuk 😉
  Cindy onlangs geplaatst…Picture Time – juni #1My Profile

 • Remy | BakingBeautyNL
  11 juni 2014

  Ben benieuwd naar de verhalen. Er zijn echt zo veel diverse beroepen. Succes hiermee.

 • Ilse
  11 juni 2014

  Oh wat ontzettend leuk, ik heb je meteen een mailtje gestuurd!
  Ilse onlangs geplaatst…Barrandov filmstudios PraagMy Profile

 • Inge
  12 juni 2014

  Wat een super leuk idee, ik ben zelf PhD student met in de avonduren een foodblog erbij en ik werk dus zeker niet van 9 tot 5 maar meer van 8 tot 10 😉
  Inge onlangs geplaatst…Vegetarische Sushi voor BeginnersMy Profile

 • Nathalie
  12 juni 2014

  Wat een leuk idee! Ik kijk ernaar uit om er meer over te lezen.

 • Laura
  9 oktober 2014

  Wat een leuk idee.

  Ik ben ‘gewoon’ thuisblijfmoeder. Deels omdat ik het altijd wel wilde, maar deels ook omdat ik een chronisch zieke zoon heb, waar ik veel mee onderweg ben naar therapeuten en ziekenhuizen. En dat doe ik toch liever zelf dan het door een ander te laten doen. Zoonlief is 6 weken geleden voor de tweede keer aan zijn rug geopereerd en nog veel thuis. Dus naast het huishouden en het bezoeken van therapeuten en ziekenhuizen, ben ik nu ook nog zijn juf, want hij krijgt huiswerk mee omdat hij anders achter raakt op school. O, ja. En als ik nog tijd over heb probeer ik aan mijn blog te werken. 😉

  Groetjes, Laura
  Laura onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

 • Ilse
  15 oktober 2014

  Hoi Kelly,
  het lijkt me leuk om hier wat voor te schrijven, maar ik ben nog maar 1r en zit op school.. wel werk ik in een supermarkt… maar ik denk niet dat het interrant genoeg is haha… 🙁
  xx

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.