Wedding : Geslaagd voor een trouwjurk

Al nagenietend ben ik achter mijn computer gekropen om dit verhaal op te schrijven. Wat een bijzonder overweldigende dag was het vandaag. Wat heb ik genoten, wat was het bijzonder om deze meisjesdroom in vervulling te laten komen. Vandaag (gisteren als jullie dit lezen) ging ik op pad voor mijn trouwjurk. Samen met mijn lieve moeder, getuige/vriendin Thirza en weddingplanner Claimy ging ik op pad naar Dordrecht waar een prachtige bruidsmodezaak gevestigd zit ; La Nova. Daar werd ik helemaal in de watten gelegd met het bruidsverwenarrangement. Vol spanning reden we die kant op, met kriebels in mijn buik. Zou ik vandaag kunnen slagen voor DE jurk? Zal ik me vandaag echt als een prinsesje gaan voelen? Zal ik wat tranen moeten wegpinken? Is dit echt een van de mooiste momenten uit je leven zoals veel bruiden dat beschrijven? Ik probeer jullie vandaag in woorden een indruk te geven van deze dag. Binnenkort volgt een vlog, met hele toffe beelden!

Het bruidsverwenarrangement begon al goed, met een kopje koffie en een heerlijk stuk bruidstaart. Mmm, ondertussen vroeg de dame van deze winkel mij om wat meer over mezelf te vertellen zodat ze deze eigenschappen kon gebruiken voor de keuze van de jurk. Ook stelde ze vragen over mij en mijn partner, hoe onze bruiloft eruit zal zien en natuurlijk wat voor jurk ik in gedachten had. Ik kon dit gelukkig in geuren en kleuren beschrijven.

Na het babbelen over mijn bruidsjurkwensen en onze droombruiloft, onder het genot van bruidstaart en een kopje koffie, was het tijd voor het echte werk. Visagist en kapster Anouk (Noukstyle) was gearriveerd om mijn visagie en proefkapsel te doen. Ik kan deze foto’s gerust aan jullie laten zien omdat ik jullie natuurlijk voor het verrassingseffect niet de echte look ga laten zien. Ze heeft mij prachtig opgemaakt en ook mijn haar mooi in de krul gedaan en half opgestoken met een diamanten tiara. Ik vind het erg mooi! Dit maakt het plaatje zoveel completer dan met een simpel make-upje en met je haar in een staart zo’n trouwjurk te gaan passen. Ik vond het heel fijn om dit middels dit arrangement te doen.

Deze foto laat heel goed mijn emotie van die dag zien, het was overweldigend! De dame van de winkel nam me mee in het pashokje en gaf me als eerst hele mooie passende bruidslingerie aan. Vervolgens deed ze de jurken bij me aan en spelde ze deze helemaal passend om mij heen. Ik heb in totaal zo’n 8 jurken gepast en bij iedere jurk kreeg ik een bijzonder gevoel. Iedere jurk was anders, had elementen erin zitten die ik heel mooi vond maar er was maar een jurk die mijn hart liet springen van enthousiasme. Dat was de eerste jurk die ik aankreeg. Ik voelde me een echte bruid, ik straalde van oor tot oor en emoties van trots en ontroering gingen door mij heen. Ik vond het ook heel mooi om die emotie te zien bij mijn moeder, vriendin en bij Claimy. Dit was DE jurk waar ik de liefde van mijn leven in wil trouwen. Ik voelde me echt een prinses. Hoe cliché dit allemaal klinkt, zo voelde dat echt.

Daarbij was de service in de winkel ontzettend fijn. De dame die me hielp (mede eigenaresse van de bruidsmodezaak) was heel lief, geduldig en stelde me op mijn gemak. Ik voelde dat ik mezelf kon zijn, kon aangeven wat ik wel en niet mooi vond en het totaalplaatje klopte. Dat plaatje waar ik al van droom sinds ik een klein meisje was. Nadat ik alle jurken gepast had en jurk 1 weer aandeed wist ik het gewoon helemaal zeker. Ik heb die dan ook zonder verder te twijfelen besteld. Mijn maten zijn opgenomen en over 3-4 maanden zal deze in de bruidsmodezaak binnenkomen. Dan pas ik hem en zal een coupeuse deze afstemmen op mijn lichaamsmaten. Ook bestelde ik de bruidslingerie en schoenen en nog iets wat ik voor jullie geheim houdt.

