Outfit of the day: Jolly christmas

Had ik al verteld dat ik dol ben op kerstmis? Een van de leuke dingen aan kerstmis vind ik dat alles een tikkeltje meer glamour mag bevatten. De mooiste kerstcollecties van make-upmerken zijn te koop in de winkels, kleding bevat wat meer sparkle en mag wat deftiger, en we mogen ons wat meer optutten en opdoffen. Ik ben dol op feestelijke outfits en dan natuurlijk vooral op jurkjes. Deze outfit droeg ik naar een kerstborrel die ik had. Het is een jurk van Vero Moda die ik een tijd voor mijn zwangerschap kocht, en het bolero vestje komt ook van Vero Moda. Ik vind de Vero Moda gewoon een hele fijne winkel.

Normaal zou ik een neutralere achtergrond kiezen voor outfit foto’s maar een foto bij de kerstboom mocht natuurlijk niet ontbreken. Ik stond op het punt om de ‘goede tijden slechte tijden’ televisie weg te knippen uit de foto tot ik ontdekte dat het beeld wel heel feestelijk is en wel bij de outfit past.

Heerlijk zo’n zwierjurk! Ik draag enkellaarsjes van de Primark. Als ik deze outfit meer over the top had willen maken dan had ik gekozen voor een panty met weinig denier, en een goede paar pumps. Op deze manier vond ik ‘m wat meer draagbaar voor de borrel.

Wat vinden jullie van deze outfit? En wat gaan jullie aan doen met kerstmis? Ik ben heel benieuwd. Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.