Afgelopen donderdag had ik in de avond een borrel van Social1nfluencers dus besloot ik er een dagje Amsterdam van te maken en gezellig bij Shirley langs te gaan. Natuurlijk betekent dat ook dat we gelijk elkaars outfits kunnen fotograferen. Dat zijn twee vliegen in een klap. Overdag droeg ik deze outfit, in de avond ruilde ik het fluffy vest in voor een feestelijke blouse. Ik ben dol op het vest wat je voorbij ziet komen in deze outfit foto’s. Yannick noemt dit een ‘hutspot vest’ door het motief, maar ik vind het gewoon een heel erg comfy vest. Lekker warm en toch heel mooi. Netjes in combinatie met wat basic items. Kijk je mee naar het resultaat van de outfit shoot?

Ik draag een fluffy zalmkleurig vest van Primark. Daaronder een witte top van We en een basic jeans van H&M. De boots zijn van Cellini (via Ziengs).

Ik voel me zo fijn in deze outfit!

Ik draag qua sieraden mijn Michael Kors horloge, verlovingsring en mijn Garmin Smartvivo stappenteller. Deze activiteitenmeter gebruik ik al een paar weken dagelijks met veel plezier, het zorgt er echt voor dat ik wat meer in beweging, vooral wandelen, kom.

Ook deze laarsjes vind ik erg stoer en ze lopen heel erg fijn.

Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden, zijn jullie ook dol op dit soort warme comfy vesten? Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

56 gedachten over “Outfit of the day: Comfy en cosy”

 1. Ah wat een superleuke look! Ik vind je oranje/zalm vestje écht te gek; wat een geweldige kleur! En die laarsjes zijn ook heel stoer en ze lijken me lekker lopen!

 2. Ik moest al lachen toen ik de foto zag! Hahahahaha, het hutspotvest. Ik moest er laatst al zo om lachen. Die term vergeet ik echt nooit meer! Maar wat Yannick ook zegt, het is een heel mooi vest! Ik hou van deze kleurencombi: spijkerbroek, wit shirt en dan het vest erbij!
  Marion onlangs geplaatst…DoorzettingsvermogenMy Profile

 3. Nina Simplynspecial

  Hutspot of niet, wat een heerlijk vest! Ik zie mezelf er wel in lopen.
  Ik hou van fluffy en ik hou van warm. Goeie combi.

 4. Haha een hutspotkleur, zo had ik het nog niet bekeken! Maar het lijkt mij een heerlijk vest waar je in kunt wonen de komende winter. Heerlijk warm, maar toch met een goed model en een lekker kleurtje, word er vrolijk van!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Hoe & watMy Profile

 5. Mooie kleur van je vest! Ik ben ook dol op mijn pas aangeschafte fluffy vest, zoo lekker kroelerig! Bedenk me nu alleen dat ik hem te weinig heb aangehad de laatste tijd haha, van de week maar weer eens doen!
  Marieke onlangs geplaatst…Q&A boekjesMy Profile

 6. wat een gezellige outfit: netjes en niet te basic.
  Ik heb zelf die schoenen in de winkel ook gepast en bij mij liepen ze niet lekker. Maar zoveel te beter dat jij er veel plezier van hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.