VLOG: Laatste loodjes voor de zomervakantie

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog deel ik de laatste loodjes voordat de zomervakantie van de kids begint. De zware laatste loodjes want mijn emmer loopt een beetje vol qua werk, privé en daar deel ik eerlijk mijn gedachten over. Ik denk dat dit enorm herkenbaar is voor andere mama’s en daarom deel ik dit gewoon eerlijk zoals het is. Verder deel ik wat voor lekkere maaltijden ik kook (die lekker simpel zijn), we hebben een middagje Efteling met Ingrid en sluiten zo de week gezellig af. Kijk je gezellig weer mee in deze eerlijke vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • lisette
  15 juli 2020

  Ik kan me nog goed herinneren dat de laatste weken voor de vakantie horror waren. Maar het wordt beter! De ze zijn nu 13, 10 en 8 en echt, dat scheelt enorm. Even volhouden dus!
  lisette onlangs geplaatst…Een shampoobar: milieuvriendelijk je haar wassenMy Profile

 • Miriam
  15 juli 2020

  Dikke knuffel! School start weer voor je het weet!
  Miriam onlangs geplaatst…Kant en klare kinderfeestjes. Ja of nee?My Profile

 • bestel app
  17 juli 2020

  je maakte me aan het huilen 🙁

 • Annemarie
  25 juli 2020

  Een compliment hoe eerlijk je bent en de werkelijkheid laat zien. Ik herken me enorm in jouw reactie en dat is een van de grote redenen dat we besloten hebben dat ik na deze zomer tijdelijk stop met betaald werk om me de komende jaren volledig te kunnen richten op ons gezin met vier kids in de leeftijd van 1 t/m 10. De combinatie met een betaalde baan lukt gewoon niet meer en het voelt zo fijn om uit de mallemolen te mogen en kunnen stappen! Het begint bij benoemen en dat vind ik heel goed en dapper van jou. Fijne vakantie!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.