7 Dingen die ik altijd kwijt ben

dingen kwijtIk weet niet hoe dat bij jullie zit, maar in mijn geval is het wel zo, er zijn van die dingen die ik altijd kwijt ben! Hoe ik het ook opberg, wat ik ook doe, binnen de kortste keren ben ik het weer kwijt. Dan kan ik het weer zoeken, raak ik gefrustreerd, je herkent het misschien wel. Ik heb uit voorzorg al meerdere van deze items in huis maar toch raak ik het kwijt. Hoe dat komt? Geen idee, alsof er kabouters in ons huis rondlopen. Vandaag deel ik met jullie een lijstje met 7 dingen die ik altijd kwijt ben en ik ben benieuwd wat jij altijd kwijt raakt!

Deze 7 dingen ben ik altijd kwijt:

 • Lippenstiften: Ik heb onwijs veel lippenstiften, ik koop ze regelmatig van Catrice maar ik heb ook wat high end merken zoals Chanel, Mac en Inglot. Waar ik ze ook laat, ik raak ze kwijt. Het scenario gaat zo: In de ochtend doe ik een lipstick op en die lipstick neem ik mee in mijn tas zodat ik deze later kan bijwerken. Vaak doe ik dit dan ook maar zodra ik thuis ben en de dag erna op zoek ben naar een lipstick dan kan ik hem niet meer vinden. Zo ben ik in mijn tas al veel lippenstiften verloren geraakt, herkenbaar?
 •  Sokken: Die lijken bij ons in huis opgegeten te worden door de wasmachine.  Zowel mijn sokken als die van Lana en na een hele tijd hebben we allemaal enkele sokjes over. Die geven we dan een soort speeddate in het washok in de hoop de geschikte partner te vinden. Sommige sokken kunnen we nog wel in paren bij elkaar brengen, anderen kunnen weggegooid worden. Hoe kan het toch dat ze zo snel zoek raken?
 •  Sloffen: Zelfde verhaal als met de sokken, die liggen nooit meer waar ik ze de vorige keer had uit gedaan, heel vreemd 😉
 • Sleutels: mijn sleutels ben ik vaak kwijt zodra ik met haast de deur uit wil. It happens everytime!
 •  Muntjes voor de winkelkar: Dat 50 cent muntje of dat speciale muntje dat ik gebruik voor de winkelkar, iedere keer als ik met Lana in mijn ene arm, luiertas in mijn andere arm en autosleutels ook nog ergens in mijn handen loop, heb ik geen muntje voor de kar paraat. Soms heb ik zelfs geen muntgeld in mijn portemonnee en om dan naar de kassa te lopen om geld te wisselen voor een muntje voor de winkelkar is een heel gedoe. Toch gebeurt het nog te vaak.
 • Haarelastiekjes : Eens in de zoveel tijd koop ik bij Primark of H&M weer zo’n mega pack met 100 elastiekjes en ik krijg het altijd weer voor elkaar ze kwijt te raken en na een tijd weer zo’n pakketje te moeten kopen. Meer dames die dit herkennen?
 • Pennen : Hoeveel pennen ik ook in huis heb rondslingeren, zodra ik gebeld word en pen en papier paraat moet hebben ben ik een pen kwijt. Ook die lijken in huis te worden opgegeten. Ik koop soms bij Hema of Action van die doosjes waarin gelijk meer dan 50 pennen zitten en toch raak ik ze steeds weer kwijt.

Dit was mijn top 7 met dingen die ik gewoon altijd kwijt raak. Is dit voor jullie herkenbaar? Wat raak jij altijd kwijt? Laat het me weten in de comments.