We hebben deze dag ook gefilmd en ik ga binnenkort aan de slag om deze beelden tot een mooie sneak peak video te bewerken. Een video die geen glim zal geven van de jurk die ik gekozen heb, maar wel leuke shots van de sfeer die er die dag heerste, kleine elementjes van allerlei jurken die ik gepast heb en mooie shots van de bruidsmodezaak waar ik was. Een video om naar uit te kijken, stay tuned!

Zo vind je een trouwjurk voor ieder figuur!
Op zoek naar een trouwjurk, waar beginnen?
Je eigen bruidsmake-up doen? Tutorial!

Ik kijk met een grote glimlach terug op deze dag. Zo’n bruidsverwenarrangement zou ik iedere bride to be aanraden. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn artikel met ervaringen vonden. Ook ben ik benieuwd naar de ervaringen van getrouwde dames toen zij voor hun trouwjurk op pad gingen. Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

75 reacties

 • Gwen
  10 december 2014

  Wat cool! Nog iets dat ik geheim houdt … Hmm, een jurkje voor Lana of een uitsparing in de jurk voor een broertje of zusje … Ik ben nieuwsgierig!
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: 5 reasons to smileMy Profile

 • Manon
  10 december 2014

  Wat leuk om te lezen zeg! Dat lijkt me echt enorm leuk, bruidsjurk shoppen. Fijn dat je je droomjurk gevonden hebt 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Personal update: keuzes en een dipMy Profile

 • Marion
  10 december 2014

  Normaal wacht ik rustig tot je blog in het bloglovin rijtje staat, maar vandaag kon ik niet wachten. Rechtstreeks naar je blog. Wat mooi, Kelly! Zo mooi geschreven, ik voel de emoties van de dag. En inderdaad, je ziet het ook op de foto. Ik vind het geweldig dat je ons op deze manier laat mee genieten. Gefeliciteerd met het vinden can DE jurk!!!! Happy!!!!
  Marion onlangs geplaatst…My Wishlist: Deel 2My Profile

 • Els
  10 december 2014

  Fijn dat je je jurk gevonden hebt. Ben erg benieuwd :-)! Ooit hoop ik ook nog te trouwen :-)!
  Els onlangs geplaatst…Tutorial: Kerstster ★My Profile

 • Bianca
  10 december 2014

  Wat leuk zo’n arrangement! Ik vond het moment van alles uit kiezen totaal niet bijzonder ging alles uitkiezen (ook de jurk) samen met mijn ex… Op de manier hoe jij het doet is eigenlijk veel leuker x

 • simone
  10 december 2014

  Aaah wat heerlijk!! Ik geloof zeker dat jij je een echte prinses hebt gevoeld. Ik ben heeel benieuwd hihi!
  simone onlangs geplaatst…WIN! €25,00 shoptegoed bij Sans OnlineMy Profile

 • Dita
  10 december 2014

  Wat fijn! Je straalt helemaal.
  Dita onlangs geplaatst…Let me take a picture of Lana en Amigo ♥My Profile

 • Tineke
  10 december 2014

  Wat leuk om dit allemaal te lezen, ik ben zo benieuwd!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Outfit: weer een nieuwe weekMy Profile

 • elize
  10 december 2014

  Wauw! Dat klinkt als een prachtige dag!:) leuk om jou verhaal te lezen! Ik krijg nu alleen maar meer zin om ook een jurk te kiezen en te trouwen!
  Ik ben benieuwd naar de vlog!
  Liefs!
  elize onlangs geplaatst…Video: Roomtour – mijn werk/blog kamerMy Profile

