Outfit of the day: Lekker losjes

Ik word steeds origineler in het bedenken van titels voor mijn outfit of the days haha, not! Ik draag een hele fijne outfit, comfortabel maar toch ook lekker fris. De los vallende blouse is van Primark en is heel leuk los te dragen of te combineren met een jasje, vestje of zoals nu een gilet. Ik koos voor deze glitter gilet om de outfit wat spannender te maken. Ook zorgt de gilet voor wat meer taille in de outfit. Ik sta in een beetje een gekke houding, dat gebeurt wanneer ik spontaan foto’s probeer te maken. Vriendlief maakte namelijk de foto’s en hij krijgt het altijd voor elkaar me aan het lachen te krijgen, en van lachen ga ik wiebelen.

De gilet kocht ik zo’n 2 jaartjes geleden bij Zara.

Verder draag ik een roze gouden statement necklace van de Iam, mijn roze gouden horloge van Michael Kors en een jeans die ik in Duitsland kocht in een onbekend winkeltje. De enkellaarzen zijn van Van Haren.

Wat vinden jullie van deze outfit? Hoe zou jij zelf zo’n glitter gilet combineren of draag je die liever niet? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “Outfit of the day: Lekker losjes”

 1. Haha ik vind t juist wel geinig hoe je op de foto’s staat. Tenminste niet zo gemaakt en echt Kelly!
  Ik vind je statement ketting leuk! En het giletje ook hoor 🙂
  Zelf wil ik ook een statement ketting maar ik zag er gisteren zoveel.. zag door de bomen t bos niet meer. Weet dan echt niet hoe ik moet kiezen 😛
  Nicole onlangs geplaatst…My happy list #2My Profile

 2. Wat een leuke outfit. Ik heb ook vaak een los zittende blouse of truitje aan met een jasje of vest erover. Zit gewoon het lekkerste en tekent het minste. Een glitter gilet zou ik nooit snel aan doen. Is iets te opvallend. Maar jou staat hij super!
  Geertje onlangs geplaatst…Ik Zei: Ik Val NooitMy Profile

 3. Wat leuk! Staat je goed 😀 Zo’n glittergilet zou ik zelf niet zo snel kopen, maar als ik zie hoe jij het combineert…. kan het best ook zo bij een casual outfit. Maakt het net wat spannender 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Koningsdag 2014My Profile

 4. Ik heb jouw blog net ontdekt en hij ziet er super cool uit!
  Wat een leuk artikel!

  deze outfit is super mooi 😉

  Xx julia
  creativenails4fun

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.