Ik vond de titel en het plaatje hierboven een grappige introductie op deze blogpost. Mijn sportvriendinnetje en ik zijn dol op de groepsles Bodypump van LesMills. We hebben allebei een PolarFt4 sporthorloge in het roze en dit deed ons denken aan de film mean girls die we laatst op een meidenavond gekeken hebben. Als spot hierop hebben we vanmorgen onze bodypump les in het roze gevolgd.

Mijn sportvriendinnetje links – ik rechts allebei  in het roze!

Wat is bodypump dan? Bodypump is een groepsles waarin men in één uurtje alle spiergroepen aanpakt op leuke muziek en in een gezellige sfeer. Krachttraining? Maar dat is toch voor bodybuilders en brede mannen die eiwitshakes drinken en heel veel spaghetti eten? Nee krachttraining is absoluut ook geschikt voor dames en ideaal om op een leuke manier in shape te komen en wat sterker te worden. Dames worden er absoluut geen brede bodybuilers van.  Wel heb ik er een hele leuke hobby bij gekregen die ik samen met een groepje meiden uitoefen. Ik zou bodypump absoluut aanraden als je fit en wat sterker wil worden en niet alleen cardio wil doen. Ook raad ik het aan wanneer je fitness wel een beetje saai geworden vind omdat je wat anders wilt dan met de auto naar de sportschool om daar te fietsen of te wandelen op een apparaat. (hihi)

Om bodypump een leuke (girly) touch te geven een aantal inspiratie foto’s:

Neem ook een kijkje op www.beautydream.nl 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “On fridays we wear pink!”

  1. Zo jammer dat bij ons dit zoort lessen niet gegeven worden. Hiervoor moet ik dus naar een ander dorp wat echt wel bijna half uur of nog langer fietsen is. Erg jammer, klinkt leuk.

  2. Ja dat is echt heel jammer want die groepslessen maken het sporten leuk voor mij, ik vind het dan heel gezellig! Er komt nog een logje online over hardlopen, is dat misschien iets voor je?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.