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

47 reacties

 • Nicole
  6 december 2014

  Hahaha dat zijn dus ook echt dingen die ik altijd kwijt ben 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Sinterklaas Bucketlist FayMy Profile

 • Anouk
  6 december 2014

  Haha zo herkenbaar dit! Sokken, sleutels, haarelastiekjes rn schuifspeltjes(nog zoiets waar je er miljoenen van moet kopen), ookal berg je het netjes op dan ligt het er de volgende dag niet meer. Inderdaad erg vreemd maar wel waar haha
  Leuk artikel!
  Anouk onlangs geplaatst…Maybelline super stay gel nail colorMy Profile

 • angelique
  6 december 2014

  Wat dacht je van die schuifspeldjes? Of de speen van je kind, ik was heel blij toen Keano zijn duim eenmaal ontdekt had
  angelique onlangs geplaatst…Shoplog | KerstMy Profile

 • Kim
  6 december 2014

  Wat komt me dit bekend voor zeg haha. Zelf ben ik ook vaak mijn OV Chipkaart kwijt.
  Kim onlangs geplaatst…Don vertelt – Huispakken, YouTube & nog meer blog gedoe.My Profile

 • Linda
  6 december 2014

  Pennen, elastiekjes (vooral die), sleutels… Haha, herkenbaar!
  Een muntje voor de winkelwagen weet ik wel wat op – tenminste, dat werkt voor mij heel goed – of standaard een muntje van 50 cent in je portemonnee doen speciaal voor het winkelwagentje; of zo’n speciaal muntje in je portemonnee of vastmaken aan je sleutelbos 😉 Zo raak je ‘m nooit meer kwijt 😉
  Linda onlangs geplaatst…Waarom ik post bezorgen leuk vind.My Profile

 • Chantal
  6 december 2014

  Herkenbaar! Eenzame sokken heb ik ook een heleboel, sleutels zijn de halve tijd fietsen en elastiekjes…geen idee waar die dingen heen gaan als ik even niet oplet 😉
  Chantal onlangs geplaatst…Recensie: Michele Serra – Wacht op mij!My Profile

 • Anne Solveig
  6 december 2014

  Niets meer aan toe te voegen! ZO herkenbaar!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Mijn plannen voor december en de kerstvakantieMy Profile

 • Beautydiarynl
  6 december 2014

  Té herkenbaar haha! 😉
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Sinterklaas TAGMy Profile

 • Eline
  6 december 2014

  haarelastiekjes en bobbypins! Echt die dingen verdwijnen gewoon in een of ander groot zwart gat en komen nooit meer terug!
  Eline onlangs geplaatst…Proteïnerepen met chocolade kokos smaakMy Profile

 • Esther
  6 december 2014

  Haarelastiekjes kwam ook meteen in me op! Pennen heb ik nu netjes op m’n bureau verzameld in en bakje, dus dat gaat steeds beter, haha 😀
  Esther onlangs geplaatst…Hoe zo’n tussenjaartje mij bevaltMy Profile

 • Andrea
  6 december 2014

  Ja dat muntje voor de winkelkar .. zo herkenbaar!
  Andrea onlangs geplaatst…How to become a fitgirl?My Profile

 • anna
  6 december 2014

  Wat leuk om te lezen, zo herkenbaar haha! Ik was vroeger mijn elastiekjes ook altijd kwijt. Momenteel draag ik altijd een standaard om mijn pols, dat helpt echt.

 • Manon
  6 december 2014

  Ja heel herkenbaar, deze artikelen raken hier op de sloffen na altijd kwijt!
  Manon onlangs geplaatst…36 weken zwanger!My Profile

 • Amy
  6 december 2014

  Haarelastiekjes ben ik ook altijd kwijt!
  Amy onlangs geplaatst…Primark shoplog december 2014My Profile

 • Heleen
  6 december 2014

  Oh myyyyy! Dit is zo herkenbaar! Had ik deze blogpost geschreven, waren het exact dezelfde dingen. You made my day 🙂
  Heleen onlangs geplaatst…Workout motivatie: BFFF en een leuke outfitMy Profile

 • Rosa
  6 december 2014

  Haarelastiekjes.. ik denk echt dat er een haarelastiekjes-monster onder mijn bank woont! Snap daar echt helemaal niks van!
  Rosa onlangs geplaatst…Boek Review: How Blogs Work – Stephanie DuvalMy Profile

 • Angelique
  6 december 2014

  Ik raak altijd mijn geld kwijt, heel vreemd.
  Maar zonder gekheid, check, check,check,check,check en check. Behalve de lipstick, want die draag ik niet.

