Nieuwtje: Ik sta in de Womenshealth!

Super leuk nieuwtje wat ik met jullie wil delen, ik sta in de WomensHealth en dat vind ik echt een grote eer! Heel grappig, een van mijn allereerste blogposts (op 30 januari 2013!) was een review van de Womenshealth die toen voor het eerst gelanceerd werd in het Nederlands en nu, 2,5 jaar later sta ik er zelf in! Iets waar ik zeker trots op ben!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een journaliste van WomensHealth of ik mijn ‘fit journey’ wilde delen. Ik ben namelijk in een paar jaar tijd een heel stuk fitter geworden. Sinds mijn 18e ben ik gezonder gaan leven en dat deed ik in het begin gewoon door minder te snoepen (want aan sporten moest ik echt niet denken) en later ging ik dus ook sporten en kreeg ik het fitte virus helemaal te pakken ;). Vervolgens kreeg ik Diabetes en dat was voor mij echt een demotivatie bron om het sporten voort te zetten, ik werd even vervreemd van mijn eigen lichaam en vond het spannend om het sporten weer op te pakken. Later zette ik deze demotivatie om in dé motivatiebron om weer fit en gezond verder te gaan. Ik sportte een heleboel, at gezonder en later kwam daar de zwangerschap tussenin waarin ik bij 24 weken ineens niet meer mocht sporten. Super moeilijk voor mij, ook na de zwangerschap zat het lichamelijk allemaal niet mee (zoals velen van jullie misschien nog wel weten uit mijn personal updates) maar uiteindelijk kon ik het weer herpakken en werd ik weer helemaal fit!

Dit is in het kort waar het interview over gaat, maar het gaat ook over de ontmoeting met Yannick, mijn opvoedingskeuzes voor Lana en nog meer. Ook staan er een heleboel leuke persoonlijke fotootjes bij. Het magazine is (als het goed is) bij abonnees al op de deurmat gevallen en is vanaf morgen (donderdag) te koop in de winkels. Mocht je me spotten, let me know!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.