Ik had laatst wat zakelijke afspraken buiten de deur en ik besloot mijn wat nettere blazer van Zara aan te trekken. De lichtblauwe kleur haalt het hele nette er wel vanaf waardoor de outfit wat meer casual overkomt maar toch vind ik dit netjes staan. Ik ben echt dol op deze blazer, hij zit heel erg prettig en ik hou echt van dit lichtblauwe kleurtje. Ik excuseer me alvast voor de gekke houding waarop ik sta op sommige foto’s, ik ben nog een beetje zoekende naar een fijne houding ;). Het gaat natuurlijk om de outfit die ik draag en die ga ik middels de komende foto’s aan jullie laten zien.

Ik draag dus een blazer uit de Zara basic collectie. Mijn jeans is van Primark en daaronder draag ik zwarte enkellaarzen van Van Haren. De top die ik draag is een witte kanten top van Primark (paar jaar geleden gekocht) met daaronder een wit hemdje van We. Ik draag mijn roségouden horloge van Michael Kors en mijn verlovingsring. Ook draag ik om mijn pols een activiteitenmeter van Garmin, de Vivosmart die mijn stappen en beweging bijhoudt.

En een close-up foto.

Wat vinden jullie van deze outfit? Hoe combineer jij een blazer het liefst? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Outfit of the day: Afspraken buiten de deur”

 1. Heel erg leuk! De kleur staat je goed, maar dat weet je ondertussen wel. 😉 Ik vind de schoudertjes van de blazer erg leuk! Net even anders.
  Marion onlangs geplaatst…My WishlistMy Profile

 2. wat een leuke outfit weer, de schouders maken de blazer toch weer wat ‘chiquer’.
  En even een complimentje: ik merk echt dat je spelling er op vooruitgegaan is, keep up the good job!

  Ik ben nog aan het twijfelen om m’n haar te laten knippen, maar misschien volg ik jouw model wel:)

 3. Leuk! Misschien moet ik ook maar eens op zoek naar een lichte blazer, ik draag altijd alleen donkere maar dat staat meteen weer zo officieel. 😉

 4. Blauw staat je goed! Ik ben sinds een tijdje – goh hoe zou dat nou komen – helemaal into het babyblauwe kleurtje. Zo’n kleur blazer heb ik nog niet maar ik denk dat dit één van mijn nieuwste aankopen zal zijn als ik weer voor mezelf in niet-zwangere staat kan shoppen.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 29My Profile

 5. Hey Kelly! Ik volg je al een tijdje maar eigenlijk nooit gereageerd op je leuke blogs. Je schrijft heel leuk en ik ben altijd benieuwd naar je ideeën en tips. Leuke outfit heb je hier aan, vooral die pofmouwtjes zijn leuk!

 6. Ik heb geen blazers! Ik ben meer van het nette-vesten-type. 😉 Ik vind het topje, spijkerbroek en laarsjes trouwens wel een hele leuke combi, dat zou ik zelf ook aantrekken. Maar dan dus eerder met een vest… 😉
  Laura onlangs geplaatst…Opkikker ambassadeurMy Profile

 7. Hele leuke outfit! Ik vind dat babyblauw echt heel leuk, maar ik heb nog nooit een leuke blazer in die.kleur voor mezelf gevonden. De combinatie blazer spijkerbroek draag ik ook regelmatig. Voor netjes trek ik er een rokje of nette broek onder aan.

 8. Ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken over je poseerkwaliteiten. Je staat er echt leuk en spontaan bij! Als ik je een tip mag geven, ik denk dat wanneer je precies hetzelfde gaat staan maar dan met een egale achtergrond het ‘beter’ uitziet, maar omdat je gekozen hebt voor een decoor met verticale strepen lijkt het of je niet zo ‘handig’ staat (omdat je benen totaal in een andere positie dan met de lijnen van je achtergrond mee staan).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.