 • Annemijn
  6 december 2014

  Och, haarelastieken en sokken. Ze lijken uit het niets te verdwijnen
  Annemijn onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 • Jess
  6 december 2014

  Herkenbaar. Volgens mijn vriend zit er een zwart gat ergens in ons huis waar dingen in verdwijnen voor de eeuwigheid. Ik koop ieder jaar meerdere paren handschoenen.
  Jess onlangs geplaatst…The lost diaries #3 – What happened in October stays in OctoberMy Profile

 • Marion
  6 december 2014

  Ik moet echt beter lezen. In een flits las ik: 7 dingen die ik kwijt wil. Toen werd dit een heel gek artikel! 😀
  Marion onlangs geplaatst…Shoplog: Action & ZeemanMy Profile

 • Dagmar
  6 december 2014

  Hahaha zooo herkenbaar! Geniaal geschreven <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Personal – Crazy Cat lady TagMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  6 december 2014

  Heel herkenbaar haha! Ik heb voor mijn werk als freelance journalist altijd een pen nodig en soms wil ik dan een bepaalde mee nemen ‘omdat ‘ie zo lekker schrijft’ en deze kan ik dan nooit vinden!!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[REVIEW] – KIKO MILANO Unlimited StyloMy Profile

 • Iris
  6 december 2014

  Zo herkenbaar haha, vooral de elastiekjes!
  Ook raak ik regelmatig mijn fietsleuteltje kwijt, nu al een paar dagen waardoor ik op m’n moeders fiets naar school moet
  Tja…

 • Anita
  6 december 2014

  Yup, herkenbaar haha!

 • marieke
  6 december 2014

  Grappig artikel 🙂 de pennen zijn vooral heel herkenbaar haha, altijd een tekort! Verder ben ik de laatste tijd steeds mn oordopjes om muziek te luisteren kwijt, heeel erh irritant als je bijna weg moet! Laatst nog een hele mand omgeflikkerd voordat ik weg gingn, alleen maar om die dingen te vinden haha
  marieke onlangs geplaatst…Pictures #3My Profile

 • Eilish
  6 december 2014

  Heel herkenbaar haha! Vooral mn lippenstift, die zitten echt in elke tas!
  Eilish onlangs geplaatst…TAG ♥ Sinterkerst en nieuwMy Profile

 • Vanessa
  6 december 2014

  Haha, zo herkenbaar! Ik ben ook altijd sokken kwijt. Geen idee waar ze naartoe gaan. Hetzelfde met haarspeldjes trouwens. Om de zoveel tijd koop ik nieuwe omdat ik de vorige kwijt ben 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Herinnering: WIN 2 x 25 euro shoptegoed bij LovelyJewels!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  6 december 2014

  Haha! Haarelastiekjes, sleutels en pennen geraak ik ook altijd kwijt!
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…December: the most wonderful time of the yearMy Profile

 • Ilona de Wit
  6 december 2014

  Hahaha! Heel herkenbaar!
  Hier stipt op 1, sleutels…

  Ook sokken zijn weleens verdwenen. Dan maar 2 verschillende aan! Haha!

 • Lisanne en Katy
  6 december 2014

  Haha heel erg herkenbaar!!
  Lisanne en Katy onlangs geplaatst…Review haarborstel ‘Michel Mercier’My Profile

 • Engelina
  6 december 2014

  Vooral die laatste 2 punten zijn heel herkenbaar.
  Sokken raak ik ook regelmatig kwijt
  Engelina onlangs geplaatst…Keeping up with… #1My Profile

 • Audrey
  6 december 2014

  Haha, wat een grappig artikel! Ik raakte mijn elastiekjes ook altijd kwijt, maar tegenwoordig bewaar ik ze in een zip-lockbag, werkt goed tot nu toe! Of in een apart toilettasje ofzo.
  Audrey onlangs geplaatst…Dare to Wreck: pepernoten pletten en glitter-galoreMy Profile