 • Diana Carlton
  10 december 2014

  Ah Kelly, wat heerlijk om te lezen! Al je woorden stralen geluk uit, prachtig. Ik ben benieuwd naar de vlog om een kleine sneak peek te zien.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…“Every love story is beautiful, but ours is my favorite”My Profile

 • Dina
  10 december 2014

  Hier word ik echt vrolijk van zo op de vroege (regenachtige) woensdagmorgen. Ben heel erg benieuwd naar het filmpje met sfeerimpressies! <3
  Dina onlangs geplaatst…Hartverwarmend: Ohana ‘Sisters for Charity’My Profile

 • A Mother
  10 december 2014

  Wat een lieve blog, ik kan lezen dat je zo’n fijne dag hebt gehad! De emoties komen echt over in je tekst, heel leuk om dat zo in de ochtend te lezen 🙂
  A Mother onlangs geplaatst…Mijn 9 maanden dagboekMy Profile

 • Lauriëtte
  10 december 2014

  Die emotie in je ogen! Je ziet wel dat het echt iets met je doet. De prijs voor zo’n arrangement valt me heel erg mee, had duurder verwacht! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Weekendje Magisch MaastrichtMy Profile

 • Yudeska
  10 december 2014

  Erg mooi geschreven! Hopelijk heb je genoten van je dag. Je haar zag er super uit gisteren!
  Yudeska onlangs geplaatst…Toekomst dromen die niet perse uit hoeven te komen.My Profile

 • Joyce
  10 december 2014

  Wow Kelly wat zie je er nu al prachtig uit, want moet dat een mooi gevoel zijn, DE trouwjurk vinden, en dan ook echt meteen de eerste die je aanhad. Vind het ook zo bijzonder dat ze je als persoon wilde leren kennen, dat doet ook een hoop vind ik. En mag ik een gokje doen naar je geheim? Ik gok op een mooi jurkje voor Lana!
  Joyce onlangs geplaatst…Gosh Velvet Touch LipsticksMy Profile

 • Jess
  10 december 2014

  Wat spannend allemaal. Ik ben benieuwd hoe je eruit zal zien op de grote dag.
  Jess onlangs geplaatst…You are not aloneMy Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  10 december 2014

  Heel herkenbaar. Wow blijft een speciaal moment als je DE jurk hebt. Je voelt en weet dat het dé jurk is.

  Kom maar op met die vlog!
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Mrs. Anchelon & Mrs. Daily Cup of Bla Bla BlaMy Profile

 • Annemijn
  10 december 2014

  Ik vind je op deze foto’s al prachtig! Benieuwd naar de vlo?0g!
  Annemijn onlangs geplaatst…Bloggers battle Sans-Online.nlMy Profile

 • Beautydagboek
  10 december 2014

  Dit is echt een speciale dag voor je geweest! Heel bijzonder en een mooie herinnering op terug te kijken. Wat een voorpret al voor je grote dag :). Ik ben benieuwd naar je trouwjurk, maar dan zal ik nog eventjes moeten wachten!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Personal | Sinterklaas, gezellig maken in huis en kerstvoorpretMy Profile

 • Esther
  10 december 2014

  Wauw, wat een speciale dag! Ik kijk zeker uit naar de video <3
  Esther onlangs geplaatst…Plog #2 – schoenen, kerstboom halen en pakjesavondMy Profile

 • Koalabeautymama
  10 december 2014

  Wat goed dat je zo snel geslaagd bent! Ben benieuwd welke jurk je gekozen hebt. 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 38: Shoppen en op visite in AlkmaarMy Profile

 • Nicole
  10 december 2014

  Aaaah echt leuk en ik ben benieuwd naar de vlog. Toen ik dit ging doen hebben we wel wat foto’s gemaakt maar niet zoals bij jou en ook niet gefilmd. Dat is eigenlijk wel jammer haha.. Toch voelde ik me ook echt een prinses die dag hoor en bij mij was het ook de eerste jurk!!
  Nicole onlangs geplaatst…Recept met kip en perzikMy Profile

 • Laura
  10 december 2014

  Leuk om te lezen. Voor mij is het alweer bijna 4 jaar geleden.

