Waarom ik zo graag een bad zou willen in de badkamer!

bad1

Momenteel wonen wij in een huurhuis waar wij het erg naar onze zin hebben. Eigenlijk is ons huis van alle gemakken voorzien en heb ik weinig wensen. We hopen over een tijd wel een huis te gaan kopen en dan is er een ding wat ik heel graag zou wensen, en dat is een bad.

 

Toen ik nog thuis woonde had ik een bad tot mijn beschikking maar vond ik het maar saai om in bad te gaan. Het duurt even tot het bad vol zit en ik kon me niet een uur vermaken in een warm bad. Maar dat zie ik wel anders nu ik moeder ben. In de zwangerschap leek het me al fijn om een bad te hebben. Maar met kinderen helemaal. Dat is veel makkelijker badderen dan in een badje op standaard/ of op de grond. Ook vindt Lana het geweldig als ze ergens in een bad kan. Zo waren wij in Frankrijk bij de zus van Yannick op bezoek en daar mocht ze met haar neefje van 1,5 jaar in bad, dat was voor haar een groot feest!

Dus als wij een huis gaan kopen dan is een badkamer met bad toch wel een grote wens. Het liefst dan wel een ligbad waar we met z’n allen in passen. Ik ga wat badkamerinspiratie laten zien met badkamers waar ik alleen maar van kan dromen. Want dromen mag altijd toch.

bad4
Mooi en strak. Zo’n aparte douchecabine (van Maxaro.nl )  is handig als je gewoon even snel wilt douchen. Dat doucht denk ik ook prettiger dan douchen staand in het bad.

bad2

Zo mooi die marmeren wastafels! Het geeft gelijk zo’n heel chique gevoel net als in een hotel.

bad3

Deze badkamer is lekker ruim en heeft zelfs een televisie bij het bad, dan krijg je mij nooit meer uit het bad denk ik haha. Dan kijk ik mijn favo Netflix series gewoon vanuit het bad. Zo’n inloopdouche lijkt me ook wel wat. Dan kan je douchen terwijl je kinderen spelen in het bad met papa. (ik vond zo’n inloopdouche bij Maxaro.nl)

bad5

Wat een heerlijk ligbad dit, lijkt me zo fijn om na een drukke werkdag of dag met de kinderen in te ontspannen. Kaarsjes aan, ik zie mezelf al liggen haha. En voor de kinderen zou ik er dan allerlei leuke speelgoed voor in bad bij zetten zodat ze nog meer plezier kunnen beleven tijdens het in bad gaan.

Ik vond mooie badkamers bij Maxaro.nl , een winkel die ik zeker in mijn achterhoofd zal houden zodra wij voor een badkamer gaan kijken als we een huis gaan kopen. Voor nu blijft het even bij dromen 😉

Hopelijk zal onze volgende woning een badkamer met bad hebben, dan zullen we van veel baddersessies gaan genieten denk ik. Heb jij een bad in huis? Wat vind jij fijn aan het hebben aan een bad, of als je ook geen bad hebt, wat mis jij er aan?Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

In samenwerking met Maxaro.nl

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Valerie
  30 juli 2016

  Wij hebben ook een bad en ik vind het ideaal met de kinderen, de jongens vinden het echt leuk om samen in bad te gaan en het is veel minder gedoe. Zelf ga ik er ook graag eens in

 • Marscha
  30 juli 2016

  Wij hebben een bad en douche in 1 en ik vind het geweldig! De badkamer hebben wij verbouwd. Toen we hier kwamen komen was deze erg verouderd en er stond alleen een douche in (die ook nog eens lekte). Gelijk een bad geplaatst. Omdat wij geen ruimte hebben voor een bad en douche apart hebben we deze in 1. Volgende keer zou ik deze ook liever apart willen (douchen in bad is niet altijd heel praktisch), maar liever dit in 1 dan helemaal geen bad wat mij betreft!
  Mooie badkamers in je artikel trouwens!

