Even geen Kc Photodiary

Ik maak altijd netjes op woensdag mijn Kc Photodiary om jullie op donderdag te voorzien van de foto’s van afgelopen week, maar het liep een beetje anders.

Ik was gisteren super gezellig in Amsterdam bij het event van Pauline van Uitpaulineskeuken in samenwerking met Bolletje. We kregen een heerlijke lunch, mijn bloedsuikers waren al een paar dagen twijfelachtig aan het schommelen, maar gisteren toen ik terugkwam werd dit wel heel extreem. Soms ontstaat dit door onverklaarbare redenen, soms heeft het een lichamelijke reden. Ze hebben me daarom opgenomen in het ziekenhuis om alles weer op orde te krijgen. Niets om zorgen om te maken, vooral wel heel vervelend. Vandaag dus even geen fotodagboekje van mij, maar die houden jullie nog wel tegoed hoor 😉 De komende dagen komen er nog wel updates online want die had ik al geschreven (en gefilmd!).

Ik typ dit even snel vanaf mijn telefoon.Dankjewel voor jullie begrip! Diabetes gaat gewoon niet altijd over rozen, zal ik maar zeggen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

68 gedachten over “Even geen Kc Photodiary”

 1. He balen die ontregelde suikers. Heel veel sterkte en hopelijk voel je je snel een stuk beter!

 2. Ik wou zeggen, doe rustig aan, maar dat is een beetje een stomme opmerking. Take care, meis. Laat ze je maar even goed in de gaten houden en dan snel weer de boel op pijl hebben, zodat je weer lekker naar huis kan. XXX
  Marion onlangs geplaatst…WegwuifgedragMy Profile

 3. Heel veel sterkte lieve Kelly! Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat!
  En maak je vooral geen zorgen over de fotodiary, die komt wel een keer, en nders maar niet. Jouw gezondheid is vele malen belangrijker!
  Rosanne onlangs geplaatst…Crazy food TAGMy Profile

 4. gwendy wesseler

  Denk dat je blog/site het laatste is waar je nu aan moet denken! Gezondheid is een groot goed, ga daar voorzichtig mee om . Het kost je lichaam veel energie om diabetes te hebben en zeker als je bloedwaarden schommelen. Hoop dat het snel weer stabiel is. De rest komt wel 🙂

 5. “Mensen zonder diabetes roepen te gemakkelijk dat ‘je er prima mee kunt leven als je maar goed ingesteld bent’. Ze staan er niet bij stil hoe enorm veel moeite dit kan kosten”.
  Dit zeg ik altijd tegen mensen! Ik heb afgelopen weken ook echt een dia dip gehad, met ook bijna een opname. Wat je al zegt: het komt wel goed, maar tis idd heel vervelend! Sterkte meis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.