 • Deisy
  6 december 2014

  Wat herkenbaar zeg, maar dan praat je ook wel met een ontzettende chaoot. Ik ben volgens mij bijna alles weg eens 1x per week kwijt: van mijn mobiele telefoon, tot mijn sleutels tot mijn sportpas ;-). En wat is dat inderdaad met sokken? Bij mij raken ze altijd kwijt, maar niet allebei maar dan eentje waardoor ze niet meer compleet zijn. Altijd zo vreemd…
  Deisy onlangs geplaatst…Fouten maken in het leven: “ja het mag!”My Profile

 • Els
  6 december 2014

  Wow, wat herkenbaar. Eigenlijk mis ik ze alle 7 ook altijd! Vooral mijn sloffen… Moet daar echt een vaste plek voor bedenken!
  Els onlangs geplaatst…Tutorial: Kerstboom vilt ★My Profile

 • simone
  6 december 2014

  Ik ben ook altijd alles kwijt en ben ook heel vaak bang dat ik iets belangrijks kwijtraak.
  simone onlangs geplaatst…December tip: DWH JewelryMy Profile

 • Jenn
  6 december 2014

  Haarelastiekjes ben ik ook altijd kwijt!
  Jenn onlangs geplaatst…Project positief tagMy Profile

 • Cindy
  6 december 2014

  Haarstiekjes, pennen en losse sokken. Zó herkenbaar!
  Cindy onlangs geplaatst…Inspiratie: KeukensMy Profile

 • Kaya-Quintana
  6 december 2014

  Haha, sleutels ben ik ook altijd kwijt en dan heb ik ze gewoon in mijn hand -_- XD Leuk artikel 😀

 • Milou
  6 december 2014

  Oh die sokken!!! Hoe kan dat toch, he? Ze moeten ergens in huis liggen, maar ik zou niet weten waar. Vaak gebeurt het dan ook nog dat ik één van de twee kwijt raak, waardoor ik veel incomplete paren heb.
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek…: ‘a big surpise’, surprise maken en 5 decemberMy Profile

 • Simone
  6 december 2014

  Oh, ik ben ook altijd pennen en haarelastiekjes kwijt. En hoe het kan, mag Joost weten. Ik heb er altijd genoeg van in huis…
  Simone onlangs geplaatst…Hoi! En nu ben ik ondernemer!My Profile

 • Lotje
  7 december 2014

  Oh heel herkenbaar idd! Pennen en elastiekjes idd, maar sokken ook. Die raak ik ook altijd kwijt!!
  Lotje onlangs geplaatst…Serious Request 2014 – Mijn actie!My Profile

 • Mandy
  7 december 2014

  Haha heel herkenbaar. Vooral pennen en haarelastiekjes (maar ook de schuifspeldjes!). En bij sokken is het inderdaad vreemd dat ze met zn tweeën de wasmachine ingaan en dan in hun eentje eruit komen :’)
  Mandy onlangs geplaatst…Primark ShoplogMy Profile

 • Lisanne
  7 december 2014

  Je sokken kunnen echt door de wasmachine worden opgegeten! Bij een vriendin van mij hebben ze onlangs de wasmachine deels uit elkaar gehaald en toen vonden ze allemaal sokken terug haha

 • Iris
  7 december 2014

  Haha, onze wasmachine eet ook sokken!
  Iris onlangs geplaatst…Mobile Diary #8 ~ Tomb Raider en SinterklaasMy Profile

 • Kristel
  8 december 2014

  O jeetje, dit is zoooooo herkenbaar, haha.

 • Eveline
  9 december 2014

  Dat van die lipsticks heb ik ook een tijd gehad, snapte er niks van, totdat ik erachter kwam dat er een gat in de voering van m’n tas zat waar de lipsticks in verdwenen waren! Misschien moet je je tas daar ook even op checken,wie weet vind je er dan ineens weer een paar terug 😉

 • melanie
  1 januari 2015

  hey kelley
  ik heb dat ook vaak of ik ben me sokken kwijt maar.meesten wat ik altijd kwijt ben zijn me haar elastiekjes waar ik ze neer leg ik ben ze kwijt
  ik heb er nu maar standart een pakje in me tas maar zelfs die raak ik kwijt
  en zo zijn er nig wel paar dingen wat ik altijd kwijt ben ook nog kamme en haarborstels
  veel liefs van melanie xx

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.