Ik deed een leuke bestelling in de webshop van Josh V en wil jullie vandaag de sweater laten zien die ik besteld had. Ik ben er zo blij mee! Het is een oversized vallende trui in mijn favoriete mintgroene kleurtje. Er zit een gouden draadje in verwerkt wat de trui een klein beetje chic maakt. De outfit foto’s lukten door weersomstandigheden buiten niet waardoor we binnen wat foto’s maakten. Hierdoor is de belichting wat minder en vallen de kleuren wat anders uit. Ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s en mijn nieuwe sweater vinden. Het is denk ik zo’n echt ‘hate it or love it’ item.

Ik combineerde de sweater op een witte basic top van We. Ook draag ik een jeans van Pimkie. Deze valt rondom het kruis wat losser en zit onder mooi aangesloten. Mijn vader dacht dat de broek kapot was door de gaten en de white wash, haha.

Deze foto lukte nog wel buiten en geeft de echte kleur van de sweater wat beter aan. Het gouden ‘Gun’ logo van Josh-V komt er mooi in terug en matcht leuk bij mijn sieraden.

De sweater is de Aliyah trui die toevallig in de sale verkrijgbaar is!
Ik ben benieuwd wat jullie van de trui en de outfit combinatie vinden, laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “New in + outfit JoshV sweater”

  1. Ik vind de bovenkant heel mooi. Alleen de broek vind ik niet zo geslaagd. Je hebt mooie slanke benen, en die doe je naar mijn mening teniet met deze broek en dat vind ik zonde. Ik vind een mooie skinny jeans leuker bij jou staan. J

  2. Persoonlijk vind ik dit geen mooie outfit, maar wat je zegt: je moet er echt van houden! De kleuren staan je wel mooi!

  3. Wat een mooie trui! Staat je goed zeg:) De broek vind ik een beetje raar, vreemde pasvorm vooral, maar smaken verschillen natuurlijk.

  4. Het is een trui die ik zelf niet zo snel zou kopen, maar jou staat hij echt prachtig! Ik vind je altijd zo leuk met die lieve pastelkleurtjes! En de kleur komt heel goed overeen met de lat-out van je blog, ik vind het dus een echte Kelly Caresse outfit!
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: rood en zwartMy Profile

  5. Ik denk ook dat een normale jeans je veel beter staat, zoals al gezegd maakt het je benen vrij kort. Maar aan de andere kant past de broek qua stijl ook wel weer bij je.
    Channah onlangs geplaatst…Babykamer update!My Profile

  6. Nadat ik hem bij jou op foto had gezien meteen zelf ook besteld hopelijk de juiste maat want kon mijn mijn zwangere buik niet goed passen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.