Vlog: Leuke afspraak in Amsterdam bij het mediabureau

Vlog in amsterdam

Donderdag had ik een hele gezellige en spannende dag op de planning. Achter de schermen ben ik samen met een paar andere youtube mama’s een project aan het opstarten. We hadden donderdag een meeting daarvoor in Amsterdam bij Social1influencers, dit is het mediabureau waar ik met mijn Youtube kanaal bij zit aangesloten. We houden nog geheim wat het project in zal houden maar het belooft iets moois te worden en het kost nog een heleboel voorbereidingen voordat we dit kunnen lanceren. Kijken jullie mee naar de vlog?

 

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

In de vlog zie je ook de andere youtube mama’s die meegaan doen met dit project. Ik hoop dat jullie geduldig zijn om te wachten op de lancering van dit project en dat jullie er net zoveel zin in hebben als ons. Wat vonden jullie van de vlog? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.