QA1

Jullie konden mij woensdag vragen stellen die ik dan voor jullie zou gaan beantwoorden in een ask me anything antwoorden filmpje. Jullie hadden zoveel leuke vragen gesteld dat het in twee filmpjes beantwoord wordt. De meeste vragen heb ik daardoor aan bod laten komen. Bereid je alvast voor op een film marathon want de twee filmpjes samen duren een hele tijd haha. Vragen over mijn droomhuis, toekomstplannen, trouwen, hoeveel kinderen wij willen, studiekeuze, boodschappen budget en meer!  Ben je benieuwd naar de antwoorden? Klik dan op lees meer.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Dit was deel 1 van het filmpje, over een uurtje komt deel 2 online van de ask me anything vragen met antwoorden over de bijbaantjes die ik gehad heb, of ik spijt heb van mijn SPH opleiding, wat ik zou doen met een miljoen en meer. Ik hoop dat jullie dan ook weer een kijkje komen nemen op mijn blog.

Is jouw vraag in het filmpje beantwoord? Wat vond je van mijn antwoord? Heb ik deze goed beantwoord? Aan de anderen , wat vonden jullie van het filmpje? Laat het me weten in de comments. 

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “Antwoorden Ask me anything deel 1 – Toekomstdromen, trouwen, kids en meer”

 1. Leuk!
  Een bad mis ik ook heel erg.
  Fijn dat de mensen in je omgeving ook allemaal positief zijn.
  Ook echt super mooi hoe je over het moederschap vertelt en over Lana…
  Ga snel je andere video bekijken!
  Nicole onlangs geplaatst…My happy list #2My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.