Outfit of the day : Pasteltinten bij een hoge taille rok

De basis van deze outfit is heel simpel. Een donkerblauwe hoge taille rok op een zwarte legging en een zwart vestje. Het topje dat ik onder het vestje draag is lichtblauw en middels de statement ketting laat ik dit terug komen. Ik hou van basic items gecombineerd met leuke opvallendere accessoires. De hoge taille rok is wel favoriet voor mij, ik vind hem heel fijn zitten en hij combineert leuk bij verschillende outfits.

De high waist rok is van de H&M en de legging die ik draag ook. De laarsjes komen jullie al wel heel bekend voor denk ik, die zijn van Van Haren. Het vestje dat ik draag komt van Vero Moda en de lichtblauwe top die ik onder het vestje draag is een basic top van Primark. De accessoires (statement ketting en vintage roze tas) zijn van Loavies.  Het horloge dat ik draag is van Michael Kors en voortaan zijn mijn outfit foto’s voorzien van een prachtig gouden ring met diamant die ik van mijn aanstaande man kreeg.

Wat vinden jullie van deze outfit? Ben jij ook dol op basic kleding die aangevuld wordt met bijzondere sieraden? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.