  Ik had een jurk in mijn hoofd die ik wilde hebben en die heb ik in een bruidsmodezaak ook gepast. Het was precies zoals ik in mijn hoofd had, alleen voelde het niet alsof ik de lotto gewonnen had, zeg maar. Bovendien viel hij heeeeeel erg buiten budget, dus die heb ik niet gekocht.

  Daarna ben ik met mijn moeder nog in een andere winkel geweest en heb daar uitgelegd wat ik absoluut niet en absoluut wel wilde. Ik wilde een witte jurk, absoluut geen vetersluiting en iets met mouwen. Blote schouders vond ik niks.

  De eerste jurk die ik aantrok vond ik mooi, maar saai. De verkoper spoorde me aan om eens ‘gek’ te doen en iets te passen wat ik nooit uit zou kiezen, dus ik koos een gekleurde jurk met allemaal tule. Echt een over-the-top Disney prinsessenjurk. 😉 En eigenlijk stond hij zo gek nog niet. Jurk 3 was wit, met hele fijne lichtroze glittertjes en na de gekleurde jurk vond ik wit ineens zo enorm kleurloos en saai bij mij. Jurk nummer 4 was mijn ‘straal’-jurk. Zo`n jurk waar je van weet: Dit is hem! Hij was in goud/groen-tinten, had een vetersluiting en blote schouders. Alles wat ik niet wilde! Maar hij was prachtig en ik krijg nog steeds een heel fijn gevoel als ik naar de foto`s kijk. 🙂

  Ik heb er laatst nog een blogje over geschreven omdat we 4 jaar getrouwd waren en dan krijg ik weer dat hele fijne gevoel in mijn buik. Een mooie dag, ik voelde me bijzonder en we hebben precies gedaan wat wij wilden en wat niemand verwacht had! Een feest in het kinderspeelparadijs. 😉
  Laura onlangs geplaatst…Archief overzichtjeMy Profile

 • sarah
  10 december 2014

  Aaah hoewel het bij mij heel anders ging betreft jurken kiezen etc. Breng je me.wel terug naar die maanden van voorbereiding. Echt prachtig en mooi om te zien. Als Marokkaanse bruid droeg ik maar liefst 3 jurken op 1 dagen en de dag voor de bruiloft hebben wij een hennadag waarop ik 2 jurken droeg haha dus het was een heel gepas en gemake up en nieuwe kapsels. Maar zo leuk en zo mooi en een stuk minder vermoeiend dan de meeste denken. Dus geniet ervan kelly voor je het weet is het zover!
  sarah onlangs geplaatst…Review Rosti Mepal Lunchbox ElipseMy Profile

 • Eva
  10 december 2014

  Super leuk! Gaaf dat je DE jurk hebt gevonden! Heerlijk om je zo gelukkig te zien!!! Ben ook benieuwd naar de vlog! Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…5xvragen met Charmaine!My Profile

 • Denise
  10 december 2014

  Wat onwijs top dat je al zo ver geslaagd bent. Wat straal je!
  Denise onlangs geplaatst…Je blog combineren met je drukke agendaMy Profile

 • angelique
  10 december 2014

  Door jou krijg ik de kriebels om te willen trouwen terwijl ik nooit heb willen trouwen! Erg leuk om te lezen en ik kan mij heel goed voorstellen dat het allemaal erg emotioneel is
  angelique onlangs geplaatst…Diary | Weekly Woensdag #5My Profile

 • Vanessa
  10 december 2014

  Mooi om te lezen. Dit is een speciale dag voor je geweest. Je straalt helemaal! Ben alvast benieuwd naar de video.
  Vanessa onlangs geplaatst…Golden Rose Jolly Jewels 117 & 122My Profile

 • Saskia
  10 december 2014

  Wat zie je er ontzettend mooi en gelukkig uit!! Erg leuk om te zien.
  Saskia onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #1 (14 weken)My Profile

