Outfit of the day: Coffee

Afgelopen dinsdag deelde ik met jullie al een outfit artikel met items die ik ontvangen heb van Loavies, vandaag heb ik weer een outfit. Nu draag ik het bekende ‘coffee’ t-shirt. Een shirt dat me op het lijf geschreven is want zoals jullie wel weten, ik ben dol (tikkeltje verslaafd) op koffie. Ik combineerde dit casual t-shirt met een netter jasje om de look wat netter te maken. De jeans en de schoenen kennen jullie al van de vorige outfit post. Ik laat jullie vandaag zien hoe deze combinatie met dit t-shirt eruit ziet. De foto hierboven maakten we terwijl Yannick foto’s van me maakte en Lana er gezellig bij zat. Ik kon het niet laten haar even op te tillen en gek met haar te doen.

Ik combineerde dit t-shirt met een witte blazer van Berschka. Deze blazer kocht ik al een hele lange tijd geleden tijdens een vakantie in Frankrijk. Ik pak dit jasje regelmatig uit mijn kast om te combineren op t-shirts. Dan heb je toch een casual look, maar dan is het wat netter afgemaakt. De jeans die ik draag is van Loavies, evenals de schoenen.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit combinatie vinden. Hoe zou jij zo’n statement t-shirt combineren? Laat het me weten bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.