Outfit of the day: Comfy en cosy

Afgelopen donderdag had ik in de avond een borrel van Social1nfluencers dus besloot ik er een dagje Amsterdam van te maken en gezellig bij Shirley langs te gaan. Natuurlijk betekent dat ook dat we gelijk elkaars outfits kunnen fotograferen. Dat zijn twee vliegen in een klap. Overdag droeg ik deze outfit, in de avond ruilde ik het fluffy vest in voor een feestelijke blouse. Ik ben dol op het vest wat je voorbij ziet komen in deze outfit foto’s. Yannick noemt dit een ‘hutspot vest’ door het motief, maar ik vind het gewoon een heel erg comfy vest. Lekker warm en toch heel mooi. Netjes in combinatie met wat basic items. Kijk je mee naar het resultaat van de outfit shoot?

Ik draag een fluffy zalmkleurig vest van Primark. Daaronder een witte top van We en een basic jeans van H&M. De boots zijn van Cellini (via Ziengs).

Ik voel me zo fijn in deze outfit!

Ik draag qua sieraden mijn Michael Kors horloge, verlovingsring en mijn Garmin Smartvivo stappenteller. Deze activiteitenmeter gebruik ik al een paar weken dagelijks met veel plezier, het zorgt er echt voor dat ik wat meer in beweging, vooral wandelen, kom.

Ook deze laarsjes vind ik erg stoer en ze lopen heel erg fijn.

Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden, zijn jullie ook dol op dit soort warme comfy vesten? Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

56 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.