 • inge
  10 december 2014

  wat een mooi verhaal, ik word er zowaar zelf emotioneel hou.
  volgens mij heb je een kousenband besteld of een sluier. Geen kleedje voor Lana want dat moet het kindje natuurlijk zelf passen.
  Wedding jitters all around 🙂

 • Geertje
  10 december 2014

  Volgens mij heb je een heerlijke dag gehad!
  En je make-up en haar…. prachtig!
  Als het er op de dag zelf nog mooier uit ziet, dat beloofd wat!
  Ben erg benieuwd naar je vlog!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven #37My Profile

 • Dionne
  10 december 2014

  Wat een mooie foto’s. Je straalt helemaal

 • Dagmar
  10 december 2014

  Aaah wat spannend dat je bent geslaagd met de jurk! Ik ben zo benieuwd en wat klinkt het als een heerlijk arrangement, super dat je dit kon doen en heel leuk idee! Ik kijk nu al uit naar je filmpje van deze ontroerende en speciale dag!

 • katy
  10 december 2014

  Wauw echt ontzettend mooi om te zien!
  Geweldig dat je een jurk gevonden hebt, en ook nog de eerste die je hebt aangetrokken! Zeker belangrijk dat je op je gemak een jurk kun uitzoeken, en dat je kunt zeggen wat jij mooi vind en wat niet.
  Super mooi artikel, en ben heel benieuwd naar het filmpje die volgt.
  katy onlangs geplaatst…New in: NYC City Proof Twisable Intense Lip ColorMy Profile

 • Lindsay | lindsayvallen.nl
  10 december 2014

  Leuk verslag! Ik vond het passen van de trouwjurk het ineens heel ‘echt’ maken. Daarvoor praat je natuurlijk veel over de bruiloft en dingen die je moet regelen, maar met zo’n jurk aan denk je ineens: oh ja wow, ik ga straks trouwen! Fijn dat je zo’n mooie dag hebt gehad en nog een kleine tip: laat je jurk zeker nog een paar keer doorpassen straks. Ik bleef (onbewust) kilo’tjes afvallen (toch spanning :-)) en heb de laatste keer (een week voor de bruiloft) nog laten innemen, zodat de jurk als gegoten zat op de dag zelf en helemaal mooi aansloot. En ik gok op een schattig bruidsmeisjes-jurkje voor Lana 🙂
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…J/M Krijgen wij een jongetje of een meisje? #mommyblogMy Profile

 • Simone
  10 december 2014

  Dit klinkt echt als een droomdag! Super dat je dé jurk al gevonden hebt. Voor je het weet mag je hem voor ‘t echie aan 😀
  Simone onlangs geplaatst…Review: Thee van Maya TeaMy Profile

 • Sophie
  10 december 2014

  Wat prachtig Kelly! Echt super bijzonder lijkt me dat en ook wel heel bijziender dat de eerste jurk ook meteen dé jurk was! En dat kapsel staat je fantastisch!

 • Sonja
  10 december 2014

  Lijkt me een geweldige ervaring! Geniet ervan!
  Sonja onlangs geplaatst…Christmas DIYMy Profile

 • Janneke
  10 december 2014

  Leuk al die voorbereidingen zeg!!!
  Geniet ervan en..gefeliciteerd!!
  Janneke onlangs geplaatst…Waarom een goed ontbijt helpt bij het afvallen, met tips!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  10 december 2014

  Wauw, super om te lezen! Ik hoor echt in je verhaal dat je je voor een dag een echte prinses voelde! En dan moet de grote dag nog komen! Klinkt heel leuk, zo’n bruidsverwenarrangement, je even helemaal laten mooimaken en alles op maat. Ben zo benieuwd naar de video en ook naar welke jurk en alles je uiteindelijk gekozen hebt, hihi!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Vier jaar samen: ons liefdesverhaalMy Profile

