blaas

Gesponsord door ROTER  He dames! Ik heb even een oproepje voor jullie. Ik ben in samenwerking met ROTER op zoek naar een testpanel om de ROTER  Cysticare, 5 daagse kuur bij blaasontsteking te testen. Voldoe jij aan de volgende voorwaarden en wil je me helpen?

Heb jij last van een branderig gevoel bij het plassen? Ga je veel vaker dan normaal naar de w.c.? Dan heb je misschien wel een blaasontsteking. Misschien hoor jij wel bij de 51% van de Nederlandse vrouwen waarbij deze kwaal een aantal keer per jaar terugkomt. Geef je dan zeker op om de nieuwe 5-daagse kuur van ROTER Cysticare* te testen.

Facing-Cysticare2015(ZonderForte)

Informatie is opgesteld door ROTER

Wat is ROTER Cysticare?
ROTER Cysticare is het eerste klinisch bewezen hulpmiddel tegen blaasontsteking dat niet gebaseerd is op cranberry. Deze nieuwe 5-daagse kuur, die je bij de drogist kunt halen, bevat actieve ingrediënten (Gelatine, Xuloglucaan, Propolis en Hibiscus) en heeft een dubbele werking[1] die de E-coli bacteriën bestrijdt. De Escherichia coli ofwel E-coli bacterie is veelal dé boosdoener bij een blaasontsteking.

Hoe doe je mee?
Geef je op door een e-mail te sturen naar testpanel@roter.nl met jouw gegevens* om ROTER Cysticare gratis te testen. Heb jij last van een blaasontsteking? Soms terugkerend? Geef je dan zeker op voor de test. Je ontvangt dezelfde week ROTER Cysticare op jouw opgegeven adres. Belangrijk is om direct te starten met de 5-daagse kuur bij het opmerken van de eerste symptomen van een blaasontsteking. Wij vragen je, na het gebruik van de 5-daagse kuur, het formulier met vragen in te vullen dat je per e-mail ontvangt.

Wat krijg je ervoor terug?
Als je een blaasontsteking te pakken hebt, of weet hoe vervelend het is, weet je ook hoe belangrijk een effectieve behandeling is. Dit is je kans om gratis ROTER Cysticare te proberen. Belangrijk: op = op! Je ontvangt een extra ROTER Cysticare verpakking t.w.v. €19,95 toegestuurd als dank voor deelname. Natuurlijk met als doel een effectieve behandeling van je blaasontsteking (mits zo gebruikt als wordt geadviseerd).

Voor meer informatie: www.roter.nl/blaas of mail naar testpanel@roter.nl. 

Belangrijk om de volgende gegevens te mailen naar testpanel@roter.nl om je op te geven voor de test:

 • Naam
 •  Adres
 •  Leeftijd
 •  Telefoonnummer
 •  Jouw blaasontsteking symptomen op dit moment of eerst herkenbare symptomen

Voldoe jij aan deze voorwaarden en wil je me helpen om een geschikt testpanel te vormen? Geef je dan nu op! Je eerlijke mening wordt zeer op prijs gesteld!

Bij vermoeden blaasontsteking is het belangrijk om altijd eerst medisch advies in te winnen bij een arts.

 Disclaimer:  

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
*Voorwaarde deelname test: Door mee te doen aan deze test geef je ROTER Cysticare toestemming jouw testresultaten voor online en print doeleinden te gebruiken
[1] 1. De combinatie van Xyloglucaan en Gelatine pakt het probleem bij de wortel aan: het legt een beschermende film in de darm en verhindert dat de E-coli bacterie zich gaat verspreiden.
2. Met de toevoeging van hibiscus en propolis dringt Roter Cysticare de E.coli bacterie in de blaas terug.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “OPROEP: Testpanel gezocht! Wil jij ROTER Cysticare , testen?”

 1. Alsjeblieft ga niet zelf doktoren met een blaasontsteking. Hiervoor moet je naar de huisarts. Als je dit niet behandeld Zoals hoort dan kan het naar je nieren schieten met nierbekkenontsteking tot gevolg. En dan ben je niet blij.
  Ik vind het te zot voor woorden dat een blogger hieraan mee wilt werken.
  Meiden wees verstandig en doe hier niet aan mee.

 2. Ik heb regelmatig blaasontstekingen en het slikken van cranberry tabletten heeft mij wel geholpen.

 3. Kelly Caresse

  Dankje voor je comment Amy, dat is ook de reden dat ik erbij heb gezet dat medisch advies van een arts altijd belangrijk is, dames die vaker te maken hebben met blaasontstekingen zouden baat kunnen hebben bij een cranberry kuur 🙂 Sommige mensen zijn minder fan van antibiotica of hier immuun voor en dan zijn er andere opties. Omdat ik zelf regelmatig aan de antibiotica zit kreeg ik het advies om cranberry tabletten te nemen 🙂 Maar je hebt gelijk, de huisarts kan voor je bepalen wat het beste is en voorkomen dat je nierbekproblemen krijgt.

 4. Ik denk dat Kelly alles prima verwoord heeft in haar disclaimer. Voor sommige mensen kan dit een uitkomst zijn. Je moet inderdaad altijd een arts raadplegen maar ik hoor vaak genoeg mensen die baat hebben bij cranberry tabletten e.d.
  Jeanine onlangs geplaatst…Mama alleen op vakantie #IBDZMy Profile

 5. Ik heb regelmatig blaasontstekingen en zelfs twee keer nierbekonsteking gehad. Het is bij mij moeilijk te herkennen, want ik krijg een zere en opgeblazen buik, maar geen pijn bij het plassen. Ook plas ik niet vaker dan normaal. Maar goed, nierbekonsteking kan ik niemand aanraden, dus mocht je vermoeden dat je een blaasontsteking hebt ga dan alsjeblieft naar de huisarts!
  Desiree onlangs geplaatst…Bonita de boxerMy Profile

 6. Ik sluit me aan bij Desiree. Cranberry’s ter preventie zijn prima, maar bij vermoeden van een blaasontsteking is het beste om naar de huisarts te gaan. Hier ook een nierbekkenontsteking gehad aantal jaren geleden. Je hebt het wel duidelijk aangegeven hoor Kelly!
  Saskia onlangs geplaatst…Huishouden van Jan SteenMy Profile

 7. Ik heb me opgegeven! Ik heb de afgelopen 12 maanden al een keer of 5 een blaasontsteking gehad. Sinds de laatste keer slik ik preventief elke avond een cranberry tablet. Helaas voel ik toch wat lichte symptomen weer opkomen. Dat wordt weer een plasje naar de dokter brengen….
  Roxanne onlangs geplaatst…Afkoel tip voor huisdieren!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.