Even geen Kc Photodiary

Ik maak altijd netjes op woensdag mijn Kc Photodiary om jullie op donderdag te voorzien van de foto’s van afgelopen week, maar het liep een beetje anders.

Ik was gisteren super gezellig in Amsterdam bij het event van Pauline van Uitpaulineskeuken in samenwerking met Bolletje. We kregen een heerlijke lunch, mijn bloedsuikers waren al een paar dagen twijfelachtig aan het schommelen, maar gisteren toen ik terugkwam werd dit wel heel extreem. Soms ontstaat dit door onverklaarbare redenen, soms heeft het een lichamelijke reden. Ze hebben me daarom opgenomen in het ziekenhuis om alles weer op orde te krijgen. Niets om zorgen om te maken, vooral wel heel vervelend. Vandaag dus even geen fotodagboekje van mij, maar die houden jullie nog wel tegoed hoor 😉 De komende dagen komen er nog wel updates online want die had ik al geschreven (en gefilmd!).

Ik typ dit even snel vanaf mijn telefoon.Dankjewel voor jullie begrip! Diabetes gaat gewoon niet altijd over rozen, zal ik maar zeggen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

68 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.