 • Milou
  10 december 2014

  Oh wat klinkt het allemaal leuk en mooi! Heerlijk om zo verwend te worden en je helemaal de prinses van de dag te voelen. Wat voel je je dan speciaal!
  Milou onlangs geplaatst…Winnen: dagje wellness voor twee personen!My Profile

 • Veronique
  10 december 2014

  Fijn dat je DE jurk gevonden hebt, gefeliciteerd! Je ziet het echt duidelijk aan de foto’s, je straalt helemaal, heel mooi dat wij mogen mee kijken
  Veronique onlangs geplaatst…Adventschallenge ; me-timeMy Profile

 • Claimy
  10 december 2014

  Wat was (en ben) je prachtig!!! Je hebt het perfect verwoord en Yannick weet niet wat hij gaat zien!

 • Lisan
  10 december 2014

  Bij mij was ook meteen de eerste jurk ‘de jurk’ mooi moment!
  Lisan onlangs geplaatst…10x wat yoga met mij doetMy Profile

 • Linda
  10 december 2014

  Wat fijn dat je je droomjurk gevonden hebt! Bij mij was het ook direct duidelijk welke het ging worden 🙂 Ik moest er steeds eentje passen en eentje had ik dan uitgekozen die ik mooi vond, vervolgens de volgende passen en dan één van de twee uitkiezen om te laten hangen. Ik liet steeds dezelfde hangen dus op een gegeven moment zeiden ze ‘je kan nog wel 100 jurken passen maar het wordt toch deze!’ en dat wist ik ook al haha 🙂 Gek hè dat je dat meteen voelt ofzo.
  Linda onlangs geplaatst…Sinterklaas | Gruwelijk verwend.My Profile

 • Tamara H.
  10 december 2014

  Prachtig Kelly! Zelf ik heb het met natte ogen gelezen!
  Tamara H. onlangs geplaatst…Voorbeschouwing #5 – World Cup 4 Heerenveen.My Profile

 • Rosa
  10 december 2014

  Wat een leuk vorkje met die cupcake! Ben nu wel heel nieuwsgierig!
  Rosa onlangs geplaatst…Maaike’s plog: een doordeweekse dag van een jonge moederMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  10 december 2014

  Je straalt van mijn computerscherm af! Gefeliciteerd met het vinden van een jurk! Kan niet wachten tot wij hem ook mogen zien 😀
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Opening Shoeby Flaship Store The HagueMy Profile

 • Lindsay | lindsayvallen.nl
  10 december 2014

  Wat leuk om mee te lezen! Mijn ervaring was dat het passen van de trouwjurk het ineens heel ‘echt’ maakte dat ik ging trouwen. Daarvoor praat je er natuurlijk over en ben je dingen aan het regelen, maar met zo’n jurk aan dacht ik ineens: wow, ik ga trouwen :-))
  Tip: pas je jurk kort voor de bruiloft nog door, want van de zenuwen of spanning kan je zo een paar kilo minder zijn. Mijn jurk is een week voor de bruiloft nog ingenomen, daardoor zat hij op de bruiloft perfect aansluitend en niet te groot.
  Geniet van de voorbereidingen! En ik denk dat Lana een super schattig bruidsmeisje wordt 🙂 x
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…J/M Krijgen wij een jongetje of een meisje? #mommyblogMy Profile

 • Lisanne
  10 december 2014

  Wat leuk dat er zo’n arrangement is, dat maakt het uitkiezen van je jurk nog leuker! Super dat je DE jurk hebt gevonden 🙂

 • My Creative Life - Marís
  10 december 2014

  Leuk, lijkt me een heerlijk zo’n verwenarrangement erbij als je je jurk gaat uitzoeken! Ben benieuwd naar je video!
  My Creative Life – Marís onlangs geplaatst…Bloglovin’My Profile

 • Heidi Scheffers
  10 december 2014

  Wat leuk om te lezen. Deze twee dames verdienen ook alle lof !
  Zo’n mooie winkel, en alle rust, tijd en aandacht die ze iedereen geven.
  Dat had ik ook wel gewild 20 jaar geleden…..
  Bijna een reden om het nog eens over te doen 🙂
  Ik ben er dan ook trots op dat ik samen met hun onderdeel uit mag maken van De Wedding Ladies.