 • Annemijn
  30 juli 2016

  Ja hier hetzelfde, douchen in bad, fijn om een bad te hebben maar douchen in bad is niet zo praktisch. Hopelijk ooit ook zowel een bad als douche apart

 • Mama Lifestyle Blog
  30 juli 2016

  Wij hebben helaas ook geen bad. Ik hoop over een jaar of twee eindelijk te kunnen verhuizen en dan zou ik ook heel graag een badkamer met bad én douche willen hebben. Het lijkt me heerlijk om na al die jaren badloos te zijn geweest weer eens uitgebreid te kunnen badderen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…WINACTIE: Stokke Flexi Bath & Newborn Support t.w.v. EUR 57,-My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  30 juli 2016

  Ik heb helaas ook geen bad Kelly. Ik hoop over een jaar of twee eindelijk te kunnen verhuizen. Ik wil dan heel graag een badkamer met bad én douche. Na al die jaren badloos te zijn geweest wil ik heel graag weer eens uitgebreid kunnen badderen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…WINACTIE: Stokke Flexi Bath & Newborn Support t.w.v. EUR 57,-My Profile

 • Sabrina
  30 juli 2016

  Wij hebben een 2 persoonsbad.. Inderdaad echt ideaal met 2 kindjes! We zitten er geregeld met zn viertjes in. Als de ruimte er voor is dan is dat echt een aanrader. En heel aso hebben wij ook een tv in de badkamer… Gebruik hem nu met de kinderen niet heel veel meer alleen.. Toch maar weer eens doen. :p

 • Ilse
  31 juli 2016

  Mooie badkamers, ik hou wel van zo’n strak design, wij gaan ook onze badkamer verbouwen dit jaar en dan komt er ook een bad in

 • Ilse
  31 juli 2016

  Mooie badkamers, ik hou wel van zo’n strak design, wij gaan ook onze badkamer verbouwen dit jaar en dan komt er ook een bad in

 • Nicky
  31 juli 2016

  Oh lekker! Wij hebben nu ook geen bad, maar in een volgend huis is dat voor ons ook een vereiste 🙂

 • Yvonne
  31 juli 2016

  Wij hebben een bad, maar de keren dat ik erin ben geweest zijn op twee handen te tellen. Ik heb er geen geduld voor haha, als ik er eenmaal in zit wil ik er na een kwartier alweer uit. Onze kleren hangen we altijd over de rand van het bad, dus het bad is wel functioneel 🙂

 • Anneke
  31 juli 2016

  Wij gingen pas op vakantie en ik hoopte zo dat we een bad in ons huisje hadden. Thuis hebben wij ook geen bad en het leek me zo lekker. Eenmaal in het huisje aangekomen hadden we inderdaad een bad en het viel zo enorm tegen, haha.
  Maar ik kan me goed voorstellen dat het met kinderen heel fijn en handig is.
  Anneke onlangs geplaatst…Boekrecensie: 2C (M. Mous)My Profile

 • rachel
  1 augustus 2016

  hier geen bad en mis het ook niet eigenlijk, altijd wel een bad gehad maar nee geef mij maar een lekkere douche 😀
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 31 juli ’16My Profile

 • Jessica
  2 augustus 2016

  Wij hebben alleen een douche, manlief wilt wel een bad, en ik ook best wel maar dat zou dan alleen voor de kinderen zijn. Nou dan breng ik ze wel een keer naar opa en oma hahah, gaan ze daar maar in bad 😛
  Jessica onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen eerste halfjaar (2016)My Profile

 • Mariska
  5 augustus 2016

  Wij hebben een bad en een hele krappe douchecabine. Die gebruiken we dus niet, zo onhandig! Nee hoor, ik douche veel liever in bad. Lekker veel ruimte om mijn haren te wassen :). Helemaal als je een ligbad neemt met douchemogelijkheid (dan is het op een gedeelte breder en vlakker). En ja, je moet over de rand stappen. Zolang ik nog moet traplopen om bij de badkamer te kunnen, denk ik dat ik ook nog wel over een badrand kan stappen 😉
  En we hebben ook gewoon een gordijn hangen. Dat is echt superpraktisch want kan gewoon in de wasmachine in tegenstelling tot een glazen wand (met kalkaanslag…). Misschien niet een hele populaire mening, maar ik vind een aparte douche als je ook een bad hebt toch een beetje overrated… 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.