Outfit: Birthday girl in Brussel

Afgelopen vrijdag 2 augustus was mijn verjaardag. Onverwachts was ik de dag ervoor al vrij van mijn werk, en aangezien mijn ouders heerlijk een landhuis huren als vakantieverblijf was het een mooie gelegenheid hun twee daagjes op te zoeken. De foto’s van onze mini break Brussel volgen nog in een later blogje. Ik wilde de outfit die ik op mijn verjaardag droeg met jullie delen. Deze basic maxi dress is van de H&M, en ik combineerde deze met lederen sandaaltjes van de Primark. Ik droeg een gevlochten riem van de Zara om wat taille in de jurk te brengen, en om mijn babybump te accentueren. De oranje bloem is van Remington (uit de Misslipgloss goodiebox). Het horloge dat ik draag is van Michael Kors. De maxi jurk valt naar mate mijn buik groeit steeds korter, maar dat mag de pret niet drukken, een heerlijk luchtige jurk voor een dagje city trippen.

Deze heerlijke 2 augustus bleek de warmte 2 augustus tot nu toe te zijn. Ik bof toch wel weer met zulke zonnige verjaardagen.

Nu ik 24 weken zwanger ben merk ik dat ik hier en daar ronder wordt, niet enkel de buik groeit goed, ook wordt ik meer chubby rond mijn heupen, en groeien de boobs. Soms is het best wennen om niet meer maatje 34 te hebben, maar de vrouwelijke rondingen bevallen me wel. Op deze zonnige dag kan een fijne zonnebril niet ontbreken, ik droeg mijn favoriete zonnebril, deze is van Dolce & Gabana, en deze heb ik al zo’n 1,5 jaar.

Wat vinden jullie van deze outfit? Hoe vinden jullie de combinatie? Tips kan ik altijd wel gebruiken, zwangerschap maakt het toch wat lastiger om goede kleding combinaties te vinden want de geschikte kleding in mijn kast wordt schaarser. Mix & match is the keyword om toch modieus voor de dag te komen. Wat dragen jullie het liefste met deze warmte? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Nadia
  5 augustus 2013

  Wat zie je er mooi uit! Mooi, zo’n simpele lange zwarte jurk, staat je goed… je bent echt echt écht zwanger zo!

 • Nem
  5 augustus 2013

  Mooie jurk! 2 zwangere vriendinnen dragen ook veel maxi dresses, ze had er een voor 4,50 gekocht bij action of blokker haha 🙂

 • Bente
  5 augustus 2013

  Je ziet er prachtig uit!

 • Lidewij
  5 augustus 2013

  Mooie combinatie! Wat heb je een mooie babybump 🙂

 • Martina
  5 augustus 2013

  Leuke outfit, ik draag ook graag maxi’s 🙂

 • Rosa
  5 augustus 2013

  Ik ging gister ook opzoek naar die maxi van de H&M, allemaal op!

 • Joyce
  5 augustus 2013

  Staat je heel mooi!

 • Nicky
  5 augustus 2013

  wat ben je mooi zwanger! De jurk staat je heel leuk en door de riem komt je buik mooi naar voren

 • Lieze - Liezelooks.nl
  5 augustus 2013

  Prachtige jurk !

 • Dina
  5 augustus 2013

  Leuke jurk, staat je heel goed!

 • Robin
  5 augustus 2013

  Wat een prachtige jurk, komt je buik mooi in naar voren!

 • Tirza
  5 augustus 2013

  Staat je echt heel mooi! Nog gefeliciteerd dan

 • annouska
  5 augustus 2013

  Gefeliciteerd nog. Je ziet er prachtig uit. 😀

 • Dionne (@Diolifestyle)
  5 augustus 2013

  Je ziet er prachtig uit!

 • Suzanne
  5 augustus 2013

  Mooi vriendinnetje! Je bent prachtig!

 • Tamarah
  7 augustus 2013

  Je ziet er prachtig uit!

 • La Bella Fleur (@Labellafleur)
  10 augustus 2013

  Mooie jurk, je buikt komt er echt heel mooi in uit! Mag je trots op zijn!

 • Donna
  10 augustus 2013

  Meid, wat zie je er prachtig uit!

 • Bianca
  15 augustus 2013

  Wauw heel mooi!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.