  Heel veel plezier met het verder uitzoeken van alles voor je bruiloft.

  Vriendelijke groeten,
  Heidi Scheffers
  Presents & Balloons

 • Anneleen
  10 december 2014

  Wauw lijkt me een heel bijzondere dag! Ik ben heel benieuwd naar welk kleed het is geworden en ik kijk al uit naar de vlog!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: vriend jarig, iphone 5 en groepswerken #3My Profile

 • The World Around
  10 december 2014

  Wat tof! Nu de bruiloft! Mijn generatie begint nu ook met trouwen.. spannend 🙂
  The World Around onlangs geplaatst…Fotoverslag: Kerstweekend in DresdenMy Profile

 • Heleen
  10 december 2014

  Ik ben heel benieuwd naar je video! En naar je jurk natuurlijk! Ik ga zelf ook trouwen in september en ik had ook bij die ene jurk het gevoel van ‘dit is hem’ en die is het ook geworden 🙂 Je voelt jezelf gewoon stralen he! Geen twijfel aan 🙂

 • Eline
  10 december 2014

  Wat heerlijk dat je jezelf zo goed voelde! Ik vind het echt iets magisch hebben, bruidsjurken!
  Eline onlangs geplaatst…Pittige gehaktballetjes met satésausMy Profile

 • Marloes
  10 december 2014

  Wat super om te lezen en erg fijn dat je zo snel geslaagd bent voor je droomjurk! Ik ben zo benieuwd! Word vast een geweldig mooie dag!
  Marloes onlangs geplaatst…L’occitane ArlésienneMy Profile

 • Louise
  10 december 2014

  Spannend hoor! Je zal er vast prachtig uit zien!

  In de zin ‘Wat ik voor jullie geheim houdt’ is ‘houdt’ zonder T. 🙂

 • Miss Sentinelli
  10 december 2014

  Wat super leuk dat jij ook bij hun een trouwjurk hebt gevonden. Ik ook!!! Ze zijn echt super he?? Ik kreeg vandaag een mailtje dat mijn jurk inmiddels binnen is dus ik kan hem snel weer aan :)! Ik ben echt benieuwd naar jouw jurk hihi.
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Een aantal verlaten gebouwenMy Profile

 • Joël
  10 december 2014

  Kippenvel!! Ik ben drie maanden geleden ook ten huwelijk gevraagd door m’n vriend & wauw wat een geweldig gevoel! Ik zelf kan ook niet wachten tot het eindelijk zover is om voor mn jurk op pad te gaan! En hoe fijn is het om gewoon direct de perfecte jurk te vinden!
  Je straalt helemaal op de foto’s!!!

 • Marilla
  10 december 2014

  Wat leuk om te lezen! Het is ook heel bijzonder om een trouwjurk uit te zoeken!
  Voor mij was het iets moeilijker. Ik wist precies wat ik wilde en kwam er toen achter dat ik dat eigenlijk helemaal niet wilde. Ik ben bij 2 verschillende winkels geweest, in de eerste werd ik niet zo goed geholpen. In de 2e winkel werd ik wel erg goed geholpen. Ik heb meer dan 20 jurken aan gehad, omdat ik het gewoon niet meer wist wat ik wilde. Maar toen ik uiteindelijk dé jurk aan had, wist ik het gewoon. Ik voelde me ook een prinsesje en wilde hem niet meer uit doen.
  Helaas ben ik nogal een onzekere muts en ben ik lang onzeker gebleven of het wel de juiste jurk was, heb ik nachten wakker gelegen. Maar gelukkig op de dag zelf heb ik me geen moment druk gemaakt en voelde ik me de hele dag prachtig.
  Ik hou namelijk niet van drukke jurken (wel om te zien, maar past totaal niet bij mij), dus ik had een hele simpele jurk. Eigenlijk bijna saai. Maar ik was er zelf erg blij mee en daar ging het uiteindelijk om.

 • Céline
  10 december 2014

  Je straalt helemaal en je ziet er prachtig uit. Yanick kan echt heel trots zijn op zo’n mooie vrouw straks 😉
  Céline onlangs geplaatst…Dank u Sinterklaasje!My Profile

 • Eva
  10 december 2014

  Leuk! Heb voor mezelf naar het arrangement gekeken maar 1 persoon meenemen vind ik echt te weinig. .

 • femketje
  10 december 2014

  ik ben zo benieuwd naar je jurk!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 10/12; Snowflakes.My Profile

 • Cindy
  10 december 2014

  Wauw, bijzonder zo! Mooie foto’s. Dat bruidsarragement lijkt me wel wat, maar eerst moet ik gevraagd worden haha
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – december #2My Profile

 • Fenna
  10 december 2014

  wauw, apart he! Ik ben zaterdag geslaagd voor mijn jurk, kan niet wachten om de jurk weer aan te mogen haha!

 • Kim
  10 december 2014

  Ik vond het ook een hele bijzondere dag! Ik had dan wel geen arrangement, en ik had mijn haar gewoon zoals ik het altijd heb. Maar het was nog steeds heel bijzonder! De jurk die ik kocht had ik al op de website gezien van de winkel en ik wist toen al dat dat hem zou worden. Ik trok hem aan en hij stond geweldig! Ik heb daarna nog wel, om er echt zeker van te zijn dat het de perfecte jurk was, een aantal andere jurken aangehad, maar uiteindelijk toch voor de eerste gekozen. Ik zou heel graag nog een keer trouwjurken willen passen, zo leuk vond ik het! Of gewoon nog een keer trouwen (wel met dezelfde man dan), want de hele bruiloft was geweldig!
  Kim onlangs geplaatst…Bioscoopfilms die ik graag wil zienMy Profile

 • Lisa's Beautybabbels
  10 december 2014

  Wat gaaf dat je je jurk gevonden hebt! Ik kan niet wachten op de Vlog 🙂
  Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…30 Dagen Lipstick Challenge Update 3My Profile

 • Tamara
  11 december 2014

  Klinkt als een mooie fijne dag en geslaagd voor je jurk ♡
  Tamara onlangs geplaatst…Chocolade cupcakes met vanille botercrèmeMy Profile

 • Marieke
  11 december 2014

  aah klinkt echt heel tof en heel fijn! Wat leuk ook met die taart en het hele plaatje erbij! Klinkt als een heel fijne dag 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…leuks van het internetMy Profile

 • Carla Bast
  11 december 2014

  Hihihi zoooo leuk om te lezen ….brings back memories … Ik ben met bladen naar een bruidswinkel gegaan met drie favo jurken en heb aangewezen welke stukken ik van elke jurk in mijn jurk wilde…maten opgenomen en een paar keer wezen passen …zó bijzonder en zo voelde ik me ook op dé dag ❤️
  Ben reuze benieuwd naar de teaser !!!

 • Roxanne
  11 december 2014

  Lijkt me echt een geweldig moment, en ik verheug me alvast op ‘mijn’ moment over een x aantal jaren. Je ziet er ook prachtig uit, al is dat niet je definitieve look, en de foto waar de emotie van je af straalt is ook prachtig! Ik ben benieuwd naar DE jurk!
  Roxanne onlangs geplaatst…Unboxing Secrets by Nature pakket najaar 2014My Profile

 • beautifulday4makeup
  12 december 2014

  Wat leuk zeg en je ziet er ongelooflijk knap uit op de foto’s!

 • Eline
  13 december 2014

  Wauw wat leuk geschreven zeg!Kan niet wachten op de video,!

 • Maaikems3
  15 december 2014

  Die moeten wij ook hebben voor onze high tea! <3
  Maaikems3 onlangs geplaatst…Music Monday: My Year in Music!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.